Aprofitant l'aturada de les competicions per les festes de Nadal hi haurá una nova convocatoria de les seleccions, Cadet, Infantil i Aleví que es fará el dissabte 3 de gener a Ferreries.

La selecció cadet esta citada a les 10,30 hores per fer un entrenament i després jugar contra l'equip juvenil B a partir de les 11,30 hores, hi havia citat Jordi Moll peró no hi podrá ser per estar de viatge.

La selecció Infantil esta citada a les 9,00 del matí per fer un entrenament abans de jugar a les 10 hores contra el nostre equip cadet.
Hi ha 2 jugadors citats del nostre club: Miquel Marqués i Agusti Triay.

La selecció Aleví jugará en el camp anexe, a les 10,00 hores están citats per després començar a les 11,00 hores un partit amistós contra l'Infantil B que entrena Martí Barber.

Del nostre club hi ha citats: Carlos Pons Martínez i Toni Gomila Bosch.

Desde el club desitjar a els convocats molta sort i disfrutau d'aquesta experiencia.

dilluns, 29 de desembre del 2014

L'EQUIP CADET TERCER EN EL TORNEIG DEL CIDE.

L'equip cadet ha jugat aquests darrers dies 27 i 28 de desembre convidat per el CIDE el torneig de nadal que organitza l'equip mallorquí, ha estat una gran experiencia per els jugadors que entrena Tomeu Capó, que van poder jugar contra l'equip anfitrio CIDE un equip historic de les illes sempre amb gran cantera, es va perdre 5 a 1, peró en tot momento vam donar la cara i després en el partit per la tercera posición vam guanyar 4 a 2 l'Escolar de Mallorca.
Els equips participants van ser, R.Mallorca, CIDE i Escolar a part de nosaltres.

Enhorabona a l'equip per haver passat uns bons dies per Mallorca competint amb les futures figures del futbol balear, i també agrair en el Cide per la seva invitació.

diumenge, 28 de desembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA

Classificació: 2ón. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 5. GC: 2. AV: +3. PUNTS: 4.

Golejadors: 9 Gols: Elliot Galan. 4 Gols: Martin Pasantes. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Carlos Febrer. 2 Gols: Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques I Toni Rodríguez.

JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 16é. PJ: 16. PG: 3. PE: 2. PP: 11. GF: 15. GC: 32. AV:-17. PUNTS: 11.

Golejadors: 5 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer, Albert Guasch, 0thman Boutajbirt i Sergi Sansaloni.

JUVENIL B. LLIGA.
Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 4. GC: 5. AV: -1. PUNTS: 1.

CADET. LLIGA
Classificació: 5é. PJ: 12. PG: 7. PE: 1. PP: 4. GF: 46. GC: 23. AV: +23. PUNTS: 22.

INFANTIL A. LLIGA
Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 6. GC: 0. AV: +6. PUNTS: 6.

INFANTIL B. LLIGA

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 8. GF: -6. PUNTS: 0.

ALEVI. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 0. GF: 1. GC: 7. AV: -3. PUNTS: 4.

BENJAMÍ A. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 14. GC: 2. AV: +12. PUNTS: 7.

BENJAMÍ B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 1. GC: 7. AV: -6. PUNTS: 4.

dimecres, 24 de desembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 3 - UD MAHON 0.

El passat diumenge l'equip de regional va tancar amb una clara victoria per 3 a 0 contra la Unió, de nou vam seguir amb la linea de joc, en que amb un alt ritme de joc vam superar l'equip maonés durant el primer temps conseguint 2 gols i el més important vam saber mostrar solidesa i fermesa en el nostre joc, sense tenir més que un parell d'ensurts en el partit, mentre que nosaltres a part dels gols que van marcar Martin Pasantes que obria el marcador, després Elliott de penal i va tancar en Carlos amb un gran gol de vaselina que ens coloca segons i amb la idea de començar amb la mateixa força i ganes aquest dur inici que ens espera.

dilluns, 22 de desembre del 2014

JUVENIL NACIONAL. SANTA EULALIA 2 - FERRE 1.

