dimecres, 19 de setembre del 2012

PARTITS AMISTÓSOS CAP DE SETMANA, DIES 21 I 22.

Aquest cap de setmana segueixen els partits de pretemporada per els nostres equips, será la darrera prova per l'equip de regional i el cadet que ja comencen la setmana que ve les seves respectives competicions.
L'equip de Regional jugará dissabte a partir de les 17.30 hores contra el Menorca que entrena Juan Romero un dels principals candidats a fer-se amb la copa i la lliga, per lo que será una bona prova per el nostre equip, tot i que tindrém importants baixes per mesurar el nostre veritable nivell, el partit es jugará en el nostre camp de Sant Bartomeu.

Els juvenils jugarán el dissabte capvespre a les 19.00 hores contra l'Alaior un equip que sera dels punters aquesta temporada dins la categoria juvenil insular, esperém aprofitar aquest partit per poder anar agafant forma de cara a l'inici de copa el proxim dia 6 d'octubre.

El cadet jugará diumenge a partir de les 11.30 hores en el camp del Penya Ciutadella un altre dels equips forts de la categoria, per els nostres jugadors será una bona ocasió per veure l'estat en quant a entrenaments i la setmana que ve començar amb moltes ganes.

L'alevi A que entrena en Fredo jugará dissabte a les 10.30 hores en el camp del Sami el que será el primer partit de preparació de cara a la copa que començara el dia 27 d'octubre, els jugadors estan ilusionats de poder fer un bon paper i oferir el bon joc de la temporada passada.