dissabte, 31 d’octubre del 2009

BENJAMÍNS F-8.A. FERRE 2 - AT.VILLACARLOS 6.

Avuí matí han començat sa competició de copa amb derrota contra el Villacarlos per 2-6 els gols del Ferre els han marcat, en David Febrer i en Jordi, no passa res prest vindra sa victoria.

ASSAMBLEA GENERAL ORDINÀRIA.



S'ha celebrat amb sa participació de uns 15 socis s'assamblea anual, amb s'aprovació de s'acta amb ses contes des club i s'han debatút es diferents punts del dia, seguidament s'han fet els precs i preguntes dels socis als membres de la junta.

dijous, 29 d’octubre del 2009

CONVOCATS AMB SA SELECCIÓ INFANTIL.

Aquest cap de setmana tampoc hi ha competició dels infantils, ja que hi ha partit de sa selecció menorquina que jugara a Palma, també hi tenim 2 jugadors nostres dels infantils que haguessin estat 3 si es porter en Miquel Arguimbau no hagues tingut sa mala sort de estar lesionat, els dos que si que hi podran anar son, Albert Guasch i David Pons, des de es club els volem felicitat a tots 3, ul altra motiu de satisfacció per es nostro club.
Ben segur deixaran el Ferre ben amunt.

4 JUGADORS ALEVI F-11 CONVOCATS.

Fins a 4 jugadors ens han convocat per anar a jugar amb la selecció menorquina aquest cap de setmana, gairebé una tercera part de es combinat estará format per jugadors del nostre equip aleví, que entrena en Fredo, un orgull per sa nostra entitat un resultat que vol dir sa bona feina que ès fa amb sa cantera.
Els 4 jugadors seleccionats son: Toni Sintes, Bep Capó, Xavier Muro i David Janer, enhorabona a tots ells.

PRECEDENTS FERRE-SANTA EULALIA.

Diumenge ens visita un vell conegut, el Santa Eulalia que ja ens va visitar 10 vegades, en les 13 temporades que vam militar a 3ªDivisió, encara que avui en dia el Santa Eulalia sigui un dels rivals mes forts havent jugat a 2ªB, el balança es favorable a noltros, ja que els primers anys no era un equip punter.

AQUEST SON ELS PRECEDENTS:
TEMPORADA 1.985-86: FERRE 1 (Toni Gonyalons)- SANTA EULÀLIA 0.
TEMPORADA 1.986-87: FERRE 2 (Jandro i Vaquero) - SANTA EULÀLIA 3.
TEMPORADA 1.987-88: FERRE 1 (Serra) - SANTA EULÀLIA 0.
TEMPORADA 1.988-89: FERRE 3 (Jose Melià "Camacho", Ponsetí i Marquez) - SANTA EULÀLIA 1.
TEMPORADA 1.989-90: FERRE 4 (Toni Gonyalons 3 i Marquez) - SANTA EULÀLIA 0.
TEMPORADA 1.990-91: FERRE 3 (Toni Gonyalons 3) - SANTA EULÀLIA 1.
TEMPORADA 1.991-92: FERRE 1 (Toni Hidalgo) - SANTA EULÀLIA 2.
TEMPORADA 1.992-93: FERRE 2 (Lluís Gonyalons i 1 gol en p.p) - SANTA EULÀLIA 1.
TEMPORADA 1.997-98: FERRE 0 - SANTA EULÀLIA 1.
TEMPORADA 1.998-99: FERRE 3 (Pablo Garzón, Abel i David Melià) - SANTA EULÀLIA 1.

JUVENILS B. AT.VILLACARLOS - FERRE. DISSABTE A LES 15.45 H.

Dissabte capvespre jugam de ben prest al camp del Villacarlos, un equip que va tercer del nostro grup amb 10 punts, un partit més en la fase de formació dels nostres juvenils més joves.

REGIONAL DIUMENGE A LES 16,30 H. MIGJORN-FERRE.

Diumenge comença la segona volta des nostro grup a sa copa, ho feim as camp de el Migjorn, que fins ara ha guanyat els 4 partit que ha disputat, peró que a la primera volta va tenir que suar de valent per guanyar mos, noltros tenim 3 punts després del desenllaç dilluns passat des partit contra el Penya.

BENJAMÍNS F-8. 1er ANY. DISSABTE A LES 10.00 H. U.D.MAHÓN B -FERRE.


Dissabte també comencen els mes joves que competeixen de manera oficial son els benjamíns F-8 de primer any, jugadors nascuts el 2001 i que enguany els entrenen en Martí Barber ajudat per en Serín, els tocara anar a jugar a Maó a les 10.00 al camp de la unió, desitjar que disfrutin jugant a futbol i avancin en la seva formació.

BENJAMÍNS F-8.SEGON ANY. DISSABTE A LES 10.00. FERRE-AT.VILLACARLOS.


Aquest dissabte comencen sa competició els al.lots den Quel Carreras i en Xec Salord sera al camp de futbol 7 a les 10.00, contra el Villacarlos sera sa segona temporada que competeixen de manera oficial els benjamíns de l'any 2000, sobretot que aprenguin i xalin jugant a futbol.

dimecres, 28 d’octubre del 2009

DIUMENGE A LES 12.00. LLIGA BALEAR JUVENIL CIDE- FERRE.


Els juvenils d'en Juan Romero i en Juanan que tant bona temporada estan fent juguen a Palma, al camp del CIDE un equip acostumat a jugar a Divisió d'honor, un equip que va 9è amb 11 punts.
Si jugam com venim fent segur que puntuam i seguim a la part altà.

DIUMENGE A LES 16,30 H. FERRE-SANTA EULALIA.

Ja arribam a sa jornada 10, i ens visita un del maxims aspirants a quedar campió de grup, i pujar a 2ºb, un equip que conserva jugadors de la temporada passada quant jugaven a superior categoria, será un partit dificil per el Ferre, peró en futbol quant mès dificil sembla, a vegades surt un bon partit i donám la sorpresa, quolca día sa sort cambiara i arribara sa victoria que per joc ens mereixem.
Animam a s'afició que vengui al camp a animar as nostro equip, entre tots aconseguirem la salvació.

DONAM ES PESAME A SA FISIO NA TERESA SANCHO.

