diumenge, 30 de novembre del 2014

RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels partits que han jugat els nostres equips de futbol base, en un cap de setmana que ha estat intens de partits, bon joc i resultats dels nostres joves jugadors.
No ha pogut ser, l'equip regional no s'ha classificat per la final, hem empatat a 2 contra el Sami i amb el gol del partit d'anada han passat, l'equip ho ha donat tot fins el final i no ha pogut ser tot i disposar de moltes més i clares ocasions de gol que l'equip ciutadellenc que ha estat més efectiu que nosaltres, hem tingut varies opcions en els primers 10 minuts per haver-nos posat en avantatge, peró no hem tingut la sort de cara, com tampoc en el segon temps quan anavem a per el segon gol, han aprofitat una de les poques ocasions per empatat i ja ha quedat coll amunt, peró esteim segurs que a la lliga només que estiguém encertats podrem assolir l'objectiu.

L'equip juvenil ha conseguit una important victoria contra el Penya Ciutadella 2 a 1, ha estat un derbi amb alternancies en que hem estat ben colocats per no deixar espais en atac, el primer temps ha estat de molta lluita en la zona mitja, a partir del descans han arribat els gols i el partit s'ha obert, hem pogut arribat amb més facilitat a part dels gols de Xavier Muro i Claudio hem pogut sentenciar, peró al final hem guanyat i pujam 3 posicions i agafar moral de cara a la permanencia.

TORNADA SEMIFINAL COPA REGIONAL. CE FERRERIES 2 - UE SAMI 2.

Gols: Elliot Galan i Carlos Febrer.


JUVENIL LLIGA NACIONAL. CE FERRERIES 2 - PENYA CIUTADELLA 1.

Gols: Xavier Muro i Claudio Ciocanaru.


CADET. CE FERRERIES 6 - UE SAMI 1.

Gols: Jordi Moll 2, Alex Hidalgo 2, Sergi Bosch i Isaac Alcaide.


INFANTIL A. CE FERRERIES 4 - AT VILLACARLOS 2.

Gols: Kevin Pina 3 i Joan Rotger.


INFANTIL B. CE ALAIOR 1 - CE FERRERIES 4.

Gols: Marc Anglada, Bruno Carreras, Cristian Carreras i Josep Truyol.


ALEVINS. PENYA CIUTADELLA 1 - CE FERRERIES 1.

Gol: Albert Pons.


BENJAMÍ A. PENYA CIUTADELLA 2 - CE FERRERIES 2.

Gols: Toni Marqués i Xavier Florit.


BENJAMÍ B. CE FERRERIES 3 - CCE SANT LLUÍS 1.

Gols: Hugo Bagur 2 i Alexis Mazarro.

dimecres, 26 de novembre del 2014

TORNADA SEMIFINALS COPA REGIONAL. DIUMENGE A LES 17 H.


TORNADA SEMIFINALS COPA REGIONAL.

El diumenge ens espera un emocionant partit de tornada a les semifinals, ja que hem de remontar un 1 a 0 advers, un resultat que no mereixiem i ara tocara capgirar, no será fácil ja que el Sami es un equip ordenat i fort, amb jugadors experimentats que vindrán a tancar espais i aprofitar alguna jugada per marcar algún gol, esteim convençuts que jugant com ho vam fer bona part del partit de dissabte es pot guanyar perfectament, si podem trobar l'encert que a vegades ens falta per poder fer gol, ja que amb intensitat i ordre tindrém opcions de poder obrir la portería contraria, será un partit intens i emocionant.
Per aixó cridam a la nostra afició que vengui a animar l'equip i entre tots poder aconseguir la classficació per la final de copa.
ENDAVANT I MOLTA SORT, FORÇA FERRE!!!

JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.


13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

Arriba el primer derbi de la temporada per l'equip juvenil nacional, será contra el Penya Ciutadella que esta en una situació semblant a la nostra i va guanyar el primer partit de la temporada la pasada jornada i compta amb 7 punts, 2 més que nosaltres per lo que serán molt importants els 3 punts, nosaltres després de puntuar a domicili esperém amb moltes ganes aquest partit, contra un rival que té la part més forta en atac i la zona mitja amb 3 jugadors perillosos que tindrém que vigilar, amb la má de Pere Genestar l'equip esta molt mentalitzat en que tindrém que fer un partit molt complert de apretar la zona seva de creació i agafar amb rapidesa la seva defensa, amb treball i intensitat es poden conseguir els 3 punts.
Esperém que el campi s'ompli de gent per animar i entre tots conseguir la victoria.

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.


Aquí vos deixam els horaris dels partits que jugarán els nostres equips de futbol base, l'unic equip no tendrá competició es el juvenil b que descansara a l'espera de començar la lliga el proper cap de semana i es jugará la final copa juvenil.

