dilluns, 30 de setembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - CE ALAIOR 0.

Ahir l'equip de regional va conseguir la primera victoria en la copa regional, contra un dels historics l'Alaior que va mostrar ser un equip molt combatiu i dificil de jugar que fins ahir havia obtingut bons resultats, no ens ho van posar facil en cap moment i van donar algun ensurt, nosaltres vam dur el pes del partit i va ser dificil superar les dues lineas juntes en que van jugar, els gols van arribar en el segon temps, abans en Quel Enrich hagués pogut posar-nos amb avantatge en disposar de un penal, peró l'equip va seguir insistint i en un bon segon temps en que va ser el clar dominador va cercar la victoria amb insistencia i va arribar en el minut 25 del segon temps en poder anotar Helenio un bon xut, a partir d'aqui ells es van obrir i va ser quan vam poder sentenciar en disposar de 2 bones jugades i algun que altra fora de joc justet, peró finalment en Lluís Lopez va sentenciar en el minut 90 fent el 2 a 0 definitiu, un resultat just tinguent en compta que vam ser l'unic equip que ho va provar amb insistencia durant el partit.
En el primer temps ens va costar més trobar espais, ja que a part de jugar amb les lineas de mitja i defensa molt juntes, no deixaven jugar presionant i tallant el joc, per lo que va ser a base de paciencia esperant la nostra ocasió, a pesar d'aixó vam tenir un parell d'arribades amb cert perill per haver agafat avantatge.
El més important es que aquesta victoria ens donara confiança per anar a més i poder obtenir un bon resultat en el camp de l'Sporting aquesta setmana i seguir en una de les 2 primeres posicions.