diumenge, 21 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 1 - FERRE 2.

L'equip de regional va seguir en la bona linea que ha mostrat en el començament de copa i vam guanyar per 1 a 2 en el camp del Menorca, un equip que es va mostrar amb un joc incomode i que va agafar moral amb el gol que es van trobar en el minut 4 per una jugada desafortunada nostra, tot i el cop es va reaccionar rapid i van arribar les primeres ocasions, de Helenio i Elliott, a part de algunes internades provocades per Martin Pasantes i Carlos Febrer, el Menorca a part de una bona ocasió que va tenir per fer el segon no va tenir més opcions clares, i va arribar l'empat amb un gran gol de falta de Fabri, l'equip va anar a per el partit i amb 2 bones jugades rapides haguessim pogut avançar-nos, no va esser fins el minut 44 en que Helenio de fora de l'area amb un xut ajustat al pal va fer justicia a la nostra superioritat.
En la represa va continuar igual, amb una bona jugada de Carlos en que el van derribar dins l'area i pintant penal, peró no vam poder fer la sentencia, el control i domini era nostra a més de les ocasions més clares per haver sentenciat, peró no vam tenir l'encert de cara, en defensa sempre vam estar atents a no tenir ensurts el Menorca va voler anar a per l'empat peró sense poder entrar en la nostra area amb facilitat, victoria que podia ser més clara peró l'important son els 3 punts de cara a rebre un dels equips més forts i rivals perillosos en aquesta temporada el CE Alaior.
Agrair el gran detall de Elliott que després de anar a la cerimonia del seu germa que ahir es casava, va anar amb l'equip a jugar el partit, fent un parentesis a la celebració familiar, lo que diu molt del gran compromis dels nostres jugadors.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ, FORÇA FERRE!!!