dissabte, 28 de juny del 2008

CAMPIONAT FUTBITO ESTIU-2008

Acabada sa primera volta sembla ser que GENT DEL BAR te tots el números per proclamar-se campió, compta els partits en victòries, sis partits jugats, sis partits guanyats. Es Xaboleros que son segons van a sis punts, en principi aquest equip pels jugadors que formen l'equip i es guanyador del partit aplaçat entre TIA PINTURAS i A.C.G.MENORCA, tenen que ser els qui lis facin un poc de presió al líder. Enmig de la classificació trobam ETS ALPITRANYUS, equip format per un grup d'amics d'edat juvenil de primer any, que son un poc sa revelació. I tancant sa classificació i trobam ETS APALACANTS i BOLIVIA, dels primers també cal destacar que son l'equip més jove del campionat, está format per jugadors que aquest any han acabat de cadet, i només la mala sort i poca veterania els ha privat de tenir més punts.
A la classificació de golejadors hi ha més competència, de moment en LUIS LOPEZ de A.C.G. Menorca es el pitxixi amb 10 gols, seguit de n'ALEX GÓMEZ de Gent Del Bar amb 9 gols, i amb un gol menys i trobam en SERGI COLL de Es Xaboleros i en KIKE ROMERO de Tià Pinturas.
En quant a l'equip menys golejat de moment es GENT DEL BAR amb 7 gols, seguit de ES XABOLEROS amb 10 gols, i en 12 gols hi trobam es TIA PINTURAS i ETS ALPITRANYUS.
També volem destacar i agrair els bons arbitratges que hi ha en tots els partits, i majoritariament el bon comportament dels jugadors. Au idò, sort a tots a sa segona volta que ja comença dilluns.
RECORDAR QUE ETS PARTITS DE DIMARTS I DIJOUS DURANT SES DUES PRIMERES SETMANES DE JULIOL SERAN A LES 20H. I A LES 21H. EL MOTIU ES QUE DURANT AQUESTES DUES SETMANES HI HA UN CAMPUS DE FUTBOL AL MINI ESTADI DE SANT BARTOMEU. AGRAIREM RESPECTEU AQUEST HORARI, I NO ENTRAR DINS ES CAMP MENTRES NO HAGIN ACABAT ETS FILLETS.