dissabte, 30 de juliol del 2011

TORNEIG ILLA MENORCA. FERRE 3 - ALAIOR 1.

Ahir una altra vegada els nostres joves jugadors van fer un gran partit, en que desde el primer minut fins el darrer no van parar de correr mostrant unes ganes i ilusión encomiables, en que tot l'equip es va mereixer un gran aplaudiment per el seu partit en que va guanyar amb claredat i bon joc a l'Alaior per 3 a 1, tot i disposar de un equip experimentat es van veure superats en tot moment.
Nomes en els primers 5 minuts va començar controlant es partit s'equip alaiorenc, peró prest van agafar es control des partit amb una bona presió de tots els jugadors i sortides molt rápides amb bones combinacions, va fer que començassin a arribar les primeres ocasions del partit després de dues bones jugades per la banda que va fer en Txiqui que per ben poc no van rematar els nostres davanters en Lopez i en Caballo.
En el minut 19 va arribar el primer gol després de una pilota embarullada dins l'area que es va passetjar entre els nostres jugadors va servir perque en Tiago convertis el 1 a 0, que va ser clau perque el nostre equip dominas fins el descans amb facilitat jugant amb molta confiança, hi va haver temps per crear mes ocasions de gol, i en el minut 24 va arribar el 2 a 0, amb un gran xut d'en Caballo de mes de 20 metres un gol que va desbordar l'euforia dels nostres jugadors que veien com el bon joc tenia recompensa, per ben poc no va arribar el tercer gol en dues jugades mes abans del descans.
En el segon temps en Joaquín Andujar va fer 3 canvis perque l'equip continuas jugant amb el bon nivell del primer temps, continuavem tinguent en control des partit, i la nostra defensa molt segura va desbaratar tot es perill visitant, jugant molt be tots ells aixi com la resta d'equip, abans del 3 a 0 hi va haver 3 contres perilloses a favor nostre per haver sentenciat abans que en el minut 21 de la segona part en Joshua transformes un clar penal que li havien comés a ell, amb aquest marcador l'equip va jugar a plaer poguent ampliar el marcador, peró en una de les poques jugades visitants van fer el 3 a 1 a falta de 8 minuts per acabar es partit, tot i la insistencia visitant fins el final, l'equip va estar molt be en es treball defensiu i no van concedir mes que una ocasió.
Ara el proxim partit será en el nostre camp divendres a les 19.30 contra l'Sporting Mahonés de 2ªb, per seguint agafant ritme de competició i arribar en el debut a la lliga el 20 d'agost en plena forma.
Només ens queda felicitar a tot l'equip per el gran partit d'ahir.