dimarts, 31 de març del 2015

HORARIS DELS PARTITS PER AQUESTA SETMANA.


Aquests dies es jugarán els partits ajornats de la jornada de vaga dels dies 21 i 22 de febrer, els benjamins a i b jugarán avui a les 19,30 hores el partit pendent i també l'equip regional dema jugará en el camp de l'Alaior segon classificat un partit que pot ser clau per el devenir a la lliga, será un partit molt intens i vibrant.
L'equip juvenil nacional jugará el dijous 2 a les 16.30 hores el partit de lliga contra el coer Formentera que ja esta virtualment descendit, peró no ens podrém confiar ja que ens poden donar un ensurt, tindrém que estar molt serios, intensos i concentrats, per sumar els 3 punts que son vitals per la lluita de la permanencia.

REGIONAL PREFERENT. DIMECRES 1 A LES 20.15 HORES.

8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.


JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIJOUS 2 A LES 16.30 HORES.

28ªJORNADA. CE FERRERIES - FORMENTERA.


BENJAMÍNS. DIMARTS 31 A LES 19.30 HORES.

7ªJORNADA. CE FERRERIES A - CE FERRERIES B.

dilluns, 30 de març del 2015

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 9. PE: 3. PP: 0. GF: 33. GC: 8. AV: +25. PUNTS: 30.

Golejadors: 18 Gols: Elliot Galan. 11 Gols: Martin Pasantes. 6 Gols: Carlos Febrer. 4 Gols: Oscar Meliton i Helenio Olives. 3 Gols: David Seguí i Marc Urbina. 2 Gols: Fabri Miranda i Toni Rodriguez. 1 Gol: Toli Marques i Ruben Ferrá.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 28. PG: 6. PE: 5. PP: 17. GF: 27. GC: 52. AV:-25. PUNTS: 23.

Golejadors: 11 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru i Albert Guasch. 2 Gols: Sergi Melià, Sergi Sansaloni,
David Janer, Xavi Pons i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués i 0thman Boutajbirt.


JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 11. PG: 3. PE: 4. PP: 4. GF: 24. GC: 23. AV: +1. PUNTS: 13.


CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 21. PG: 13. PE: 2. PP: 6. GF: 76. GC: 45. AV: +31. PUNTS: 41.


INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 4. PE: 1. PP: 5. GF: 16. GC: 18. AV: -2. PUNTS: 13.


INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 11. GC: 40. GF: -29. PUNTS: 6.


ALEVI. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 10. PG: 3. PE: 2. PP: 5. GF: 36. GC: 36. AV: +0. PUNTS: 51.


BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 9. PE: 0. PP: 0. GF: 67. GC: 11. AV: +56. PUNTS: 63.


BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 1. PE: 0. PP: 8. GF: 9. GC: 45. AV: -36. PUNTS: 38.

diumenge, 29 de març del 2015

CONDÓL A ANASTASIO PER LA MORT DE LA SEVA MARE.


Desde aqui i en nom del club, volém fer arribar a Anastasio Rodriguez el nostre delegat i responsable manteniment del camp el nostre condól en aquests moments tristos i complicats per ell, ja que el passat divendres va morir la seva mare.
Una forta abraçada per Anastasió i la seva familia.

Descansi en pau.

REGIONAL PREFERENT. CD MIGJORN 0 - FERRE 3.



Gols: Marc Urbina 2 i Carlos Febrer.

L'equip de regional que entrena Pere Vadell no va fallar en la visita en el camp del coer Migjorn i va conseguir una clara victoria per 0 a 3, no ens vam confiar en cap moment i respectant a el rival l'equip va sortir a fer el primer gol prest i en els primers 10 minuts en Carlos va disposar de 2 bones ocasions de gol, l'equip apretava i el dificil era poder obrir el marcador ja que l'equip local no va inquietar fins el minut 45, abans vam fer 2 postres més a part de una altra bona ocasió que no va entrar, va faltar l'encert per haver resolt el partit en el descans, peró jugant com ho veniem fent amb serietat i intensitat el gol tenia que arribar, com així va esser en el minut 57 una bona jugada de l'equip que va superar la defensa local amb facilitat la va finalitzar fent un bon gol en Carlos Febrer, amb el gol vam poder tenir més tranquilitat i poder obrir més el partit, poc després en el minut 22 va arribar una bona jugada amb qualitat entre Elliot i Urbina que va finalitzar ell mateix, amb el segon gol el partit ja va quedar resolt i tot i els timits intens del Migjorn no vam passar per gaire problemes, i vam seguir tinguent ocasions, primer Urbina no va poder xutar bé una pilota que semblava gol, peró va arribar el definitiu 0 a 3, amb una altra bona jugada de Marc Urbina que va rematar en el pal, peró la pilota va rebotar en un defensa del Migjorn i va acabar dins.
Fins el final del partit vam seguir controlant sense arriscar, a rebre targetes i no tenir cap lesionat i afrontar el decisiu partit de dimecres a les 20,15 hores a Alaior, en que una victoria ens podria deixar la lliga molt de cara, peró ens esperara un partit dur i dificil contra un equip molt fisic i experiementat.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta nova victoria confirmant la gran temporada de l'equip que entrena Pere Vadell.
ENDAVANT I FORÇA FERRE!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA ARRABAL 2 - FERRE 0.


