dilluns, 31 de març del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 7. PE: 3. PP: 2. GF: 22. GC: 10. AV:+12. PUNTS: 24.

Golejadors: 6 Gols: Toni Catalá, Helenio Olives i Lluís Lopez. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda i Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber i Nil Meliá. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

JUVENIL. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 6. PE: 1. PP: 0. GF: 20. GC: 6. AV:+14. PUNTS 19.

Golejador: 13 Gols: Carlos Febrer. 9 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 5 Gols: Sergi Mercadal. 4 Gols: David Pons, Sergi Mercadal i Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

CADET. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 21. PG: 16. PE: 1. PP: 4. GF: 93. GC: 22. AV: +71. PUNTS: 49.

INFANTIL A. LLIGA.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 11. PG: 6. PE: 1. PP: 4. GF: 28. GC: 11. AV: +17. PUNTS: 19.

ALEVI A. LLIGA.
Classificació: 7é. PJ: 7. PG: 1. PE: 0. PP: 6. GF: 15. GC: 34. AV: -19. PUNTS: 31.

ALEVI B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 7. PE: 0. PP: 1. GF: 52. GC: 18. AV:+34. PUNTS: 53.

BENJAMINS. LLIGA.

diumenge, 30 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. AT CIUTADELLA 1 - FERRE 1.

Ahir l'equip regional va empatar en el camp de l'Atletic Ciutadella a 1 gol, no es mal resultat donat la historia i bons resultats de les darreres setmanes de l'equip ciutadellenc, peró vist com va anar el partit nosaltres vam mereixer els 3 punts, ja que en el tram final l'equip va apretar de valent disposant de 3 bones ocasions, dues de Helenio que per poc no va poder controlar i quedar en posició franca, la darrera molt clara de Nil Meliá peró de nou no vam tenir l'encert i sort de cara, en defensa l'equip va estar molt be, a pesar dels bons jugadors en atac que té l'Atletic no vam donar gaire opcions, amb un bon treball defensiu, intensitat i concentració, nosaltres vam tenir varies aproximacions durant el primer temps, una d'elles el porter local va fer una bona aturada, el partit no permetia cap despist ja que en qualsevol jugada ens podien donar un ensurt, en una de les poques ocasions clares ens van marcar, peró l'equip va reaccionar i Quel Enrich va aprofitar un refús del porter per fer l'empat.
Hi faltava un quart d'hora i els jugadors en una mostra de compromís ho va donar tot fins el final per conseguir els 3 punts, peró no vam tenir la sort que mereixien per el gran esforç fet, ara queda igual la classificació a 2 punts del Migjorn i molt per decidir, continuan estant en les nostres mans.
Diumenge ens visita l'Sporting, un equip que vindra a esperar ordenat alguna ocasió per donar-nos un ensurt, amb l'ajuda de afició, els jugadors ho donarán tot per treure els 3 punts.

dissabte, 29 de març del 2014

JUVENIL. FERRE 2 - UD MAHON 1.

L'equip juvenil ha conseguit una nova victoria que el deixa amb un gran avantatge de 8 punts per sobre la Unió, no ens ho han posat facil els jugadors maonesos que sabent que avui tenien la opció de apropar-se a noltros, i amb un gol en el minut 12 han agafat força i han estat ben tancats i han incomodat el nostre joc, peró un gol de Miquel Febrer en el minut 19 ha nivellat el marcador.
A partir d'aquip hem posat intensitat en el joc que transcurria per la zona mitja amb molta lluita, peró hem anat imposant la nostra superioritat, amb alguna ocasió per haver nos avançat, ells intentaven sortir a la contra i no han baixat els braços en cap moment mostrant ser un equip fort que no volia quedar despenjat de la lluita, finalment en un corner ha arribat el gol de la victoria que ha fet en Carlos Febrer, que ens deixa més liders a falta de 5 partits, ara seguirém pas a pas lluitant en cada partit fins conseguir l'objectiu.
Volem felicitat a l'equip juvenil que entrena Fonso Rico per la victoria i lo be que ho estan fent.