JUVENIL B. COMPETICIÓ ACABADA.


CADET. DISSABTE A LES 16.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.00 H.

9ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.


ALEVI. DISSABTE A LES 9.30 H.

8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.


BENJAMÍ A. DIUMENGE A LES 12.30 H.

8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.


BENJAMÍ B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES -CCE SANT LLUÍS.

dilluns, 24 de novembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. SEMIFINAL COPA.

ANADA. UE SAMI 1 - CE FERRERIES 0.

Golejadors: 5 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Toni Rodriguez i Carlos Febrer.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 11. PG: 1. PE: 2. PP: 8. GF: 10. GC: 25. AV:-15. PUNTS: 5.

Golejadors: 4 Gols: Sergi Mercadal. 2 Gols: Sergi MELIÁ i Claudio Ciocanaru. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer, Albert Guasch i Sergi Sansaloni.


JUVENIL B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 13. GC: 28. AV: -15. PUNTS: 6.


CADET. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 4. PE: 0. PP: 4. GF: 25. GC: 19. AV: +6. PUNTS: 12.


INFANTIL A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 17. GC: 12. AV: +5. PUNTS: 12.


INFANTIL B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 5. PE: 2. PP: 1. GF: 30. GC: 9. GF: +21. PUNTS: 17.


ALEVI. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 3. PE: 1. PP: 2. GF: 24. GC: 21. AV: +3. PUNTS: 34.


BENJAMÍ A. COPA.

Classificació: 7é. PJ: 6. PG: 1. PE: 2. PP: 3. GF: 13. GC: 18. AV: -5. PUNTS: 29.


BENJAMÍ B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 21. GC: 9. AV: +12. PUNTS: 39.

diumenge, 23 de novembre del 2014

SEMIFINAL COPA REGIONAL. UE SAMI 1 - FERRE 0.



Ahir l'equip de regional va perdre per 1 a 0 contra el Sami en el partit d'anada de les semifinals de copa regional, un resultat que no vam mereixer en el global del partit ja que ens va faltar encert, sobretot en un gran primer temps en que vam estat molt bé apretant i asfixiant en la zona mitja, les ocasions van ser nostres, la primera de Elliot amb el cap i van treure quan entrava dins la porteria, després van arribar 2 faltes que no vam poder colocar dins la porteria, amb un bon ritme de joc vam superar l'equip local, va arribar una altra ocasió molt clara de Helenio sobre la mitja hora, no van ser les darreres ja que abans del descans vam disposar de una altra bona arribada per haver-nos avançat, un gol hagués estat molt bo per afrontar el partit d'anada, l'equip ciutadellenc cercava sorprendre amb pilotes llargues, peró la defensa va aturar sense cap problema.

En la represa semblava seguiria igual, ja que vam arribar amb claredat en el minut 2 peró a partir d'aqui el Sami es va veure dins el partit i es va creixer i presionar amb més insistencia i fruit de una jugada en que no vam poder treure ho van aprofitar per fer el primer gol, aixó els hi va donar més confiança i van ser els minuts en que més van dominar tinguent una altra ocasió, peró en els darrers 15 minuts vam agafar la batuta de nou, i de nou la falta d'encert ens va privar de dur un bon resultat per la tornada, primer un xut de Carlos i després ha falta de 2 minuts un cop de cap d'Elliot a 3 metres de la porteria va sortir a fora miraculosament, tot i el resultat advers ahir es va veure que si jugam com sabem i esteim encertats tindrém opcions de remontar l'eliminatoria, que s'ha complicat tot i el gran primer temps de l'equip.
Per aixó diumenge que ve a les 17 hores, hem d'omplir el camp com en les grans ocasions i entre tots capgirar el resultat i conseguir el pase a la final de copa per tercera temporada consecutiva.

ENDAVANT I FORÇA FERRE!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FORMENTERA 0 - FERRE 0.


L'equip juvenil nacional ha conseguit un punt després d'empatar a 0 gols en el camp del Formentera, a més de jugar a fora camp un dels contratemps més grans que hi ha jugar a Formentera es tenir que fer el dia viatjant, per agafar un total de 4 avions i 2 barcos lo que provoca cansanci de jugar alla, peró avui l'equip entrenat per Pere Genestar ha mostrat una bona imatge dominant quasi sempre el joc i ritme de partit, amb l'equip mostrant solidesa, no ens han creat gaire ocasions clares i els jugadors hi han posat moltes ganes, només ha faltat el conseguir algun gol per haver sumat els 3 punts, peró per iniciar la remontada es important poder dur un punt a domicili,el primer que conseguim aquesta temporada.
Desde l'inici hem intentat tocar la pilota amb criteri i cercar la porteria de l'equip formenterenc, que estava amb les lineas bastant juntes i presionant per poder agafar a contrapeu, peró amb treball en equip hem pogut recuperar la pilota i aturar el seu perill, hem arribat bastantes a tres quarts de camp, peró alla hi havia molta acumulació de jugadors, hem pogut marcar peró no hem tingut l'encert davant porteria.
La setmana que ve ens espera un importantissim derbi a casa contra el Penya Ciutadella, diumenge 30 a les 12 hores, esperém que vingueu a animar l'equip i entre tots sumar els 3 punts.

