dimecres, 29 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.


5ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Aquesta setmana l'equip de regional intentara seguir amb el bon inici i conseguir la cinquena victoria, peró davant tindré un dels equips més complicats i que més ens costa guanyar el Sant Lluís, tot i que no ha començat molt be ja que tenen 5 punts, peró només han perdut 1 i rebut 4 gols, es un equip bastant fisic i intens, que compta amb bones individualitats en atac, tindrém que estar concentrats i forts com a blog, forts en defensa i la mitja en les ajudes i aprofitar les ocasions que es presentin, sobretot tenir paciencia a la hora de crear joc, ja que ens esperaran ben tancats darrera, per aquest partit esperém de nou el recolzament de la afició que ajudi a seguir a dalt.

En Pere Vadell tendrá algunes baixes per aquest partit, peró tenim un gran blog que es una garantía.

JUVENIL LLIGA. DISSABTE A LES 16.30 H.


1ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.

L'equip juvenil inicia l'esperada competició de lliga, será en el camp de la Unió, un camp sempre complicat en que a pesar de la comoda victoria que vam aconseguir en la copa per 1 a 4 no ens podrém confiar, ja que a un partit el rival sempre es pot creixer i dificultar el nostre joc, sera una bona manera d'oblidar la final de copa, peró res lleva la fantastica lliga de copa en que es va demostrar que vam ser el millor equip amb diferencia, sobretot haurém de tenir, ordre, intensitat i paciencia per superar l'entramat defensiu que ens trobarém.

MOLTA SORT A L'EQUIP PER LA LLIGA, ENDAVANT.

CADET LLIGA. DIUMENGE A LES 10.30 H.


14ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

Aquest diumenge l'equip cadet jugará un interessant i bon partit contra el lider Penya Ciutadella que té un punt més que nosaltres pero ha jugat un partit menys, nosaltres després de fer una gran competició en que mostram un bon joc cada partit amb molt ordre i joc colectiu, afrontarém el dificil partit peró amb moltes ganes de poder conseguir un resultat positiu, que seria un just premi a la temporada que esta fent l'equip, per aixó convocam a la nostra afició que aquest diumenge matí, vengui a el camp a veure un bon partit, contra 2 equips que els agrada jugar un futbol d'atac.

MOLTA SORT AL.LOTS, SEGUIU AIXÍ COM FINS ARA.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Torna la competició per els equips alevins i benjamins que començaran les seves respectives competicions de lliga, els alevins a jugarán 14 partits igual que els benjamins, ja que son 8 equips, en canvi l'equip alevi b jugará una lliga de 18 partits i la competició s'allargara fins el dia 8 de juny, els equips infantils que han començat amb força i fent un bon futbol hi posarán moltes ganes per continuar igual, aqui vos deixam els horaris.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.

CE FERRERIES - CD MENORCA.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

RTV BOSCOS - CE FERRERIES.


ALEVÍ A. DISSABTE A LES 9.30 H.

CD MENORCA - CE FERRERIES.


ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

CE FERRERIES - CE ALAIOR B.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 11.00 H.

CE FERRERIES - CE ALAIOR B.

dilluns, 27 de gener del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 4. PE: 0. PP: 0. GF: 13. GC: 2. AV:+11. PUNTS: 12.

Golejadors: 6 Gols: Toni Catalá. 5 Gols: Lluís Lopez. 4 Gols: Helenio i Fabri Miranda. 3 Gols: Quel Enrich i Oscar Pons. 1 Gol: Jose Marques, Nil Meliá i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA. FINAL COPA: CE FERRERIES 1 - CE ALAIOR 2.
Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 10. PE: 2. PP: 0. GF: 28. GC: 5. AV:+23. PUNTS 32.

Golejador: 7 Gols: Carlos Febrer. 5 Gols: Sergi Sansaloni i Albert Guasch. 4 Gols: David Pons. 2 Gols: Llorenç Piris i Adrian Pina. 1 Gol: Sergi Mercadal, Xavier Pons, Sergi Melià i Toni Coll.