JUVENIL LLIGA NACIONAL. PENYA ARRABAL 2 - CE FERRERIES 0.
Ahir l'equip juvenil A va patir una derrota per 2 a 0 en el camp de l'equip que esta més en forma en aquest moment, ja que han anat de menys a més i tenen clares opcions de lluitar per el titol.
Tot i la dificultat del rival l'equip va estar molt bé i només 2 gols en el darrer quart d'hora van decidir el partit, en que haviem estat molt bé tinguent molta feina per contrarrestar la qualitat del rival i fent molta despesa fisica, vam poder aturar la seva zona de creació amb ordre, en cap moment vam renunciar a l'atac cercant la rapidesa dels nostres davanters, peró davant vam tenir un bon equip que va ser dicicil poder superar, molt equilibrat en les seves lineas, el primer temps va ser de molta lluita en la zona mitja poguent arribar al descans amb empat, a partir del segon temps ells van apretar més i fina avançat el partit vam poder plantar cara, peró el gol en el minut 75 va ser clau, després vam anar a cercar l'empat, ells es van tancar bé amb la seva envergadura i van aprofitar els espais per fer el definitiu 2 a 0.
Ara toca pensar amb el decisiu i partit clau contra el coer Formentera per sumar 3 punts que no es poden escapar i poder presionar els equips que venen damunt nostre.

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips que han jugat en la majoria d'ells partits ajornats dels dies 21 i 22 de febrer, els alevíns i Infantils A i B, i jornada en la lliga benjamí en que l'equip A ha conseguit una nova victoria, han guanyat tots els partits i segueixen davant, en la lliga juvenil insular amb un altra molt bon partit de l'equip que entrena Hector Carreras i que estan fent una molt bona feina, mostrant que hi ha molts jugadors apunt per l'equip de lliga nacional.
JUVENIL B. CD MENORCA 1 - CE FERRERIES 1.
Gol: Josep Capó.
INFANTIL A. CE FERRERIES 1 - PENYA ORIENT 1.
Gol: Bosco Barber.
INFANTIL B. AT VILLACARLOS 4 - CE FERRERIES 0.
ALEVÍ. AT VILLACARLOS 4 - CE FERRERIES 2.
Gols: Albert Pons 2.
BENJAMÍ A. CCE SANT LLUÍS 2 - CE FERRERIES 8.
Gols: Toni Marqués 3, Marc Barber 3 i Sergi Rovellada 2,

dimecres, 25 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.


13ªJORNADA. CD MIGJORN - CE FERRERIES.

L'equip de regional que entrena Pere Vadell i esta completant una fantástica temporada jugará en el camp del coer el Migjorn, un equip molt jove que esta en fase de construcción i juga amb molta ilusió, es un partit en que no ens podrém confiar ja que ha donat algún ensurt i en aquesta categoría si no s'esta concentrat i intens es pot tropissa, l'equip esta amb moltes ganes de seguir amb la bona línea i seguir com a liders, els 3 punts serán molt importants de cara a el decisiu partit que jugarém a Alaior el proxim dimecres 31, será un partit en que haurém de tenir paciencia per obrir espais.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.00 H.


27ªJORNADA. PENYA ARRABAL - CE FERRERIES.

L'equip juvenil nacional té una difícil sortida en el camp del quart classificat el Penya Arrabal amb opcións de lluitar per el titol ja que compten amb 6 punts menys i un partit manco, tot i la dificultat nosaltres hi anam amb moltes ganes després de la important i meritoria victoria davant el líder La Salle, ens espera un partit complicat en que tindrém que estar molt intensos i ordenats els 90 minuts per no concedir espais i incomodar el seu joc sabent que en aquesta categoría si esteim a un bon nivell tindrém opcions de poder puntuar lo que seria molt important de cara al decisiu calendari que ens vidrá a partir de la setmana que ve.

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.

Aqui vos deixam els horaris dels partits de futbol base per aquest proper cap de setmana 28 i 29 de març.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 HORES.
14ªJORNADA. CD MENORCA- CE FERRERIES.

CADET. NO HI HA JORNADA.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 HORES.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.45 HORES.
8ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

ALEVÍ. DIUMENGE A LES 10.00 HORES.
6ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

BENJAMÍ A. DIUMENGE A LES 11.30 HORES.
12ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

BENJAMÍ B. DESCANSA.

dilluns, 23 de març del 2015

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 8. PE: 3. PP: 0. GF: 30. GC: 8. AV: +22. PUNTS: 27.

Golejadors: 18 Gols: Elliot Galan. 11 Gols: Martin Pasantes. 5 Gols: Carlos Febrer. 4 Gols: Oscar Meliton i Helenio Olives. 3 Gols: David Seguí. 2 Gols: Fabri Miranda i Toni Rodriguez. 1 Gol: Toli Marques, Marc Urbina i Ruben Ferrá.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 27. PG: 6. PE: 5. PP: 16. GF: 27. GC: 50. AV:-23. PUNTS: 23.

Golejadors: 11 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru i Albert Guasch. 2 Gols: Sergi Melià, Sergi Sansaloni,
David Janer, Xavi Pons i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués i 0thman Boutajbirt.


JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 10é. PJ: 10. PG: 3. PE: 3. PP: 4. GF: 23. GC: 22. AV: +1. PUNTS: 12.


CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 21. PG: 13. PE: 2. PP: 6. GF: 76. GC: 45. AV: +31. PUNTS: 41.


INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 4. PE: 0. PP: 5. GF: 15. GC: 17. AV: -2. PUNTS: 12.


INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 2. PE: 0. PP: 7. GF: 11. GC: 36. GF: -25. PUNTS: 6.


ALEVI. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 3. PE: 2. PP: 4. GF: 34. GC: 32. AV: +2. PUNTS: 47.


BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 8. PE: 0. PP: 0. GF: 59. GC: 9. AV: +50. PUNTS: 56.


BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 9. PG: 1. PE: 0. PP: 8. GF: 9. GC: 45. AV: -36. PUNTS: 38.

diumenge, 22 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SPORTING MAHON 0.


Avui capvespre l'equip de regional que entrena Pere Vadell no ha fallat contra un rival directe com es l'Sporting i ha guanyat 2 a 0 i d'aquesta manerea ens confirmam en la primera posició i hem tret una gran avantatge a el tercer i quart classificat, l'Alaior es segon a 3 punts nostres, hem tornat a fer un partit intens que no ha tingut temps per la relaxació ja que l'equip maonés tenia que apretar en el segon temps per escurçar distancies.
La primera part ha estat la més vistosa i en la que hem aconseguit els 2 gols, ha estat en la darrera mitja hora en que hem estat a un gran nivell superant amb claredat un bon equip com es l'Sporting, ells ens han donat un ensurt amb un poste, peró a part dels gols hem tingut fins a 3 bones ocasions per haver marcat, l'equip estava intens i rapid superant la defensa visitant, i així ha arribat el primer gol que ha marcat Martin Pasantes de cap en rematar una pilota posada desde la banda, amb el gol hem pogut jugar amb més confiança i hem seguit creant perill i anat a sentenciar el partit i en una altra bona jugada que ha finalitzat en Carlos despres de una bona passada per la banda, tot i poder fer algun gol més el marcador no s'ha mogut.
En la represa hem tingut 5 minuts molt bons poguent fer el tercer que per poc no ha entrat i una altra arribada amb cert perill, peró l'equip visitant ha arriscat ja que tenia que puntuar per no quedar molt despenjat, pero nosaltres ens hem defensat amb encert i només hem concedit una ocasió clara, les altres han vingut amb jugades d'estrategia peró hem sabut contenir fins el final i hem intentat sortir a la contra per fer algun gol més, peró no hem pogut 2 fores de joc inexistents han privat que els nostres jugadors quedassin davant la porteria de l'Sporting, peró no ha tingut incidencia.
D'aquesta manera sumam 3 punts que poden ser vitals, la setmana que ve jugarém a Es Migjorn el coer, peró hem de jugar amb la mateixa intensitat i solidesa de cada setmana i no confiar-nos,i anar a per els 3 punts.
Desde aqui felicitam a tot l'equip per aquesta bona victoria contra un bon rival, seguiu així, ENDAVANT FERRE!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - LA SALLE 2.


L'equip juvenil va aconseguir una gran victoria contra el lider La Salle per 3 a 2, un partit molt complert en que vam estar molt concentrats i intensos fins el darrer minut contra un gran equip, en que tot i la seva entidat sempre vam creure que si feiem les coses bé els hi podriém crear problemes com així va ser, desde l'inici vam saber frenar el seu joc amb ordre i eficacia, tot i que es van avançar en la primera ocasió que van tenir després de una falta, l'equip no es va desanimar i va seguir apretant, abans del gol ja controlavem més el joc noltros i haviem arribat a la seva area en dues ocasions, peró van arribar 6 minuts de joc en que ho vam cambiar tot, sempre amb la confiança a tope en Sergi Mercadal va aconseguir empatar després de una gran jugada colectiva, Claudio va entrar fins baix i va centrar dins l'area i Sergi Mercadal va fer el gol, sense marge va arribar un clar penal 2 minuts després que va convertir Albert Guasch, ens posavem en avantatge i en aquests minuts vam aprofitar per una nova rapida jugada que vam desbaratar la defensa dels mallorquins de nou, Sergi Mercadal feia el 3 a 1 que posava el partit de cara, peró tocava estar molt ficats per no donar opcions a un rival que amb el lleuger despist podia fer mal, van escurçar distancies de penal just abans del descans, amb 3 a 2.
En la represa l'equip ho va donar tot i no va concedir gairé ocasions en el segon temps fins i tot nosaltres vam tenir 2 grans ocasions per haver sentenciat, l'equip no va baixar els braços i amb un gran treball en equip i un gran desgast vam aconseguit 3 punts vitals contra el millor equip, va esser una justa recompensa per tot l'equip que entrena Pere Genestar, que ahir comptava amb 4 cadets, i el debut Pau Benejam i de Joan Vidal, juntament amb David Florit i Alex Hidalgo que ja havien debutat i tots van estar espectaculars els 16.
Encara hi queden 7 partits i tenim 3 equips a prop jugant i lluitant com ahir la permanencia la podrém aconseguir, enhorabona equip vos ho mereixeu grandissima victoria, seguim endavant, FORÇA FERRE!!