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels partits que han jugat aquest cap de setmana els nostres equips de futbol base.

JUVENIL B. DOSA CF 2 - CE FERRERIES 1.

Gol: Josep Capó.


CADET. UD MAHON 3 - CE FERRERIES 1.

Gol: Alex Hidalgo.


INFANTIL A. PENYA CIUTADELLA 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: Bosco Barber 2 i Pere Allés.


INFANTIL B. CE FERRERIES 1 - PENYA ORIENT 1.

Gol: Bruno Carreras.


ALEVI. CE FERRERIES 3 - CE MERCADAL 4.

Gols: Toni Gomila 2 i Marcos Urraco.


BENJAMÍ A. CE FERRERIES 1 - CE ALAIOR A 4.

Gol: Marc Marqués.


BENJAMÍ B. CE ALAIOR D 1 - CE FERRERIES 1.

Gol: Luc Zhou

divendres, 21 de novembre del 2014

3ªTROBADA AHFM, DISSABTE 29 DE NOVEMBRE.


El proper dissabte dia 29 de novembre en el club maritim de Maó es fará la 3ªtrobada de l'associació histórica del futbol menorquí, en que es fará un homenatge a varios clubs de l'illa que aquest any conmemoren un aniversari especial, entre aquests clubs hi haurá homenatjat el CE Ferreries que la temporada pasada vam cumplir els 90 anys i entre ells tots els ex-presidents que hi ha vius, a més de plantilles de les temporades 1962-63, 63-64 i 1987-88, tots els que vulgueu hi estéis convidats, vos podeu apuntar a les oficines del club o en el bar, tenim les butlletes per els qui vulgueu anar.

dijous, 20 de novembre del 2014

ANADA SEMIFINALS COPA REGIONA. DISSABTE A LES 16.00 H.


ANADA SEMIFINALS. UE SAMI - CE FERRERIES.

Arriba el moment decisiu de la copa, amb el partit d'anada de les semifinals, i ens ha tocat el rival més dur de l'altre grup que es va classificar en el darrer moment, el Sami que te vells coneguts nostres i una gran plantilla en totes les seves demarcacions i també experiencia, ens espera un partit complicat dins el seu camp,tindrém que estar ordenats per vigilar el seu atac i rapidesa dels atacants, en les jugades a pilota aturada també crean molt perill.
Sera un partit intens, en que el saber lletgir el partit i tenir els nirvis més templats seran claus, per poder dur un bon resultat per la tornada.
Seran baixa segura per aquest partit en Ruben Ferrá per sanció i Martin Pasantes també per targetes, peró la resta estan a disposició de Pere Vadell i moltes ganes.

JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 15.30 H.


12ªJORNADA. FORMENTERA - CE FERRERIES.

L'equip juvenil jugará per primera vegada a Formentera, i el debut del nou entrenador Pere Genestar que juntament amb els jugadors tenen moltes ganes de jugar el partit contra un rival de la nostra lliga que compta amb 6 punts, i esta just damunt nostre, davant tindrem un equip que en les darreres jornades ha perdut de manera clara i es l'equip que més gols ha rebut amb diferencia, per lo que davant la seva gent voldran cercar la reacció, jugant com sabem i tinguent encert la victoria es posible lo que aniria molt bé i poder deixar l'equip formenteri davall noltros.
Molta sort per aquest partit, amb feina i ordre els resultats vindran, i també a el nou entrenador Pere Genestar molta sort en aquest debut, endavant Ferre

dimecres, 19 de novembre del 2014

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.


Aquest tornará a ser un cap de setmana intens per el nostre club, ja que juguen tots els equips fins els prebenjamins i només un d'ells descansa.
L'equip juvenil b acaba la lligueta de copa, amb un bon paper en que han anat progressant en cada partit i per la lliga ho faran molt bé jugant amb moltes ganes i estar a punt per l'equip nacional.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.

10ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.


CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.

8ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 12.30 H.

8ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.


ALEVI. DIUMENGE A LES 10.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.


