dilluns, 28 d’abril del 2014

PREINSCRIPCIÓ FUTBOL BASE CE FERRERIES 2014-15.



Desde el club vos comunicam que hem obert el periode de preinscripció per el futbol base temporada 2014-15, per facilitar més les coses de cara a planificar els equips i tots, abans d'acabar la temporada haurém de tenir les fulles de cada al.lot, i també els que es vulguin apuntar de nou, podeu pasar per les oficines del club de dilluns a divendres de 19 a 21 hores.

PERIODE D'INSCRIPCIÓ AL CAMPIONAT D'ESTIU DE FUTBOL 7.


Com cada any organitzam el torneig de futbol 7 Estiu 2014, ja vos podeu apuntar, podeu pasar per les oficines del club de 19 a 21 hores de dilluns a divendres fins dia 16 de Maig, el mateix dia es fará una reunió a les oficines del club amb un representant de cada equip, també telefonant a els números de telefon:

Sebastiá Torrent: 680 268476.

Joan Martí: 680 942367.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 15. PG: 9. PE: 3. PP: 3. GF: 28. GC: 13. AV:+15. PUNTS: 30.

Golejadors: 10 Gols: Lluís Lopez. 6 Gols: Toni Catalá i Helenio Olives. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber, Jose Marqués i Nil Meliá. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 8. PE: 1. PP: 0. GF: 27. GC: 7. AV:+20. PUNTS 25.

Golejador: 16 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 5 Gols: Sergi Mercadal i David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

CADET. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 8. GC: 1. AV: +7. PUNTS: 3.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 14. PG: 13. PE: 1. PP: 0. GF: 69. GC: 10. AV: +59. PUNTS: 40.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 14. PG: 6. PE: 3. PP: 5. GF: 33. GC: 19. AV: +14. PUNTS: 21.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 18. GC: 55. AV: -37. PUNTS: 46.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 9. PE: 0. PP: 2. GF: 63. GC: 25. AV:+38. PUNTS: 71.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 10. PG: 2. PE: 3. PP: 5. GF: 23. GC: 33. AV: -10. PUNTS: 49.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - NORTEÑO 2.


Ahir dura derrota per l'equip de regional davant el Norteño 0 a 2, va ser un dur reves a les nostres aspiracions que guanyar la lliga, ara queda més complicat ja que tindrém que guanyar els 3 partits que resten per poder fer campions.
Desde l'inici vam dur el pes del partit, amb un rival que va tapar amb 2 lineas juntes els espais i desbaratant el perill a més d'estar molt encertats, convertint la unica ocasió de gol que van disposar, ho vam probar de totes les maneres peró va faltar la darrera passada en atac, tot i així entre corners i fins tres quarts de camp vam tenir molta presencia, peró l'acumulació de gent del Norteño va dificultar el trobar espais.
En el segon temps vam insistir fins el final tinguent les 2 millors ocasions per empatar, i de nou en l'unic xut durant el segon temps conseguia maxima recompensa l'equip visitant que amb el 0 a 2 es va creixer, no va ser posible, ara queda pensar en el decisiu partit a Alaior en que només val la victoria.

diumenge, 27 d’abril del 2014

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels partits que han jugat els nostres equips, l'equip cadet va començar molt fort la competició de copa conseguint una amplia victoria per 1 a 8 en el camp de l'Alaior un equip que es va veure superat en tot moment per el bon estat dels nostres jugadors que confirmen la gran temporada i regularitat que han duit a terme, l'infantil A va guanyar en el derbi contra l'infantil b, l'equip alevi b que entrena en Bep Rocker segueix a dalt després de guanyar de manera clara 4 a 2 a l'Sporting que només va poder escurçar distancies en el darrer quart, valuós empat dels benjamins en un partit obert i molts gols 4 a 4, vam fer 2 postes que haguessin pogut valer la victoria i derrota dels alevins A contra el Penya un dels millors equips del grup.

CADET. CE ALAIOR 1 - CE FERRERIES 8.

Gols: Toni Pons 2, Xavier Muro, Josep Capó, David Janer, Francesc Gomila, Josep Pons i Daniel Pons.

Enhorabona a l'equip que entrena Tomeu Capó que després del gran paper en la Mecup, ahir van estar molt be a Alaior, fent un partit molt complert de tot l'equip.


