dimarts, 30 de setembre del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. COPA.

Classificació. 1er. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 8. GC: 2. AV: +6. PUNTS: 7.

Golejadors: 2 Gols: Elliot Galan i Fabri Miranda. 1 Gol: Helenio Olives, Toli Marques, Oscar Meliton i Carlos Febrer.

JUVENI LLIGA NACIONAL.

Classificació: 14é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 4. GC: 5. AV:-1. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Sergi Melià, Miquel Marqués, Claudio Ciocanaru i Sergi Sansaloni.

JUVENIL B. COPA.

Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 2. GC: 5. AV:-3. PUNTS 0.

CADET. COPA.

Classificació: 13é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 2. AV:-2. PUNTS 0.

INFANTIL A. COPA.

Classificació: 8é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 3. AV:-3. PUNTS: 0.

INFANTIL B. COPA.

Classificació: 3er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 1. AV:+1. PUNTS: 3.

diumenge, 28 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - CE ALAIOR 0.

Avui capvespre l'equip de regional ha empatat a 0 contra l'Alaior, un partit que com es preveia ha estat de molta lluita i trabat, peró nosaltres sempre hem tingut controlat el joc i creat el perill, en el primer temps 2 grans ocasions de Elliot no han estat gol per molt poc, lo que hagués obert el partit i posar lo a favor nostre, l'equip ha fet un gran desgast en la zona mitja per no deixar tocar amb facilitat la seva zona de creació que es la que compta amb més qualitat i mostrant que tant en la copa com en lliga será un dels rivals més perillosos, peró amb un gran treball hem pogut contrerrestar el seu perill i només han creat una ocasió clara, en la sortida de un corner a poc del final.
A més de les 2 grans ocasions de Elliot hem tingut 2 arribades més que no hem pogut concretar, amb rapidesa hem pogut superar la seva defensa, així com en el segon temps en que de nou una bona ocasió de Elliot i una altra de Carlos a punt ha estat de significar el gol que hagués valgut la victoria, fins el final l'equip ha estat concentrat i tallat les pilotes perilloses que posava l'Alaior cap al seus davanters.
Amb el punt d'avui comptam amb 7 punts a l'espera de jugar la setmana que ve en el camp de l'Sporting que s'ha reforçat molt i ha guanyat els 2 partits que ha jugat, no será fácil peró amb el nostre joc, ordenat i intensitat, esperém treure un bon resultat de cara a la segona volta poder assegurar la classificació per les semifinals de copa.
L'equip tot i no poder guanyar ho ha donat tot i només ha faltat la punteria davant porta per guanyar un partit que mereixiem treure els 3 punts.

JUVENIL NACIONAL. FERRE 1 - SP CIUTAT DE PALMA 2.

L'equip juvenil avui de nou s'ha trobat amb la crudesa i injusticia del futbol després de fer un gran esforç durant tot el partit i haver donat la cara en tot moment contra un dels millors equips de la categoria, tinguent 2 clarissimes ocasions per haver guanyat el partit en els minuts 85 i 88 quan el resultat era d'empat a 1, hem vist com en el minut 93 s'escapava el partit quan el Ciutat del Palma ha fet el segon gol, un cop dur per el gran treball i esforç havia ofert l'equip durant el partit, peró el futbol sembla no voler ser just amb nosaltres en aquests primers partits, ja que venim demostrant que podem donar la cara contra els nostres rivals peró ens falta una mica de sort.
El partit ha estat dificil desde l'inici ja que davant teniem un equip amb molta envergadura i fort fisicament amb majoria de jugadors de tercer any, que ha volgut dur la iniciativa peró nosaltres hem tapat bé els espais i no hem concedit més que una ocasió clara durant els primers 45 minuts, ja que quan arribaven a la nostra area s'han trobat amb el bon treball i colocació dels nostres jugadors i nosaltres hem pogut arribar en 2 bones ocasions, a base de presionar hem anat controlant el partit i nivellant el joc.
A partir del segon temps hem arribat més i hem pogut marcar abans dels 20 minuts, ells s'han avançat, peró hem reaccionat bé poguent empatar en un lliure indirecte dins l'area que Albert ha tirat, peró poc després ha arribat el gol que feia justicia, ha marcat Miquel Febrer en recollir una pilota dins l'area, ens hem animat i pogut marcar en els darrers 20 minuts, tinguent fins a 3 clares ocasions de gol, l'equip mallorquí duia molt perill també en atac i una gran aturada de Miquel Arguimbau ha estat clau per no rebre el segon gol, peró nosaltres en els darrers 5 minuts de partit hem estat molt a prop de poder guanyar, amb un cop de cap de David Moreno i un altra xut molt clar que ha refusat la defensa del Ciutat de Palma, un equip que amb fortuna s'ha enduit la victoria en el minut 94.
Hem de passar pagina i pensar que jugant així els resultats arribarán ja que esteim competint de igual contra els equips rivals, molt bé a tot l'equip per el gran esforç la setmana que ve ens visita el Poblense i sortirém a per totes a per la victoria.