RESULTATS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


CADET. UE SAMI 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: Juan Caballo, Francesc Bosch i Oscar Roca.


INFANTIL B. PENYA ORIENT 4 - CE FERRERIES 1.

Gol: Marc Anglada.


ALEVI. CE FERRERIES 9 - CE MERCADAL 0.

Gols: Toni Gomila 3, Felip Coll 2, Borja Pons, Mikel Ardanza, Carlos Pons i 1 en propia porta.


BENJAMÍ B. CE FERRERIES 0 - SPORTING MAHON 4.

dijous, 19 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.


12ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.

L'equip de regional afrontará un altra partit decisiu contra el campió de copa i un dels principals rivals, l'Sporting que vindrá a apurar les seves opcions de poder escurçar distancies, ara compten amb 2 punts menys peró un partit més, tenen un bon equip amb jugadors experimentats en totes les seves líneas i perillós en atac amb jugadors de qualitat, per nosaltres será una bona opció de treure més punts a un rival directe, tocará seguir amb la línea de joc i solidesa mostrada com a blog, será un partit intens en que l'equip maones també cercara la victoria, per lo que podrém veure un partit obert i atractiu per a la afició.
En Pere Vadell només comptara amb la baixa segura de Timu per sanció, la resta estar disponible i amb moltes ganes de seguir amb la gran imatge mostrada en cada partit, jugant a un alt nivell de intensitat i rapidesa.
Vos hi esperám a tots en el camp per veure aquest bon partit i poder entre tots ajudar per conseguir la victoria.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.


27ªJORNADA. CE FERRERIES - LA SALLE.

Aquest dissabte ens visita el líder de la lliga nacional, La Salle un bon equip que esta fent mostrant ser l'equip més regular amb bons números, un blog compacte i fort en totes les seves líneas que obligara a fer un gran desgast a els nostres jugadors en que tindrém que estar molt concentrats i fer un bon treball en equip, els jugadors sortiran amb moltes ganes de posar-li les coses dificils i poder donar la sorpresa, sabent que si jugam a un bon nivell i tenir sort será posible poder treure un bon resultat.
Esperém que l'afició vengui per ajudar l'equip en aquest complicat partit.

HORARIS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


JUVENIL B. DESCANSA.


CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.

22ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.


INFANTIL A. DESCANSA.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 12.30 H.

12ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.


ALEVI. DIUMENGE A LES 10.30 H.

10ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.


BENJAMÍ A. DESCANSA.


BENJAMÍ B. DISSABTE A LES 10.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.

dilluns, 16 de març del 2015

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 7. PE: 3. PP: 0. GF: 28. GC: 8. AV: +20. PUNTS: 24.

Golejadors: 18 Gols: Elliot Galan. 10 Gols: Martin Pasantes. 4 Gols: Oscar Meliton, Carlos Febrer i Helenio Olives. 3 Gols: David Seguí. 2 Gols: Fabri Miranda i Toni Rodriguez. 1 Gol: Toli Marques, Marc Urbina i Ruben Ferrá.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 26. PG: 5. PE: 5. PP: 16. GF: 24. GC: 48. AV:-24. PUNTS: 20.

Golejadors: 9 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià, Sergi Sansaloni, Albert Guasch, David Janer, Xavi Pons i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués i 0thman Boutajbirt.


JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 3. PE: 3. PP: 4. GF: 23. GC: 22. AV: +1. PUNTS: 12.


CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 20. PG: 12. PE: 2. PP: 6. GF: 73. GC: 44. AV: +29. PUNTS: 38.


INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 4. PE: 0. PP: 5. GF: 15. GC: 17. AV: -2. PUNTS: 12.


INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 10. GC: 32. GF: -22. PUNTS: 6.


ALEVI. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 2. PE: 2. PP: 4. GF: 25. GC: 32. AV: -7. PUNTS: 40.


BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 8. PE: 0. PP: 0. GF: 59. GC: 9. AV: +50. PUNTS: 56.


BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 1. PE: 0. PP: 7. GF: 9. GC: 41. AV: -32. PUNTS: 34.

diumenge, 15 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. UD MAHON 0 - FERRE 3.


