diumenge, 6 d’abril del 2014

JUVENIL. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 3.

L'equip juvenil continua amb la brillant marxa en la lliga juvenil, avui ha fet un nou pas per conseguir el titol, la setmana que ve guanyant l'equip podra celebrar el titol de lliga, que es mereixen per la gran actitud, solidesa i qualitat.
Avui davant teniem el Penya B que ha havia fet bons partits a casa, per lo que hem sortit a per totes desde l'inici, amb ordre i intensitat hem anat imposant el nostre joc, en defensa hem estat molt encertats desbaratant el perill i sortint amb rapidesa i joc directe, també combinant, el primer gol ha arribat en el minut 28 en Carlos Febrer ha estat l'autor, aixó ens ha donat més tranquilitat i confiança, poguent controlar el ritme de partit, a més el segon gol de Sergi Sansaloni abans del descans ha servit per encarrilar el partit.
En la represa l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar peró han vist que nosaltres no donariem opció, recuperant la pilota i sortint per velocitat hem tingut varies ocasions, de les quals en Sergi Sansaloni ha aprofitat una en el minut 33 per fer el definitiu 0 a 3, fins el final poca historia, ja que el partit estava sentenciat.
De nou molta serietat i imposant el nostre ritme de joc, ara tenim 10 punts de marge damunt el segon, i la lliga més a prop esperém que els jugadors que entrena en Fonso Rico puguin recollir la justa recompensa a el gran treball i compromis de la temporada.

Volem felicitar a tot l'equip per la victoria, enhorabona Força Ferre!!