dissabte, 1 de desembre del 2007

PLE DE L'AJUNTAMENT

EN EL PLE DE L'AJUNTAMENT DEL PASSAT DIJOUS DIA 29 ES VA APROVAR LA CONSTRUCCIÓ EN EL RECINTE DEL CAMP DE FUTBOL D'UNA SALA DE JUNTES I UNA OFICINA DESTINADES AL CLUB ESPORTIU FERRERIES. DES D'AQUÍ HO AGRAÏM I ESPERAM QUE PREST ES PUGUI FER LA SEGONA FASE AMB LA CONSTRUCCIÓ DEL QUIOSC I ELS SANITARIS.
LA JUNTA DIRECTIVA

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines coses... Vos queixau que el Menorca bàsquet reb molts de doblers. Vosaltres feis el mateix que el Menorca bàsquet però a l'escala del municipi de Ferreries. Tot per voltros i les sobres pels altres...
Esper que vos siguin de profit ses noves infraestructures.

Anònim ha dit...

Enhorabona, el club es mereix aquest local que fa tants d'anys que demana. Es el mínim que se li pot donar al Ferre i per tant no entec l'anterior comentari.

Anònim ha dit...

es hora de felicitar al ajuntament, per adonarse de la feina que fa el c.e. ferreries, per l, sport , y sobretot per el nou proyecte pensat pel futbol base

Anònim ha dit...

Felicitats al Ferre i també a s'Ajuntament, per sa feina que fan pes poble. Per cert, a Ferreries ses subvencions i ajudes se reparteixen bastant equitativament, cosa que no passa amb el Menorca Bàsquet (per cert, hi juga cap menorquí?).