Desde el club volem donar es condol a sa nostra fisioterapeuta na Teresa Sancho, per sa perdúa de sa seva germana, lamentam molt aquesta perdúa.
Descansi en pau.

ES CAP DE SETMANA COMENÇA CAMPIONAT DE FUTBITO.

Una temporada mès s'ha organitzat es campionat de futbito, que començara aquest diumenge, es jugaran 3 partits un a les 9.30, 10.30 i el darrer a les 11.30, en total enguany s'han inscrit 7 equips, es a dir que un descansarà cada setmana, es jugará a 2 voltes en principi el campionat de lliga.
Tota la informació la teniu a la dreta, per consultar es calendari, horari de partits etc, a l'apartat de campionat futbito 09-10.
Els equips participants aquesta temporada son: Restaurant Marivent, Es Burkanys, Escoltes, Bar Can Bernat, Bar es Carrer, Es Discont i Midland United.

DIVENDRES 30 ASSAMBLEA GENERAL ORDINÁRIA.

Convocam a tots els socis per el proper divendres a les oficines del club, per la Assemblea general. Será a les 19.30 en 1ªconvocatoria i a les 20.00 en 2ª convocatoria, ens agraderia que hi assistissin tots els socis possibles.
Ordre del dia.

1.SALUTACIÓ PRESIDENCIAL.
2.LECTURA ACTA ANTERIOR.
3.BALANÇ ECONÓMIC TEMPORADA 2008/2009.
4.PRESSUPOST ECONÓMIC TEMPORADA 2009/2010.
5.MEMÒRIA ESPORTIVA TEMPORADA 2009/2010.
6.PRECS I SUGGERIMENTS.

INFORMACIÓ SOBRE ELS COMENTARIS.

Desde el blog informam que a partit d'ara, hem decidit que per publicar els comentaris hauran de venir acompanyats del nom i llinatges del que el firma i nombre de soci, si ho es ho be es nobre de D.N.I.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 9. PG: 0. PE: 4. PP: 5. GF: 11. GC: 20. PUNTS: 4.

Golejadors: 3 GOLS: David Meliá, Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Hector, Castro, 1 gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 8. PG: 5. PE: 0. PP: 3. GF: 13. GC: 12. PUNTS: 15.

Golejadors: 6 GOLS: Juanjo. 4 GOLS: Jonathan Martinez. 2 GOLS: Lluís Pons. 1 GOL: Rubèn Mascaró.

REGIONAL PREFERENT: COPA
POSICIÓ: 4rt. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 9. PUNTS: 3.

Golejadors: 4 GOLS: Román. 2 GOLS: Nacho. 1 GOL: Vicent, Sergi Coll, Lluc Pons.

JUVENILS MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 6. GC: 21. PUNTS: 3.

INFANTIL 2on any: COPA.
POSICIÓ: 1er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 4. GC: 3. PUNTS: 6.

INFANTIL 1er any: COPA.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 1. GC: 0. PUNTS: 4.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 2n. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 12. GC: 4. PUNTS: 14.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 9. GC: 11. PUNTS: 11.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. ALAIOR 4 - FERRE 1.


Derrota massa contundent per el Ferre avui a Alaior ja que hem fet una gran primera part, el Alaior s'ha avançat de penal mes que dubtos als 10 minuts gairebè en la única ocasió que han tingut a la primera part que hem dominat casi tot es temps fent ocasions, ens han tret dues pilotes davall es pals, un ha estat un posible gol fantasma que no han donat, a part d'aquestes dues hem xutat fins a 4 vegades més peró una vegada més no hem tingut sort en moments puntuals, a la segona part als 5 minuts un altra penal ha posat el 2-0, que ha donat tranquilitat a s'Alaior ho hen seguit intentant peró no hi ha hagut manera, casi al final han tret en Raúl amb tarjeta vermella directa, i han vingut un altra gol local i sobre es minut 83 en Castro ha fet el 3-1, encara no ha acabat així ja que en el minut 89 en una contra ens han fet el 4-1 definitiu, un resultat massa contundent per els merits que hem fet, esteim convençuts que si tenim un poc mes de sort arribara sa primera victoria.

JUVENIL LLIGA BALEAR. FERRE 2 - SERVERENSE 1.


Una altra victoria per es nostre equip que ens serveix per colocar nos a la 5ª posició amb 15 punts a només un punt del tercer ha estat un partit dominat en tot moment per el Ferre tot i que ha començat costa a munt ja que el Serverense ha marcat en el minut 2 peró els nostres jugadors no han baixat els brassos i han lluitat fins el final en que hem conseguit la victoria amb 2 gols d'en Juanjo es primer de penal i el segon a pocs minuts del final, ha estat una victoria ben merescuda.

REGIONAL. SANT LLUÍS 4 - FERRE 3.

Gran partit el que van fer els regionals ahir a Sant Llluís on amb un poc mès de sort haguessim pogut guanyar, ja que varem disposar de un 0-2 a favor en el descans,el partit va començar be per noltros ja que en els 5 minuts en Sergi va marcar es primer gol desde bastants de metres, en Román en els 24 minuts va fer es segon de falta directe així s'arribava al descans, en la represa el Sant Lluís va sortir amb força per igualar i ho va conseguir en es minut 14 i 22 de la segona part, pero just després en Roman un altra vegada de falta marcava el 2-3, peró el Sant Lluís no va baixar els brassos i en el minut 32 de penal igualava es partit, que els hi va donar molta empenta per anar per es partit i així a falta de 5 minuts en Guarino ens feia el 4-3 definitiu, bon partit peró a pesar de tot de un equip que te com a missió formar jugadors per el primer equip.

JUVENILS B. FERRE 0 - ALAIOR 2.

Derrota davant un dels equips punters de la lliga cridats a ser un dels referents per pujar a lliga balear, a pesar de tot els nostres ho van intentar sense perdre la cara en cap moment.

INFANTILS A. DOSA 1 - FERRE 2.


Els nostres jugadors es van imposar ahir al camp del Dosa desprès de remuntar 1 gol, un resultat que será bo per que s'equip continuí a sa part alta de sa classificació els golejadors han estat en MIGUEL i en Javi.

dissabte, 24 d’octubre del 2009

INFANTILS B. FERRE ATCO 0 - SPORTING MAHONÉS 0.

