dissabte, 27 de febrer del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - CIDE 1.

Importantissima victoria per els juvenils de lliga balear avui capvespre a ca nostra davant el Cide al que hem guanyat per un clar 3 a 1, d'aquesta manera agafan un poc d'aire i fugim un poc del descens ha estat una victoria lluitada de principi a fi per els nostres jugadors que han posat una gran intensitat i han corregut tot es partit, tot i que a sa primera part sen's havia posat molt dificil ja que els visitant s'han avançat amb un gol increible desde es mig camp i que ha entrat per tot s'escaire, era un resultat injust ja que en els primers 10 minuts de partit hem tingut 2 ocasions molt clares den Calafi i en Jona que tot sols davant es porter han fallat, quant el Cide s'ha posat davant en es marcador ens ha costat tornar a entrar en es partit en aquesta primera part ja que si be no ens han tingut cap ocasió estaven molt ben posicionats darrera i feien una bona feina defensiva.
En el segón temps ha estat una altra historia ja que hem sortit a totes a presionar amunt i amb pilotes llargues els agafavem per velocitat i fruit d'aixo en es minut 52 ha arribat una bona jugada den Txiqui per la banda que ha centrar dins s'area i en Biel Marqués ha fet s'empat un resultat que ha donat confiança en els jugadors i just després en el minut 56 ha arribat un clar penal a favor nostre que ha fet en Josep, a partit d'aqui el partit ja ha estat clarament nostre i els mallorquins s'han tingut que estirar cap endavant, cosa que hem aprofitat per sortir en velocitat i cap es final en es minut 87 en Josep novament, ha fet es definitiu 3 a 1, en un partit molt complert de tots els jugadors que d'aquesta manera s'apropen a es nostre objectiu de sa permanencia amb aquests 34 punts.