divendres, 13 de setembre del 2013

PRETEMPORADA JUVENIL. UE SAMI 2 - FERRE 6.

El passat dimecres l'equip juvenil que entrena en Fonso Rico va jugar en el camp del Sami un altra partit de preparació, conseguint una amplia victoria per 2 a 6, en l'inici el Sami ens va sorprendre sortint amb moltes ganes i conseguint un gol en els primers 10 minuts, ens va costar entrar en joc a més davant teniem un equip que apretava i havia agafat moral amb el gol, van a anar de menys a més per acabar dominant el partit amb molta claredat, en Toni Coll va fer l'empat en el primer temps, en que vam tenir 2 ocasions més, peró ens van dificultar el nostre joc i vam anar al descans amb empat a 1 gol.
L'equip va sortir amb ganes de mostrar el nostre joc, un altra gol en els primers minuts de penal va posar en avantatge l'equip ciutadellenc aixó ens va sorprendre, peró ens vam refer i vam capgirar el resultat conseguint 5 gols en un bon segon temps, en que per velocitat vam rompre la seva defensa en multitud d'ocasions, en Miquel Febrer va fer l'empat, aquest gol ens va posar de ple dins el partit i vam dominar fins el final, en Sergi Sansaloni feia el tercer gol que ens posava en avantatge, després van arribar en bones jugades trenades entre la mitja i els davanters, el quart gol de Sergi Mercadal, poc després en els millors minuts de joc nostre en Carlos Febrer feia el cinqué gol i tancava el resultat en Sergi Meliá de penal, conseguint una clara victoria davant un equip de la nostra lliga i mostrant que l'equip esta més a prop de conseguir la forma optima de cara a l'inici de copa dia 29 en el camp de l'Alaior.
Diumenge a les 11.30 hores partit contra la selecció cadet, en el nostre camp.