No ha pogut ser, tot i que els nostres jugadors ho han intentat as final es partit ha acabat amb empat, els nostres jugadors han fet un bon partit.

ALEVINS F-11. DOSA 2 - FERRE 8.

Contundent victoria dels Alevins d'en Fredo a Ciutadella en un gran partit de tots els jugadors han marcat 8 gols, els golejadors han estat: Toni Pons 4 gols, Bep Capó 2 gols, Xavier i Marqués, enhorabona a tot s'equip per aquest gran partit, uns jugadors que han començat la temporada de manera brillant.
La setmana que ve no hi ha lliga ja que hi ha partit de la selecció menorquina a Palma, i el nostre club aportara fins a 4 jugadors, sent motiu d'orgull per la nostra entitat.

ALEVINS F-7. FERRE 2 - ALAIOR 6.

No ha pogut ser, els Alevins d'en Canari han perdut per 2-6 contra s'Alaior, un bon equip que havia començat molt fort la primera jornada, els nostres gols els han fet en Sergi i en David, no passa res lo important es seguir aprendent i disfrutar.

divendres, 23 d’octubre del 2009

REUNION EQUIPOS DE TERCERA

ESTA NOCHE SE CELEBRA UNA REUNION CON LOS REPRESENTANTES DE TODOS LOS EQUIPOS DE TERCERA DIVISION,Y EL SPORTING MAHONES , COMO CLUB INVITADO.SE TRATRARAN DIVERSOS TEMAS , SIENDO EL PRINCIPAL LOS HORARIOS DE LOS PARTIDOS EN QUE SE JUEGUE ALGUN DERBY INSULAR.
A DICHA REUNION ACUDEN NINUS COLL CON EL VICEPRESIDENTE JOAN MARTI, EN REPRESNTACION DE NUESTRO CLUB.

INFANTILS B.FERRE ATCO- SPORTING MAHONÉS DISSABTE A LES 11.00H.

Primer partit que jugan a casa en aquesta nova temporada per els infantils de primer any, i sera contra s'equip que va començar lider l'Sporting Mahonés que va guanya es primer partit per 7-1 contra el UD Seíslan, a veure si hi ha sort per en Vicent i els seus.

INFANTILS A DISSABTE A LES 11,30H. DOSA- FERRE.

Els infantils d'en Tati també juguen demá al camp del Dosa, just després dels Alevins, será davant un equip que encara no ha guanya en cap dels dos partits que ha jugat.

ALEVINS F-11 DISSABTE A LES 10.00H. DOSA-FERRE.

Després del bon començament la setmana passada demá toca anar a ciutadella en es camp del Dosa, un rival que segur sera ben dificíl ja que va començar guanyant 0-4 al camp de la unió.

dijous, 22 d’octubre del 2009

ALEVINS F-7 DISSABTE A LES 10.00 H. FERRE-ALAIOR.

Dissabte que ve de bon matí es jugara es segon partit de copa dels alevins d'en Canari contra s'Alaior, a veure si continua es bon començament que van tenir la setmana passada en la que van fer 7 gols.

RESSOLUCIÓ DEL COMITE DE COMPETICIÓ SOBRE EL FERRE-PENYA.

La delegació insular de futbol dimarts passat va tractar sobre el partit que no va acabar diumenge passat entre el Ferre i el Penya, quant en el minut 98 de partit s'anava a tirar un penal a favor del penya.
Es va aprovar de reanudar es partit el proper dilluns 26 a les 9 del vespre, a porta tancada només amb la presencia dels dos presidents, que es llençara el penal i s'afegira un minut mès de partit, amb els 22 protagonistes que estaven dintre es camp quan es va suspendre es partit.

PRECEDENTS ALAIOR-FERRERIES

El CE Alaior es l'únic equip que ens hem enfrontat amb ells en les 13 temporades que hem jugat a Tercera, cada temporada es vivia un derby, amb molta rivalitat, en totes aquestes temporades hem viscut de tot, victories de s'Alaior, empats, victories nostres, a veure si diumenge aconseguim un altra derby al notre favor.
AQUESTS SON ELS PRECEDENTS:

TEMPORADA 1.983-84: Alaior 0 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.984-85: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Toni Gonyalons ).
TEMPORADA 1.985-86: Alaior 1 - Ferreries 2. ( Serra i Tiago ).
TEMPORADA 1.986-87: Alaior 0 - Ferreries 1. ( Carrè ).
TEMPORADA 1.987-88: Alaior 1 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.988-89: Alaior 1 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.989-90: Alaior 3 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.990-91: Alaior 2 - Ferreries 0.
TEMPORADA 1.991-92: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Toni Gonyalons ).
TEMPORADA 1.992-93: Alaior 0 - Ferreries 2. ( Toni Gonyalons i Tolo Muñoz ).
TEMPORADA 1.993-94: Alaior 2 - Ferreries 1. ( Josep Carretero ).
TEMPORADA 1.997-98: Alaior 1 - Ferreries 1. ( Lluís Real ).
TEMPORADA 1.998-99: Alaior 3 - Ferreries 0.
TOTAL: PJ: 13. PG: 3. PE: 4. PP: 6. GF: 9. GC: 16.

DILLUNS DIA 26, FESTA DEL FUTBOL BALEAR

EL LUNES, DIA 26, SE CELEBRA LA FIESTA DEL FUTBOL BALEAR EN PALMA , DONDE EN EL TRANSCURSO DE UNACENA SE ENTREGAN LOS TROFEOS A LOS CLUBS QUE POR ALGUN MOTIVO SE LO HAN MERECIDO

AL C.E. FERRERIES, NOS ENTREGARAN EL TROFEO,POR EL ASCENSO A LA TERCERA DIVISON.
AL ACTO, Y EN REPRESENTACION DEL CLUB ACUDIRAN EL PRESIDENTE Y EL DIRECTIVO NINUS COLL. AL MISMO ,ESTA PREVISTA LA PRESENCIA DE VARIOS JUGADORES DEL REAL MALLORCA ASI COMO EL PRESIDNETE DE LA F.E.F. ANGEL MARIA VILLAR .

dimecres, 21 d’octubre del 2009

JUVENILS MENORCA DISSABTE A LES 17.00 H. FERRE-ALAIOR AT.

