diumenge, 22 de setembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. SANT LLUÍS 2 - FERRE 0.

Ahir l'equip de regional va perdre en el debut de copa, el resultat 2 a 0 en el camp de un dels equips que aquest any será dels dificils de batre com es va poder comprobar ahir, ells van poder anotar en el minut 11 aixó els va donar tranquilitat per poder fer el seu joc, esperant amb les dues linies juntes per dificultar el nostre joc de creació, nosaltres haguessim pogut marcar abans ja que vam disposar de una bona ocasió que no vam poder rematar per ben poc, en aquest primer temps el Sant Lluís presionava, peró el pes del partit va ser nostra i en diverses jugades vam poder crear perill per haver empatat i que el signe del partit hagués cambiat, en una jugada vam tenir un altre contratemps ja que en Nil es va lesionar, l'equip ho va intentar fins el descans, peró no es va poder encertar, l'equip local intentava aprofitar la velocitat dels seus puntes, per donar algun ensurt a la contra.
Després del descans en els primers 10 minuts l'equip va sortir intens per poder igualar, i vam poder arribat en dues ocasions dins la seva area, peró poc després ells van aprofitar una altra jugada per fer el 2 a 0 que va ser un cop dur, ja que fins després no mereixiem aquest castig, aixó va envalentonar l'equip local en el treball defensiu, i ens va costar poder refer-nos, peró l'equip en cap moment va perdre la cara, en el tram final vam tenir 3 ocasions per haver donat emoció en el partit.
Més val perdre en el primer partit, en que ens falta ritme de competició per poder corretgir errors de cara el futur, diumenge que ve a les 17 hores ens visitara un historia com es l'Alaior, sera un rival ordenat i combatiu, peró els nostres jugadors ho donaran tot per conseguir la primera victoria.