dilluns, 20 d’agost del 2012

FOTOS ENTREGA DE TROFEUS.

Tot just acabat el partit es van fer entrega dels corresponents trofeus a cadascun dels 4 equips participants i el de maxim golejador.

Amb la presencia de les autoritats, Mingu Martí el nostre president, Xiscu Pons president del Penya Ciutadella i Florenci Conde president del AT Villacarlos, aixi com també la presencia del Batle Manuel Monerris, en conseller d'esports del Consell Juanjo Pons i com a directiu de la junta insular de fútbol Josep Rotger.

En Quito Bosch va entregar el premi de maxim golejador a Juanfran del Penya Ciutadella autos de 4 gols trofeu donar per Esports Bosch.

Després van venir els trofeus per els equips, el quart classificat va ser el nostre equip juvenil, un trofeu donat per el CE FERRERIES, i entregat per Bep Rotger.

El tercer classificat l'Atletico Villacarlos, trofeu donat per el CE Ferreries, que va entregar el nostre president Mingu Martí.

El segon classificat el Dosa CF un trofeu donat per Autos Pons i entregat per el conseller d'esports Juanjo Pons.

Després va venir el trofeu per el campió el Penya Ciutadella un trofeu donat per l'Ajuntament de Ferreries i entregat per el Batle Manuel Monerris.

Enhorabona a tots els participant, i moltes gracies a tots els colaboradors.