Dificíl partit el que tenen dissabte els joven d'en Damiá, jugam a casa contra s'Alaior que es colider des nostro grup amb 13 punts, un partit que servira per que els nostres el juguim amb molta motivació.

COPA REGIONAL DISSABTE A LES 17.00H SANT LLUÍS- FERRE.

Desprès de l'accidentat partit que encara no sabem com es resoldra es penal que hi queda tirar, tocara anar a Sant Lluís per jugar es darrer partit de sa primera volta contra un equip que te 3 punts i en teoria ja no te opcions per jugar sa final de Copa.

JUVENILS LLIGA BALEAR DIUMENGE A LES 12.00 H.

Una nova jornada per els juvenils de Lliga Nacional, ja sera la vuitena i aquesta vegada ens tocara contra el Serverense un equip que es el 11è amb 8 punts, una bona jornada per continuar classificats en la zona alta.

dimarts, 20 d’octubre del 2009

DIUMENGE 25 A LES 17.00 H ALAIOR- FERRE.

A los pinos viurem es proper partit un important derby, un dels partits que sempre han tingut de tot, i enguany per no ser menys esperem que pugui ser sa primera victoria de sa temporada, una victoria que ens donaria confiança per afrontar els propers partits a casa, diumenge hem d'anar a animar as nostro club, res millor que es camp de Los Pinos per conseguir sa primera victoria.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 8. PG: 0. PE: 4. PP: 4. GF: 10. GC: 16. PUNTS: 4.

Golejadors: 3 GOLS: David Meliá, Guel Bosch. 2 GOLS: David Seguí. 1 GOL: Hector. 1 Gol en propia porta.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 7è. PJ: 7. PG: 4. PE: 0. PP: 3. GF: 11. GC: 11. PUNTS: 12.

Golejadors: 4 GOLS: Jonathan Martínez, Juanjo. 2 GOLS: Lluís Pons. 1 GOL: Rubén Mascaro.

REGIONAL PREFERENT COPA:
POSICIÓ: 3r. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 6. GC: 6. PUNTS: 4. PROVISIONAL.

Golejadors: 2 GOLS: Roman, Nacho. 1 GOL: Lluc Pons, Vicent.

JUVENILS MENORCA COPA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 6. GC: 19. PUNTS: 3.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 5è. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 1. PUNTS: 4.

INFANTILS COPA: Segon any.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 2. PUNTS: 3.

INFANTILS COPA: PRIMER ANY.
POSICIÓ: 4rt. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 1. GC: 0. PUNTS: 3.

ALEVINS F-11 COPA:
POSICIÓ: 3r. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP 0. GF: 4. GC: 2. PUNTS: 7.

ALEVINS F-7 COPA:
POSICIÓ: 3r. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 7. GC: 5. PUNTS: 7.

diumenge, 18 d’octubre del 2009

SUSPES EL PARTIT FERRE 1 - PENYA ORIENT REGIONAL 1.

El partit que avui capvespre han jugat fins el minut 97 entre el Ferre i el Penya Orient ha quedat suspès quan el Penya anava a tirar un mes que discutible penal per les multiples queixes de jugadors i aficionats. El partit havia començat molt be per el Ferre que ha fet una bona primera part, haviem tingut un parell de ocasions clares, per part d'en Tomeu Mir fins que en el minut 21 en Nacho ens ha avançat en es marcador i hem continuat controlat es partit fins ben entrada sa segona part que en Lluc ha tingut una altra ocasió bastant clara, el Penya poc a poc anava mes a munt per el partit han tingut un parell d'ocasions també fins que en el minut 92 de partit ens han marcar desprès de dues possibles faltes a un defensa nostre i no ha acabat aqui l'arbitre havia decidit afegir 5 minuts i just quant en passaven 5 ha vingut la jugada mes polemica quant n'hilari ha derribat a un jugador del Penya, i l'arbitre ha pitat penal que ha ences molt els anims dels jugadors que han interpretat que havien empes a n'hilari quant ha ferit es jugador, i de les queixes els arbitres han decidit abandonar el camp i donar es partit per acabat, no sabem quant es fara tirar es penal que hi faltava per xutar.

CADETS PENYA ORIENT 0 - FERRE 1.

Important victoria sa que han conseguit es cadets d'en Manolo a Ciutadella per 0 a 1, gol que ha fet en Piris, amb aquests 3 punts en sumen 4 ja en dos partits, la setmana que ve els hi toca descansar.

JUVENILS LLIGA BALEAR PENYA ARRABAL 3 - FERRE 0.



No ha pogut ser, era un partit bastant dificil per els jugadors nostres al camp de un dels equips cridats a estar dalt, una derrota que no empanya la bona temporada que estan fent a sa competició.

INFANTILS B ALAIOR AT 0 - FERRE AT 1.

Seguint amb el bon debút dels equips de base també han guanyat els infantils de primer any que entrena en Vicent a Alaior per 0-1, el gol l'ha fet en Paco, podem estar orgullosos d'aquesta cantera

ALEVINS F-11 FERRE 4 - ALAIOR AT 2.


Bon debút dels Alevins d'en Fredo a sa copa on han guanyat per 4-2 a s'Alaior.

dissabte, 17 d’octubre del 2009

JUVENIL B FERRE 2 - DOSA 1.

Els juvenils B han guanyat el primer partit de Copa contra el Dosa, han guanyat per 2 a 1, els golejadors han estat en Sergi i en Dani.

TERCERA DIVISIÓ FERRE 1 - MONTUIRI 1.


No ha pogut ser gairebe la teniem pero en el minut 86 ens ha fuit sa victoria en un partit on el Ferre la mereixia, desprès de una bona primera part on hem posat un ritme alt de pressió al principi de la segona part també hem continuat dominant amb ocasions clares com un poste, mentre el montuiri a part del penal fallat i una altra ocasió en la segona part no havia arribat mes a porta, pero al final després de una de les multiples faltes que pitava l'arbitre a favor del Monuiri ens han marcat, el Gol del Ferre l'ha fet en Guel Bosch al minut 41 de sa primera part, abans des gol en Guel havia tingut una ocasió molt clara, esteim convençuts que si seguim jugant com avui prest arribara sa primera victoria tot sera que ens acompanyi una mica de sort l'equip ahir va fer merits sobrats amb 5 ocasions per guanyar lo.

