dimarts, 27 de maig del 2008

MINGU -DAVID MELIA Y SALIDO OTRO AÑO EN EL FERRE

EL CAPITAN Y PORTERO MINGU, Y LOS CENTROCAMPISTAS DAVID MELIA Y SALIDO LUCIRAN LA CAMISETA DEL FERRE LA PROXIMA TEMPORADA.TRES REINCORPORACIONES DE IMPORTANCIA, YA QUE AMBOS FORMAN PARTE DE LA COLUMNA VERTEBRAL DE NUESTRO EQUIPO.COMO HEMOS REPETIDO EN OTRAS INFORMACIONES ESTAMOS RENOVANDO LOS JUGADORES MAS INTERESANTES DE LA ANTERIOR TEMPORADA, AL TIEMPOQ QUE TENEMOS VARIAS GESTIONES REALIZADAS A FIN DE INCORPORAR LOS JUGADORES PRECISOS PARA CONFIGURAR UN GRAN EQUIPO Y , QUE NOS PERMITA LUCHAR POR TODOS LOS TITULOS, ASCENSO INCLUIDO.
MINGU- DAVID- SALIDO, SED BIENVENIDOS OTRA VEZ AL FERRE

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una gran noticia per el Ferre, m'estic quedant sorpresa per s'esforç que es farà de cara a formar un equipàss l'any que ve. Jugador que podrien jugar a tercera sobrats s'estan quedant un altre any per conseguir s'accens... Tres renovacions d luxe. Aupa Ferre!!

Anònim ha dit...

Jo sabia que en Salido tenia algu que l'estirava a quedar a Ferreries. a part de es motius deportius, ni mes ni menus jugar amb el ferre, extradeportivament tambe estava encantat a es/ses panxes rotges. Salido. Un crak

Anònim ha dit...

a ver si este año salido salta de cabeza........

Anònim ha dit...

bones renovacions :)

Anònim ha dit...

Bon veteranu de porter!

Anònim ha dit...

Me sembla vergonyos que uns jugadors hagin d´esperar que es club convidi a sortir a un altra jugador perque ells puguin fitxar. No será que aquets fan el que volen dins un club com el ferre? Com pot ser que d´un any per l´altre jugadors passin de ser cracks a olvidads?,seguent dels qui mes han lluitat i aportat a l´equip? Crec que s´ha jutjat el comportament de dins la caseta: (dir la veritat a la cara)i no el comportament dins el camp.

Anònim ha dit...

Mingu: molt bon porter.

Salido: bon jugador que pot aportar cosetes sortint a sa segona part.

David Melià: bon jugador amb massa caràcter.

Sa clau per fer un equip campió és un bon ambient entre companys, voler lluitar fins as límit, i jugar bé.