diumenge, 11 d’octubre del 2009

TERCERA DIVISIÓ ALCÚDIA 5- FERRERIES 3.

Derrota del Ferre en un partit bastant loco on s'han imposat els davanters, l'Alcúdia que fins avui tenia els mateixos punts que noltros i encara no havia guanyat cap partit avui li ha sortit tot de cara,l'Alcúdia s'ha avançat als 12 minuts amb un gol de Jordi Canals, desprès al minut 32 Xino que avui ha fet un hat trick ha fet el 2-0, Seguí ha escurçat distancies en el minut 38 que ens ficava de ple en es partit pero ens han fet el 3-1 al minut 46 en Xino, i en el minut 54 el mateix Xino ha fet el 4-1, pareixia que el partit estava sentenciat pero el Ferre gairebe fa una gran remuntada Hector al minut 25 de la segona part ha fet el 4-2,i en Guel Bosch 5 minuts despres ha fet el 4-3, el Ferre llançat a l'atac ha propiciat que en el minut 44 de la segona part ens fessin el 5-3 definitiu, ara quedam en 18ªposició amb 3 punts, la setmana que ve partit important on rebrem al Montuiri.