INFANTILS. CE FERRERIES A 5 - CE FERRERIES B 2.

Gols: Jordi Moll 2, Alex Janer 2 i Adria Pons per l'infantil A i Bosco Barber i David Marrades amb un gran gol per l'infantil B.


ALEVI A. CE FERRERIES A 1 - PENYA ORIENT 13.

Gol: Marc Febrer.


ALEVI B. CE FERRERIES B 4 - SPORTING MAHON 2.

Gols: Josep Truyol 2, Toni Gomila i 1 en propia porta.


BENJAMÍ. UD SEISLAN 4 - CE FERRERIES 4.

Gols: Toni Marqués 2, Lluc Sintes i Marc Barber.

divendres, 25 d’abril del 2014

A LA VENDA TOM AHFM 2010-11 I REVISTA Nº 1 PER 10 EUROS.


Vos recordam que a part del darrer tom que ha sortit aquesta semana, també tenim a la venda el primer Tom, que conté totes les dades de la temporada 2010-11, en que el nostre club hi surt en diferents ocasions, amb les plantilles i estadistiques, així com el nostre torneig juvenil i els seleccionats amb les seleccions inferiors, amb el lot també hi ha la revista numero 1 de l'ASSOCIACIÓ HISTORIA DE FUTBOL MENORQUÍ, el tom i la revista per 10 euros.
Ho podeu adquirir a les oficines del club, de dilluns a divendres de 19 a 21 hores, o en els números de telefons abaix esmentats.

dimecres, 23 d’abril del 2014

A LA VENDA TOM AHFM TEMPORADES 61-62 I 86-87.


Ja están disponibles el nou tom de l'associació histórica del futbol menorquí, el tom que consta de 168 pagines i més de 500 fotografíes una obra fantástica en que hi podreu trobar molta información d'aquestes 2 temporades en que hi ha els nostres equips, amb els jugadors i les seves estadistiques.

Si vos interessa el tenim a les oficines del club per 15 euros el tom i 2 euros la revista, un preu economic tenint en compta el gran material que hi ha, recordant grans equips i jugadors del nostre club i tota la resta d'equips i competicions insulars.

També ho podeu demanar a els telefons: Tian 680 268476. Joan Martí 680 942367.

Podeu pasar per les oficines de dilluns a divendres de 19 a 21 hores.

dimarts, 22 d’abril del 2014

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE.


Després del paréntesis en la competició per setmana santa, torna de nou la competició insular per els nostres equips, els juvenils després de conseguir la lliga de manera brillant descansaran, mentre que l'equip cadet debutara en la copa en el camp de un dels principals rivals l'Alaior, en la llliga infantil veurém un derbi curios entre els 2 equips nostres, els alevins jugarán el dissabte i els benjamins a Maó, també hi ha jornada per els prebenjamins en el poliesportiu de Ciutadella, aquests son els horaris.


CADET. DISSABTE A LES 16.00 H.

1ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.


INFANTILS. DISSABTE A LES 11.00 H.

14ª JORNADA. CE FERRERIES A - CE FERRERIES B.


ALEVI A. DISSABTE A LES 11.30 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES A - PENYA ORIENT.


ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.

11ª JORNADA. CE FERRERIES B - SPORTING MAHON.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.00 H.

10ª JORNADA. UD SEISLAN - CE FERRERIES.


PREBENJAMINS. DISSABTE POLI DE CIUTADELLA.

A LES 9.30 H. CE MERCADAL B - CE FERRERIES A.

A LES 10.30 H. CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA D.

diumenge, 20 d’abril del 2014

BON PAPER DELS EQUIPS INFANTIL I CADET EN LA MECUP


Aquests dies s'ha disputat la edició 2014 de la MECUP, el nostre camp ha estat una de les 4 subseus, i també hi han participat el nostre equip infantil i els cadets, amb una gran imatge dels nostres equips que han jugat contra grans equips donant la cara i conseguint grans resultats contra bons equips, el dimecres es va iniciar amb el debut de l'equip infantil contra un gran Mallorca que va demostrar tenir un gran bloc amb bon futbol, el més destacat de tot ha estat la experiencia dels nostres jugadors de poder jugar contra futures estrelles, en total hem pogut veure 18 partits en el nostre camp, ahir capvespre es van disputar les 2 semifinals infantils, amb grans partits i emoció.
Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips, contra equips rusos, brasilers, Real Mallorca, Llevant, Elx, etc.