BENJAMÍ A. DISSABTE A LES 10.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR A.


BENJAMÍ B. DISSABTE A LES 10.00 H.

7ªJORNADA. CE ALAIOR D - CE FERRERIES.


PREBENJAMINS. DISSABTE POLI DE CIUTADELLA.

2ªJORNADA.

A LES 11.30 H. CE MERCADAL B - CE FERRERIES C.

A LES 12.30 H. CE FERRERIES A - CE MERCADAL A.

DESCANSA. CE FERRERIES B.

dilluns, 17 de novembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. COPA Classificació final.

Classificació. 1er. PJ: 8. PG: 5. PE: 3. PP: 0. GF: 20. GC: 7. AV: +13. PUNTS: 18.

Golejadors: 5 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Toni Rodriguez i Carlos Febrer.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 17é. PJ: 10. PG: 1. PE: 1. PP: 8. GF: 10. GC: 25. AV:-15. PUNTS: 4.

Golejadors: 4 Gols: Sergi Mercadal. 2 Gols: Sergi MELIÁ i Claudio Ciocanaru. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer, Albert Guasch i Sergi Sansaloni.


JUVENIL B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 2. PE: 0. PP: 7. GF: 12. GC: 26. AV: -14. PUNTS: 6.


CADET. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 24. GC: 16. AV: +8. PUNTS: 12.


INFANTIL A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 3. PE: 0. PP: 3. GF: 14. GC: 11. AV: +3. PUNTS: 9.


INFANTIL B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 1. PP: 1. GF: 29. GC: 8. GF: +21. PUNTS: 16.


ALEVI. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 21. GC: 17. AV: +4. PUNTS: 30.


BENJAMÍ A. COPA.

Classificació: 7é. PJ: 5. PG: 1. PE: 2. PP: 2. GF: 12. GC: 14. AV: -2. PUNTS: 25.


BENJAMÍ B. COPA.

Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 5. PE: 0. PP: 0. GF: 20. GC: 8. AV: +12. PUNTS: 35.

diumenge, 16 de novembre del 2014

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - PENYA ARRABAL.


Avui migdia l'equip juvenil ha perdut 1 a 2 contra el Penya Arrabal, un equip que ha tret fruit de les jugades d'estrategia a més de mostrar bones maneres en atac i la seva posició en la zona alta de la classificació, el primer gol ha vingut de una falta directe i el segon en penjar una pilota que han rematat, abans també en una jugada d'estrategia en David Janer ha rematat molt bé de cap, ha estat en el primer temps i hem pogut empatar poc després de rebre el primer gol.
L'equip ha estat molt bé durant el primer temps jugant amb intensitat i creant perill en 2 bones ocasions, una rapida arrancada de Sergi Mercadal quan era aprop de l'area, li han fet una clara falta i també dins l'area hem pogut rematar en 2 ocasions, peró la pilota ha anat per el centre i el porter del Penya Arrabal ha estat encertat, ells creaven més perill en la zona d'atac ja que compten amb bons jugadors rapids i tecnics, hem apretat fins el descans per poder avançar-nos.
En la represa hem seguit igual sense renunciar a l'atac, peró el segon gol ha fet mal, hem intentat reaccionar peró la bona colocació i el poderio fisic dels mallorquins ha fet dificil, tot i aixó hem pogut penjar dues pilotes dins l'area amb cert perill, avui hem arribat més a porteria, peró ha falta poder tenir la sort en el moment precis.
Ara hem acabat aquesta fase de dur calendari amb equips capdavanters, la setmana que ve jugarém a Formentera amb la intenció de poder dur els punts en joc, de la ma de Pere Genestar que dema s'incorpora a la direcció de l'equip.

ENDAVANT EQUIP.

RESULTATS DELS PARTITS FUTBOL BASE.


Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips de futbol base d'aquest cap de setmana.

JUVENIL B. CE FERRERIES 2 - UD MAHON 1.

Gols: Josep Capó i Alex Hidaldgo.


CADET. CE FERRERIES 3 - PENYA ESP SON MARÇAL 4.

Gols: Daniel Pons 2 i Oscar Roca.


INFANTIL A. CE FERRERIES 7 - UD Seislan 0.

Gols: Joan Sans 2, David Marrades 2, Pere Allés, Joan Rotger i Bosco Barber.


INFANTIL B. CCE SANT LLUÍS 3 - CE FERRERIES 0.


BENJAMÍ A. UD MAHON 6 - CE FERRERIES 2.

Gols: Marc Barber i Toni Marqués.


BENJAMÍ B. CE FERRERIES 4 - PENYA CIUTADELLA 1.