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE.

CADET. CE ALAIOR 2 - CE FERRERIES 5.

Gols: Sergi Bosch 2, Toni Pons, Josep Capó i Pau Benejam.

L'equip cadet va conseguir el passat dijous una gran victoria, per 2 a 5 a Alaior el tercer classficat, els jugadors que entrena en Tomeu Capó amb un gran joc i ordre tactic, es van assegurar el subcampionat, totalment merescut amb la gran temporada que han fet, aixó es un bon premi per els jugadors, mostrant ser els millors.

INFANTIL A. UD MAHON 1 - CE FERRERIES A 4.

Gols: Jordi Moll 3 i Adriá Pons.

Nova victoria de l'infantil A en el camp de la Unió per un clar 1 a 4, d'aquesta manera seguim compartint liderat amb els Boscos, seguim amb la bona linea de resultats.

INFANTIL B. CE FERRERIES B 4 - PENYA ORIENT 1.

Gols: Kevin Pina, Bosco Barber, Pere Allés i Joan Sans.

Victoria treballada de l'infantil b, un partit que s'ha complicat en el primer temps amb un gol del Penya, peró amb paciencia i feina hem conseguit capgirar el resultat, hem patit més del que diu el marcador, ja que a falta de 5 minuts guanyavem 2 a 1, peró en el tram final dues bones jugades han sentenciat el partit.

ALEVI B. CE FERRERIES B 5 - CD MENORCA B 4.

Gols: Ruben Alcaide 2, Toni Gomila, Guillem Marqués i Marc Anglada.

Gran partit el que hem pogut veure avui matí entre els dos primers classficats de lliga, amb moltes ocasions i obert, nosaltres hem conseguit la victoria i liderat en solitari, de nou els jugadors a base d'esforç i jugar en equip han conseguit una valuosa victoria.

dimecres, 26 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

12ªJORNADA. AT CIUTADELLA - CE FERRERIES.

Aquest dissabte tenim una sortida ben complicada en el camp de l'At Ciutadella quart classificat, un equip que es troba en un bon moment després de guanyar de manera clara a el Menorca, i que tenen a un vell conegut nostre i gran jugador com es Juanlu en forma, será el seu gran perill que tindrém que estar atents a les passades llargues i la esquena de la defensa, per nosaltres es vital conseguir els 3 punts per seguir presionant a el Migjorn que jugara contra l'Alaior que es tercer, ens espera un partit intens en que el joc en equip ciutadellenc, el tindrém que superar a base de intensitat i concentració, aprofitant les ocasions que tinguém i vigilar les sortides.
Els jugadors després dels darrers resultats esperen amb ganes el partit per seguir amb les maximes aspiracions, endavant equip.

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHON.

L'equip juvenil jugará a casa de nou, en aquesta ocasió ens visitará el segon classificat la Unió que esta a 5 punts, es un partit interessant ja que una victoria posaría la lliga amb una clara avantatge a favor nostre i poder afrontar la segona volta amb tranquilitat i confiança, de moment en la lliga es l'unic equip que no hem pogut guanyar, peró els nostres jugadors están amb ganes i confiança després dels bons partits, davant tindrém un equip que vindra amb la intenció de conseguir la victoria i poder entrar en la lluita, será un rival combatiu i que acumulara gent en la part defensiva per dificultar el nostre joc, els jugadors amb feina i intensitat podrán obtenir la victoria.

CONVOCATORIA SELECCIONS CADET I ALEVÍ.

Aquest cap de setmana hi ha una nova convocatoria de seleccions insulars, en les categories cadet i aleví, la cita será a Ciutadella, en els camps del Sami i el Penya Ciutadella, del nostre club hi ha jugadors citats, aquí vos deixam les dades.

SELECCIÓ CADET. Trobada a les 10 hores en el camp del Sami per fer un petit entrenament abans de jugar un partit a les 11 hores contra el Sami juvenil.

Del nostre club hi ha citats: Sergio Allés, Oscar Roca, Pau Benejam i David Florit.