L'equip de regional ha aconseguit una nova i clara victoria davant un combatiu equip maonés com es La Unió, de nou hem mostrat que esteim amb pas ferm en la lliga i no hem donat opcions, tot i que l'equip maonés ha estat incomode ajuntant una linea de 5 defenses amb els mitjos, a poc a pco hem anat controlant el joc i amb la solidesa que venim mostrant hem anat agafant avantatge, hem tingut 2 bones arribades en els primers 10 minuts, peró ha estat en el minut 24 quan ha arribat el primer gol, que ha marcat Marc Urbina que s'ha estrenat amb un autentic golás desde uns 20 metres ha retallat la sortida del defensa i ha fotut un fort xut que ha entrat per l'escaire dret una passada de gol que ha donat tranquilitat amb el marcador a favor per controlar i dur el ritme del partit, a més tot just 5 minuts despres Elliot ha fet el segon gol un altra gran xut de la frontal de l'area que el porter local no ha pogut aturar, el partit era nostra davant un equip que ha volgut reaccionar, peró hem pogut fer el tercer amb un cop de cap a la sortida de un corner que ha rebotat en el pal, i del posible 0 a 3 hem passat a la jugada del penal a favor de la Unió en el minut 45 que ha pogut significar 1 a 2 i deixar el partit obert per el segon temps a més de nosaltres quedar amb 10 jugadors per expulsió de Timu.
El segon temps tenia el perill d'afrontar-lo amb interioritat numerica, peró només en una clara ocasió de la Unió que no ha entrat per poc, no hem patit gaire perill clar més, un altra bon xut de fora de l'area ha obligat el porter maonés a fer una bona aturada, i poc després ells han quedat amb 10 jugadors també lo que ha significat que nosaltres tornessim a dominar i fer el tercer gol que ha marcat Elliot culminant una bona jugada que ha sortit de una passada llarga de David Seguí, fins el final el marcador no s'ha mogut, tot que hem fet més arribades al voltant de la seva area.
Una gran victoria de l'equip entrenat per Pere Vadell que ens reaferma en el liderat a l'espera de rebre un dels equips més forts com es l'Sporting, pas a pas jugant amb aquesta intensitat, solidesa i rapidesa per anar cap el titol de lliga.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ, GRAN FEINA FETA.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SAN FRANCISCO 2 - FERRE 0.


L'equip juvenil no va tenir sort en el desplaçament a Mallorca, ja que la derrota per 2 a 0 contra el San Francisco no reflexa el que va passar en el partit, ja que va estar més igualat i nosaltres vam disposar de tantes ocasions com ells, peró en el futbol l'encert es fundamental, els mallorquins van mostrar ser un equip encertat en les ocasions de que va disposar, mentre que nosaltres que vam estar molt ben organitzats fent un bon treball en defensa i sortint amb criteri, vam aguantar molt bé fins que vam rebre el primer gol, tot i el cop vam reaccionar tinguent bones opcions per igualar, peró no va ser el nostre dia i en una nova jugada en el segon temps el San Francisco feia el 2 a 0 definitiu, tot i el resultat en cap moment vam baixar els braços i vam cercar el gol que ens colocas de nou dins el partit, peró no vam poder marcar en cap de les 4 ocasions clares que vam tenir.
Tot i la derrota es va mostrar que jugant així si tenim més sort en altres partits podem guanyar i donar la cara contra qualsevol rival, la setmana que ve ens visita un dels liders La Salle i sortirém a per totes a posar-li les coses dificils i donar la sorpresa, anims equips seguirem treballant i trobant els resultats.

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


JUVENIL B. CE FERRERIES 5 - UE SAMI 0.

Gols: Josep Capó 2, Alex Hidalgo, Josep Brito i Pau Benejam.


CADET. CE FERRERIES 3 - UD MAHON 3.

Gols: Francesc Bosch, Oscar Roca i Daniel Pons.


INFANTIL A. CE FERRERIES 3 - UD MAHON 0.

Gols: Josep Allés, Kevin Pina i Joan Rotger.


INFANTIL B. DESCANSA.


ALEVI. UD MAHON 2 - CE FERRERIES 1.

Gol: Toni Gomila.


BENJAMÍ A. CE FERRERIES 11 - AT VILLACARLOS 0.

Gols: Toni Marques 3, Sergi Rovellada 3, Marc Marques 2, Marc Barber, Diego del Carmen i Xavier Florit.


BENJAMÍ B. PENYA CIUTADELLA 1 - CE FERRERIES 1.

Gol: Miguel Angel Hontanaya.

dijous, 12 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.


11ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.

L'equip de regional intentará seguir com a líder peró tindrém una sortida sempre complicada en el camp la Unió un equip jove que en els darrers partits esta jugant a un bon nivel com ho demostra la victoria que van aconseguir a Sant Lluís, l'equip maonés es cinqué amb 12 punts, com sempre ens trobarém un equip ordenat i intens que dificulta el nostre joc, sabent de la importancia dels punts sortirém a per totes com en cada partit i mantenir el nostre nivell de joc i resultats, per aquest partit en Pere Vadell recuperará a Helenio i David Seguí.
Desde l'inici tocará sortir concentrats i intensos, per no donar opcions a l'equip maonés que compta amb varios jugadors rapids en atac o el veterá Gabi Pons, amb feina en equip aspirarém a guanyar els 3 punts.
MOLTA SORT EQUIP PER AQUEST PARTIT.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.15 H.


26ªJORNADA. SAN FRANCISCO - CE FERRERIES.

L'equip juvenil nacional jugará el dissabte en camp del San Francisco B, un equip jove majoritariament de primer any que esta fent una gran temporada, ens trobarém un equip sense pressió que es vuité i que serveix de rodatge per l'equip que tenen a divisió d'honor, per nosaltres será un altra repte, en que amb la ilusió i treball mostrat en els darrers partits intentarém conseguir la tercera victoria consecutiva per poder agafar a el Son Oliva l'equip que marca el descens, sabem que jugant com en els darrers partits tot i ser difícil tindrém opcións de poder puntuar.
En Pere Genestar en principi podrá comptar amb tota la plantilla, desde aquí vos donam anims i sort per el partit de dissabte, ho aconseguirém.

dimecres, 11 de març del 2015

HORARIS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


Aquest será un cap de semana intens en quant a activitat, ja que també hi ha els prebenjamins que jugarán en el poliesportiu de Ferreries.


JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.00 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.


CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

21ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.


INFANTIL B. DESCANSA.


ALEVI. DISSABTE A LES 9.45 H.

9ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.


BENJAMÍ A. DIUMENGE A LES 10.00 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.


BENJAMÍ B. DISSABTE A LES 9.30 H.

10ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.


PREBENJAMINS. POLI DE FERRERIES. DISSABTE.

A LES 9.30 H. CE FERRERIES A - PENYA CIUTADELLA A.

A LES 10.30 H. PENYA ORIENT - CE FERRERIES B.

A LES 11.30 H. PENYA CIUTADELLA B - CE FERRERIES C.

dilluns, 9 de març del 2015

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 6. PE: 3. PP: 0. GF: 25. GC: 8. AV: +17. PUNTS: 21.

Golejadors: 16 Gols: Elliot Galan. 10 Gols: Martin Pasantes. 4 Gols: Oscar Meliton, Carlos Febrer i Helenio Olives. 3 Gols: David Seguí. 2 Gols: Fabri Miranda i Toni Rodriguez. 1 Gol: Toli Marques i Ruben Ferrá.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 25. PG: 5. PE: 5. PP: 15. GF: 24. GC: 46. AV:-22. PUNTS: 20.

Golejadors: 9 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià, Sergi Sansaloni, Albert Guasch, David Janer, Xavi Pons i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués i 0thman Boutajbirt.


JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 10é. PJ: 9. PG: 2. PE: 3. PP: 4. GF: 18. GC: 22. AV: -4. PUNTS: 9.


CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 19. PG: 12. PE: 1. PP: 6. GF: 70. GC: 41. AV: +29. PUNTS: 37.


INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 8. PG: 3. PE: 0. PP: 5. GF: 12. GC: 17. AV: -5. PUNTS: 9.


INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 10. GC: 32. GF: -22. PUNTS: 6.


ALEVI. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 2. PE: 2. PP: 3. GF: 24. GC: 30. AV: -6. PUNTS: 36.


BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 7. PE: 0. PP: 0. GF: 48. GC: 9. AV: +39. PUNTS: 49.


BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 7é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 8. GC: 30. AV: -22. PUNTS: 30.

diumenge, 8 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - UE SAMI 1.


Avui capvespre en un partit vibrant, de molta lluita i entrega, l'equip de regional no ha fallat i ha guanyat a un dels rivals més perillosos el Sami per 2 a 1, i d'aquesta manera l'equip entrenat per Pere Vadell li aumenta l'avantatge a 5 punts més el goal-average, ara el segon es l'Alaior a 3 punts, els jugadors no han fallat i hem sabut superar a un dur rival que es mostra solid en defensa i que no havia perdut cap partit.
El primer temps ha estat de lluita en la zona mitja sense veure gaire ocasions clares, l'equip ciutadellenc perillós per les seves contres que cerquen agafar l'esquena a la defensa i també en els corners, peró hem sabut aturar bé i anticipar en les seves accions.
Hem arribat en 2 bones ocasions que no hem pogut finalitzar, el partit era de desgast i ha estat a partir del segon temps quan, hem apretat de valent amb una bona pressió i arribat amb clar perill a la porteria ciutadellenca, el primer gol ha arribat en el minut 5 de la represa i la fet en Martin Pasantes en una bona jugada, el gol ha donat més tranquilitat i hem dominat més, ara tocava aprofitar els espais que deixava el Sami que estava obligat a puntuar per no quedar gaire despenjat, hem pogut sentenciar peró no ha estat fins avançat el segon temps que Carlos Febrer ha marcat aprofitant una pilota que li ha arribat, amb rapides sortides hem superat a la seva defensa, Carlos, Martin, Fabri i Elliot han estat un mal de cap per l'equip ciutadellenc que hagués pogut sortir amb 2 gols més facilment en contra, un discutit penal ha posat lleugera emoció, perqué no hem sabut convertir un penal a favor nostra per haver sentenciat de nou, en el tram final hem pogut veure el debut de Marc Urbina que ha forçat el penal i fet 2 bones jugades.
Avui hem de destacar el treball de tot l'equip, molt bé en les tasques defensives i serietat i solidesa com equip, creant perill a un equip dificil de marcar.
DESDE AQUI VOLÉM FELICITAR A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA QUE AMPLIA L'AVANTATGE EN LA CLASSIFICACIÓ, ENDAVANT EQUIP SEGUIM AIXÍ PARTIT A PARTIT.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 2 - CIDE 0.