INFANTILS A FERRE 0 - ALAIOR 1.


Mala sort han tingut els infantils d'en Tati, en un partit mes be igualat hem perdut per un gol de falta en el minut 36 de la segona part, una falta un poc justa semblava just abans del gol de s'Alaior haviem tingut una ocasió clara noltros.

ALEVINS F-7 PENYA ORIENT 5 - FERRERIES 7.

Bon debút dels al.lots d'en Canari en es camp del Penya en un partit espectacular, amb 12 gols hem guanya 5-7, els golejadors han estat: David 2, Sergi 2, Jesús, Dani i Tonio.

divendres, 16 d’octubre del 2009

PRESENTACIÓ SPONSOR EQUIP TERCERA DIVISIÓ



Ahir capvespre es va oficialitzar s'arcord de patrocini per s'equip de tercera divisió amb s'empresa MOBLES BOSCO BARBER, desde es club esteim molt agraits per aquesta ajuda.
Desde el club els hi vam voler regalar un cuadre amb sa foto de s'equip d'aquesta temporada com a agraiment.
Fotos de l'acord

DEMÁ A LES 16,30 TOTS A ANIMAR AL FERRE DE TERCERA.

Demà capvespre jugarem el quart partit a casa contra un rival invicte que esperem que perdi es primer partit i per aixo demanam a tots els seguidors que demà vagin as camp a animar as nostre equip per que guanyem.
ENDAVANT FERRE.

INFANTILS A DISSABTE A LES 11.00 H.

Els infantils de segon any jugaran demà contra s'Alaior es segon partit de Copa, una competició que varen començar guanyant, contra un rival que el primer partit va empatar a casa contra la unió, esperem que continuin amb la bona ratxa els d'en Tati.

dijous, 15 d’octubre del 2009

CADETS DIUMENGE A LES 16,30.

Segon partit de lliga el que jugaran els joves d'en Manolo a Ciutadella as camp de sa sempre bona cantera del Penya Orient.

JUVENILS B DISSABTE A LES 18.45 H.

Jornada de copa per els Juvenils Menorca a casa després del partit de Tercera a les 18.45, sera contra el Dosa i com sempre sera un partit d'aprenentatge per els jugador, per arribar a jugar amb l'equip de Lliga Balear.

REGIONAL DIUMENGE A LES 17.00 h. FERRE- PENYA CIUTADELLA.

S'equip de regional te un partit dificil contra el Penya un dels equips en principi candidats a lluitar per ses primeres posicions, esteim convençuts que els nostres jugadors seran capaços de fer los suar, amb es nou fitxatge en Marc Viroll, un equip el nostre que ja va guanyar a ca'l Sami el segon partit i es primer van fer suar de valent al Migjorn el favorit des grup

PRECEDENTS FERRERIES- MONTUIRI

El Montuiri no es un rival nou en la historia del CE Ferreries, en les anteriors 13 temporades que ja havien jugat a tercera hem trobat un total de 3 precedents fins ara tots tres favorables as nostre club amb 3 victories, confiem que continui sa ratxa.
AQUESTS SON ELS RESULTATS:
TEMPORADA 1.985-86: Ferreries 1 (Genestar) - Montuiri 0.
TEMPORADA 1.986-87: Ferreries 4 (Tiago 2,Genestar i Merayo) - Montuiri 0.
TEMPORADA 1.993-94: Ferreries 3 (Josep Carretero 2 i Juan Antonio) - Montuiri 0.

ELS INFANTILS B DEBÚTEN DIUMENGE A ALAIOR 11.00 H.


Els infantils de primer any jugaran es seu primer partit de copa a Alaior, esteim convençuts que en Vicent i els seus al.lots faran un bon paper a sa competició.

dimecres, 14 d’octubre del 2009

ALEVÍNS F-11 TEMPORADA 2.009-10.


Aquest diumenge debuten els al.lots d'en Fredo a sa competició i des del club els hi volem desitjar molta sort i que disfrutin jugant a fútbol i fent esport jugaran contra s'Alaior At diumenge a les 11.
Aquesta es sa seva plantilla, sort.

ELS ALEVINS F-7 DEBUTEN AQUEST CAP DE SETMANA.




Els Alevins F-7 debuten dissabte a les 9.30 en es camp del Penya Orient, a veure si tornen a Ferreries amb els 3 punts, i sobretot que xalin fent esport a n'aquesta edat, estan entrenats per en Canari.

DIA 30 ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA SOCIS.

El proper divendres dia 30 d'octubre es faran a les oficines del club s'assemblea anual, en el cual es important que hi assistesquin tots els socis possibles, en la cual es presentaran tota la memoria esportiva i social duta a terme pel club durant es darrer any, i es presentaran les activitats d'aquesta temporada.

DIVENDRES 30 D'OCTUBRE.

1ª CONVOCATORIA A LES 19,30.
2ª CONVOCATORIA A LES 20,00.

INFORME DE N'ANTONIO

Es coordinador des nostro club i entrenador de s'equip de Tercera n'Antonio Asensio, ens ha presentat un impresionant informe sobre la temporada passada per una banda de l'equip de regional que ell va entrenar i de tot el futbol base, amb tot tipus de datos, entrenaments, partits, lesions, jugadors, estadistica, cada entrenament que ell va fer amb els regionals amb es tipus d'exercici que els hi va fer, fins i tot el pes i alçada de tots els jugadors, val a dir que es la segona temporada que ens presenta aquests informes tant detallats.
Li volem agrair aquesta feina que fa que es un orgull per un club com el nostre poder tenir aquestes coses.
Si colca soci o seguidor el vol consultar ho pot demanar al club.