Ahir de nou es va escapar la victoria en els darrers 10 minuts en el partit que va jugar l'equip juvenil nacional a Santa Eulalia, vam controlar bé el primer temps en que guanyavem 0 a 1 amb gol de Othman amb una bona pressió i ordre tactic vam saber contrarrestar les jugades d'atac dels eivissencs.
El segon temps igual van anar passant els minuts, i teniem el control fins que en el tram final ells van apretar de valent i van conseguir els 2 gols, una llastima per l'esforç de tot el partit ja que ho van donar tot per almenys treure un punt.

diumenge, 21 de desembre del 2014

RESULTATS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.

Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips de futbol base, en la que ha estat la darrera jornada abans de l'aturada per les festes de Nadal, fins d'aqui 3 setmanes no tornarém a tenir competició oficial, els dies 10 i 11 de gener.

JUVENIL B. CE FERRERIES 1 - CD MENORCA 2.

Gol: Josep Capó.

CADET. DOSA CF 1 - CE FERRERIES 1.

Gol: Jordi Moll.

INFANTIL A. UD MAHON B 0 - CE FERRERIES 1.

Gol: Bosco Barber.

ALEVI. CD MENORCA 7 - CE FERRERIES 1.

Gol: Felip Coll.

BENJAMÍ A. AT VILLACARLOS 2 - CE FERRERIES 14.

Gols: Toni Marqués 5, Lluc Sintes 3, Sergi Rovellada 2, Marc Barber Martí 2 i Marc Marques Gomila 2.

BENJAMÍ B. CE FERRERIES 1 - PENYA CIUTADELLA 7.

Gol: Alexis Mazarro.

dijous, 18 de desembre del 2014

CURS PRIMERS AUXILIS PER ENTRENADORS I DELEGATS.

El passat divendres la nostra coordinadora i fisio Lucia Barca, va impartir un curset de primers auxilis a els entrenador i delegats, per saber que fer en casos de ferides o cops lleus, aquesta es una bona ajuda per almenys tenir algunes nocions, aquí vos deixam unes fotos.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

2ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.

L'equip de Regional jugará el segon partit de lliga abans de tancar l'any i cercarém acabar amb victoria, contra un equip en construcció com es la Unió, que té molts jugadors joves i també alguns veterans experimentas, i poden ser una de les revelacions de la lliga, ens trobarém un equip combatiu que lluita totes les pilotes i té jugadors rapids per sorprendre en atac, no será un partit fácil ja que tenim el hándicap de ser l'equip a batre, nosaltres intentarém seguir amb la línea i regularitat que venim mostrant en cada partit i sortir a per totes i conseguir els 3 punts.

JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

16ªJORNADA. PEÑA SANTA EULALIA - CE FERRERIES.

L'equip juvenil jugará el darrer partit de l'any en el camp del Santa Eulalia, un equip que esta lluitant per eludir el descens peró compta amb una posició més comoda amb 18 punts, ens trobarém un equip fort a casa, peró nosaltres també esteim amb ganes d'afrontar el partit per poder tancar l'any sumant de cara a començar l'any amb força, tenim varios jugadors tocats peró els que juguin ho donaran tot, tindrém que estar atents sense tenir cap despiste i aprofitar les ocasions que es presentin, será un partit de molt de desgast.

BENJAMÍ A. DIUMENGE A LES 12.15 H.

1ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

BENJAMI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

PREBENJAMINS. DISSABTE POLI DE CIUTADELLA.

A LES 9.30 H. PENYA ORIENT - CE FERRERIES A.

A LES 10.30 H. CE FERRERIES B - CE MERCADAL B.

A LES 11.30 H. CE FERRERIES C - PENYA CIUTADELLA.

dilluns, 15 de desembre del 2014

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 2. AV: +0. PUNTS: 1.

Golejadors: 8 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda i Carlos Febrer. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques I Toni Rodríguez.

Golejadors: 5 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià i Xavier Muro. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer, Albert Guasch i Sergi Sansaloni.

Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 3. GC: 3. AV: +0. PUNTS: 1.

Classificació: 2ón. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 5. GC: 0. AV: +0. PUNTS: 3.

Classificació: 9é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 8. GF: -6. PUNTS: 0.

ALEVI. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 4rt. PJ: 8. PG: 4. PE: 2. PP: 2. GF: 29. GC: 25. AV: +4. PUNTS: 46.

BENJAMÍ A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 2. PE: 3. PP: 3. GF: 20. GC: 22. AV: -2. PUNTS: 41.

