dilluns, 8 de desembre del 2014

RESULTATS PARTITS DEL CAP DE SETMANA.

L'equip juvenil nacional va fer un bon partit en el camp del Mallorca B, el resultat 3 a 1 peró fins el darrer quart d`hora vam estar dins el partit ens vam avançar en el minut 30 amb un gran gol de Xavier Muro, l'equip amb intensitat presionava per no deixar jugar amb comoditat l'equip mallorquí, que fins el segon temps no va poder capgirar el partit, tot i la derrota vam mostar una bona imatge i estar apunt per el partit del dilluns contra el Sant Jordi.
Ahir van jugar els partits els nostres equips, l'equip juvenil b va tenir un bon inici i amb un bon partit va empatar 3 a 3 en el camp del Sami, va ser un partit vistós i entretingut amb els dos equips cercant la porteria.
L'equip cadet també va fer un bon partit en el camp de l'Sporting conseguint una bona victoria fruit del treball en equip.
L'equip alevi i els benjamins van acabar la competició de copa i tots ho han vingut fent de manera brillant, en que han anat agafant forma de cara a la lliga mostrant una bona regularitat.
L'equip benjamí b que entrena Eugeni Martí ha quedat campió de copa, enhorabona campions!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. R.MALLORCA 3 - CE FERRERIES 1.

Gol:Xavier Muro.