dimarts, 27 d’agost del 2013

TRES NOVES INCORPORACIONS A EQUIP REGIONAL.

L'equip de regional que entrena de fa un parell de setmanes, comptará amb la plantilla quasi complerta ja que comptará amb 18 fitxes amb les 3 darreres incorporacions, es tracta de joves jugadors que tenen experiencia a la categoria regional dos d'ells.
El porter Oscar Pons de 21 anys, que la temporada passada va jugar en el Penya i havia fet la pretemporada aquestes darreres setmanes amb l'equip ciutadellenc, amb ell la porteria queda coberta.
Després també el jugador alaiorenc Dani Llopis de 19 anys que pot jugar en varies posicions i que la temporada passada va jugar amb el Mercadal juvenil, ve amb moltes ganes de fer ho be.

La tercera incorporació es el davanter ciutadellenc Quel Enrich de 22 anys, que la passada temporada va tenir una destacada actuació amb el Penya de tercera divisió conseguint 7 gols, es un davanter que ajudara i será un bon reforç per l'equip, es tracta de un jugador reconvertit a davanter les darreres dues temporades, ja que abans jugava de central, peró com a davanter aportara molt.

Plantilla Regional actualment:
Porters: Josep Pons i Oscar Pons.
Defenses: Toni Rodriguez, Oscar Meliton, Toni Bosch, Angel Pulido, Rubén Ferra i Toni Pons.
Migcampistes: Xavi Barber, Helenio Olives, Fabri Miranda, Toni Catalá, José Marqués, Carlos Goñalons i Dani Llopis.
Davanters: Lluís Lopez, Quel Enrich i Nil Meliá.

Molta sort a tots i benvinguts en el Ferre.