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.

Aqui vos deixam els resultats dels nostres 4 equips que han jugat competició oficial aquest cap de setmana, amb partits contra bons rivals.

JUVENIL B. UE SAMI 3 - CE FERRERIES 2.

Gols: Pau Benejam 2.

CADET. MENORCA AT 2 - CE FERRERIES 0.

INFANTIL A. CD MENORCA 3 - CE FERRERIES 0.

INFANTIL B. CE FERRERIES 2 - CD MENORCA 1.

Gols: Marc Anglada i Josep Truyol.

dijous, 25 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.

3ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

En aquesta jornada l'equip de regional que ha començat amb força la competició, jugarém contra un dels equips que millor s'ha reforçat en aquesta temporada i será un dels grans rivals l'Alaior que tot i la derrota en la darrera jornada vindrá a per totes i amb la seva habitual lluita de sempre compta amb jugadors de qualitat, per lo que tindrém que estar molt be en totes les líneas per conseguir els 3 punts que ens donarien un bon marge de cara a conseguir la classificació per les semifinales, en Pere Vadell podrá comptar amb el darrer fitxatge Francisco Carmona que ve amb moltes ganes.
Els jugadors están amb ganes de seguir en la línea d'aquest inici amb 2 bons partits i posarán moltes ganes desde l'inici, será un bon partit entre 2 equips que anirán a per la victoria.

JUVENIL NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

4ªJORNADA. CE FERRERIES - SP CIUTAT DE PALMA.

L'equip juvenil nacional despres de la injusta derrota en els darrers moments en el camp del Portamny, afrontara un nou partit, aquesta vegada contra un dels millors equips de la categoría el Ciutat de Palma, que encara no ha perdut i venen de guanyar 6 a 0 el seu partit, per lo que sabem es un blog amb jugadors bons i rapids en la part davantera, lo que obligara a fer un gran treball en equip i estar intensos tot el partit, nosaltres ho afrontarém amb moltes ganes de conseguir puntuar i posar-hi les coses molt difíciles, tancar espais per que no puguin fer el seu joc i aprofitar les ocasions que es presentin per poder guanyar el partit, l'equip esta amb moltes ganes de oferir un bon partit a la nostra afició i només amb una mica de sort que ens falta en els partits podem plantar cara hi anar a per la victoria, en principi Fonso podrá comptar amb tota la plantilla recuperant a Sergi Meliá.

PARTITS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.

Aquest cap de setmana comencen les competicions, cadet i infantil per lo que 3 dels nostres equips debutaran aquesta temporada, amb molta ilusió, ganes de aprendre i disfrutar jugant, tots 3 jugarán contra els equips del Menorca, equips que sempre son bons i serán bones proves per aquest inici.

dimecres, 24 de setembre del 2014

Classificació. 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 8. GC: 2. AV: +6. PUNTS: 6.

