diumenge, 6 d’abril del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - SPORTING MAHON 0.

Avui capvespre l'equip de regional s'ha imposat amb contundencia a l'Sporting, hem disposat de moltes ocasions de gol en la primera mitat, jugant amb rapidesa i combinant tinguent algunes fases amb bon joc, en defensa només hem tingut un ensurt i només la falta d'encert ha privat d'anar al descans amb un clar avantatge, l'equip maonés defensava com podia i el pes de partit ha estat nostre, ocasions clares de Helenio que ha internat dins l'area i la pilota passant a prop del pal, també Quel Enrich ha disposat de 2 bones ocasions, també podem comptabilitzar 2 de Nil Meliá, el gol tenia que caure en qualsevol moment peró ha estat en el segon temps quan hem pogut fer el primer, que ha arribat de un gran cop de cap en la sortida de un corner del capitá Angel Pulido que s'ha despedit de l'equip aquesta temporada de manera brillant, a partir d'aqui hem controlat el joc, amb l'equip rival que a més de jugar amb inferioritat numerica no ha pogut arribar a la porteria defensada per Josep.
En una clara falta quan Lluís Lopez entrava dins l'area, la tirada en Jose Marqués marcant el segon gol que sentenciava el partit, en el tram final de partit amb l'equip maones entregat han arribat 2 gols més i de bona fractura, en Lluís Lopez primer en el minut 36 amb una bona contra que ha xutat sobre el punt de penal, i el darrer a falta de 3 minuts, acabant amb un clar i just 4 a 0, i el marcador podria haver estat més ampli.
Una victoria que ens coloca liders empatats a punts amb el Migjorn, tenim 27 punts, quant esteim a punt d'encarar els darrers 5 partits que seran emocionants i espectaculars amb enfrontaments directes amb els 2 maxims rivals, l'equip ara torna a dur una bona ratxa amb solidesa, caracter i intensitat.
La setmana que ve dificil sortida en el camp del Sant Lluís.
ENHORABONA A L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.