BENJAMÍ B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS!!!!!!!!!!

diumenge, 14 de desembre del 2014

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - CD MENORCA 1.

Avui migdia no hem pogut seguir amb la ratxa de resultats en el derbi contra el Menorca, hem perdut de les maneres més dures, ja que era el minut 87 quan hem rebut el gol, en un partit que hem tingut que lluitar contra adversitats, lesions en els primers minuts de Joan Coll Muñoz i Albert que no s'ha pogut recuperar de l'estirada que va patir en l'entrenament de dijous, i jugar gairebé tot el segon temps amb 10 jugadors per l'expulsió de Claudio.
El primer temps ha estat de molta lluita i anar a per totes en cada pilota, sense massa ocasions de gol, peró hem intentat trobar les nostres opcions per avançar nos, davant teniem un equip ben posicionat amb una bona defensa, d'envergadura i experiencia en la categoria, ha estat un partit de molt de desgast en que amb un jugador menys hem intentat aguantar fins el final, amb ordre i concentració, peró el treball dels jugadors per treure almenys un punt, s'ha esvait en els darrers minuts una llastima ja que l'equip que entrena Pere Genestar, ha donat la cara en tot moment i per l'esforç mereixiem un punt, no passa res hem de girar pagina i pensar en el proxim partit, i els resultats tornaran.
Anims equip, seguirem lluitant i anirém a Santa Eulalia amb totes les ganes de dur els punts en joc.

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.

CADET. CE FERRERIES 11 - CE MERCADAL 0.

Gols: David Florit 4, Daniel Pons 3, Francesc Bosch 3 i Juan Caballo.

INFANTIL A. CE FERRERIES 5 - CCE SANT LLUÍS 0.

Gols: David Marrades 2, Joan Sans, Kevin Pina i 1 en propia porta.

INFANTIL B. UD MAHON 8 - CE FERRERIES 2.

Gols: Marc Anglada i Agusti Triay.

REGIONAL PREFERENT. UE SAMI 2 - FERRE 2.

Ahir va començar la lliga amb un plat fort en el camp del Sami un dels candidats, vam conseguir un punt després d'empatar a 2 gols, en un bon partit, intens i amb jugades de qualitat, durant el primer tram nosaltres vam dur el pes del partit, hi crear les primeres ocasions de gol, una d'elles bastant clara, peró en el minut 9 va arribar en primer gol, en una bona jugada, quan Toli amb una pasada llarga li va pasar a Elliot que amb una gran carrera va finalitzar en gol, el partit es posava de cara, el Sami va voler reaccionar peró vam saber tapar bé els espais, va esser en una falta en el minut 18 quan ens van empatar, a partir d'aqui el partit tornava a començar amb lleuger domini nostre i més perill per part nostre que amb una gran pressió tapava les líneas de pasada a els rapids davanters ciutadellencs, just abans del descans va arribar el segon gol nostre, quan una gran passada per Carlos Febrer que tot sol davant el porter li va aixecar la pilota per damunt i fer un golás, vam anar al descans amb avantatge.
Per el segon temps teniem que controlar el joc i esperar que el Sami obris les seves líneas per trenar alguna contra i sentenciar el partit, peró un gol en el primer minut va desbaratar els plans, el partit va estar obert amb molta lluita per la zona mitja i algunes jugades de Carlos i Elliot que van dur molt perill, en una d'aquestes la pilota va quedar morta damunt l'area en refusar el porter del Sami, peró finalment va anar a corner, en el darrer minut quasi entra sol dins l'area Elliot, peró en el darrer moment el van derribar fent falta damunt l'area, ho vam cercar amb insistecia peró no va poder ser, per el global del partit si algún mereixia guanyar sens dubta vam ser nosaltres, peró un punt en el camp dels favorits no es mal resultat, la semana que ve ens visitara un combatiu i perillosa Unió de Maó.

dijous, 11 de desembre del 2014

CONVOCATORIA SELECCIÓ ALEVI.

Aquest diumenge 14 de desembre aprofitant que hi ha el paréntesis entre la copa i lliga aleví, hi ha convocatoria selecció Aleví, en que será la primera selecció dels alevins de primer any, del nostre club hi ha 3 jugadors seleccionats: Carlos Pons, Mikel Ardanza i Toni Gomila.