Classificació: 10é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 3. GC: 3. AV:+0. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Sergi Melià, Claudio Ciocanaru i Sergi Sansaloni.

Classificació: 6é. PJ: 1. PG: 0. PE: 0. PP: 1. GF: 0. GC: 2. AV:-2. PUNTS 0.

diumenge, 21 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 1 - FERRE 2.

L'equip de regional va seguir en la bona linea que ha mostrat en el començament de copa i vam guanyar per 1 a 2 en el camp del Menorca, un equip que es va mostrar amb un joc incomode i que va agafar moral amb el gol que es van trobar en el minut 4 per una jugada desafortunada nostra, tot i el cop es va reaccionar rapid i van arribar les primeres ocasions, de Helenio i Elliott, a part de algunes internades provocades per Martin Pasantes i Carlos Febrer, el Menorca a part de una bona ocasió que va tenir per fer el segon no va tenir més opcions clares, i va arribar l'empat amb un gran gol de falta de Fabri, l'equip va anar a per el partit i amb 2 bones jugades rapides haguessim pogut avançar-nos, no va esser fins el minut 44 en que Helenio de fora de l'area amb un xut ajustat al pal va fer justicia a la nostra superioritat.
En la represa va continuar igual, amb una bona jugada de Carlos en que el van derribar dins l'area i pintant penal, peró no vam poder fer la sentencia, el control i domini era nostra a més de les ocasions més clares per haver sentenciat, peró no vam tenir l'encert de cara, en defensa sempre vam estar atents a no tenir ensurts el Menorca va voler anar a per l'empat peró sense poder entrar en la nostra area amb facilitat, victoria que podia ser més clara peró l'important son els 3 punts de cara a rebre un dels equips més forts i rivals perillosos en aquesta temporada el CE Alaior.
Agrair el gran detall de Elliott que després de anar a la cerimonia del seu germa que ahir es casava, va anar amb l'equip a jugar el partit, fent un parentesis a la celebració familiar, lo que diu molt del gran compromis dels nostres jugadors.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA VICTORIA, SEGUIU AIXÍ, FORÇA FERRE!!!

LLIGA NACIONAL JUVENIL. SD PORTMANY 2 - FERRE 1.

Ahir l'equip juvenil nacional va jugar en el camp del Portmany d'Eivissa, i de nou en el tram final ens va faltar la sort per poder treure un punt que mereixiem per el desgast i ordre que haviem mostrat, el partit durant el primer temps va ser intens tot i no poder veure moltes jugades en atac, nosaltres ben situats damunt el camp vam desbaratar els intents de l'equip eivissenc i esperar la nostra ocasió per poder trobar la nostra, es va arribar al descans amb empat.
A partir del segon temps el partit es va obrir i nosaltres ens vam poder avançar amb un gol de Claudio Ciocanaru, el Portmany va apretar de valent, peró vam poder controlar el joc fins que en el minut 30 ens van empatar en que quan rematen hi ha una possible falta a Miquel Arguimbau, a partir d'aqui ells es van creixer, els nostres jugadors van anar aguantant sense perdre la cara el partit en cap moment, el joc era intens amb lluita sense que es deixas cap pilota per perduda, peró a falta de 4 minuts va arribar el gol que va suposar la derrota, i de nou un cop moral ja que teniem l'empat a prop i mostrant que els rivals no son superiors a nosaltres fins ara.
La setmana que ve jugarém contra un bon equip com es el Ciutat de Palma en que l'equip ho donara tot per conseguir els punts en joc.

JUVENIL B. FERRE 0 - CCE SANT LLUÍS 2.

L'equip juvenil b que entrena Hector Carreras va perdre 0 a 2 contra el Sant Lluís, un equip més conjuntat que nosaltres, que esperem anar a més ja que som un equip nou que necessitam anar jugant partits per trobar el nostre joc, el partit sobretot durant el primer temps va estar igualat, sense que l'equip visitant a part del gol mostres ser superior, en la represa es va intentar anar a cercar l'empat i sempre vam donar la cara lluitant cada pilota, peró el Sant Lluís va aprofitar un jugada del seu rapid davanter a falta de 5 minuts per sentenciar el partit, peró sempre vam estar dins el partit mostrant que podem jugar cara a cara contra els rivals de la competició insular.
Molt be equip, pas a pas anirem progressant.

divendres, 19 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 19.15 H.

2ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

L'equip de regional que entrena Pere Vadell jugará en el camp del Menorca un equip que ha perdut potencial respecte les darreres temporades, peró dins el seu camp será un equip combatiu amb ganes de desfer-se de la abultada derrota que va patir en el primer partit, tindrém que jugar amb la mateixa intensitat i ordre que la primera jornada per guanyar, ja que els rivals ens jugaran motivats per ser els actuals campions, Elliott sera baixa per un acte familiar.
La resta esta a disposició i amb ganes de seguir amb el bon joc que es va oferir contra la Unió.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DISSABTE A LES 16.00 H.

3ªJORNADA. SD PORTMANY - CE FERRERIES.

L'equip juvenil nacional viatja a Eivissa per jugar en el camp del Portmany, equip que ha perdut els 2 primers partits nosaltres després del bon partit i la gran victoria per 2 a 0 contra el Ferriolense, equip que de forma rastrera i poc elegant ens vol llevar a els despatxos, afronta el partit amb moltes ganes de seguir en la bona linea, será un rival perillós amb ganes de conseguir els primers punts, desde l'inici sera un partit en que tindrém que estar concentrats i suposara molt desgast, peró amb el treball en equip i la solidesa que hem mostrat segur tindrém opcions de treure algun punt, la unica baixa será Sergi Melià per sanció, peró podrán debutar Claudio Ciocanaru i Ivan Camilo.
Molta sort dema a Eivissa, amb el compromis que mostrau podreu dur algun punt.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.

1ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Demá comença la temporada el juvenil b que entrena Hector Carreras, amb molta ilusió els nostres joves jugadors que estan en fase de formació ja que hi haurá majoria de jugadors de primer any i algun cadet, amb la idea de anar jugant i progressant per si el primer equip els necessita, esperén donar la cara en cada partit i sense cap pressió poder disfrutar jugant a futbol, molta sort a tots en aquesta nova temporada davant tindrém un equip sempre combatiu que espera estar en la zona davantera de la classificació.

dilluns, 15 de setembre del 2014

Classificació. 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 6. GC: 1. AV: +5. PUNTS: 3.

Golejadors: 2 Gols: Elliot Galan. 1 Gol: Fabri Miranda, Toli Marques, Oscar Meliton i Carlos Febrer.

Classificació: 7é. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 2. GC: 1. AV:+1. PUNTS: 3.

Golejadors: 1 Gol: Sergi Melià i Sergi Sansaloni.

FOTOS EQUIPS CE FERRERIES 2014-15.

El passat divendres es va fer la presentació dels nostres equips per aquesta temporada 2014-15, amb gran asistencia de public, de familiars i aficionats, i sobretot un ambient festiu i amb ganes de començar a jugar, aprendre i divertir-se en aquesta nova temporada aquí vos deixam una foto de cadascun dels 13 equips que tenim, amb més de 270 jugadors, afegint delegats i entrenadors.

Molta sort a tots i Força Ferre!!!

diumenge, 14 de setembre del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 6 - UD MAHON 1.