Gols: Hugo Bagur 2, Luc Zhou i Mohamed Sabaly.

dissabte, 15 de novembre del 2014

PERE GENESTAR NOU ENTRENADOR DEL JUVENIL A


L'entrenador ciutadellenc Pere Genestar será el nou entrenador del juvenil de liga nacional, avui matí hem arribat a un rapid acord per substituir a Fonso Rico, l'any passat va esser l'entrenador del Penya Juvenil a la mateixa categoria, amb amplia experiencia com a preparador durant molts anys, de l'atletic a 3ªdivisió, Penya juvenil a divisió d'honor, etc.
Esteim convençuts que en Pere será el revulsiu que necessita l'equip, desde aqui lo volém donar la benvinguda i desitjar-li molta sort.
A partir de dilluns començar a entrenar l'equip.

dijous, 13 de novembre del 2014

XERRADA DEL PSICOLEG NITO COLL


El passat dilluns a les oficines del club va poder tenir una xerrada col.loqui de Nito Coll amb la directora esportiva i entrenadors del club sobre, motivació de grups, patologies dels al.lots tipus hipersctivitat i integració de al.lots, va ser molt interessant poder comptar amb la seva ajuda ja que ell es psicoleg i també agrair la seva col.laboració amb el nostre club cada any, moltes gracies Nito.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.


11ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ARRABAL.

L'equip juvenil nacional te un important partit contra un bon equip com es el Penya Arrabal seté classificat, els mallorquins es un blog fort i d'envergadura com els de la categoria dificil de batre ja que només han perdut 2 partits, ens espera un partit en que tindrém que estar encertats i apretar en la zona mitja per poder sorprendre per velocitat a la seva defensa, l'equip esta amb moltes ganes d'oblidar la derrota en el camp del lider i donar ho tot davant la nostra afició per conseguir els 3 punts, amb feina i ordre tindrém opcions, amb l'ajuda de la nostra aficio la victoria podra quedar a casa.

PARTITS DE FUTBOL BASE PER EL CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els horaris dels partits que jugarán els nostres equips de futbol base, l'unic equip que no te partit es l'alevi que descansen.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.


CADET. DIUMENGE A LES 9.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ESP SON MARÇAL.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 10.30 H.

7ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.


BENJAMÍ A. DISSABTE A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.


BENJAMÍ B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

JAIRO IGLESIAS FITXA PER L'EQUIP DE REGIONAL


Ahir es va presentar a les oficines del club juntament amb el president, i despres el capvespre va començar a entrenar amb l'equip el nou fitxatge per l'equip de regional, es tracta de Jairo Iglesias asuturiá de 24 anys que ha fixat la seva residencia a Ferreries, i podrém comptar amb la seva experiencia, la seva posició es la de mitja punta, extrem o davanter, actualment jugava amb el Gozon CF de la regional asturiana, format en les categories inferiors del Marino de Luanco, esteim convençuts que sera un gran reforç i vindrá molt be a l'equip que entrena Pere Vadell.

Bienvenido Jairo a nuestro club i mucha suerte.

dilluns, 10 de novembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació. 1er. PJ: 8. PG: 5. PE: 3. PP: 0. GF: 20. GC: 7. AV: +13. PUNTS: 18.

Golejadors: 5 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Toni Rodriguez i Carlos Febrer.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 17é. PJ: 9. PG: 1. PE: 1. PP: 7. GF: 9. GC: 23. AV:-14. PUNTS: 4.

Golejadors: 4 Gols: Sergi Mercadal. 2 Gols: Sergi MELIÁ i Claudio Ciocanaru. 1 Gol: Miquel Marqués, Albert Gusch i Sergi Sansaloni.


JUVENIL B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 10. GC: 25. AV: -15. PUNTS:3.


CADET. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 21. GC: 12. AV: +9. PUNTS: 12.


INFANTIL A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 7. GC: 11. AV:-4. PUNTS: 6.


INFANTIL B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 29. GC: 5. GF: +24. PUNTS: 16.


ALEVI. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 21. GC: 17. AV: +4. PUNTS: 30.


BENJAMÍ A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 4. PG: 1. PE: 2. PP: 1. GF: 10. GC: 8. AV: +2. PUNTS: 21.


BENJAMÍ B. COPA.

Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 4. PE: 0. PP: 0. GF: 16. GC: 7. AV: +9. PUNTS: 28

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SPORTING MAHON 2.