INFANTIL.

1ªFase.

CE FERRERIES 0 - R.MALLORCA 6.
CE FERRERIES 1 - JUNIOR F.C 1. (Pere Allés).
CE FERRERIES 0 - POLLENÇA 0.

Vuitens de Final: CE FERRERIES 0 - ACADEMIA CHERTONOVO 3.

Quarts final consolació. CE FERRERIES 0 - PANAERENSE 1.

CADET.

L'equip cadet va estar impresionant conseguint victories contra equips amb molta tradició a Mallorca i empatar amb Elx cadet, aguantant en el partit de quarts contra tot un Llevant fins falta de 5 minuts.

1ªFase.

CE FERRERIES 1 - LA SALLE PALMA 1.
CE FERRERIES 1 - CIDE 0.
CE FERRERIES 1 - UD MAHON 2.
CE FERRERIES 0 - ELX CF 0.

Quarts de Final: CE FERRERIES 0 - LLEVANT 1.

Moltes felicitats a tots.

dimarts, 15 d’abril del 2014

ENTRENAMENT DE COORDINACIÓ TEMPOROESPACIAL I COORDINACIÓ.


Ahir capvespre en el poliesportiu, vam tenir la oportunitat de comptar amb la professora de psicomotricitat, Rosana Roncal que va mostrar a les al.lots petits, els que entrena en Vicent de P-6 varios exercicis de Psicomotricitat, coordinació temporoespacial i coordinació, va ser molt interessant ja que així desde petits aprenen a coordinar i exercitar-se millor, donam les gracies a la professora Rosana Roncal per la seva ajuda i col.laboració per segon any consecutiu.

TORNEIG MECUP, INFANTIL I CADET.


Aquesta setmana en que no hi haurá competició insular oficial, s'aprofitara per fer varios tornetjos i un dels més interessants será una nova edició de la MECUP 2014, que organitza en Tobal Tuduri, en juga en dues categories infantil SUB 13 de primer any i cadet Sub 15 de segon any, nosaltres hi tindrém representants en les dues categories, i aquí a Ferreries hi podrem veure fins a 18 partits, ja que el nostre camp en una de les 4 seus, juntament amb el camp de l'Sporting Mahon, AT Villacarlos i Penya Ciutadella.

Durant 4 diez desde el dimecres 16 d'abril fins el dissabte 19 d'abril, partits de lligueta i després partits de classificació,aquest any entre d'altres hi ha equips com, Panaerense de Brasil, Real Mallorca, AT Madrid, Elx CF, Llevant, Chertonovo de Rusia i Empire de Qatar, etc.

Els partits que jugarán els nostres 2 representants son aquests:


Dimecres 16.

A les 17.00 hores. R.C.D.Mallorca - CE Ferreries. INFANTIL.

A les 19.30 hores. Junior F.C - CE Ferreries. CADET.

Dijous 17.

A les 9.45 Hores. Junior F.C - CE Ferreries. Infantil.

A les 10.45 Hores. CE Ferreries - CD Cide. Cadet.

A les 16.30 Hores. CE Ferreries - Pollença Port. Infantil.

A les 17.30 Hores. UD Mahon - CE Ferreries. Cadet.


Divendres 18.

A les 9.45 Hores. Elx F.C - CE Ferreries. Cadet.

A partir del divendres hi haurá partits de vuitens de final infantil, a les 10.45 i 11.45 hores.

Podreu veure grans partits i futures estrelles no vos ho podeu perdre.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 14. PG: 9. PE: 3. PP: 2. GF: 28. GC: 11. AV:+17. PUNTS: 30.

Golejadors: 10 Gols: Lluís Lopez. 6 Gols: Toni Catalá i Helenio Olives. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber, Jose Marqués i Nil Meliá. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA. CAMIPONS.
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 8. PE: 1. PP: 0. GF: 27. GC: 7. AV:+20. PUNTS 25.

