dilluns, 19 d’agost del 2013

PARTIT PER LA TERCERA POSICIÓ. PENYA CIUTADELLA 6 - DOSA CF 1.

En el partit de consolació per la tercera posició va enfrontar els 2 equips ciutadellencs, el Penya Ciutadella i Dosa CF, amb un resultat molt desigual ja que el Penya va vencer per 6 a 1, el fet d'arribar molt més forts fisicament va fer que el resultat acabés amb golejada fins el minut 15 del segon temps va aguantar el Dosa amb 2 a 1 en contra peró després en intentar anar cap a l'empat va fer que deixassin molts espais i ho va aprofitar el Penya per fer 4 gols, el primer temps es va veure un partit competit en que cap dels dos equips perdia la cara del partit , tot i tenir més domini el Penya el Dosa no deixava de intentar-ho, el partit semblava obert al descans, peró va ser un miratge ja que el Penya va imposar la seva superioritat.
En aquest partit van quedar perfilades la 3 i 4 posició.