diumenge, 7 de setembre del 2014

AMISTOSOS REGIONAL.

CE FERRERIES 2 - NORTEÑO 2.

Gols: 1 en propia porta i David Seguí.

El passat dimecres l'equip de regional va jugar el segon partit de preparació per anar conjuntant l'equip, vam empatar a 2 contra un bon Norteño que aquesta temporada sera un equip complicat, durant el primer temps el pes del partit va ser nostra tinguent opcions per avançar-nos, a la mitja part el partit estava empatat a 0, peró en la represa van venir els gols l'equip forneller va sorprendre amb 2 gols, peró l'equip va jugar bastant bé els darrers 25 minuts dominant i arribant amb perill a la porteria visitant, conseguint igualar el marcador, primer en un barullo dins l'area va venir el primer gol que es van fer ells en propia porta i ja en els darrers minuts en David Seguí va fer l'empat amb un gran gol de falta.
El més important es seguir agafant ritme de competició i conjuntar l'equip amb les moltes novetats.

CE FERRERIES 5 - UE SAMI 1.

Gols: Carlos Febrer 3, Toni Rodriguez i Martin Pasantes.

Ahir es va veure que l'equip de regional comença a estar a punt de cara a l'inici de lliga, contra un dels rivals que més i millor s'ha reforçat i amb un gran equip el UE Sami. Els nostres jugadors sabent que a una setmana de l'inici tenien una prova important van sortir a per totes i amb un gran partit van goletjar per 5 a 1 passant per damunt a l'equip ciutadellenc, amb un joc rapid i intens per no deixar jugar comode i frenar el seu atac, nosaltres vam desbordar amb facilitat amb un gran partit de tots els jugadors, en Carlos Febrer espectacular amb 3 gols, i també van marcar Toni Rodriguez i Martin Pasantes, posant la guinda a el treball de tot l'equip, que ahir va mostrar que encara l'inici de copa boni a punt, ahir també en Pere Vadell va poder fer varies proves en l'equip, diumenge que ve comença en serio a les 17 hores contra un combatiu UD MAHON.