Avui capvespre l'equip de regional ha començat amb força guanyant per un contundent 6 a 1 a la Unió, un equip jove peró que avui s'ha vist superat en tot moment per el gran partit dels nostres jugadors, sortint amb molta intensitat i molt rapids en atac desbordant continuament la defensa maonesa, el primer temps ha estat fantastic conseguint 5 gols, en que l'equip recuperava la pilota facilment i arribada a la porteria visitant amb facilitat hem pogut veure un gran futbol, en que els gols han anat caient, un dels debutants Elliot ha estat l'autor dels 2 primers gols en tot just 12 minuts de joc, en finalitzar 2 bones jugades amb gran velocitat en que la defensa visitant no hi ha pogut fer res, l'equip ha seguit dominant a plaer tot i retallar distancies la Unió amb un gran gol de falta, hem seguit igual i de corner Oscar Meliton ha fet el tercer, que ha donat més confiança a l'equip per arrollar fins el descans amb 2 gols més de Toli amb un gran xut i un altra de Fabri, acabats els primers 45 minuts amb un clar 5 a 1.
A partir del segon temps l'equip ha seguit igual amb actitud i intensitat, disposant d'alguna ocasió més, a mesura que han anat passant els minuts hem baixat un poc el ritme ja que ha estat molt gran el desgast fins aquell moment, peró en cap moment ha perillat el partit i poguent posar la guinda al partit el definitiu 6 a 1 que ha fet Carlos Febrer en finalitzar una jugada en que Fabri ha recuperat la pilota i ha passant dins l'area.
Felicitat a tot l'equip per aquesta gran victoria i la setmana que ve seguir així, jugarém en el camp del Menorca dissabte.

JUVENIL NACIONAL. FERRE 2 - FERRIOLENSE 0.

Ahir en el primer partit a casa de lliga nacional juvenil de l'equip que entrena Fonso Rico, va arribar la primera victoria per 2 a 0 contra el Ferriolense, un equip que en cap moment va posar les coses facils, ja en l'inici es va mostrar un equip perillós amb intensitat, per lo que ho vam tenir que donar tot per passar a dominar el partit, fins el minut 30 el partit estava molt disputat peró un cop de cap de Sergi Meliá ens va posar en avantatge i agafar més força, i fins el descans vam dominar creant perill, i en el minut 37 va arribar el segon gol després de una bona finalització de Sergi Sansaloni, amb aixó es va poder arribar al descans amb la tranquilitat del resultat.
A partir del segon temps el Ferriolense va apretar per escurçar distancies, per lo que vam cedir el domini per tancar espais i no ens sorprenguessin tot i tenir més la pilota no van disposar de gaire ocasions clares, nosaltres teniem que controlar el partit i esperar alguna contra per poder fer algun gol més, el més important va ser el gran treball de tot l'equip fins el darrer minut aguantant la porteria amb ordre i concentració.
Una gran victoria que ens dona 3 punts en aquest inici, per anar sumant de cara a conseguir la permanencia, mostrant que a casa tenim que fer nos forts i que cada partit será de lluita els 90 minuts contra bons equips.
Dissabte que ve jugarém a Eivissa en el camp del Portmany un equip sera perillós després de perdre els 2 primers partits.

No queda més que felicitar per aquesta gran victoria a tot l'equip, vos ho mereixeu enhorabona a tots seguiu així.

divendres, 12 de setembre del 2014

1ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.

Aquest diumenge comença la competició en la regional preferent, primer será el nostre torneig per excelencia la copa regional, en que tenim un grup bastant difícil, el primer rival será la Unió el mateix equip en que vam acabar la lliga, enguany encara es un equip més fort amb gent jove i de qualitat, que ho donen tot en el camp, lo que els fa difícil de jugar a més de ser rapids en la sortida, tindrém que estar intensos i un bon nivel per poder guanyar el partit, ja que ells també van bastant rodats, nosaltres encara amb baixes en l'equip, ho afrontarém amb moltes ganes de poder conseguir els 3 punts davant la nostra afició.

MOLTA SORT EN AQUESTA NOVA TEMPORADA.

JUVENIL NACIONAL. DISSABTE A LES 17.00 H.

2ªJORNADA. CE FERRERIES - FERRIOLENSE.

