diumenge, 13 de desembre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - ESPORLES 1.

Gran victoria la que hem aconseguit aquest migdia en es nostro camp contra un rival directe com es l'Esporles, amb aquesta ja es la segona victoria de la temporada que ens coloca amb 11 punts i si avuí el Campos perd a Alaior ens treuria de la zona de descens per average.
Els jugadors del Ferre han sortit a totes desde el principi i han fet una primera part impecable, posiblement la millor de la temporada, ja que el rival no ens ha xutat a porta i noltros a pesar de fer els dos gols hem tingut fins a 3 ocasions més clarissimes per haver tingut un resultat més ampli, el primer gol ha arribat als 20 minuts per obra d'en Juli en una jugada rapida, ja que en aquests minuts desfeiem la defensa rival amb tocs rapids, un gol que feia justicia amb el que es veia damunt el camp, la tonica ha estat igual domini nostre amb aproximacions fins que en el minut 44 n'Adán ha fet el 2-0, en que s'ha arribat al descans, en el segon temps l'Esporles ha apretat més i pujat a dalt ja que tenia el partit coll amunt, han fet un parell d'aproximacions a l'area fins que en el minut 67 han fet el 2-1 que seriá el definitiu, noltros a pesar de tot hem conseguit aguantar el partit i hem fet 2 contres molt perilloses de part d'en Robert Pulido, que ens haguessin donat més tranquilitat, el resultat a pesar de tot ha sigut curt ja que hem tingut 5 ocasions clarissimes per haver tingut una victoria més placida.
D'aquesta manera lo més important es que s'equip cada dia esta més posat fent grans partits amb ocasions, jugant aixi els resultats anirant caiguent.