EL JUVENIL A , A PALMA CONTRA EL PEÑA

NUETRO JUVENIL A, JUGARÁ EN PALMA EL PROXIMO FIN DE SEMANA, DOMINGO A LAS 12 HORAS EN EL CAMPO DEL PEÑA ARRABAL.EL EQUIPO PALMESANO, MUY BIEN CLASIFICADO YA LA PASADA TEMPORADA NOS GANO LOS DOS PARTIDOS . RECORDAR EL DE CASA QUE GANANDO 2-0 ACABOS PERDIENDO POR 4-2 .ERA NUESTRO DEBUT EN LIGA NACIONAL. EL PRIMER PARTIDO.
JOAN ROMERO PODRA CONTAR CON TODA LA PLANTILLA A EXCEPCION DE JOSEP, EXPULSADO POR DOBLE AMARILLA, EL PASADO DOMINGO, CONTRA EL MALLORCA.
SALVO IMPREVISTOS, EL RESTO DE LA PLANTILLA ESTARA AL COMPLETO.

dimarts, 13 d’octubre del 2009

MARC PONS "VIROLL" FITXA PEL FERRE DE REGIONAL.

El CE Ferreries ha fet un nou fitxatge per l'equip de regional es tracta d'en Marc Pons "Viroll" que fins avui jugava amb la unió, es tracta de un jugador format a les nostres categories que va jugar amb el nostre equip de regional les temporades 2002-03 7 Gols i la temporada 2.003-04 9 Gols, juga de davanter i sera un bon fitxatge per els regionals.
Desde aqui li desitjam molta sort Marc i benvingut al Ferre una altra vegada.

OFERIMENT DEL CE FERRERIES.

El club Esportiu Ferreries ha acordat oferir el nostre camp a la federació, per que s'hi jugui la final de Copa Regional, un dels esdeveniments mes importants de la temporada.

REUNIÓ AMB ELS CAPITANS DE TERCERA.

El proper dijous dia 15 d'octubre els 3 capitans de l'equip de Tercera, en Mingo, Adan i Guel Bosch mes 1 altra jugador que vulguin ells es reuniran amb el president i 3 directius, per tenir un cambi d'impressions i donar el suport de s'entitat.

SUBVENCIÓ SA NOSTRA.

Des del Club Esportiu Ferreries volem informar que hem rebut un subvenció de part de Sa Nostra de 400 Euros per la renovació de la megafonia, i tambè sobretot volem donar les gracies a Sa Nostra per aquesta ajuda.

dilluns, 12 d’octubre del 2009

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 18è. PJ: 7. PG: 0. PE: 3. PP: 4. GF: 9. GC: 15. PUNTS 3.

Golejadors: 3 GOLS: David Meliá, 2 Gols David Seguí,Guel Bosch, 1 Gol: Hector. 1 gol en p.p.

JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 3r. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 8. PUNTS: 12.

Golejadors: 4 Gols: Jonathan Martínez, Juanjo, 2 Gols: Lluís Pons, 1 Gol: Rubén Mascaro.

REGIONAL PREFERENT: COPA.
POSICIÓ: 3r. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 5. GC: 5. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 Gols: Roman, 1 Gol: Lluc Pons, Nacho, Vicent.

JUVENILS LLIGA MENORCA: COPA.
POSICIÓ: 5è. PJ: 4. PG: 0. PE: 0. PP: 4. GF: 4. GC: 18. PUNTS: 0.

CADETS:
POSICIÓ: 5è. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 1. GC: 1. PUNTS: 1.

INFANTILS Segon any.
POSICIÓ: 2n. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 1. PUNTS: 3.

EL DOMINGO EL MUNTUIRI

EL PARTIDO DE AYER CONTRA EL ALCUDIA YA ES HISTORIA. LOS OTROS PARTIDOS PERDIDOS O EMPATADOS , TAMBIEN. SE TRATA DE MIRAR HACIA ADELANTE, Y ESO SIGNIFICA PENSAR EN EL MONTUIRI, QUEN OS VISITA EL PROXIMO FIN DE SEMANA.
EL MONTUIRI ES UN BUEN EQUIPO, QUE ESTA SITUADO EN LA ZONA NOBLE DE LA TABLA,SERA POR TANTO ,OTRO HUESO, PERO ALGUN DIA CAMBIARA LA SUERTE , QUE NOS ES ESQUIVA, Y EL EQUIPO EMPEZARA A REMONTAR POSICIONES.

CUANDO SERA ESO ? EL PROXIMO SABADO, Y CONTRA EL MONTUIRI.


SABADO , POR LA TARDE , C.E. FERRERIES - MONTUIRI , COMIENZA LA REMONTADA.

diumenge, 11 d’octubre del 2009

TERCERA DIVISIÓ ALCÚDIA 5- FERRERIES 3.



Derrota del Ferre en un partit bastant loco on s'han imposat els davanters, l'Alcúdia que fins avui tenia els mateixos punts que noltros i encara no havia guanyat cap partit avui li ha sortit tot de cara,l'Alcúdia s'ha avançat als 12 minuts amb un gol de Jordi Canals, desprès al minut 32 Xino que avui ha fet un hat trick ha fet el 2-0, Seguí ha escurçat distancies en el minut 38 que ens ficava de ple en es partit pero ens han fet el 3-1 al minut 46 en Xino, i en el minut 54 el mateix Xino ha fet el 4-1, pareixia que el partit estava sentenciat pero el Ferre gairebe fa una gran remuntada Hector al minut 25 de la segona part ha fet el 4-2,i en Guel Bosch 5 minuts despres ha fet el 4-3, el Ferre llançat a l'atac ha propiciat que en el minut 44 de la segona part ens fessin el 5-3 definitiu, ara quedam en 18ªposició amb 3 punts, la setmana que ve partit important on rebrem al Montuiri.

JUVENILS LLIGA NACIONAL FERRERIES 1 - MALLORCA B 3.


Derrota massa abultada pel joc que ha fet el ferre ha estat un partit que no han tingut sort els nostres jugadors, ja que en el primer minut el Mallorca ja s'ha trobat amb un gol i despres en la segona ocasió que han tingut han tornat a marcar el ferre ha tingut les seves oportunitats i en el minut 42 de la primera part en Juanjo ha marcat en una bona jugada de pilleria, en la segona part el Ferre ho anava intentant hem tingut una ocasió molt clara d'en Juanjo que ha fregat es poste i encara n'ham tingudes un parell mes, fins que en el minut 40 de la segona part quant el Ferre encara no havia acabat de fer una substitució l'arbitre ha deixat treure i ens han fet el tercer gol, la setmana que ve jugam al camp del Penya Arrabal 5è classificat diumenge a les 12.