La selecció alevi esta citada en el camp del Penya Ciutadella a les 9,30 hores, per després de fer un entrenament i reconeixament entre els jugadors jugar a partir de les 10.30 hores contra el Penya Orient infantil.

Del nostre club hi ha citats: Guillém Marques, Josep Truyol i Ruben Alcaide.

Molta sort a tots i disfrutau d'aquesta experiencia.

PARTITS FUTBOL BASE PER EL CAP DE SETMANA.

Aqui vos deixam els horaris dels partits que jugaran els nostres equips de futbol base, entre ells el partit que jugara l'equip cadet a Alaior avançat de la setmana que ve corresponent a la penultima jornada de lliga.

CADET. DIJOUS 27 A LES 19.30 H.

21ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 9.30 H.

11ªJORNADA. UD MAHON B - CE FERRERIES A.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES B - PENYA ORIENT B.

ALEVI B. DISSABTE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES B - CD MENORCA B.

dilluns, 24 de març del 2014

Golejadors: 6 Gols: Toni Catalá, Helenio Olives i Lluís Lopez. 5 Gols: Oscar Pons. 4 Gols: Fabri Miranda. 3 Gols: Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber i Nil Meliá. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

Golejador: 12 Gols: Carlos Febrer. 9 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 5 Gols: Sergi Mercadal. 4 Gols: David Pons i Sergi Mercadal. 3 Gols: Miquel Febrer. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

diumenge, 23 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - UE SAMI 0.

Avui capvespre l'equip de regional que entrena Pere Vadell, ha conseguit una valuosa victoria contra el Sami 1 a 0 per seguir amb les maximes aspiracions de fer campions de lliga i seguim a 2 punts del Migjorn, quan encara falten 7 partits, en el partit d'avui hem estat superiors i dominat a l'equip ciutadellenc, un rapid gol de Oscar Meliton en el minut 2 ha estat suficient, a partir d'aqui hem estat concentrats en defensa i presionat en la zona mitja per no donar opcions a tenir cap ensurt, el Sami no ha arriscat i ha costat trobar espais peró en 3 aproximacions hem pogut ampliar el resultat, en una falta Fabri ha ficat la pilota en el pal, la tonica del partit ha estat així fins el descans.
En la represa el Sami sa estirat més i nosaltres hem pogut finalitzar 2 bones contres peró no hem estat encertats, també han anulat un gol a Omar, fins el darrer minut hem tingut que estar atents per no tenir cap més ensurt, al final victoria que hauria pogut ser més amplia, peró el més important han estat els 3 punts.
La setmana que ve una dificil sortida en el camp de l'Atletic Ciutadella en que tindrém que anar a per els 3 punts.
MOLT BE EQUIP, SEGUIM PAS A PAS CAP EL TITOL DE LLIGA.

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DIUMENGE.

CADET. CE FERRERIES 6 - CCE SANT LLUÍS 0.

Gols: Francesc Gomila 3, Toni Sintes, Xavier Muro i David Janer.

ALEVÍ A. CE FERRERIES 0 - UD MAHON 10.

ALEVÍ B. CE MERCADAL 4 - CE FERRERIES 10.

Gols: Ruben Alcaide 4, Josep Truyol 3, Toni Gomila, Guillem Marqués i Marc Anglada.

dissabte, 22 de març del 2014

JUVENIL LLIGA. FERRE 5 - SPORTING MAHON 0.