Golejador: 16 Gols: Carlos Febrer. 12 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 5 Gols: Sergi Mercadal i David Pons. 4 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

CADET. LLIGA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 2ón. PJ: 22. PG: 17. PE: 1. PP: 4. GF: 97. GC: 23. AV: +74. PUNTS: 52.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 13. PG: 12. PE: 1. PP: 0. GF: 64. GC: 8. AV: +56. PUNTS: 37.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 13. PG: 6. PE: 3. PP: 4. GF: 31. GC: 14. AV: +17. PUNTS: 21.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 9. PG: 2. PE: 0. PP: 7. GF: 17. GC: 42. AV: -25. PUNTS: 42.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 8. PE: 0. PP: 2. GF: 59. GC: 23. AV:+36. PUNTS: 64.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 2. PE: 2. PP: 5. GF: 19. GC: 29. AV: -10. PUNTS: 44.

diumenge, 13 d’abril del 2014

JUVENIL. FERRE 4 - CCE SANT LLUÍS 1. CAMPIONS!!!!!!!!


Avui capvespre ha arribat el gran dia per l'equip juvenil que entrena Fonso Rico, en que han quedat matematicament campions a falta de 4 jornades de manera brillantissima, amb molta superioritat, el resultat d'avui 4 a 1 contra el Sant Lluís, que durant el primer temps ha posat dificultats, sobre tot quan ens han sorpres amb un gol en el minut 5, ha costat reaccionar, peró a mesura que han passat els minuts hem anat dominant el joc i capgirant el marcador, el gol de l'empat ha arribat en el minut 43 i la marcat en Sergi Sansaloni, abans ja haviem pogut marcar, peró el porter visitant ha fet bones intervencions, els nirvis per quedar campió han anat mancant en el segon temps, ja que hem pogut fer el segon prest, en David Pons en el minut 52 ens ha posat en avantatge amb un xut creuat, a partir d'aqui hem pogut jugar més a plaer i controlar el joc, ha arribat un bon gol de Carlos Febrer en el minut 62, el partit ha quedat resolt, tot i quedar en inferioritat numerica no hem passat per dificultats i encara hem pogut ampliar el marcador amb el 4 a 1 final que ha fet en Carlos Febrer, amb un xut bombat.
Al final del partit sa desfermat l'euforia i tota l'equip ha pogut celebrar el titol de lliga amb tot mereixement, un titol lluita en cada partit, amb serietat, sobrietat i intensitat, amb aquest campionat hem aconseguit l'ascens a lliga nacional, per lo que la temporada que ve podrem tornar a gaudir d'aquesta dura i complicada categoria, encara hi resten a jugar 3 partits.
Destacar el gran compromis dels jugadors.

DESDE EL CLUB EN NOM DE AFICIONATS I SOCIS, VOS FELCITAM PER AQUEST TITOL, VOS HO MEREIXEU CRACKS.

REGIONAL PREFERENT. CCE SANT LLUÍS 1 - FERRE 2.


Ahir l'equip de Regional va conseguir una victoria fundamental per seguir com a liders, contra un equip que ens costava molt de guanyar, i el seu joc sen's entrevassava, peró ahir els jugadors de nou van sortir a per totes, fent una gran pressió i recuperant la pilota amb rapidesa, vam tenir 3 bones internades dins l'area peró entre el porter i la falta d'encert no vam poder agafar aventatge, l'equip local cercava sortir a la contra i de nou vam rebre un dur castig, ja que en la unica ocasió local durant el primer temps, van agafar una pilota dividida per marcar, l'equip es va refer i va conseguir empatar abans del descans amb un gol de Lluís Lopez, que feia minima justicia.
Després del descans l'equip va sortir a per la victoria, contra un dur rival que estava damunt nostre, peró en Lluís Lopez de nou va fer el segon gol, a partir d'aquip 2 grans ocasions per sentenciar, la primera de Oscar Meliton de cap i una altra de Lluís Lopez, peró el jove porter va estar molt be, en el tram final amb inferioritat numerica ja que van expulsar Timu en el minut 5 del segon temps, vam tenir que lluitar de valent i estar molt concentrats, a pesar d'aixó només en els darrers 10 minuts vam passar per apuros, ara en el minut 91 vam tenir el pitjor ensurt quan l'arbitre va pitar penal, molt discutible peró en Josep el va aturar, l'equip que entrena Pere Vadell segueix com a primer a falta de 4 partits, ahir vam superar les adversitats i un nefast arbitratge molt casolá, perdonant 2 expulsions a l'equip lluisser.
MOLT BE EQUIP, SEGUIU AIXÍ ENHORABONA.

