dissabte, 12 de desembre del 2009

INFANTILS A. ALAIOR 3 - FERRE 3.

Els infantils d'en Tati han empatat a 3 en es camp de s'Alaior en un partit que ha tingut 6 gols i alternancies en es marcador, en la primera part ens hem avançat noltros amb un gol d'en David en un gran xut de fora de s'area, encara en la primera part hem tingut una altra clara ocasió per haver deixat es partit casi sentenciat pero no hem tingut sort i amb el 0 a 1 hem arribat al descans, en la segona part s'alaior ha anat més per el partit i ha vingut s'empat de penal, un penal bastant dubtós i que ve precedit de una clarissima falta, d'aquesta manera ens han empatat, peró després en Sergi Mercadal de vaselina ens ha tornat a avançar, peró els Alaiorencs no han baixat els brassos i ens han remuntat el partit amb 2 gols més, fins que a falta de 3 minuts per el final en Sergi Sansaloni ha establert es definitiu empat a 3.