diumenge, 28 de febrer del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE 0 - SANT LLUÍS 2.

Els jugadors de s'equip regional han caigut de forma desafortunada davant el Sant Lluís per un resultat massa contundent 0 a 2 vist lo que ha passat damunt es camp, ja que s'equip no s'ha mostrat en cap moment inferior en es rival.
Sa primera part ha estat igualada i travada amb bastantes imprecisions, hi ha hagut poques ocasions de gol, peró noltros amb un xut de fora de s'area hem fet un poste els visitants també s'han apropat un parell de vegades, peró es marcador no s'ha mogut en els primers 45 minuts, després en el segón temps sa tonica des partit era mes o menys sa mateixa, peró ses ocasions han aparegut amb més abundancia, el Sant Lluís s'ha avançat en es marcador, i a partit d'aqui hem intentat anar a per s'empat, hem tingut 3 ocasions molt clares una d'elles un més que possible gol de cap de Román que es linier ha trobat que no havia entrat, i encara amb es 0 a 1 en Lluc ha tingut una altra ocasió clarissima que no ha convertit tot sol davant porteria, i coses des futbol quant un equip está apretant en una contra els visitants han fet es definitiu 0 a 2.
Llastima ja que els jugadors es mereixien una millor sort.