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips d'aquest cap de setmana, l'equip cadet ha acabat amb una altra victoria la fantastica temporada, després de l'aturada per setmana santa començara la copa, l'equip infantil A ara es lider en solitari després de que l'infantil b amb un gran partit vagin empatar contra els Boscos.


CADET. CE FERRERIES 4 - UE SAMI 1.

Gols: Quim Coll, Toni Sintes, Tonio Cantero i Daniel Pons.


INFANTIL A. CD MENORCA 0 - CE FERRERIES A 7.

Gols: Lluís Triay 3, Alex Janer 2, Jordi Moll i Joan Piris.


INFANTIL B. CE FERRERIES 1 - RTV BOSCOS 1.

Gol: David Marrades.


ALEVI A . CE ALAIOR A 7 - CE FERRERIES A 0.


ALEVI B. CE ALAIOR B 5 - CE FERRERIES B 2.

Gols: Ruben Alcaide i Guillem Marqués.


BENJAMINS. CE FERRERIES 0 - MENORCA AT 1.

divendres, 11 d’abril del 2014

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 17.00 H.


14ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

L'equip regional tindrá una dificil sortida en el camp del Sant Lluís, el rival es el penultim classificat i no esta completant la temporada que s'esperava d'ells, peró es un equip que es motiva de manera especial contra nosaltres i ens costa molt de guanyar, en el partit d'anada ens van guanyar a casa i dema segur ens esperara un equip amb ganes de donar una alegria a la seva afició, l'equip lluisser juga ordenat en defensa i intens, amb pressió i sortida a la contra per velocitat, ja que en atac tenen 2 bons jugadors que son molt perillosos, nosaltres i anirém amb la serietat i intesitat de les darreres jornades per conseguir els 3 punts que ens permetin seguir a dalt i seguir amb aquesta emocionant lliga.
Per aquest partit en Pere Vadell, ja no podra comptar amb el capitá Angel Pulido per motius laborals, i la baixa de Omar quasi segur, la resta esta a punt i amb ganes d'anar a per la victoria, molta sort equip, endavant Ferre.

JUVENIL. DIUMENGE A LES 17.00 H.


10ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Aquesta jornada arriba el moment que pot ser decisiu per el nostre equip juvenil, que ho tot a favor per conseguir el titol de lliga, 6 anys després de la darrera lliga en aquesta categoria, aquest equip entrenat per Fonso Rico i un gran grup que estan completant una gran temporada en que es mostren molt superiors a els rivals.
L'equip que ens visitara sera el Sant Lluís que tanca la classificació, peró no vol dir res ja que la resta d'equips estan tots en 4 punts de diferencia, i a part de nosaltres es l'equip menys batut, ja que han perdut per 1 gol, per lo que ens trobarém un rival ordenat en defensa que no deixara espais, el seu handicap es en atac ja que son els que menys gols han fet, no ens podrém confiar i jugar amb la solidesa i intensitat de cada setmana, i d'aquesta manera poder recollir la recompensa que es mereix l'equip.
Desde aqui cridam a la nostra afició que vengui a animar l'equip aquest diumenge, so mereixen.

dimecres, 9 d’abril del 2014

HORARIS PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aqui vos deixam els horaris dels partits que jugaran els nostres equips aquest proper cap de setmana, ens esperen partits emocionants i interessants, una de les coses més destacades que l'equip cadet jugara el darrer partit de lliga amb una brillant segona posició.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.

22ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.15 H.

13ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES A.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

13ªJORNADA. CE FERRERIES B - RTV BOSCOS.


ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.00 H.

9ªJORNADA. CE ALAIOR A - CE FERRERIES A.


ALEVI B. DISSABTE A LES 11.30 H.

10ªJORNADA. CE ALAIOR B - CE FERRERIES B.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.

dilluns, 7 d’abril del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 8. PE: 3. PP: 2. GF: 26. GC: 10. AV:+16. PUNTS: 27.