CADET. LLIGA.
Classificació: 3ér. PJ: 13. PG: 10. PE: 0. PP: 3. GF: 57. GC: 11. AV: +46. PUNTS: 30.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 2ón. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 18. GC: 3. AV: +15. PUNTS: 9.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 15. GC: 0. AV: +15. PUNTS: 9.

ALEVI A. COPA. Classificació Final.
Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 5. PE: 1. PP: 4. GF: 50. GC: 37. AV: +13. PUNTS: 56.

ALEVI B. COPA. Classificació Final.
Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 11. PE: 1. PP: 1. GF: 92. GC: 32. AV:+60. PUNTS: 86.

BENJAMINS. COPA. Classificació Final.
Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 19. GC: 54. AV: -35. PUNTS: 46.

diumenge, 26 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. SPORTING MAHON 0 - FERRE 4.


L'equip de Regional que entrena Pere Vadell ha conseguit la quarta victoria després de un gran partit en que ha fet un bon futbol superant per 0 a 4 a l'Sporting Mahon que no ha pogut fer res per frenar les nostres internades, abans del primer gol ja que hem pogut marcar, la més clara un corner que ha rematat Toni Rodriguez i un defensa ha tret miraculosament la pilota damunt la retxa i Nil en el refús quasi marca, el domini era nostre i arribaven a la porteria local combinant i recuperant la pilota amb facilitat, posant ordre i molta intensitat, en el minut 25 ha arribat el primer gol que ha fet Nil després de una passada de Toni Catalá, ha estat una bona jugada, amb el marcador a favor encara ha estat més gran el domini, així en el minut 31 arriba el segon gol que ha trencat el partit, una gran passada de Nil Meliá la rematada Toni Catalá dins l'area, fins el descans hem tocat sense tenir cap ensurt i alguna arribada per fer el tercer.
Després del descans hem seguit jugant un bon partit i crean més ocasions de gol, a més la nostra superioritat fisica ha fet que el resultat hagi pogut ser més ampli, en el minut 7 en Lopez ha rebut una pilota dins l'area després de varis refusos i passades, ha rematat amb contundencia fent el 0 a 3, encara hem tingut bones arribades en triangulacions que no han acabat dins, el treball defensiu ha estat perfecte fruit del gran esforç´de tots els jugadors que es mereixen un 10 avui, en Fabri en el minut 30 ha fet un gol d'autentic crack de falta que ha deixat el 0 a 4 definitiu, fins el final no hi hagut historia, control total i alguna ocasió més.
Amb aquesta victoria ens posam més liders 12 punts i 4 d'avantatge damunt el segon, la setmana que ve ens visita el combatiu i incomode Sant Lluís.

ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA VICTORIA I EL BON COMENÇAMENT, ENDAVANT FERRE!!

CADET. DOSA CF 1 - FERRE 5.


Gols: Toni Pons 3, Xavier Muro i David Janer.

L'equip cadet que entrena Tomeu Capó, segueix fent bons partits i una lliga destacada en que son tercers, avui han guanyat de maner clara per 1 a 5 en el camp del Dosa un equip que en el seu camp es tanca be, peró s'ha vist superat per el nostre joc colectiu i rapidesa en el joc d'atac, que han creat moltes ocasions de gol i treballant en defensa sense concedir gaire ocasions clares a l'equip ciutadellenc, durant el partit han estat molt concentrats sense voler tenir cap ensurt.
La setmana que ve ens visita el lider Penya Ciutadella.

ENHORABONA A T0T L'EQUIP CADET PER LA BONA TRAJECTORIA, SEGUIU AIXÍ.

dissabte, 25 de gener del 2014

FINAL COPA JUVENIL. FERRE 1 - CE ALAIOR 2.


Avui capvespre en la final de copa juvenil hem pogut veure la crudesa del futbol ja que després de fer una lliga impecable sumant 12 punts més que el segon classificat Alaior, un injust sistema de competició ens ha perjudicat, ja que en la unica derrota després de 13 partits hem perdut la copa.

