dilluns, 6 d’octubre del 2014

REGIONAL PREFERENT. SPORTING MAHON 1 - FERRE 4.

Ahir capvespre l'equip de regional en un gran partit va superar amb claredat a un dels millors rivals en aquesta temporada 1 a 4 en el camp de l'Sporting Mahon, damunt una gespa natural que estava molt bé es va veure un bon partit obert en que els dos equips anavén a per la victoria en el primer tram de partit nosaltres vam tenir el control del joc tot i que l'equip maonés volia jugar amb criteri amb la zona mitja peró el perill el creaven més a pilota aturada, mentre que nosaltres vam tenir una de molt clara quan Elliot va xutar en la frontar de l'area amb el porter avançat, no va entrar de miracle, a més d'altres internades aprofitant la nostra rapidesa i verticalitat en atac, un xut de pasantes a més de una altra que si haguessin deixat llei d'avantatge en una falta Elliot quedava tot sol davant el porter local, el partit no donava treva nosaltres vam mostrar una bona condició física en posar hi molta intensitat durant el partit lo que va fer, que a partir del segon temps els superassim amb claredat quan va apareixer David Seguí marcant 3 gols, els dos primers de falta, el primer gol el va tirar desde la banda dreta, ajutat al pal, peró el segon va ser un autentic golás quan desde la banda esquerra va xutar i va colocar la pilota dins l'escaire, amb el 0 a 2 a favor vam fer el millor joc quan no vam deixar reaccionar l'equip local i entravem una vegada i una altra dins la seva areá, i va arribar el tercer gol de nou amb un bona jugada colectiva que va rebre Seguí dins l'area, creuant la pilota a el pal llarg, era el 0 a 3 i van poder arribar més gols, peró quant més i millor jugavem va arribar el gol de l'Sporting també de falta directe, peró no els vam deixar reaccionar i poc després Elliot dins l'area va engatillar un bon xut i va fer el quart, gol, els maonesos van poder fer el segon de penal a falta de 8 minuts, peró el van tirar a fora, fins el final ens vam trobar molt bé dins el camp duguent el partit a el nostre ritme, tot l'equip va estar fantastic ahir fent un partit completissim que ens deixa més liders, la próxima jornada descansarém i afrontarém la segona volta amb la missió d'aconseguir la classificació per les semifinals.
ENHORABONA EQUIP, JUGANT A AQUEST RITME, AMB EQUIP I CONCENTRACIÓ PODREM ACONSEGUIR ELS OJECTIUS.