diumenge, 1 de juny del 2014

TORNEIG JUVENIL DES CASTELL. 3ª POSICIÓ.


El nostre equip juvenil abans d'acabar la temporada ha jugat aquest cap de setmana un prestigiós torneig juvenil a Es Castell, contra l'AT Villcarlos, Penya Ciutadella i Mercantil de Catalunya, tots 3 han jugat a lliga nacional, peró els nostres jugadors com ho venen fent aquesta temporada han tornat a mostrar un gran nivell.

Ahir vam empatar i posar contra les cordes a l'equip local AT Villcarlos que només ens va guanyar desde el punt de penal, el resultat 1 a 1, amb més domini nostre i més ocasions per haver guanyat, el partit va ser trepidant amb intensitat i ritme. Primer es van avançar ells peró Albert Guasch va conseguir empatar.

Aquest matí contra el Mercantil que ha quedat tercer en el grup catalá i jugara a divisió de honor, ho hem tornat a fer molt bé i l'equip que entrena Fonso Rico ha guanyat per 2 a 0, amb gols de Albert Guasch i Xavier Muro, tot el partit hem estat molt concentrats ja que davant teniem un bon equip que amb qualsevol moment ens podia donar un ensurt, peró amb bona situació tactica i pressió hem sabut dificultar el seu joc, no els hi hem deixat espais i hem sabut jugar i sortir molt bé en atac.

Enhorabona equip, un pas més en la gran temporada, ara a descansr que el dia 14 de juliol començara la pretemporada de cara a la lliga nacional.