divendres, 2 de juliol del 2010

REUNIÓ CLUBS DE 3ª I SPORTING MAHONÉS.


Ahir va tenir lloc a Es Mercadal, sa primera reunió de la temporada entre els 4 clubs de Tercera Divisió i l'Sporting Mahonés de 2ªB.
Primer de tot van donar la benvinguda en el Nortenyo per estrenar se a la categoria, i sobretot vam tractar els temes més importants de la temporada que esta a punt de començar sa 2010-11, en que vam definir es calendari del Torneig Illa de Menorca, en que hem quedat emparellats amb s'Alaior a les semifinals, en que jugarém es primer partit dilluns dia 2 d'Agost a les 20.30 h, a Ferreries primer i la tornada encará no esta definida, s'altra semifinal la jugarán el Mercadal i el Nortenyo.
També va quedar perfilada sa data per es 3 i 4 puesto que es jugará dia 17 d'agost aixi com de sa final que es jugaria dilluns 16 d'agost a les , i el que guanyi es torneig entre els 4 clubs de 3ª tindrá s'opció de jugar una gran final contra l'Sporting de 2ªB dijous dia 19 d'agost.
També vam estar xerrant dels horaris en que cada equips voldrá jugar els partits de lliga, en que noltros vam dir que ens interessa més jugar el diumenge capvespre.