L'equip juvenil que entrena Fonso Rico ha fet un altre pas de cara al titol de lliga en guanyar amb un gran partit a l'sporting tercer classificat, els nostres jugadors han imposat el seu joc amb intensitat i criteria la hora de jugar la pilota i en uns fantastics 45 primers minuts han resolt amb 4 gols, molt be tots ja que hem estat ordenats sense donar opció a l'equip maonés que tot duna perdia la pilota amb la bona pressió nostra, que amb rapidesa encarava la porteria visitant, alguns dels 5 gols de merit amb jugades colectives, el primer no ha tardat en arribar, en el minut 6 en Carlos no ha fallat davant el porter, el gol ha donat més confiança i seguretat per seguir dominant a plaer, en el minut 14 en Sergi Sansaloni ha recollit una pilota per fer el segon, l'equip maonés ha intentat reaccionar peró s'ha vist superat per el nostre bon joc, sense donar treva en Carlos ha fet el tercer gol en el minut 22, l'equip no ha baixat els braços i ha pogut fer més gols, peró ha estat just abans del descans que Miquel Febrer ha fet el quart.
El segon temps ha estat placid amb nosaltres tocant i controlant el joc, ha arribat el cinqué gol en el minut 7 quan Sergi Mercadal ha xutat amb força, la unica nota negativa ha estat que poc després en Sergi Mercadal s'ha tingut que retirar per haver-se lesionat, esperém no sigui gaire cosa i torni amb l'equip, fins el final encara hem pogut fet el sisé peró el marcador ha quedat igual, amb una clara i contundent victoria.
La setmana que ve un partit clau per definir més la classificació ja que ens visitará la Unió i amb una victoria podriem fer un bon forat.
Només queda felicitar a tot l'equip per la brillant victoria.

RESULTATS FUTBOL BASE DISSABTE.

INFANTIL A. CE FERRERIES 4 - CE MERCADAL 0.

Gols: Jordi Moll 2, Alex Janer i Lluís Triay.

INFANTIL B. UD SEISLAN 1 - CE FERRERIES 0.

BENJAMINS. CE ALAIOR 5 - CE FERRERIES 1.

Gol: Joan Barber.

dijous, 20 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

11ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.

L'equip regional jugará de nou a casa després de 2 sortides en que hem sumat 4 punts, el rival sera el Sami quart classificat amb 14 punts, es l'equip que marca el tall amb el tercer classificat, ells amb una victoria encara podrien entrar amb el grup de dalt, en el partit d'anada vam conseguir una victoria clara peró a casa vidrán a esperar més tancats en defensa i amb alguna contra fer algun gol, tindrem que sortir amb la intensitat dels darrers partits i tenir paciencia per superar la poblada defensa que ens trobarém, el partit es molt important per seguir presionant a el Migjorn, amb l'ajuda da la nostra afició i amb intensitat i ordre intentarém que els 3 punts es quedin a casa.
Per aquest partit en Pere Vadell recuperara a jugadors que no van poder jugar en la darrera jornada, com el capitá Angel Pulido que tornara després de la sanció.
Molta sort i diumenge a animar l'equip per conseguir la victoria.

dimecres, 19 de març del 2014

7ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHON.

L'equip juvenil afrontara el darrer partit de la primera volta, ens visita l'Sporting el tercer classificat amb 4 punts menys, per lo tant vindra un equip amb ganes de no quedar despenjat i aprimar la classificació, trobarém un equip fort en defensa que esperara ordenat darrera esperant la seva opció, nosaltres l'afrontarem amb la ilusió de agafar marge amb l'equip maonés, i tenir una segona volta amb més marge.

HORARIS DELS PARTITS DE FUTBOL BASE.

Aqui vos deixam els horaris dels partits que jugaran els nostres equips de futbol base aquest cap de setmana, tindrém 3 partits a casa i també recordar que els prebenjamins jugaran el diumenge matí en el poli de Ferreries.

CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

20ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.00 H.

10ªJORNADA. CE FERRERIES A - CE MERCADAL.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

10ªJORNADA. UD SEISLAN - CE FERRERIES B.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.00 H.

7ªJORNADA. CE FERRERIES A - UD MAHON.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

7ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES B.

BENJAMINS. DISSABTE A LES 9.30 H.

7ªJORNADA. CE ALAIOR C - CE FERRERIES.

dilluns, 17 de març del 2014

Golejadors: 6 Gols: Toni Catalá, Helenio Olives i Lluís Lopez. 4 Gols: Fabri Miranda i Oscar Pons Meliton. 3 Gols: Quel Enrich. 2 Gols: Xavi Barber i Nil Meliá. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 13. GC: 5. AV:+8. PUNTS 13.