L'equip de regional va conseguir acabar el primera posición després d'empatar a 2 gols contra un bon Sporting Mahon, es va poder veure un partit molt obert amb bastantes ocasions de gol, un gran primer temps nostre que despres de una pilota al pal de l'equip maones va venir una rápida i brillant contra que va culminar Elliot Galan, a partir d'aquí vam dominar amb una gran pressió i sortida rápida poguent anotar algún gol més, l'Sporting també va tenir alguna opció, es podía veure un bon partit amb jugades de qualitat.
En la represa Oscar Meliton va marcar un gran gol de falta que va entrar per l'escuadra, seguidament vam tenir 2 bones opcions per fer el tercer gol que hagués sentenciat, per part de Martin i Elliot, en una jugada de corner va arribar el primer gol visitant que va donar moral perqué apretassin i en una jugada en que es va produir un cop en una pilotada a un jugador visitant, pitant falta ho van aprofitar per treure i en la jugada vam cometre penal, aquí va arribar l'empat a 2 definitiu.
Fins el final vam saber controlar el joc sense tenir cap ensurt i anant a per la victoria, gran feina de l'equip en la lligueta acabant liders en un grup difícil, tindrém jornada de descans i esperar el nostre rival en les semifinals.
ENHORABONA EQUIP PER EL BON JOC QUE VENIU FENT, SEGUIU AIXÍ

JUVENIL NACIONAL. LA SALLE 6 - FERRE 1.


Ahir l'equip juvenil va patir una dura i clara derrota en el camp del líder La Salle el resultat 6 a 1, queda poc a dir ja que l'equip mallorquí va demostrar ser el millor equip de la categoría i sembla que el seu pas a divisió d'honor será per la via rápida, els nostres jugadors van lluitar per contrarrestar la superioritat de La Salle, durant el primer temps vam poder donar la cara rebent dos gols passats els 20 minuts.
En la represa es va ampliar el marcador, nosaltres vam poder fer el gol de l'honor que va fer Albert Guasch de penal, queda pasar pagina ja que no era el nostre partit, i esperar aquesta setmana a cada contra el Penya Arrabal un equip que tindrém opcions de poder treure els punts en joc.
ANIMS A TOT L'EQUIP, A PENSAR EN EL PROXIM PARTIT GUANYAREM

diumenge, 9 de novembre del 2014

RESULTATS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


Aqui vos deixam els resultats que han fet els nostres equips de futbol base aquest cap de setmana, uns dies intensos ja que han jugat els 7 equips que competeixen de manera oficial damunt gespa.

JUVENIL B. AT VILLACARLOS 5 - CE FERRERIES 1.

Gol: Miquel Pons.


CADET. PENYA ORIENT 3 - CE FERRERIES 7.

Oscar Roca 3, Daniel Pons 2, Sergi Bosch i Jordi Moll.


INFANTIL A. CE MERCADAL 0 - CE FERRERIES 4.

Gols: David Marrades 2, Joan Sans i Pau Bosch.


INFANTIL B. CE FERRERIES 2 - SPORTING MAHON 0.

Gols: Josep Truyol i Jose Roldan.


ALEVI. CE ALAIOR 2 - CE FERRERIES 4.

Gols: Toni Gomila 2, Albert Pons i Carlos Pons.


BENJAMÍ A. CE FERRERIES 2 - CCE SANT LLUÍS 3.

Gols: Toni Marqués 2.


BENJAMÍ B. AT VILLCARLOS 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: Albert Febrer, Arnau Sanchez i Jaume Morla.

dijous, 6 de novembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.


9ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.

Aquest diumenge l'equip de regional jugará el darrer partit de la lligueta de copa, davant tindrém l'Sporting amb un bon equip que enguany s'ha reforçat molt i també tenen la classificació quasi feta els hi falta 1 punt, peró en joc hi haurá el lideratge del grup, amb un punt en tenim prou ja que els hi duim 4 punts amb un partit més, amb el joc que practica l'equip maonés i tenir que conseguir els 3 punts fara que puguen veure un partit obert, amb bons jugadors per les dues bandes, nosaltres després del gran partit que vam fer a Alaior voldrém seguir amb el mateix nivel de joc, amb ordre intensitat i rapidesa lo que ha fet que l'equip es mostres intractable fins ara, tindrém que vigilar no fer faltes a prop de l'area i frenar la seva zona de creació.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.


10ªJORNADA. LA SALLE PALMA - CE FERRERIES.

L'equip juvenil te una sortida complicada en el camp del líder La Salle Palma, un equip que fins la pasada jornada s'havia mostrat intractable amb només 1 gol en contra i quasi tots els partits guanyats, superant per 5 punts a el segon classificat, peró van perdre per un contundent 4 a 0 en el camp del Portmany, per lo que van mostrar una certa debilitat i el fara més perillòs ja que es voldran resarcir, nosaltres ens espera un partit en que tindrém que fer un gran treball en equip, concentrats els 90 minuts per no deixar espais a la gran qualitat que compten en atac, amb molta ilusió despres del punt aconseguit, en futbol ja sabem que amb feina no hi ha res imposible.


