diumenge, 23 de novembre del 2014

SEMIFINAL COPA REGIONAL. UE SAMI 1 - FERRE 0.

Ahir l'equip de regional va perdre per 1 a 0 contra el Sami en el partit d'anada de les semifinals de copa regional, un resultat que no vam mereixer en el global del partit ja que ens va faltar encert, sobretot en un gran primer temps en que vam estat molt bé apretant i asfixiant en la zona mitja, les ocasions van ser nostres, la primera de Elliot amb el cap i van treure quan entrava dins la porteria, després van arribar 2 faltes que no vam poder colocar dins la porteria, amb un bon ritme de joc vam superar l'equip local, va arribar una altra ocasió molt clara de Helenio sobre la mitja hora, no van ser les darreres ja que abans del descans vam disposar de una altra bona arribada per haver-nos avançat, un gol hagués estat molt bo per afrontar el partit d'anada, l'equip ciutadellenc cercava sorprendre amb pilotes llargues, peró la defensa va aturar sense cap problema.

En la represa semblava seguiria igual, ja que vam arribar amb claredat en el minut 2 peró a partir d'aqui el Sami es va veure dins el partit i es va creixer i presionar amb més insistencia i fruit de una jugada en que no vam poder treure ho van aprofitar per fer el primer gol, aixó els hi va donar més confiança i van ser els minuts en que més van dominar tinguent una altra ocasió, peró en els darrers 15 minuts vam agafar la batuta de nou, i de nou la falta d'encert ens va privar de dur un bon resultat per la tornada, primer un xut de Carlos i després ha falta de 2 minuts un cop de cap d'Elliot a 3 metres de la porteria va sortir a fora miraculosament, tot i el resultat advers ahir es va veure que si jugam com sabem i esteim encertats tindrém opcions de remontar l'eliminatoria, que s'ha complicat tot i el gran primer temps de l'equip.
Per aixó diumenge que ve a les 17 hores, hem d'omplir el camp com en les grans ocasions i entre tots capgirar el resultat i conseguir el pase a la final de copa per tercera temporada consecutiva.