diumenge, 19 d’agost del 2012

TORNEIG JUVENIL. DOSA I PENYA CIUTADELLA FINALISTES.

Avui a partir de les 20,30 hores hi haurá la gran final de torneig juvenil entre els equips ciutadellencs del Dosa i el Penya Ciutadella, que van guanyar les respectives semifinals.
El Dosa en un emocionant partit contra el Villacarlos, que va acabar amb empat a 1 gols, es va decidir per penals, el partit va ser obert amb dos equips molt iguals en quant a qualitat, en el minut 2 el Dosa va sorprendre amb un gol desde fora de l'area que va superar per alt el porter, a partir d'aqui el Dosa va tenir els millors minuts aprofitant el marcador a favor, l'equip des Castell li va costar entrar en joc peró va anar dominant mes sobretot en el segon temps.

En l'altra semifinal ens vam veure sorpresos per el Penya que es va imposar per 0 a 10 un castig massa dur per l'equip que no mereixia perdre per aquesta diferencia, la superioritat fisica a partir del segon temps va fer que el resultat fos tant abultat, el nostre jove equip va aguantar durant el primer temps amb ordre i lluita, els jugadors van donar ho tot, el primer gol va arribar en el minut 23, després el Penya es va anar trobant mes comode marcant un altra gol passada la mitja hora, el tercer gol va arribar a falta de 1 minut per el descans.
A partir del segon temps, ells van imposar la seva superioritat i fondo de banqueta, es va notar el ritme d'entrenaments a doble sessió del Penya que començara la lliga en 2 setmanes, nosaltres ens queda marge per agafar ritme fisic ja que la lliga comença d'aqui 6 setmanes, i els nostres rivals serán uns altres.
Avui intentarém dificultar el maxim en el partit per la tercera posició contra el Villacarlos un equip combatiu, que no será gens fácil amb ganes i ordre l'equip jugará per quedar de la millor manera posible.

En la gran final s'espera un partit igualat entre els dos equips ciutadellencs, segur que podrém veure un partit en que els dos equips cercaran la victoria per conseguir el nostre torneig.