L'equip juvenil nacional debutara a casa contra el Ferriolense un equip que va començar amb una bona victoria per 3 a 1 contra el Portmany per lo poc que sabem es tracta de un bon blog amb jugadors forts en la zona defensiva i molt perillosos i rapids en atac, amb moltes ganes i ordre intentarém treure els primers punts de la temporada, será un partit en que hi tindrém que posar molta intensitat i concentració, peró l'equip esta motivat i amb il.lusió de poder brindar un bon partit a la nostra afició.
MOLTA SORT A TOT L'EQUIP PER AQUEST PARTIT.

dimarts, 9 de setembre del 2014

EL DVD DEL PREGO DE FESTES.

Desde el club vos comunicam que el divendres en la presentación dels nostres equips, hi posarém a la venda el DVD del prego de festes de Sant Bartomeu que va fer el nostre club, així es podrá tenir com a record el gran muntantge del documental audiovisual que alla vam repassar, no vos ho podeu perdre.

A LA VENDA LOTERIA DE NADAL.

Desde el club ja tenim a la venda els decims de lotería de Nadal, aquest any hi participam amb el numero 97369, el podeu adquirir a les instalacions del club, avam si aquest any tenim sort!

diumenge, 7 de setembre del 2014

AMISTOSOS REGIONAL.

CE FERRERIES 2 - NORTEÑO 2.

Gols: 1 en propia porta i David Seguí.

El passat dimecres l'equip de regional va jugar el segon partit de preparació per anar conjuntant l'equip, vam empatar a 2 contra un bon Norteño que aquesta temporada sera un equip complicat, durant el primer temps el pes del partit va ser nostra tinguent opcions per avançar-nos, a la mitja part el partit estava empatat a 0, peró en la represa van venir els gols l'equip forneller va sorprendre amb 2 gols, peró l'equip va jugar bastant bé els darrers 25 minuts dominant i arribant amb perill a la porteria visitant, conseguint igualar el marcador, primer en un barullo dins l'area va venir el primer gol que es van fer ells en propia porta i ja en els darrers minuts en David Seguí va fer l'empat amb un gran gol de falta.
El més important es seguir agafant ritme de competició i conjuntar l'equip amb les moltes novetats.

CE FERRERIES 5 - UE SAMI 1.

Gols: Carlos Febrer 3, Toni Rodriguez i Martin Pasantes.

Ahir es va veure que l'equip de regional comença a estar a punt de cara a l'inici de lliga, contra un dels rivals que més i millor s'ha reforçat i amb un gran equip el UE Sami. Els nostres jugadors sabent que a una setmana de l'inici tenien una prova important van sortir a per totes i amb un gran partit van goletjar per 5 a 1 passant per damunt a l'equip ciutadellenc, amb un joc rapid i intens per no deixar jugar comode i frenar el seu atac, nosaltres vam desbordar amb facilitat amb un gran partit de tots els jugadors, en Carlos Febrer espectacular amb 3 gols, i també van marcar Toni Rodriguez i Martin Pasantes, posant la guinda a el treball de tot l'equip, que ahir va mostrar que encara l'inici de copa boni a punt, ahir també en Pere Vadell va poder fer varies proves en l'equip, diumenge que ve comença en serio a les 17 hores contra un combatiu UD MAHON.

LLIGA NACIONAL JUVENIL. CONSTANCIA 1 - FERRE 0.

Ahir en el debut de lliga nacional juvenil per el nostre equip, vam perdre per 1 a 0 en el camp del Constancia de la manera més cruel, ja que el gol va arribar en el minut 90 després de fer un gran partit tot l'equip, va ser una derrota injusta en que mereixiem l'empat sense cap mena de dubtes, mostant una bona imatge, com a equip serio, ordenat i intens, vam a anar de menys a més en el partit superant els nervis inicials, per anar jugant de tu a tu i creant ocasions contra l'equip mallorquí que en cap moment es va trobar comode per el nostre bon treball, tot i la derrota el més important va ser comprobar que jugant com ahir podem competir contra els nostres rivals, i ja prepararém el partit del proper dissabte a casa contra el Ferriolense, per a partir de la feina i ganes poder treure els 3 punts en joc, anims i felicitats a l'equip per el partit d'ahir.