L'equip juvenil ha tornat aconseguir una bona i convincent victoria per 2 a 0 contra el CIDE un equip amb bastanta envergadura fisica, peró de nou l'equip entrenat per Pere Genestar ha fet un partit molt complert, amb molta intensitat i ordre tactic que ha dificultat el joc de l'equip mallorquí que només ha disposat de 2 ocasions en tot el partit i només a pilota aturada ens podia crear perill, nosaltres hem sortit molt concentrats desde l'inici sabent que els 3 punts eren molt importants per seguir apretant a els nostres rivals que lluiten per la permanencia.
Durant el primer temps hem creat fins a 3 bones ocasions de gol que no hem pogut finalitzar per ben poc, peró en una pilota per la banda la rematada David Janer de cap per fer el primer gol, que ens ha donat confiança, hem apretat la sortida del CIDE i tapat els espais, mentre que nosaltres hem pogut aconseguir el segon gol en bones jugades i sortides rapides dels nostres atacants, no hem pogut fer el segon, peró el bon treball en equip feia que tinguessim el control del partit.
No ens podriem confiar ja que en qualsevol moment podien donar un ensurt, ha estat avançat el partit quan quedaven 4 minuts que Sergi Mercadal ha fet el definitiu 2 a 0, hem arribat molt be fisicament en el tram final i al final s'ha fet justicia a el bon partit contra un exigent rival.
Ara ens colocam amb 20 punts, i dissabte jugarém en el camp del San Francisco amb la mateixa intenció de mostrar-nos forts com a blog sense renunciar a res, sabent que si jugam com en aquests darrers partits tindrém series opcions de poder puntuar tot i tenir un bon equip.
DESDE AQUI VOLÉM FELICITAR A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA, VOS HO MEREIXEU AIXÓ SON ELS FRUITS DE LA FEINA, SEGUIU AIXÍ, ENDAVANT FERRE!!!

RESULTATS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.


JUVENIL B. CE FERRERIES 3 - SPORTING MAHON 3.

Gols: Alex Hidalgo 3.


CADET. PENYA ESP SON MARÇAL 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: Sergi Bosch, Juan Caballo i Marcel Pons.


INFANTIL A. CCE SANT LLUÍS 4 - CE FERRERIES 2.

Gols: Joan Sans 2.


INFANTIL B. CE FERRERIES 0 - UD MAHON 11.


ALEVI. CE FERRERIES 2 - MENORCA AT 3.

Gols: Hebert Velasco i Luis Camilo.


BENJAMÍ A. CE FERRERIES 3 -CE MERCADAL 2.

Gols: Lluc Sintes 2 i Marc Barber.


BENJAMÍ B. UE SAMI 4 - CE FERRERIES 1.

Gol: Albert Febrer.

dijous, 5 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.


10ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.

Comença la segona volta en la lliga regional amb un plat fort, ja que ens visitará el Sami, tercer classificat a 2 punts de nosaltres i juntament amb nosaltres unic equip invicte, es posiblement el rival més perillós, per el seu blog i regularitat que mostren han anat de menys a més i venen amb un bon moment, en defensa es un equip difícil de batre amb jugadors experimentats i la curiositat de fins a 6 ex jugadors nostres, per lo que es un equip conegut, que treballa molt bé en equip i treu molt profit de les jugades d'estrategia.
Nosaltres ho afrontarém amb les maximes ambicions sabent que tindrém que jugar a un nivell alt, forts en defensa i tapar les seves sortides a la contra, en Pere Vadell té l'equi a punt per sortir a per totes i poder sumar els 3 punts lo que ens donaría un bon avantatge.
DESDE AQUI VOLEM CRIDAR A LA AFICIÓ QUE VENGUI DIUMENGE CAPVESPRE PER ANIMAR L'EQUIP I FER DEL CAMP UN AUTENTIC FORTÍ.
ENDAVANT I FORÇA FERRE!!!

dimecres, 4 de març del 2015

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.


25ªJORNADA. CE FERRERIES - CIDE.

L'equip juvenil afrontará un altra decisiu partit contra un historic CIDE, un equip que tot i no atravesar per els millors moments es un bon blog amb envergadura i rapid en atac que sense pressió dels punts en joc el fará més perillós, per nosaltres será la revalida de seguir amb la bona línea de equip i joc mostrada el passat dissabte a Eivissa, tocará fer les coses molt bé treballant en equip i aprofitar les ocasions que es presentin, els jugadors están amb moltes ganes i ho donarán tot per seguir sumant i posar-nos de ple en la lluita per la permanencia, amb ordre i intensitat esperém poder frenar l'equip mallorquí que en el partit d'anada va conseguir una comoda victoria.
Vos esperam diumenge matí en el camp per animar l'equip.

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.


JUVENIL B. DISSABTE 7 A LES 17.00 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.


CADET. DIUMENGE 8 A LES 12.30 H.

20ªJORNADA. PENYA ESP SON MARÇAL - CE FERRERIES.


INFANTIL A. DISSABTE 7 A LES 10.30 H.

10ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.


INFANTIL B. DISSABTE 7 A LES 11.00 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.


ALEVI. DISSABTE 7 A LES 10.30 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.


BENJAMÍ A. DIUMENGE 8 A LES 10.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.


BENJAMÍ B. DISSABTE 7 A LES 12.00 H.

9ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

dimarts, 3 de març del 2015

L'EQUIP ALEVI JUGARÁ LA MECUP 2015.