HORARIS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.



HORARIS DELS PARTITS PER AQUEST CAP DE SETMANA, EN QUE TAMBÉ INICIEN LA COMPETICIÓ ELS 3 EQUIPS PREBENJAMINS, PER LO QUE TINDRÉM 12 EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE 9 A LES 17.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.


JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE 9 A LES 12.00 H.

10ªJORNADA. LA SALLE PALMA - CE FERRERIES.

JUVENIL B. DISSABTE 8 A LES 16.00 H.

8ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

CADET. DIUMENGE 9 A LES 16.30 H.

6ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DISSABTE 8 A LES 11.30 H.

6ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DISSABTE 8 A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON B.

ALEVI. DISSABTE 8 A LES 11.30 H.

5ªJORNADA - CE ALAIOR B - CE FERRERIES.

BENJAMI A. DISSABTE 8 A LES 10.00 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS A.

BENJAMÍ B. DIUMENGE 9 A LES 10.00 H.

5ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

PREBENJAMINS. DISSABTE 8 POLI DE CIUTADELLA.

1ªJORNADA. A LES 12.30 H. CE FERRERIES C - CE FERRERIES B.

CE FERRERIES A. DESCANSA.

dimarts, 4 de novembre del 2014

TROBADA AHFM, 3ª I REGIONAL TEMPORADA 1987-88.


DIJOUS 13 DE NOVEMBRE A LES 19.30 H. A LES OFICINES DEL CLUB.

TROBADA AHFM DE L'EQUIP 3ªDIVISIÓ TEMPORADA 1987-88, SENSE CAP DUBTE UN DELS MILLORS EQUIPS DE LA NOSTRA HISTORIA QUE VA CONSEGUIR LA MILLOR CLASSIFICACIÓ A 3ª I L'EQUIP REGIONAL DE LA TEMPORADA 1987-88.

HI ESTAN CONVIDATS TOTS, ENTRENADORS, AJUDANTS, DELEGATS I LES PLANTILLES DELS 2 EQUIPS, DESDE EL CLUB ELS HI FARÉM ARRIBAT LA INVITACIÓ PER L'ACTE QUE ORGANITZA L'ASSOCIACIÓ PRESIDIDA PER PACO PEREA, JA QUE AQUEST ANY ES PUBLICARA EL TERCER TOM I HI HAURÁ LES FOTOS I ESTADISTIQUÉS DE LA TEMPORADA 1987-88, A MÉS DE 1962-63 I 63-64, TAMBÉ DE LA TEMPORADA PASSADA 2013-14, PER LO QUE EN AQUEST ACTE HI HA CONVIDAT L'ENTRENADOR PERE VADELL, EL SEU AJUDANT TONIO BARBER, ELS DELEGATS ANASTASIO I MIQUEL TORRENT, A MÉS DELS CAPITANS DE LA TEMPORADA PASSADA, ANGEL PULIDO, TONI RODRIGUEZ I XAVI BARBER.

Aqui vos deixam la foto de l'equip de 3ª d'aquella temporada, que va entrenar Paco Serrano, l'ajudant era Serin Enrich, delegat Tomeu Martí i la plantilla: Biel Moll, Met Mir, Jandro Allés, Serin Allés, Tià Carreras, Miquel Perez, Jorge Abascal, Selu, Miquel Benejam, Miquel Caymaris, Toni Vila, Diego Llopis, Toni Hidalgo, Joan Serra, Josep "Carre", Pau Wamba, Miquel Viroll, Rafa Torres, Aniceto Pallicer,

dilluns, 3 de novembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació. 1er. PJ: 7. PG: 5. PE: 2. PP: 0. GF: 18. GC: 5. AV: +13. PUNTS: 17.

Golejadors: 4 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda i Oscar Meliton. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Toni Rodriguez i Carlos Febrer.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 17é. PJ: 8. PG: 1. PE: 1. PP: 6. GF: 8. GC: 17. AV:-9. PUNTS: 4.

Golejadors: 4 Gols: Sergi Mercadal. 2 Gols: Sergi MELIÁ i Claudio Ciocanaru. 1 Gol: Miquel Marqués i Sergi Sansaloni.


JUVENIL B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 9. GC: 20. AV: -11. PUNTS:3.


CADET. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 3. PE: 0. PP: 2. GF: 14. GC: 9. AV: +5. PUNTS: 9.


INFANTIL A. COPA.

Classificació: 7é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 3. GC: 11. AV:-8. PUNTS: 3.


INFANTIL B. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 27. GC: 5. GF: +22. PUNTS: 13.


ALEVI. COPA.

Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 17. GC: 15. AV: +2. PUNTS: 23.


BENJAMÍ A. COPA.

Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 2. PP: 0. GF: 8. GC: 5. AV: +3. PUNTS: 17.


BENJAMÍ B. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 13. GC: 6. AV: +7. PUNTS: 21

REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 1 - FERRE 4.


Gols: Martin Pasantes 3 i Oscar Meliton.

L'equip de regional va certificar la classificació a les semifinals, després de fer un gran partit i guanyar per 1 a 4 en el camp de l'Alaior, mostrant un bon futbol, en un partit que hi han posat molt de ritme i rapidesa desbordant continuament la defensa alaiorenca.
El partit va quedar sentenciat durant el primer temps, en conseguir 3 gols en uns primers 35 minuts impecables, amb molta intensitat sense deixar respirar i crear joc a l'equip local, mentre que recuperavem la pilota amb rapidesa i desbordant la seva defensa tinguent ocasions molt clares de les que vam fer 3, en Martin Pasantes va fer el primer després de una gran passada de Elliot, el gol ens va donar més forces per seguir dominant amb claredat el partit i en un corner que va rematar de manera impecable Oscar Meliton va arribar el segon gol, no vam baixar els braços i seguiem apretant i una bona passada de Carlos dins l'area a Martin Pasantes va rematar de manera contundent fent el 0 a 3, encara vam poder fer 2 gols més abans del descans, l'equip va poder afrontar el segon temps amb un comode avantatge de 1 a 3 i no ens podiem relaxar per lo que hem sortit igual en la represa i una altra jugada rapida i de qualitat ha arribat el definitiu 1 a 4 en no fallar Martin Pasantes, a partir d'aqui hem seguit intensos per no tenir cap ensurt i hem creat 3 bones contres per haver fet algun gol més, el marcador no s'ha mogut peró els jugadors avui han seguit amb la bona linea que venim mostrant, superant els nostres rivals, amb un gran joc en equip, la setmana que ve ens jugarém la primera posició del grup davant l'Sporting Mahon, ens val un empat.
L'equip entrenat per Pere Vadell fará el posible per aconseguir una nova victoria.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER EL GRAN PARTIT QUE VA FER A ALAIOR, SEGUIU AIXÍ.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SAN FRANCISCO 1.


El diumenge migdia l'equip juvenil nacional va afrontar un dificil partit contra un bon equip com ha demostrat ser el San Francisco, hem conseguit un punt, a falta de 7 minuts per acabar el partit en una jugada que ha tingut varios rebots i que finalment Claudio ha ficat dins la porteria visitant.
L'equip mallorquí amb una bona qualitat ha duit el control del partit, peró nosaltres ben situat en defensa hem concedit poc perill clar durant el primer temps, nosaltres hem intentat superar la seva pressió que ha estat molt damunt els nostres jugadors per sorprendre, a punt hem estat en el minut 41 quan en Sergi Mercadal quedava davant el porter mallorquí, peró ens han senyalat fora de joc.
El partit ha seguit obert durant el segon temps, amb el San Francisco intentant imposar la seva superioritat tecnica que venia en un bon moment de forma, hem sabut frenar les seves internades amb ordre i un gran treball en equip, ja que els jugadors ho han donat tot durant el partit fent un gran desgast, tot i rebre el gol visitant hem sabut esperar la nostra opció i no precipitar-nos i ha arribat a falta de 7 minuts, encara fins el final hem tingut 2 bones opcions una falta que ha xutat en Damiá Pons i un corner en el darrer minut, no ha estat posible.
Destacar la gran actitud i ganes de l'equip contra un bon equip com es el San Francisco, a poc a poc esperem anar sumant de cara a conseguir l'objectiu de la permanencia.

JUVENIL B. FERRE 0 - UE SAMI 4.


Ahir en un partit extrany l'equip juvenil va perdre 0 a 4 contra el Sami, un resultat massa abultat per lo que va succeir en el partit, ja que durant el primer temps el joc va estar igualat i obert amb ocasions per part nostre, 2 bones arribades que per poc una no acaba dins, peró en l'inici del segon temps 10 minuts de desencert nostre, el primer gol visitant va ser una jugada de corner dins l'area que ens la vam ficar dins la nostra porteria en una jugada de mala sort, dos minuts després sense temps a poder reaccionar va arribar el segon gol en una jugada dubtosa de posible fora de joc.
A partir d'aqui el partit ja va estar molt complicat, ja que l'equip ciutadellenc es va trobar en estat de gracia i va conseguir 2 gols més deixant el marcador en un imposible de remontar 0 a 4 en el minut 20, l'equip no va baixar els braços intentant conseguir algun gol.