diumenge, 30 de setembre del 2012

COPA REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTEÑO 0.

L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha començat amb bon peu conseguint una victoria per 3 a 0 contra el Norteño que tot i ser un equip jove ha lluitat i no ha posat les coses facils, en el darrer quart d'hora hem pogut sentenciar el partit amb 2 gols, abans per la falta d'encert davant porta sobretot en el primer temps no hem pogut sentenciar abans, ja que hem disposat de una pilota al pal, a mes de un gran xut de Lluís Garcia que el porter visitant ha aturat en una bona parada i un cop de cap de Juanlu, peró en el minut 37 s'ha fet justicia amb el nostre domini i Juanlu ha fet el primer gol que ha donat tranquilitat fins el descans, en aquest primer temps l'equip ha estat ordenat i ha jugat amb intensitat per no donar opcions a l'equip forneller que no ha disposat mes que una arribada sense massa perill.
El segon temps ha estat mes obert peró el Norteño ha sortit amb ganes de no entregar el partit i ha presionat per conseguir l'empat, en un parell d'ocasions ens ha donat un petit ensurt peró l'equip ha sabut arribar de manera directa i rapida a la seva porteria, aixi en el minut 81 ha arribat un gran gol de Fabri, que després de driblar 2 defenses i rebre un posible penal ha picat la pilota de manera brillant per sentenciar el partit, poc després en Juanlu ha tornat a marcar amb un gran pase de n'Helenio.
Una victoria aquesta en el primer partit que ens donará confiança per afrontar la lligueta de copa amb ganes de poder ocupar una de les 2 primeres posicions.
El partit no ha estat fácil de jugar ja que ha plogut durant bona part del partit i el camp estava molt embassat, hem de destacar una vegada mes tot i el mal dia la gran asistencia de public que ha volgut acompanyar l'equip en aquest debut, lo qual vol dir que tenim una de les millors aficions de balears.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER LA VICTORIA I EL BON TREBALL.