La cita será el diumenge 14 a Maó a l'estadi maonés del Menorca, es trobarán ben d'hora a les 8,45 hores per fer un petit entrenament i coneixer-se i després a les 10 hores començar un partit entre les 2 seleccions de 32 jugadors que han fet.

ENHORABONA A TOTS I DISFRUTAU D'AQUESTA EXPERIENCIA.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 H.

1ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

Comença la lliga regional, i ho fará amb un plat fort per el nostre equip, ja que jugarém en el camp del Sami un dels favorits i d'aquesta manera reeditarém les semifinals de copa, els jugadors están amb moltes ganes de cara a l'inici i amb la serietat i bon joc mostrada en la lligueta de copa i en que només la falta d'encert de cara a gol ens va privar de jugar la final, si jugam com ho venim fent amb intensitat i jugar rápid en atac tindrém moltes opcions de treure un bon resultat, el Sami tornará a ser un equip perillós dur com a equip ben posicionat, amb jugadors experimentats i de qualitat i que intenta aprofitar les contres.
Esperém veure un partit obert en que els jugadors que entrenen Pere Vadell, ho donarán tot per revalidar el titol de lliga.

dimecres, 10 de desembre del 2014

LLIGA JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

15ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.

Després de la victoria en el partit aplaçat ens espera un altre partit trepidant en el derbi contra el Menorca, equip que compta amb 16 punts i una situación més tranquila, peró tenim la oportunitat de aproximar-nos a ells si guanyam, será un partit tipic de derbi amb intensitat i respecte, nosaltres l'afrontarém amb ganes de seguir amb la bona línea de treball en equip, intensitat i poder aprofitar les ocasions que es presentin, el Menorca compta amb jugadors experimentats a la seva plantilla i el perill del seu golejador, amb serietat i ordre podrém aconseguir la victoria, per aixó esperém que l'afició vengui a veure aquest interessant derbi contra el Menorca i treure el partit endavant per l'equip que entrena Pere Genestar.

MOLTA SORT EQUIP I CAP A LA VICTORIA.

HORARIS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.

Aquest cap de semana l'equip juvenil b descansa en la segona jornada de lliga, i també comencen les competicions de lliga els infantils A i B que jugarán en el mateix grup, descansarán els alevins i benjamins a l'espera de iniciar la lliga la propera setmana.

JUVENIL B. DESCANSA.

CADET. DIUMENGE A LES 9.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

1ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.

dilluns, 8 de desembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. COMPETICIÓ ACABADA.

TORNADA SEMIFINAL COPA REGIONAL. CE FERRERIES 2 - UE SAMI 2.

Golejadors: 7 Gols: Elliot Galan. 3 Gols: David Seguí, Oscar Meliton i Martin Pasantes. 2 Gols: Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Toni Rodriguez i Carlos Febrer.

CADET. COPA.

INFANTIL A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

INFANTIL B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 6. PE: 2. PP: 1. GF: 34. GC: 10. GF: +24. PUNTS: 20.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - PE SANT JORDI 0.

L'equip juvenil avui ha aconseguit una important victoria per 1 a 0 que ens treu de la zona de descens, ja que ocuparém la 15 posición, davant hem tingut un bon equip bastant dur fisicament que ha empés fins el final i amb varios jugadors que portaven perill en el tram final, peró la victoria ha estat justa ja que hem fet una gran primera part, molt intensos, presionant i recuperant la pilota, disposant de 3 bones ocasions de gol per haver anat al descans amb més clar avantatge, el gol ha arribat de una bona jugada que ha finalitzat Sergi Mercadal, el partit ha estat nostre fins el descans poguent anotar el segon gol.
En la represa ens hem trobat bé damunt el camp durant els primers 20 minuts, controlant el joc i tapant amb encert la nostra área, només ha estat en el tram final que el gran esforç fet durant els primers 60 minuts ha passat més factura, l'equip eivissenc ha mostrat ser un equip de la part mitja alta i es una victoria molt ben treballada que donara més confiança de cara el derbi del proper diumenge a les 12 hores contra el Menorca.
En aquesta semana intentarém recuperar les forces per afrontar amb moltes ganes el partit, una victoria ens donaría més marge.

ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA MERESCUDA I TREBALLADA VICTORIA.

RESULTATS PARTITS DEL CAP DE SETMANA.