En aquesta edició de la MECUP 2015, en que hi haurá una gran participación en quant a equips de renom nosaltres hi tindrém representació amb un equip aleví, que hi va amb moltes ganes de aprofitar aquesta experiencia, en el nostre grup hi haurá els següents equips: Sant Gabriel de Catalunya, R.Mallorca i Penya Ciutadella, es jugará per setmana santa entre els dies 1 i 5 de abril en diferents camps de Menorca.
Molta sort a el nostre equip.

dilluns, 2 de març del 2015

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 5. PE: 3. PP: 0. GF: 23. GC: 7. AV: +16. PUNTS: 18.

Golejadors: 16 Gols: Elliot Galan. 9 Gols: Martin Pasantes. 4 Gols: Oscar Meliton i Helenio Olives. 3 Gols: David Seguí i Carlos Febrer. 2 Gols: Fabri Miranda i Toni Rodriguez. 1 Gol: Toli Marques i Ruben Ferrá.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 24. PG: 4. PE: 5. PP: 15. GF: 22. GC: 46. AV:-24. PUNTS: 17.

Golejadors: 8 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià, Sergi Sansaloni, Albert Guasch, Xavi Pons i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer i 0thman Boutajbirt.


JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 10é. PJ: 8. PG: 2. PE: 2. PP: 4. GF: 15. GC: 19. AV: -4. PUNTS: 8.


CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 18. PG: 11. PE: 1. PP: 6. GF: 67. GC: 40. AV: +27. PUNTS: 34.


INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 3. PE: 0. PP: 4. GF: 10. GC: 13. AV: -3. PUNTS: 9.


INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 10. GC: 21. GF: -11. PUNTS: 6.


ALEVI. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 6. PG: 2. PE: 2. PP: 2. GF: 22. GC: 27. AV: -5. PUNTS: 32.


BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 6. PG: 6. PE: 0. PP: 0. GF: 45. GC: 7. AV: +38. PUNTS: 42.


BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 6. PG: 1. PE: 0. PP: 5. GF: 7. GC: 26. AV: -19. PUNTS: 26.

diumenge, 1 de març del 2015

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - NORTEÑO 0.


Gols: Martin Pasantes 2 i Elliot Galan.

Avui capvespre l'equip de regional no ha fallat i ha guanyat amb claredat 3 a 0, a un sempre combatiu i incomode equip com es el Norteño, una victoria que ens coloca liders a l'espera del partit decisiu que tindrém diumenge que a casa contra el Sami.
L'equip forneller s'ha tancat bé en defensa i ha dificultat les nostres internades, peró en el minut 3 hem tingut la primera ocasió que no ha entrat per poc, nosaltres teniem el domini del partit i intentavém sorprendre la seva defensa agafant l'esquena, abans del primer gol hem tingut 2 arribades que ha desbaratat el porter.
En el minut 34 ha arribat el primer gol en una bona combinació hem superat la seva defensa per rapidesa l'autor ha estat Martin Pasantes i després de treure el Norteño hem pogut recuperar una pilota i fer el segon gol que ha finaltizat Elliot Galan que ens donava una comoda aventatge per encara la segona part, peró abans del descans hem tingut un parell d'ensurts, peró no ha passat res.
En el segon temps hem anat a controlar el joc i cercar alguna jugada per fer algun gol més, peró tot i disposar d'alguna ocasió per entrades desde la banda, ha estat quan ha arribat un clar penal que ha convertit Martin Pasantes que hem fet el definitiu 3 a 0, fins el final del partit el joc ja ha baixat, peró teniem la victoria assegurada i l'important era no perdre cap jugador de cara el partit de la setmana que ve.
Diumenge que ve vos hi esperám a partir de les 17 hores per poder conseguir els 3 punts contra un dels rivals més perillosos.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA I LIDERAT

RESULTATS PARTITS DE FUTBOL BASE.


Aquest ha estat un cap de setmana intens per els nostres equips de futbol base ja que tots han jugat, fins i tot vam poder veure els més petits els prebenjamins que van estar jugant en el poliesportiu de Ferreries mostrant bones maneres i jugant amb moltes ganes, la resta de resultats son aquests, enhorabona a tots a seguir disfrutant i aprenent.

JUVENIL B. CE MERCADAL 1 - CE FERRERIES 5.

Gols: Pau Benejam 3, Joan Vidal i Josep Capó.


CADET. CE FERRERIES 11 - PENYA ORIENT 1.

Gols: Joan Caballo 3, Daniel Pons 3, Tonio Cantero 2, Oscar Roca 2 i Francesc Bosch.


INFANTIL A. SPORTING MAHON 2 - CE FERRERIES 1.

Gol: Kevin Pina.


INFANTIL B. CE FERRERIES 2 - CD MENORCA 3.

Gols: Pere Pons i Josep Truyol.


ALEVI. CE FERRERIES 7 - PENYA CIUTADELLA 4.

Gols: Toni Gomila 3, Felip Coll 3 i Sergi Piris.


BENJAMÍ A. MENORCA AT 2 - CE FERRERIES 12.

Gols: Marc Barber 3, Marc Marqués 2, Lluc Sintes 2, Toni Marqués 2, Joan Barber, Diego del Carmen i 1 en propia porta.


BENJAMÍ B. CE FERRERIES 3 - CCE SANT LLUÍS 7.

Gols: Albert Febrer, Miguel Angel Hontanaya i Alexis Mazarro