diumenge, 13 d’abril del 2014

JUVENIL. FERRE 4 - CCE SANT LLUÍS 1. CAMPIONS!!!!!!!!

Avui capvespre ha arribat el gran dia per l'equip juvenil que entrena Fonso Rico, en que han quedat matematicament campions a falta de 4 jornades de manera brillantissima, amb molta superioritat, el resultat d'avui 4 a 1 contra el Sant Lluís, que durant el primer temps ha posat dificultats, sobre tot quan ens han sorpres amb un gol en el minut 5, ha costat reaccionar, peró a mesura que han passat els minuts hem anat dominant el joc i capgirant el marcador, el gol de l'empat ha arribat en el minut 43 i la marcat en Sergi Sansaloni, abans ja haviem pogut marcar, peró el porter visitant ha fet bones intervencions, els nirvis per quedar campió han anat mancant en el segon temps, ja que hem pogut fer el segon prest, en David Pons en el minut 52 ens ha posat en avantatge amb un xut creuat, a partir d'aqui hem pogut jugar més a plaer i controlar el joc, ha arribat un bon gol de Carlos Febrer en el minut 62, el partit ha quedat resolt, tot i quedar en inferioritat numerica no hem passat per dificultats i encara hem pogut ampliar el marcador amb el 4 a 1 final que ha fet en Carlos Febrer, amb un xut bombat.
Al final del partit sa desfermat l'euforia i tota l'equip ha pogut celebrar el titol de lliga amb tot mereixement, un titol lluita en cada partit, amb serietat, sobrietat i intensitat, amb aquest campionat hem aconseguit l'ascens a lliga nacional, per lo que la temporada que ve podrem tornar a gaudir d'aquesta dura i complicada categoria, encara hi resten a jugar 3 partits.
Destacar el gran compromis dels jugadors.

DESDE EL CLUB EN NOM DE AFICIONATS I SOCIS, VOS FELCITAM PER AQUEST TITOL, VOS HO MEREIXEU CRACKS.