Golejador: 10 Gols: Carlos Febrer. 8 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 4 Gols: David Pons i Sergi Mercadal. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá, Miquel Febrer i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons i Toni Coll.

Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 5. PE: 1. PP: 3. GF: 24. GC: 9. AV: +15. PUNTS: 16.

REGIONAL PREFERENT. CD MENORCA 0 - FERRE 0.

El passat dissabte l'equip regional va obtenir un empat a 0 en el camp del Menorca, l'empat es un bon resultat ja que l'equip maonés té un bon equip i dins el seu camp ho feia més dificil, peró vist el partit no va ser lo més just, ja que si be el primer temps el partit va estar més igualat peró amb nosaltres tinguent més la iniciativa i alguna arribada a la porteria local, el segon temps va ser nostre dominant completament el partit, amb 3 grans ocasions que no vam poder convertir els jugadors amb un gran esforç en la pressió i colocació no van concedir cap ocasió a el Menorca, a més ens van anular un gol, els jugadors ho van cercar fins el final per treure els 3 punts, peró va falta l'encert i la sort de cara, ara tenim un important partit a casa davant el Sami per seguir presionant a el Migjorn.
Hem de destacar la gran actitud de l'equip, posant intensitat i concentració durant els 90 minuts.

JUVENIL. UE SAMI 2 - FERRE 3.

L'equip juvenil que entrena Fonso Rico, va obtenir una important victoria en el camp del Sami 2 a 3 i d'aquesta manera treure un bon avantatge amb l'equip ciutadellenc, el partit no va ser fácil ja que l'equip local va jugar molt fort per frenar el nostre joc, peró amb paciencia vam saber trobar la nostra opció de conseguir la victoria, el Sami es va avançar en el minut 10, peró l'equip va saber reaccionar i en el minut 15 en Sergi Mercadal que ha tornat amb força va fer l'empat, el partit era de molta lluita, peró nosaltres vam saber imposar la nostra superioritat, en el minut 39 va arribar el segon gol nostre que va fer en Sergi Mercadal, amb el marcador a favor es va arribar al descans.
En la represa l'equip ciutadellenc es va trobar amb un gol en el minut 6, aixó va fer que ells es cresquessin i defensassis amb molta força en algunes ocasions, peró els jugadors a base de insistir van trobar la seva recompensa quan en Miquel Febrer va fer el gol de la victoria a falta de 6 minuts, a partir d'aqui vam aguanatar l'intent de reacció local, una gran victoria que ens dona 6 punts d'avantatge amb el Sami.
Ara ens esperen dos partits a casa per poder encaminar el titol de lliga, enhorabona a tot l'equip vos ho mereixeu.

diumenge, 16 de març del 2014

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.

Aqui vos deixam els resultats dels nostres equips, durant aquest cap de setmana, resultats molt variats.

CADET. PENYA ORIENT 0 - CE FERRERIES 8.

Gols: Josep Capó 3, Xavier Muro, David Janer, Francesc Gomila, Toni Sintes i Tonio Cantero.

INFANTIL A. RTV BOSCOS 0 - CE FERRERIES 0.

INFANTIL B. CE FERRERIES 1 - CE MERCADAL 1.

Gols: David Marrades.

ALEVI A. SPORTING MAHON 3 - CE FERRERIES 2.

Gols: Pere Pons i Bruno Carreras.

ALEVI B. CCE SANT LLUÍS 3 - CE FERRERIES 1.

Gol: Albert Pons.

BENJAMINS. CE FERRERIES 2 - Penya Ciutadella 2.

Gols: Toni Marques i Sergi Rovellada.

dijous, 13 de març del 2014

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.00 H.

10ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

Aquest dissabte tindrém una dificil sortida en el camp del Menorca, un equip que per plantilla es dels millors amb jugadors experimentats i de qualitat, no van començar molt bé peró en els darreres partits han anat a més, amb 11 punts ho tenen dificil peró voldrán aprofitar la darrera opció de no perdre definitivament opcions, nosaltres aforntarém el partit amb moltes ganes, sabent que ens espera un partit en que haurém d'estar concentrats tot el partit i no baixar els braços en cap moment, sera un partit intens, en que una victoria ens donaria molta moral de cara a la segona volta, amb feina i ordre será posible, per aquest partit en Pere Vadell tindrá varies baixes.

dimecres, 12 de març del 2014

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H..

6ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

L'equip juvenil jugara un partit molt important per el devenir de la lliga, ja que jugarém en el camp del Sami un dels rivals més perillosos i en la copa ens va costar de guanyar a casa seva, amb molta lluita i ordre será un rival que ens esperara motivat per no perdre comba, nosaltres tenim 3 punts més i una victoria ens donaría un bon marge, amb intensitat i solidesa tindrem opció de treure el partit endavant, ens espera un partit intens en que tindrém que estar concentrats els 90 minuts, per aquest partit en Fonso Rico en principi tindra tota la plantilla.

Molta sort al.lots, i endavant.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

Aquí vos deixam els horaris de partits dels nostres equips de futbol base, entre ells importants partits que es preveuen emocionants i disputats, entre l'infantil A en el camp del Boscos que també ha guanyat els 8 partits de lliga que ha jugat, veurém un partit obert, l'aleví b també jugará en el camp del segon classificat Sant Lluís un emocionant partit amb dos equips que cercaran la victoria i un bon futbol.

CADET. DIUMENGE A LES 11.30 H.

19ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 12.30 H.

9ªJORNADA. RTV BOSCOS - CE FERRERIES.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 10.00 H.

6ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES A.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.

6ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

BENJAMINS. DISSABTE A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA A.

dilluns, 10 de març del 2014

Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 10. GC: 3. AV:+7. PUNTS 10.

Golejador: 10 Gols: Carlos Febrer. 8 Gols: Sergi Sansaloni. 6 Gols: Albert Guasch. 4 Gols: David Pons. 2 Gols: Llorenç Piris, Sergi Meliá, Sergi Mercadal i Adrian Pina. 1 Gol: Xavier Pons, Miquel Febrer i Toni Coll.

diumenge, 9 de març del 2014

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE DIUMENGE.

CADET. CE FERRERIES 2 - RTV BOSCOS 2.

Gols: Toni Pons 2.

ALEVÍ B. CE FERRERIES 9 - PENYA CIUTADELLA

Gols: Toni Gomila 3, Marc Anglada 2, Guillém Marqués, Josep Truyol, Marc Torrent i Mikel Ardanza.

REGIONAL PREFERENT. UD MAHON 1 - FERRE 2.

L'equip de Regional que entrena en Pere Vadell ha conseguit una important victoria per 1 a 2 en el camp de la Unió, un equip gens fácil que ha incomodat, peró els jugadors amb un gran esforç i intensitat han conseguit aguantar el marcador i treure els 3 punts de manera justa, en el primer temps hem duit el ritme de partit, tinguent una bona ocasió en els primers minuts, el partit era intens, sempre amb un equip maonés ordenat que presionava la nostra circulació peró amb ofici i paciencia hem sabut esperar la nostra oportunitat, en el minut 44 en Xavi Barber ha fet el primer gol i arribat al descans amb avantatge,
A partir del segon temps el partit ha seguit igual amb ritme i lluita per la zona mitja, ells en una contra desde fora de l'area han conseguit l'empat peró l'equip no sa desesperat i en el minut 15 en una bona jugada desde la banda ha servit perqué en Nil ens tornes a posar en avantatge, així amb 1 a 2 i controlant el joc, sense donar descans a l'equip local i tinguent alguna aproximació per haver sentenciat hem sumat els 3 punts que ens deixen en la primera posició, la setmana que ve una altra dura sortida en el camp del Menorca.
Desde aqui volém felicitar a tot l'equip per aquesta victoria, amb ordre i treball, Força Ferre.

dissabte, 8 de març del 2014

JUVENIL. FERRE 5 - CE ALAIOR 2.