L'equip juvenil nacional va fer un bon partit en el camp del Mallorca B, el resultat 3 a 1 peró fins el darrer quart d`hora vam estar dins el partit ens vam avançar en el minut 30 amb un gran gol de Xavier Muro, l'equip amb intensitat presionava per no deixar jugar amb comoditat l'equip mallorquí, que fins el segon temps no va poder capgirar el partit, tot i la derrota vam mostar una bona imatge i estar apunt per el partit del dilluns contra el Sant Jordi.
Ahir van jugar els partits els nostres equips, l'equip juvenil b va tenir un bon inici i amb un bon partit va empatar 3 a 3 en el camp del Sami, va ser un partit vistós i entretingut amb els dos equips cercant la porteria.
L'equip cadet també va fer un bon partit en el camp de l'Sporting conseguint una bona victoria fruit del treball en equip.
L'equip alevi i els benjamins van acabar la competició de copa i tots ho han vingut fent de manera brillant, en que han anat agafant forma de cara a la lliga mostrant una bona regularitat.
L'equip benjamí b que entrena Eugeni Martí ha quedat campió de copa, enhorabona campions!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. R.MALLORCA 3 - CE FERRERIES 1.

Gol:Xavier Muro.

JUVENIL B. UE SAMI 3 - CE FERRERIES 3.

Gols: Josep Capó, David Florit i Pau Benejam.

CADET. SPORTING MAHON 2 - CE FERRERIES 3.

Gols: Tofol Torrent, Joan Caballo i 1 en propia porta.

ALEVI. CE FERRERIES 4 - CCE SANT LLUÍS 3.

Gols: Felip Coll 2, Mikel Ardanza i Carlos Pons.

BENJAMÍ A. CE FERRERIES 5 - CE MERCADAL 2.

Gols: Xavier Florit 2, Joan Barber 2 i Toni Marqués.

BENJAMÍ B. CE MERCADAL 3 - CE FERRERIES 1.

divendres, 5 de desembre del 2014

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DISSABTE A LES 16.30 H.

14ªJORNADA. R.MALLORCA B - CE FERRERIES.

Dema l'equip juvenil nacional jugará en el camp del Mallorca a Son Bibiloni, es un partit molt important i també complicat ja que davant ens trobarém un equip de jugadors de primer any peró amb molta técnica, per els jugadors es un partit que agrada jugar i la motivació vindrá tota sola, després de poder sumar 4 punts en els darrers 2 partits ens trobam amb moral i ganes de seguir amb la serietat i treball en equip, es un partit en que tindrém que estar atents i intensos per no cometre errors ja que davant aquests equips es paguen i davant aprofitar les ocasions que es presentin, l'equip intentara sumar algún punt i carregar-nos de moral de cara a una important semana que es presenta amb 2 partits a casa, dilluns a les 16.30 hores contra el Sant Jordi i diumenge a contra el Menorca.
ENDAVANT I MOLTA SORT I ANIMS A L'EQUIP PER DEMA.

dimecres, 3 de desembre del 2014

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.

Aquests son els partits que jugarán els nostres equips, descansara l'equip de regional a l'espera de l'inici de lliga en que l'afrontarém amb moltes ganes, la final de copa es jugará el dissabte a les 17.30 hores en el camp de Sant Bartomeu entre el UE SAMI - SPORTING MAHON, l'equip juvenil nacional jugará en el camp del Mallorca B una difícil i a la vegada ilusionant cita, els juvenils b comencen la competició de lliga en el camp del Sami i els infantils també descansaran.
Dilluns a les 8 jugarém el partit aplaçat contra el PE Sant Jordi, a les 16.30 hores, una cita molt important a casa.

REGIONAL PREFERENT.

NO TÉ COMPETICIÓ.

DILLUNS A LES 16.30 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES - PE SANT JORDI.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 12.00 H.

CADET. DISSABTE A LES 11.30 H.

10ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES.

ALEVI. DISSABTE A LES 11.45 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

BENJAMÍ A. DISSABTE A LES 10.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

BENJAMÍ B. DISSABTE A LES 10.00 H.

9ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.

dimarts, 2 de desembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. SEMIFINAL COPA.

Golejadors: 4 Gols: Sergi Mercadal. 3 Gols: Claudio Ciocanaru. 2 Gols: Sergi Melià. 1 Gol: Miquel Marqués, David Janer, Albert Guasch, Xavier Muro i Sergi Sansaloni.