dilluns, 3 de novembre del 2014

JUVENIL B. FERRE 0 - UE SAMI 4.

Ahir en un partit extrany l'equip juvenil va perdre 0 a 4 contra el Sami, un resultat massa abultat per lo que va succeir en el partit, ja que durant el primer temps el joc va estar igualat i obert amb ocasions per part nostre, 2 bones arribades que per poc una no acaba dins, peró en l'inici del segon temps 10 minuts de desencert nostre, el primer gol visitant va ser una jugada de corner dins l'area que ens la vam ficar dins la nostra porteria en una jugada de mala sort, dos minuts després sense temps a poder reaccionar va arribar el segon gol en una jugada dubtosa de posible fora de joc.
A partir d'aqui el partit ja va estar molt complicat, ja que l'equip ciutadellenc es va trobar en estat de gracia i va conseguir 2 gols més deixant el marcador en un imposible de remontar 0 a 4 en el minut 20, l'equip no va baixar els braços intentant conseguir algun gol.