L'equip juvenil que entrena Fonso Rico ha conseguit una contundent victoria per 5 a 2 contra l'Alaior, fins avui l'unic equip que ens havia guanyat aquesta temporada en la final de copa i sempre s'havia mostrat un rival molt inocomde, avui els jugadors han sortit a per totes desde l'inici i han conseguit 3 gols en apenes 15 minuts lo que feia preveure un partit fácil, primer ha estat el reaparegut Sergi Mercadal que ha conseguit marcar en el minut 10, abans ja haviem avisat el gol ha fet mal a l'equip visitant que ha vist com 2 minuts després en Carlos Febrer feia el segon de vaselina en recollir un refus, els gols han envalentonat l'equip que ha posat setge a la porteria visitant i en Sergi Sansaloni en el minut 17 feia el 3 a 0, semblava el partit trencat, peró 2 minuts després l'Alaior ha recollit una pilota dins l'area per escurçar distancies, i 2 minuts després sense pensar-so en la segona aproximació han fet el 3 a 2 el partit recobrava vida, amb nosaltres tinguent el control i més ocasions per haver fet el quart gol, peró han anat passant els minuts i no arribava.
A partir del segon temps l'Alaior sa vist dins el partit i han apretat, sense donar massa perill, només en pilota aturada, nosaltres hem intentat agafar alguna contra, ha estat en el tram final quan hem pogut sentenciar el partit amb 2 gols més en Carlos Febrer de nou i ha tancat la golejada en Sergi Melia, la intensitat dels jugadors ha tingut justa recompensa amb aquesta victoria que ens deixa més liders, a la espera de la complicada sortida en el camp del Sami.
Felicitar a tot l'equip per aquesta gran victoria i esforç fet, seguiu així

RESULTATS PARTITS FUTBOL BASE DE DISSABTE.

INFANTIL A. CE FERRERIES A 6 - UE SAMI AT 0.

Gols: Alex Janer 3, Jordi Moll 2 i Adriá Pons.

INFANTIL B. CD MENORCA 2 - CE FERRERIES 0.

ALEVÍ A. CCE SANT LLUÍS 4 - CE FERRERIES 0.

BENJAMINS. CE FERRERIES 2 - PENYA CIUTADELLA A 6.

Gols: Felip Coll i Toni Marqués.

dimecres, 5 de març del 2014

9ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.

L'equip regional tindra una difícil sortida en el camp de la Unió, equip que ens vam enfrontar a les semifinals de copa i el vam eliminar en els penals, han anat de menys a més ja que en els 6 primers partits de lliga no van conseguir la victoria i han guanyat els 2 darrera partits, rompent la imbatibilitat a l'Alaior dins el seu camp, per lo que ens tróbarém un equip molt combatiu, fort fisicament, ordenat i rapid en la sortida a la contra, será un partit en que tindrém que estar intensos els 90 minuts, solids com equip i aprofitar les ocasions, l'equip ho donara tot per conseguir els 3 punts i seguir líder, per aquest partit en Pere Vadell podrá comptar amb tota la plantilla, a excepció de Angel Pulido que estará sancionat.

Desde aquí animam a els seguidor per anar animar l'equip en aquesta difícil i transcendent sortida, en el camp de San Carlos.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

L'equip juvenil, jugará aquest dissabte contra l'Alaior l'unic equip que ens ha estat difícil jugar en les 3 vegades que ens hi hem enfrontat, després de la final de copa els alaiorencs sembla no han començat molt fort amb 3 punts en 4 partits, peró ja sabém que es motiven contra nosaltres i ho tindrem que donar tot, jugant amb intensitat i ordre, una victoria ens refermeria en la primera posició, será un partit difícil ja que davant tindrém un equip que esperara tancat en defensa esperant la seva oportunitat, els jugadors están amb moltes ganes de poder fer un bon partit i treure els 3 punts.

Aquest cap de setmana després de l'aturada per carnaval tornen les competicions per els nostres equips, amb interessants i bons partits, aqui vos deixam els horaris.