diumenge, 3 de maig del 2015

JUVENIL LLIGA NACIONAL CD MENORCA 2 - FERRE 0

Ahir l'equip juvenil A va perdre per 2 a 0 en el camp del Menorca, no vam poder aconseguir els punts que ens falten per la permanencia, va ser un partit molt lluitat amb una primera part més igualada, nosaltres vam tenir les nostres opcions amb 2 bones ocasions que van acabar en el pal, el Menorca també ens va crear perill en la zona que tenen els millors jugadors que es en atac, l'equip va lluitar sempre fins el final tot i rebre un cop dur en l'inici del segon temps, rebent 2 gols en els primers 5 minuts, vam lluitar per escurçar distancies, peró no va ser posible, el joc era intens i hi va haver expulsions acabant amb 9 jugadors cada equip, l'equip maonés es va tancar més i va dificular que poguessim entrar amb claredat, amb un parell de corners i faltes vam poder crear perill, cercant el gol que hi posas emoció.
La setmana que ve rebrem a el Santa Eulalia i sortirém a per totes a aconseguir els 3 punts que seran transcendentals, una victoria sumada a un empat entre Sant Jordi i Penya ens asseguraria la permanencia.
Ja ho sabeu diumenge que ve dia 10 a les 12 del migdia tothom en el camp per animar i ajudar l'equip a aconseguir la victoria.