dimecres, 13 de juliol del 2011

DILLUNS 18 COMENCEN A ENTRENAR EQUIP 3ª DIVISIÓ I JUVENIL NACIONAL.

Després de 2 mesos de vacances tornaran els entrenaments a partir de dilluns que ve dels 2 equips de categoria nacional.
El renovat equip de 3ª divisió amb molta gent jove i també molta ilusió i ganes començaran una dura pretemporada per posar-se en forma de cara a la lliga que començará el dia 21 d'agost, aquest dissabte es fará el sorteig del calendari, en Joaquin Andujar vol entrenar 5 dies de dilluns a divendres i jugar un partit amistós el dissabte, per després diumenge donar 1 dia de descans, hi ha previstos jugar partits amistosos a part dels 3 que jugarém del torneig Illa de Menorca.
Desitjam a tots els jugadors molta sort i donam les gracies a tots els jugadors que han confiat amb el nou projecte del nostre club.

Els juvenils de lliga nacional que entrenará en Tiago Sansaloni també te moltes cares noves i moltes ganes de començar la pretemporada que també será a partir del proxim dilluns, en principi hi ha previst entrenar quasi cada dia aixi com també jugar alguns partits amistosos abans del torneig de Sant Bartomeu en que debutarém contra el Rayo Vallecano.