Golejadors: 8 Gols: Lluís Lopez. 6 Gols: Toni Catalá i Helenio Olives. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber, Jose Marqués i Nil Meliá. 1 Gol: Angel Pulido i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 7. PE: 1. PP: 0. GF: 23. GC: 6. AV:+17. PUNTS 22.

Golejador: 14 Gols: Carlos Febrer. 11 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 5 Gols: Sergi Mercadal. 4 Gols: David Pons, Sergi Mercadal i Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

CADET. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 21. PG: 16. PE: 1. PP: 4. GF: 93. GC: 22. AV: +71. PUNTS: 49.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 11. PE: 1. PP: 0. GF: 57. GC: 8. AV: +49. PUNTS: 34.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 12. PG: 6. PE: 2. PP: 4. GF: 30. GC: 13. AV: +17. PUNTS: 20.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 17. GC: 35. AV: -18. PUNTS: 38.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 8. PE: 0. PP: 1. GF: 57. GC: 18. AV:+39. PUNTS: 60.

BENJAMINS. LLIGA.
Classificació: 6é. PJ: 8. PG: 2. PE: 2. PP: 4. GF: 19. GC: 28. AV: -9. PUNTS: 40.

diumenge, 6 d’abril del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 4 - SPORTING MAHON 0.


Avui capvespre l'equip de regional s'ha imposat amb contundencia a l'Sporting, hem disposat de moltes ocasions de gol en la primera mitat, jugant amb rapidesa i combinant tinguent algunes fases amb bon joc, en defensa només hem tingut un ensurt i només la falta d'encert ha privat d'anar al descans amb un clar avantatge, l'equip maonés defensava com podia i el pes de partit ha estat nostre, ocasions clares de Helenio que ha internat dins l'area i la pilota passant a prop del pal, també Quel Enrich ha disposat de 2 bones ocasions, també podem comptabilitzar 2 de Nil Meliá, el gol tenia que caure en qualsevol moment peró ha estat en el segon temps quan hem pogut fer el primer, que ha arribat de un gran cop de cap en la sortida de un corner del capitá Angel Pulido que s'ha despedit de l'equip aquesta temporada de manera brillant, a partir d'aqui hem controlat el joc, amb l'equip rival que a més de jugar amb inferioritat numerica no ha pogut arribar a la porteria defensada per Josep.
En una clara falta quan Lluís Lopez entrava dins l'area, la tirada en Jose Marqués marcant el segon gol que sentenciava el partit, en el tram final de partit amb l'equip maones entregat han arribat 2 gols més i de bona fractura, en Lluís Lopez primer en el minut 36 amb una bona contra que ha xutat sobre el punt de penal, i el darrer a falta de 3 minuts, acabant amb un clar i just 4 a 0, i el marcador podria haver estat més ampli.
Una victoria que ens coloca liders empatats a punts amb el Migjorn, tenim 27 punts, quant esteim a punt d'encarar els darrers 5 partits que seran emocionants i espectaculars amb enfrontaments directes amb els 2 maxims rivals, l'equip ara torna a dur una bona ratxa amb solidesa, caracter i intensitat.
La setmana que ve dificil sortida en el camp del Sant Lluís.
ENHORABONA A L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.

JUVENIL. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 3.


L'equip juvenil continua amb la brillant marxa en la lliga juvenil, avui ha fet un nou pas per conseguir el titol, la setmana que ve guanyant l'equip podra celebrar el titol de lliga, que es mereixen per la gran actitud, solidesa i qualitat.
Avui davant teniem el Penya B que ha havia fet bons partits a casa, per lo que hem sortit a per totes desde l'inici, amb ordre i intensitat hem anat imposant el nostre joc, en defensa hem estat molt encertats desbaratant el perill i sortint amb rapidesa i joc directe, també combinant, el primer gol ha arribat en el minut 28 en Carlos Febrer ha estat l'autor, aixó ens ha donat més tranquilitat i confiança, poguent controlar el ritme de partit, a més el segon gol de Sergi Sansaloni abans del descans ha servit per encarrilar el partit.
En la represa l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar peró han vist que nosaltres no donariem opció, recuperant la pilota i sortint per velocitat hem tingut varies ocasions, de les quals en Sergi Sansaloni ha aprofitat una en el minut 33 per fer el definitiu 0 a 3, fins el final poca historia, ja que el partit estava sentenciat.
De nou molta serietat i imposant el nostre ritme de joc, ara tenim 10 punts de marge damunt el segon, i la lliga més a prop esperém que els jugadors que entrena en Fonso Rico puguin recollir la justa recompensa a el gran treball i compromis de la temporada.

