dilluns, 20 d’agost del 2012

TORNEIG JUVENIL VILA DE FERRERIES. EL PENYA CIUTADELLA CAMPIÓ.

Ahir es van jugar les dues finals, de consolació i la gran final que va tenir en el Penya Ciutadella com a campió en guanyar per 1 a 0 a falta de 3 minuts un partit molt disputat entre els dos equips ciutadellencs, el Dosa va ser un digne rival i va mostrar ser un equip ordenat i combatiu, el Penya posiblement compta amb mes qualitat peró no ho va tenir gens fácil, ja que durant el primer temps el Dosa va estar molt be dins el camp, en els darrers 20 minuts de partit es va guanyar amb intensitat ja que els dos equips volien anar per el partit, es va veure que estan en una fase avançada de la pretemporada ja que hi va haver intensitat en tot moment, els dos equips van disposar d'ocasions per haver marcat algun gol, els aficionats van poder disfrutar de un partit emocionant.

Abans el nostre equip va jugar contra el Villacarlos un equip que ha mostrat bones maneres en aquest torneig posiblement el que millor juga la pilota, va ser un partit dificil donada la qualitat del rival i la superioritat fisica demostrada en el marcador 0 a 8, desde l'inici els nostres jugadors van lluitar tot i la diferencia del rival que compta amb bastants jugadors de segon i tercer any, tot lo contrari que nosaltres que som un equip en fase de construcció amb tot l'equip de primer any i els 3 cadets que han ajudat l'equip, tot i la derrota els jugadors es van esforçar fins el final per poder conseguir algun gol, a mes de tenir la mala sort de fer-nos 2 gols en propia porta, ara després de festes començarém a entrenar per preparar-nos per la nostra competició insular amb uns altres rivals.