CADETS LLIGA FERRERIES 1- SPORTING MAHONÈS 1.


Avui matí ha començat sa lliga cadet amb un rival dur, els al.lots d'en manolo han empatat a 1 contra l'sporting, el gol del ferre l'ha marcat n'hector, desde aqui volem desitjar sort per sa lliga que sera llarga amb 20 partits.

JUVENILS MENORCA.

No va poder ser, els juvenils en el partit que van jugar ahir de copa Menorca, van caure derrotats as Migjorn per 3 gols a 1, a pesar de sa derrota els joves continuen amb sa seva fase d'aprenentatge, prest tart o d'hora vindra sa primera victoria.

INFANTILS AT.VILLACARLOS 1- FERRERIES 2.

Gran debút dels infantils ahir al camp del Villacarlos, van guanyar per 1 a 2, molt be al-lots.

dissabte, 10 d’octubre del 2009

PRECEDENTS ALCÚDIA- FERRERIES

El partit que jugam demá a Alcúdia a les 17h sera la quarta vegada que jugam alla, un camp on fins ara no hi hem pogut guanyar mai, confiem que sigui la primera victoria enguany.
Els precedents son:
Temporada 1.987-88: Alcúdia 3-C.E.Ferreries 0.
Temporada 1.988-89: Alcúdia 0-C.E.Ferreries 0.
Temporada 1.990-91: Alcúdia 2-C.E.Ferreries 1.(Aniceto).

divendres, 9 d’octubre del 2009

NOU MEMBRE A SA DIRECTIVA

JOAN MARTI FEBRER HA ENTRAT A FORMAR PART DE LA JUNTA GESTORA DEL CLUB. SERÀ L'ENCARREGAT DE MANTENIR AL DIA EL BLOG.

BENVINGUT AL FERRE JOAN!

dimecres, 7 d’octubre del 2009

ALCUDIA-FERRE EL DOMINGO A LAS 17 HORAS

ALGUN DIA SE ACABARA LA MALA SUERTE Y LOS MALOS RESULTADOS.
NUESTRO EQUIPO ESTA DANDO CARA PARTIDO A PARTIDO, PERO LA SUERTE NO ES ESQUIVA. SOLO HAY QUE REPASAR LA CANTIDAD CONTRARIEDADES QUE HEMOS TENIDO.

PERO ESTA CLARO QUE CON LA ENTREGA DE QUE HACEN GALA NUESTROS JUGADORES, CUALQUIER MOMENTO, SE ENEREZARA EL RUMBO. HEMOS APOSTADO POR CON SEGUIR 20 PUNTOS LA PRIMERA VUELTA, QUE CONLLEVARIA EVITAR LA ZONA DE DESCENSO
Y VAMOS A CONSEGUIRLOS.

LA PERMANENCIA ES EL OBJETIVO FINAL, Y LO ALCANZAREMOS .

FERRE - MALLORCA , EL DOMINGO A LAS 12

EL MALLORCA, ES EL VISITANTE DE TURNO ESTE PROXIMO FIN DE SEMANA.UN EQUIPO QUE SE TOPARA CON UN FERRE CRECIDO, COLIDER DE LA CLASIFICACION, COMPARTIENDO LIDERATO CON EL BALEARES.
UN PARTIDO QUE DE GANARLO, PODRIAMOS QUEDARNOS LIDERES EN SOLITARIO A EXPENSAS DEL RESULTADO DEL OTRO EQUIPO PALMESANO.
SEA CUAL SEA EL RESULTADO, NUESTRO EQUIPO ESTA DANDO LA TALLA EN TODOS LOS PARTIDOS, Y DE AHI LA EXCELENTE CLASIFICACION QUE OSTENTA, POR MERITOS PROPIOS.SU CAPACIDAD DE ENTREGA, LE HAN AUPADO EN LO ALTO DE LA TABLA, A PESAR DE QUE EL OBJETIVO FINAL ES Y SIGUE SIENDO LA PERMANENCIA.

EL DOMINGO A LAS 12 HORAS - DIA DEL CLUB- C.E. FERRERIES -- R.C.D. MALLORCA

TODO UN PARTIDO

diumenge, 4 d’octubre del 2009

DERROTA CRUEL A TERCERA

DE NOU ELS PUNTS VOLEN DE SANT BARTOMEU DE LA MANERA MÉS CRUEL. EN EL MINUT 96 (QUAN L'ARBITRE HAVIA MARCAT 4 MINUTS DE DESCONT), EN UNA JUGADA AMB UN FORA DE JOC DELS MALLORQUINS NO PITAT I DESPRÉS D'HAVER AGUANTAT TOT EL PARTIT LES ENVESTIDES DEL CONSTANCIA.
ELS MALLORQUINS SÓN UN EQUIP QUE TÉ LES MIRES POSADES EN QUEDAR ENTRE ELS QUATRE PRIMERS, I EL FERRE, TOT I JUGAR QUASI MITJA HORA AMB DEU JUGADORS (EXPULSIÓ DE JANDRO PER DOBLE GROGA) HAVIA ACONSEGUIT PLANTAR-LI CARA, FENT UN GRAN ESFORÇ FÍSIC QUE FINALMENT NO HA TINGUT LA RECOMPENSA MERESCUDA. RESULTAT FINAL 0 A 1.

EL PROPER PARTIT SERÀ CONTRA L'ALCUDIA, DIUMENGE QUE VE A LES 17H.