En el partit d'avui no ens han sortit les coses a més l'equip alaiorenc ha agafat molta moral i confiança quan en el minut 3 s'han avançat aixó ens ha afectat, hem intentat reaccionar peró ells avui els hi ha sortit un bon partit en defensa, en 2 corner i una passada per la banda de Miquel han vingut les millors ocasions per part nostra, peró ja avançat el primer temps han aprofitat una contra per fer el segon gol, que ha pesat molt en la reacció, l'equip sempre ha lluitat apretant fins el final, peró no ha pogut ser.

En el segon temps hem volgut reaccionar i en el primer quart d'hora hem fet 2 bones arribades, una d'elles ha pogut ser clau per poder reaccionar ja que en el minut 15 hem estat apunt d'empatar peró el porter alaiorenc ha fet una gran aturada, aixó hagués pogut cambiar la dinamica l'equip ho ha provat, peró la poblada defensa amb 2 lineas juntes ha estat dificil de superar a més ells tenen un equip amb envergadura i era dificil de superar per alt, hem tingut una altra bona opció per haver posat emoció, l'Alaior sortia a la contra ja que hem tingut que arriscar, ha estat en el temps afegit quant hem conseguit marcar, quedavén 2 minuts en que hem forçat un corner que per poc no s'ha rematat.

Només queda felicitar a tot l'equip per el bon torneig de copa que han fet mostrant una gran superioritat durant la lliga i per un partit no s'ha fet justicia, ells han estat els autentics campions.

Ara a oblidar aquesta decepció i pensar en la lliga per demostrar el nostre joc i superioritat damunt els equips rival, molts d'anims a tot l'equip, cap a la lliga.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.


Avui dissabte només han jugat els nostres 2 equips infantils que juguén en la mateixa lliga, i tots dos han començat amb força, fent un bon fútbol guanyant els 3 partits que han jugat i es coloquen en les 2 primeres posicions, l'infatil A ha guanyat en el camp de l'Sporting i l'infantil b per un clar 8 a 0 a el Sami At, enhorabona a tots dos equips.

INFANTIL A. SPORTING MAHON 1 - CE FERRERIES A 3.

Gols: Jordi Moll 2 i Alex Janer.


INFANTIL B. CE FERRERIES 8 - UE SAMI AT 0.

Gols: Kevin Pina 3, Josep Allés 2, Pere Allés, David Marrades i Bosco Barber.

dimecres, 22 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.


4ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES.

En la categoría regional es jugará la quarta jornada, en que jugarém en el camp de Bintaufa contra un dels historics l'Sporting Mahon, que va sumar la primera victoria en la darrera jornada per 1 a 2 en el camp del Sami, dins el seu camp no serán facils ja que juguen amb gespa natural per lo que será un hándicap per nosaltres, en la copa ja hi vam jugar peró ara ens trobarém un equip més conjuntat i amb ganes de agradar a la seva afició, nosaltres l'afrontarém amb les mateixes ganes i intensitat d'aquests primers partits, peró vam veure el diumenge passat que qualsevol rival ens ho pot posar difícil, per lo que tindrém que estar atents a les contres i jugades a pilota aturada, amb paciencia i ritme de joc esperém poder sumar una nova victoria que ens reafirmi en la primera posició, una victoria seria molt important per poder anar agafant avantatge.
Per aquest partit en Pere Vadell compta amb alguns jugadors tocats que esperém poder recuperar en aquests diez fins diumenge.

FINAL COPA JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.


Camp de Los Nogales a Es Migjorn gran, partit entre CE Ferreries i CE Alaior.

Aquest dissabte arriba el dia de la gran final de copa juvenil, després de 12 anys que cap equip juvenil jugués una final, aquest any l'equip entrenat per Fonso Rico després de fer una lligueta fantástica mostrant una gran regularitat i superioritat a les equips rivals, fent 32 punts aventatjant el segon classificat amb 12 punts, davant tindrém un equip que basa el seu joc amb el fisic i la envergadura, amb una columna vertebral de jugadors de tercer any, en atac compten amb la habilitat i rapidesa de Sergi Pelaez.

El partit no será fácil peró els nostres jugadors ho esperén amb moltes ganes, ja que la victoria seria la justa recompensa a la gran imatge que han mostrat durant els 12 partits, el rival ens esperara tancat en defensa intentant aprofitar alguna contra, el nostre joc será tenir paciencia i constancia jugant amb intensitat, en principi per aquest partit l'entrenador podrá comptar amb quasi tota la plantilla.

