diumenge, 11 de maig del 2008

NUEVA INFORMACION SOBRE LA CLAUSURA DE NUESTRO CAMPO

SEGUN UN NUEVO ESCRITO RECIBIDO DEL LA JUNTA INSULAR ,NOS COMUNICAN QUE COMO NO HAY TIEMPO MATERIAL PARA ORGANIZAR LA EJECUCION DEL ..... EJEMPLAR CASTIGO , EL CAMPO SERA CLAUSURADO LOS DOS PRIMEROS PARTIDOS DE LA PROXIMA TEMPORADA EN CATEGORIA JUVENIL.

HASTA AHI LLEGA EL DESPROPOSITO Y LA INJUSTICIA

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a simpatitzant del Ferre, només dir que açò es una vergonya, teniu que desenmescarar es des Comité de Competició, els volem coneixer, i fer força tots junts i que presentin sa dimisió, i sinos que sa Junta Insular els foti a "la puta calle" que per açò si que tenen potestat.
Visca el Ferre.

Anònim ha dit...

JO EN CONEC UN, ELL ES DIU TONI SINTES, SUMPARE D'EN MARTI QUE VA JUGAR DE PORTER AMB EL FERRE, I TE PUC ASSEGURAR QUE NO ES GENS DEL FERRE.

GUEL

Anònim ha dit...

....I tots en conexem un altre que es de Ferreries i era en es camp del Villacarlos i ho va verue el que passava pero semble que la seva opinio no val la pena o es que no l´escolten dins la J.I.M. aixo demostra que els hi agrada fer mal al futbol Menorqui. no merexem aquesta junta a Menorca. Canvi ja!!! i fora tots.

Anònim ha dit...

perque clausuran es camp del FERRE, no entenc res.

Anònim ha dit...

HAM DE FOTRE EL COMITE DE COMPETICIO AL CARRER.
PROU INJUSTICIAS.
SEMPRE FERRE

Anònim ha dit...

AIXO ES UNA PUTADA . NO ES JUST

Anònim ha dit...

y al arbrito tambien Paul Esteve Hind, muerte a los que contra el Ferre. A por ellos.

Anònim ha dit...

no os pongais nerviosos por nada, esto seguro que es una equivocavion, de por algo sacado de contexto y todo volvera a la normalidad y no cerraran el campo.

Anònim ha dit...

açò és una putada sense precedents! tant de mal fa que el ferre puji a lliga nacional?? ... a més d'un de dins la jim sembla que sí que n'hi fa.

Anònim ha dit...

Ahir a la Prorroga de T.V. Menorquina el Sr. La Cueva va dir que el jugador del At. Villacarlos no tenia que ser sancionat durament per que a ell el avian provocat, i no merexia un castig massa dur, si aixo que es veu clarement que es una agrassió, i, es clar el Sr. La Cueva ho dui segurament no sera tant dur. En cambi al Ferreries se li vol sencionar amb sos partits quant no hi va ver cap intencio d´agredir ni als jugadors del At. Villacarlos ni el arbrite del encontra.
Sr. La Cueva per que no fa de metge i deixi de dir bajanades com les qaue va dir ahir. El jugador d´Es Castell va cometre una agrssió en tota regla, va fotre un cop de pun al arbitre o no!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

És molt trista s'actitud d'aquesta junta insular. A s'hora de fer millores... espera i espera; però quan es tracta de sancions i sortit a ses fotos des diaris tots sempre a primera fila.
I aquests són els que ens han de representar i defensar??? Clar amb gent incompetent com en toni sintes i companyia no es pot esperar res més... no seveix ni de delegat d'equip de benjamins!!

Anònim ha dit...

YA ES HORA DE QUE TOTS ES DE LA J,I. M. APLEGUIN CAP A CASA SEVA.

TOTS FORA, Y QUE DEIXIN DE FER MAL A NES CLUBS

ME TENEN FART .

Anònim ha dit...

KILIO JUANEDA Y COMPAÑIA A LA PUTA CALLE