GRAN VICTÒRIA DELS JUVENILS


EL FERRE HA GUANYAT PER 0 A 2 AL DIFÍCIL CAMP DEL JUVENTUT SALLISTA; UN EQUIP, EL MALLORQUÍ DISENYAT PER SER DELS PUNTERS D'AQUESTA CATEGORIA.
EL PARTIT HA ESTAT DOMINAT EN LA PRIMERA PART PEL JUVENTUT SALLISTA, PERÒ EL FERRE HA RESISTIT BÉ EN DEFENSA.
A LA SEGONA, I QUAN TOT SE'NS POSAVA MÉS DIFÍCIL AMB L'EXPULSIÓ DE JAVI PASANTES, EL FERRE HA TRET FORCES PER APROFITAR ELS ESPAIS QUE HAN DEIXAT ELS MALLORQUINS I EN DOS CONTRATACS RESOLTS MOLT BÉ PER EN JONATAN AMB DOS GOLASSOS, HEM ACONSEGUIT EL 0 A 2 DEFINITIU.
D'AQUESTA MANERA COMPARTIM LIDERATGE AMB EL BALEARES, AMB 12 PUNTS; LA PROPERA SETMANA REBEM A FERRERIES AL MALLORCA B, TERCER CLASSIFICAT AMB 10 PUNTS.

dissabte, 3 d’octubre del 2009

RESULTAT REGIONAL I JUVENIL LLIGA MENORCA

SORT DISPAR PER AQUESTS DOS EQUIPS QUE HAN JUGAT AVUI CAPVESPRE. ELS JUVENILS HA PATIT UNA ABULTADA DERROTA A CASA CONTRA EL MENORCA. MENTRE QUE ELS REGIONALS HAN ACONSEGUIT UNA IMPORTANT VICTÒRIA PER 3 A 4 AL COMPLICAT CAMP DEL SAMI. ELS GOLS HAN ESTAT MARCATS PER VICENT, ROMAN -2- I NACHO.

divendres, 2 d’octubre del 2009

TERCERA I JUVENILS LLIGA NACIONAL



AQUESTA SETMANA HI HA UN DOBLE ENFRENTAMENT FERRE - CONSTANCIA (EL JUVENTUT SALLISTA ÉS EL FILIAL DE L'EQUIP D'INCA).

ELS DE TERCERA HO FARÀN A FERRERIES, DIUMENGE A LES 16H. ANTONIO ASENSIO RECUPERA A ROBERT PER AQUESTA CITA. ALZINA SERÀ DUBTE FINS A DARRERA HORA, MENTRE QUE JOSÉ ENRICH CONTINUA RECUPERANT-SE DE LA SEVA LESIÓ. EL CONSTÀNCIA TÉ DUES BAIXES IMPORTANTS, PERÒ NO HEM D'OBLIDAR QUE ÉS UN EQUIP MOLT FORT, SOBRETOT A LA PART DAVANTERA ON COMPTA AMB LA PRESÈNCIA DE JUGADORS COM LUCAS O DANI RADO.
PER LA NOSTRA BANDA, INTENTAREM SEGUIR AMB EL RITME DE JOC I CONCENTRACIÓ DE LA SETMANA PASSADA, I A MÉS LA IL.LUSIÓ D'ACONSEGUIR LA PRIMERA VICTÒRIA DE LA LLIGA ENS HA DE DONAR EL PLUS NECESSARIA PER TREURE AQUEST PARTIT ENDAVANT.


ELS JUVENILS DE LLIGA NACIONAL JUGARÀN A INCA, DIUMENGE A LES 12H. COM HEM DIT EL JUVENTUT SALLISTA, FILIAL DEL CONSTANCIA.
ELS JUGADORS DE ROMERO I JUANAN INTENTARÀN SEGUIR AMB LA RATXA DE VICTÒRIES I BON JOC QUE HAN OFERT LES DARRERES SETMANES I QUE ENS HAN DUIT A ESTAR SEGONS A LA CLASSIFICACIÓ AMB UNA DERROTA I TRES VICTÒRIES; EL SALLISTA, FINS ARA DUU DUES VICTÒRIES, UN EMPAT I UNA DERROTA.

JUVENIL LLIGA MENORCA

L'EQUIP JUVENIL DE LLIGA MENORCA, TORNARÀ A JUGAR A CASA AQUEST DISSABTE A LES 17H.
SERÀ CONTRA EL MENORCA, UN EQUIP QUE VE DE GUANYAR EN LA PRIMERA JORNADA I EMPATAR A LA SEGONA. ELS AL.LOTS D'EN DAMIÀ, PER CONTRA, INTENTARAN ACONSEGUIR LA PRIMERA VICTÒRIA DESPRÉS DE DUES JORNADES DESAFORTUNADES.

REGIONAL, DEMÀ A LES 16,30H.

L'EQUIP DE REGIONAL QUE ENTRENA EN BERNARDO, JUGARÀN DEMÀ CAPVESPRE EL SEU SEGON PARTIT DE COPA AL CAMP DEL SAMI A LES 16,30H.
DESPRÉS DE LA DERROTA A CASA CONTRA EL MIGJORN, EL FERRE INTENTARÀ ACONSEGUIR UN RESULTAT POSITIU DAVANT L'EQUIP CIUTADELLENC, QUE LA SETMANA PASSADA VA DESCANSAR.

CANVIS EN ELS CALENDARIS INFANITLS I ALEVINS

LA FFIB HA INTRODUIT EN ELS DARRERS DIES CANVIES EN ELS CALENDARIS DE COMPETICIÓ DE COPA DE LES CATEGORIES ALEVINS I INFANTILS.
EL CANVI MÉS SIGNIFICATIU ÉS QUE ELS INFANTILS DE PRIMER ANY POSPOSEN DUES SETMANES EL SEU DEBUT, I FINS DIA 17 NO TINDRÀN COMPETICIÓ OFICIAL, MENTRE QUE ELS DE SEGON ANY HO FARAN DIA 10 D'OCTUBRE.
ELS ALEVINS, TANT DE F7 COM DE F11, TAMBÉ COMENÇARÀN LA COPA DIA 17.

dijous, 1 d’octubre del 2009

SANCIÓ ECONÒMICA

FINALMENT LA RESOLUCIÓ DEL COMITÉ DE COMPETICIÓ DE LA FFIB SOBRE ELS FETS OCURREGUTS AL NOSTRE CAMP EN EL PARTIT DE TERCERA DIVISIÓ ENTRE EL FERRE I EL COLLERENSE, HA ESTAT LA D'IMPOSAR UNA SANCIÓ ECONÒMICA AL CLUB. AIXÒ SÍ, ESTEIM ADVERTITS DE MAJOR CÀSTIG EN CAS DE TORNAR TENIR ALGÚN INCIDENT. ESPEREM, PEL BÉ DE TOTS, NO TENIR-NE CAP MÉS.