dijous, 11 de juny del 2015

SELECCIÓ IGA 4 JUGADORS DEL FERRE.



En la selecció menorquina de futbol que anirá a els Islands Games 2015 a finals d'aquest més a l'illa anglesa de Jersey hi tindrém una bona representació del nostre club, lo que vol dir de la bona qualitat del grup, en Carlos Febrer, Marc Urbina, Helenio Olives i David Seguí.

Desde el club els hi desitjam molta sort.

DEMÁ DE 18 A 22 HORES ELECCIONS FERRE.



DESDE EL CLUB, RECORDAM QUE DEMA ELS SOCIS TENEN UNA IMPORTANT CITA, ELECCIONS A LA PRESIDENCIA DEL FERRE.

A LES OFICINES DEL CLUB, DE 18 A 22 HORES, ES IMPORTANT QUE TOTS HI PARTICIPEU.

FORÇA FERRE!!!

dilluns, 8 de juny del 2015

CONDOL PER LA MORT DE JOAN FLORIT "MASCARO".


CONDÓL PER LA MORT DE JOAN FLORIT "NITO MASCARÓ".
El nostre ex jugador i pare de Nito Florit, ha mort avui, desde el club volém enviar una forta abraçada a Joan Florit i tota la seva familia per aquesta trista perduá, ja que ell també va esser un jugador historic del nostre club jugant molts d'anys, un dels pioners i primers jugadors destacats del poble, una persona que va posar el seu gra d'arena en el nostre club.

Descansa en pau Joan Florit "Mascaro".

diumenge, 7 de juny del 2015

FESTA FUTBOL BASE I DINAR FINAL TEMPORADA.


FESTA DEL FUTBOL BASE I DINAR FINAL TEMPORADA.

Avui hem pogut celebrar de manera festiva la festa del futbol base amb la presencia de un convidat d'autentic luxe el jugador del Celta de Vigo, Andreu Fontás que ha participat de manera activa i desde aqui li volém agrair la seva presencia.
Amb partits dels nostres equips desde P-6 i fins l'equip Aleví contra els pares, ha estat molt curios i divertit poder veure els més joves posant en dificultats els seus pares, els infantils han fet partits entre ells, després amb la lona de Fun and Gol, els jugadors s'han divertit a veure qui feia més punts.
Cada equip ha pogut tenir una trobada i fer preguntes a Andreu Fontás que també ha tingut una trobada amb els nostres entrenadors del Futbol base.
I per acabar un bon dinar amb una bona paella i unes 240 persones, entre jugadors, entrenadors, pares, socis, etc.
Com a cloenda hem donat una camiseta del Ferre a Andreu Fontás amb el seu nom, i un merescut i emotiu homenatge a Lucia Barca, li hem fet entrega de una placa de record, per els 5 anys en que ha estat en el nostre club, els 3 darrers com a coordinadora, el president en funcions Pere Morlá ha fet les entregues.
Desde aqui agrair a tots per aquest dia festiu en que hem posat punt i final a aquesta temporada 2014-15, i la gent que ha col.laborat amb nosaltres, el cuiner Xavi Janer i l'ajudant Tomeu Barber, i la speaker que hem tingut avui Esperança Pallicer, i altres, moltes gracies a tots.

dissabte, 6 de juny del 2015

DIVENDRES 12 DE JUNY. ELECCIONS A LA PRESIDENCIA.



DIVENDRES 12 DE JUNY DE 18 A 22 HORES, ELECCIONS A LA PRESIDENCIA DEL CLUB.
Ahir es va celebrar l'assamblea general extraordinária, en que els 3 membres de la junta electoral, el president Arturo Coll i els vocals Bep Pons i Marc Truyol, juntament amb la secretaria Magda Roman, van dir que les 2 candidatures que s'havien presentat eren valides, per tant el proper divendres 22 de juny tots els socis tenim una important cita, ja que hi haurá eleccions per triar el president del club, els aspirants son, Mingo Martí i Damiá Marqués.
Es molt important que tots els socis i vingueu a participar, per el devenir del club tots i hem de posar el nostre gra d'arena.

dilluns, 1 de juny del 2015

DIVENDRES 5 DE JUNY ASSAMBLEA EXTRAORDINÁRIA.



ASSEMBLEA GENERAL EXTRAODINÀRIA

Es convoca Assemblea General Extraordinària es dia 05 de Juny a les 20’00 h. en 1ª covocatòria, i a les 20’30 h. en 2ª convocatòria, en es Centre Social des Club en es camp de Sant Bartomeu, baix es següent ordre del dia:

1 Aprovar candidatures
2. En cas de varies candidatures posar data d’eleccions.

Molt important la vostra asistencia no hi falteu.

DIUMENGE 7 FESTA DEL FUTBOL BASE.




FESTA DEL FUTBOL BASE. CONVIDAT: ANDREU FONTAS DEL CELTA DE VIGO.

DIUMENGE 7 DE JUNY I DINAR EN EL CAMP DE FUTBOL.

Aquest any per la festa de cloenda tenim una bona sorpresa ja que tindrém a el jugador del Celta de Vigo de 1ªdivisió i ex jugador del Barça Andreu Fontás, que assistira a la nostra cloenda i dinar, desde les 10 del mati podrém disfrutar de partits de pares contra fills, la lona de Fun and Gol per faltes i penals, batalla de porters i xerrada dels jugadors amb el nostre convidat especial Andreu Fontás-


Després el migdia podrem disfrutar de una bona paella, el dinar será dins el poliesportiu, tots els jugadors están convidats per el club i els altres 10 euros per personar.

Demanam confirmin l'assistencia, tant de jugadors com de pares, vos hi esperam a tots, socis i aficionats també.

NO VOS HO PODEU PERDRE.

TORNEIG JUVENIL DES CASTELL.



El nostre equip juvenil va acabar en una bona tercera posició en el torneig des Castell, en la semifinal de dissabte el Granollers que va esser el campió ens va guanyar per 1 a 4, i en el partit d'ahir per la tercera posició vam guanyar l'equip anfitrió que aquesta temporada ha quedat campió de manera brillant a la lliga Menorca i jugara a lliga nacional, va esser un partit molt viu en que nosaltres vam imposar la nostra superioritat per 3 a 2, amb gols de Xavier Muro, Sergi Sansaloni i Xavier Pons.
Ara un merescut descans que d'aqui un mes i mig o cap a finals de juliol tocará preparar la nova temporada.
EHORABONA EQUIP MOLT BONA FEINA.

SEMIFINAL. CE FERRERIES 1 - GRANOLLERS 4.

PARTIT PER 3 POSICIÓ. CE FERRERIES 3 - AT VILLACARLOS 2.

Gols: Xavier Muro, Xavier Pons i Sergi Sansaloni.