diumenge, 25 d’octubre del 2009

REGIONAL. SANT LLUÍS 4 - FERRE 3.

Gran partit el que van fer els regionals ahir a Sant Llluís on amb un poc mès de sort haguessim pogut guanyar, ja que varem disposar de un 0-2 a favor en el descans,el partit va començar be per noltros ja que en els 5 minuts en Sergi va marcar es primer gol desde bastants de metres, en Román en els 24 minuts va fer es segon de falta directe així s'arribava al descans, en la represa el Sant Lluís va sortir amb força per igualar i ho va conseguir en es minut 14 i 22 de la segona part, pero just després en Roman un altra vegada de falta marcava el 2-3, peró el Sant Lluís no va baixar els brassos i en el minut 32 de penal igualava es partit, que els hi va donar molta empenta per anar per es partit i així a falta de 5 minuts en Guarino ens feia el 4-3 definitiu, bon partit peró a pesar de tot de un equip que te com a missió formar jugadors per el primer equip.