Volem felicitar a tot l'equip per la victoria, enhorabona Força Ferre!!

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE.


Aqui vos deixam, els resultats dels nostres equips de futbol base que han jugat aquest cap de setmana, molt bé tots els nostres equips, ja que tots han tingut resultats positius, a més de jugar un futbol vistós, desde aqui els volem felicitar a tots, a seguir aprenent i disfrutant.

INFANTIL A. CE FERRERIES A 9 - SPORTING MAHON B 1.

Gols: Jordi Moll 5, Lluís Triay, Julen Galera, Adria Pons i Alex Janer.



INFANTIL B. UE SAMI AT 2 - CE FERRERIES B 2.

Gols: David Marrades i Joan Sans.



ALEVI A. CE FERRERIES A 2 - CD MENORCA 1.

Gols: Pere Pons i Bruno Carreras.



ALEVI B. PENYA ORIENT 0 - CE FERRERIES B 5.

Gols: Josep Truyol 2, Marc Anglada 2 i Ruben Alcaide.



BENJAMINS. CE ALAIOR 0 - CE FERRERIES 1.

Gol: Toni Gomila.

dimecres, 2 d’abril del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 17.00 H.


13ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.

Aquest diumenge l'equip regional té un altra partit vital en que hem d'aconseguir els 3 punts, el rival será l'Sporting Mahon un equip que esta competint be en la lliga, sempre donant la cara, tot i que a casa seva vam conseguir una clara victoria, no será un partit tant fácil ja que ells vindrán a fer el seu partit amb molt ordre en defensa i presionar be la nostra zona de creació, haurém de tenir paciencia i aprofitar les ocasions que es presentin i poder presionar a els nostres rivals que tenen partits complicats, els jugadors amb la intensitat de cada setamana i l'ajuda de la nostra afició esperen poder treure els 3 punts.
En Pere Vadell podrá comptar amb quasi tota la plantilla, a l'espera de poder recuperar alguns dels jugadors lesionats.

JUVENIL. DIUMENGE A LES 17.00 H.


9ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.

L'equip juvenil jugará en el camp del Penya B el diumenge capvespré, els ciutadellencs son siséns a la lliga amb 7 punts, peró en cada partit lluiten i donen la cara en aquesta competició tant igualada en que només hi ha 2 punts de diferencia entre el tercer i seté classificat, nosaltres podrém afrontar el partit amb la tranquilitat i marge que ens donen els 8 punts d'avantatge, a més el Penya no será un rival fácil ja que aprofitarán per fer jugar els 5 jugadors que juguen amb el primer equip i tenen fitxa b, peró els jugadors com sempre amb intensitat, ordre i concentració esperen poder treure els 3 punts que ens posarien en una fantástica posició de cara al titol de lliga.






PARTITS FUTBOL BASE PER EL CAP DE SETMANA.


Aquests son els horaris dels nostres equips del futbol base per el proper cap de setmana, jugarán tots fins els prebenjamins.


CADET. CE ALAIOR 2 - CE FERRERIES 5.

L'equip cadet no jugará perqué ja va avançar la jornada el passat dijous dia 27 de març amb una gran victoria a Alaior.



INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

12ªJORNADA. CE FERRERIES A - SPORTING MAHON B.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.45 H.

12ªJORNADA. UE SAMI AT - CE FERRERIES B.


ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES A - CD MENORCA A.


ALEVI B. DISSABTE A LES 9.45 H.

9ªJORNADA. PENYA ORIENT B - CE FERRERIES B.


BENJAMINS. DIUMENGE A LES 11.30 H.

8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.


PREBENJAMINS. DISSABTE POLI DE CIUTADELLA.

A LES 11.30 H. CE FERRERIES A - PENYA CIUTADELLA C.

A LES 12.30 H. PENYA CIUTADELLA B - CE FERRRERIES B.