dilluns, 19 d’agost del 2013

FINAL TORNEIG. FERRE 1 - AT VILLACARLOS 2.

Ahir vam poder veure una bona final contra el Villacarlos de lliga nacional, el resultat final 1 a 2 no es va decidir fins el darrer minut en que quan semblava s'arribava en els penals, un dels millor jugadors de l'equip des Castell Sergio Ayala va desfer l'empat, va ser un cop dur per el gran esforç que van fer els nostres jugadors que amb només 4 entrenos van ser capaços de competir contra equips de superior categoria i amb 4 setmanes de pretemporada tot i la derrota l'equip pot estar orgullós del gran torneig que ha fet, i descansar de cara a la pretemporada en serio que començara dia 27 d'agos en que tindrém un més de preparació de cara al debut de copa en el camp de l'Alaior.
Els nostres jugadors tot i l'esforç del dia anterior van sortir amb moltes ganes i fent una gran pressió damunt l'equip des Castell que es va veure superar durant el primer temps, en que a part del gol de Sergi Mercadal vam disposar de 2 bones ocasions per haver fet el segon gol, la imatge va ser molt bona veure l'equip molt ben posicionat que dificultava les rapides sortides de l'equip visitant que no va poder fer el seu joc, vam estar molt encertats en defensa fruit del joc colectiu, mentre que a la zona mitja els jugadors corrien per recuperar la pilota i sortir amb rapidesa, es va poder superar la seva combativa defensa a base de qualitat i rapidesa, el nostre equip va seguir concentrat fins el descans.
A començament del segon temps l'equip visitant va voler anar a per el partit i va començar a apretar més amunt aprofitant la seva superioritat fisica de quasi un més de pretemporada, va ser el que va desnivellar el partit ja que nosaltres era imposible poder aguantar el gran ritme dels 2 partits, i quan van empatar de penal es van creixer, nosaltres vam defensar amb encert intentant aguantar les seves embestides, hem de destacar una gran ocasió en el començament de segon temps que hagués pogut sentenciar el partit si feiem el 2 a 0, l'equip des Castell amb més rodatge ho va saber aprofitar, amb la mala sort que vam rebre el gol en el minut 90 quan arribavém a els penals, va ser una llastima per el desgast del nostre equip que no va baixar els braços en cap moment, encara en el temps afegit es va llançar en atac disposant de un corner per empatar.
No ens queda més que felicitar a l'equip per el gran torneig que ha fet, tregrent bones conclusions que mentre fisicament hem pogut han pogut competir de tu a tu contra equips de una categoria superior.