dimecres, 27 de juliol del 2011

PARTIT PRETEMPORADA. SPORTING MAHONÉS 1 - FERRE 0.

Ahir vespre es va jugar el segón partit amistós de la pretemporada, va ser en es camp de l'Sporting Mahonés de 2ªb, era un rival fort amb grans jugadors que ens va guanyar per 1 a 0.
Tot i la gran quantitat de jugadors que debuten en el nostre equip i que encara falta poder conjuntar mes es blog ahir van mostrar una gran imatge contra un equip de superior categoria, en tot moment van plantar cara fent un gran desgast fisic tot l'equip.
El primer temps va començar amb molta intensitat amb l'Sporting que volia imposar la seva superioritat tecnica i fisica fent una gran pressió, peró els nostres jugadors que van estar fantastics en aquest primer temps no es van deixar impresionar i en els primers 45 minuts només ens van crear 1 ocasió clara de gol, mentres les forces ens ho van permetre es va poder contrarrestar les arribades maoneses, la unica nota negativa d'aquesta primera part va ser que en Raúl va tenir que ser substituit per precaució ja que es va fer mal en una acció.
En el segón temps van continuar dificultant el joc de l'Sporting que es veia incapaç de superar la nostra defensa i no va ser fins ben entrat es partit a falta de 20 minuts que es van avançar en una segona jugada després de un rebot, va pesar el que només es va poder disposar de 16 jugadors, i només a la part final amb el cansanci ens van dominar mes, peró hem de treure una nota molt positiva d'aquest partit de preparació i es que els jugadors van demostrar que estan en condicions de lluitar en cada partit.
Ara el següent partit será el divendres amb es partit inaugural del torneig Illa de Menorca a les 20:30 hores contra l'Alaior que vindrá reforçat ja que a darrera hora ha tancat alguns fitxatges d'experiencia.