diumenge, 30 de novembre del 2014

RESULTATS DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA.

Aqui vos deixam els resultats dels partits que han jugat els nostres equips de futbol base, en un cap de setmana que ha estat intens de partits, bon joc i resultats dels nostres joves jugadors.
No ha pogut ser, l'equip regional no s'ha classificat per la final, hem empatat a 2 contra el Sami i amb el gol del partit d'anada han passat, l'equip ho ha donat tot fins el final i no ha pogut ser tot i disposar de moltes més i clares ocasions de gol que l'equip ciutadellenc que ha estat més efectiu que nosaltres, hem tingut varies opcions en els primers 10 minuts per haver-nos posat en avantatge, peró no hem tingut la sort de cara, com tampoc en el segon temps quan anavem a per el segon gol, han aprofitat una de les poques ocasions per empatat i ja ha quedat coll amunt, peró esteim segurs que a la lliga només que estiguém encertats podrem assolir l'objectiu.

L'equip juvenil ha conseguit una important victoria contra el Penya Ciutadella 2 a 1, ha estat un derbi amb alternancies en que hem estat ben colocats per no deixar espais en atac, el primer temps ha estat de molta lluita en la zona mitja, a partir del descans han arribat els gols i el partit s'ha obert, hem pogut arribat amb més facilitat a part dels gols de Xavier Muro i Claudio hem pogut sentenciar, peró al final hem guanyat i pujam 3 posicions i agafar moral de cara a la permanencia.

TORNADA SEMIFINAL COPA REGIONAL. CE FERRERIES 2 - UE SAMI 2.

Gols: Elliot Galan i Carlos Febrer.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CE FERRERIES 2 - PENYA CIUTADELLA 1.

Gols: Xavier Muro i Claudio Ciocanaru.