diumenge, 25 d’octubre del 2009

TERCERA DIVISIÓ. ALAIOR 4 - FERRE 1.

Derrota massa contundent per el Ferre avui a Alaior ja que hem fet una gran primera part, el Alaior s'ha avançat de penal mes que dubtos als 10 minuts gairebè en la única ocasió que han tingut a la primera part que hem dominat casi tot es temps fent ocasions, ens han tret dues pilotes davall es pals, un ha estat un posible gol fantasma que no han donat, a part d'aquestes dues hem xutat fins a 4 vegades més peró una vegada més no hem tingut sort en moments puntuals, a la segona part als 5 minuts un altra penal ha posat el 2-0, que ha donat tranquilitat a s'Alaior ho hen seguit intentant peró no hi ha hagut manera, casi al final han tret en Raúl amb tarjeta vermella directa, i han vingut un altra gol local i sobre es minut 83 en Castro ha fet el 3-1, encara no ha acabat així ja que en el minut 89 en una contra ens han fet el 4-1 definitiu, un resultat massa contundent per els merits que hem fet, esteim convençuts que si tenim un poc mes de sort arribara sa primera victoria.