diumenge, 11 de gener del 2015

REGIONAL PREFERENT. SPORTING MAHON 3 - FERRE 6.

Gols: Helenio 2, Elliot 2, Martin Pasantes i Ruben Ferra.

Avui l'equip de regional s'ha colocat lider despres de conseguir una espectacular victoria per 3 a 6 en el camp del campió de Copa i un dels grans favorits l'Sporting Mahon, el primer temps ha estat més normal en quan ha joc, ja que ha estat després del descans que ha arribat la borratxera de gols i incidencies en el partit.
No ha tardat gaire l'equip en mostrar que anavem a per la victoria, comença Carlos passant a Martin Pasantes que en una bona jugada per la banda entra dins l'area i coloca la pilota dins la porteria, hem controlat el joc fins el minut 15 quan una serie de faltas ha romput el nostre ritme i l'equip maonés ha entrat dins el partit apretant per conseguir l'empat, ho han conseguit després de marcar en una jugada en clar fora de joc, aixó els ha esperonat i han apretat fins eld escans tinguent un parell de arribades perilloses, nosaltres també hem pogut trenar alguna contra.
A partir del descans ha cambiat el partit totalment i hem tingut el control del joc i amb uns grans 15 primers minuts hem aconseguit 2 gols, primer ha marcat Helenio de un bon xut desde la frontal de l'area i el tercer gol que ha marcat per Elliot un gran gol, l'equip maonés ha volgut reaccionar amb força i ha comés una clara falta en el migcamp que li ha valgut la primer expulsió, poc després de falta ha arribat el segon gol seu, peró poc després de nou Helenio ha posat marge fent el quart gol, peró una nova falta en la zona mitja de l'Sporting que no es volia rendir li ha valgut la segona expulsió, amb 9 jugadors han trenat una jugada que ha acabat en penal i ha fet el 3 a 4, a partir d'aqui l'equip no ha volgut més sorpreses i hem sentenciat amb 2 gols més primer de Elliot en posible fora de joc i un bon xut de falta de Ruben Ferra, a part d'aquestes hem tingut 3 clares opcions per haver marcat més gols, peró no es pot demanar més i felicitar a l'equip entrenat per Pere Vadell per aquesta gran i historia victoria en el camp de l'Sporting.
UN PARTIT MOLT COMPLERT DE TOT L'EQUIP, AMB ORDRE, RAPIDESA I INTENSITAT DESBARATANT A L'EQUIP RIVAL, ENDAVANT FERRE!!!!!