Per aixó volém animar a la gent, tant de futbol base com socis i aficionats nostres venguin a Es Migjorn, per animar els nostres jugadors.

MOLTA SORT AL.LOTS EN AQUESTA FINAL, ENDAVANT FERRE!!

DIUMENGE 26 CONVOCATORIA SELECCIÓ ALEVI.


Aquest diumenge aprofitatnt que no hi haurá competició en la categoría Aleví, hi haurá una nova convocatoria de la selección menorquina, será el diumenge dia 26 de gener en el camp de Son Marçal, la trobada será a les 10 hores per fer un entreno i després a les 11 hores fer un partit contra el Penya Orient A Aleví.

Del nostre club hi ha 3 jugadors convocats: Guillem Marques, Josep Truyol i Ruben Alcaide.

Molta sort a tots 3 i disfrutau d'aquesta experiencia.

PARTITS FUTBOL BASE PER EL CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H.

13ªJORNADA. DOSA CF - CE FERRERIES.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.

3ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

3ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.


PREBENJAMINS. POLI CIUTADELLA. DISSABTE 25.

A LES 9.30 H. CE MERCADAL B - CE FERRERIES.

A LES 11.30 H. PENYA CIUTADELLA D - CE FERRERIES.

dilluns, 20 de gener del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 9. GC: 2. AV:+7. PUNTS: 9.

Golejadors: 5 Gols: Toni Catalá. 4 Gols: Helenio i Lluís Lopez. 3 Gols: Fabri Miranda, Quel Enrich i Oscar Pons. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 12. PG: 10. PE: 2. PP: 0. GF: 28. GC: 5. AV:+23. PUNTS 32.

Golejador: 7 Gols: Carlos Febrer. 5 Gols: Sergi Sansaloni. 4 Gols: David Pons i Albert Guasch. 2 Gols: Llorenç Piris i Adrian Pina. 1 Gol: Sergi Mercadal, Xavier Pons, Sergi Melià i Toni Coll.

CADET. LLIGA.
Classificació: 3ér. PJ: 12. PG: 9. PE: 0. PP: 3. GF: 52. GC: 10. AV: +42. PUNTS: 27.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 15. GC: 2. AV: +13. PUNTS: 6.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 7. GC: 0. AV: +7. PUNTS: 6.

ALEVI A. COPA. Classificació Final.
Classificació: 5é. PJ: 10. PG: 5. PE: 1. PP: 4. GF: 50. GC: 37. AV: +13. PUNTS: 56.

ALEVI B. COPA. Classificació Final.
Classificació: 2ón. PJ: 13. PG: 11. PE: 1. PP: 1. GF: 92. GC: 32. AV:+60. PUNTS: 86.

BENJAMINS. COPA. Classificació Final.
Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 2. PE: 0. PP: 8. GF: 19. GC: 54. AV: -35. PUNTS: 46.

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - AT CIUTADELLA 1.


Ahir l'equip de regional que entrena en Pere Vadell va conseguir una nova victoria que ens deixa liders en solitari després de conseguir 9 de 9 punts, ahir va costar treballar de valent ja que l'Atletic Ciutadella va mostrar ser un bon rival que no ens va posar les coses gens fácils, el resultat 2 a 1, per lo que va tocar defensar i estar concentrats fins el final.
En l'inici del partit nosaltres vam dominar i ja en el minut 3 vam disposar de una gran ocasió que ens hagués donat avantatge, després hi va haver una altra internada per la banda que no vam poder rematar i un corner que per poc no vam poder rematar, semblava el partit podia caure del costat nostre peró damunt el minut 20 l'equip ciutadellenc va aprofitar una contra amb els seus rapids davanters per fer el primer gol, aixó ens va afectar i va constar reaccionar fins el descans, ells es van creixer i van tapar molt be els espais, l'equip ho intentava peró no vam poder trobar la fluidesa dels darrers partits.
Després del descans l'equip va sortir amb moltes ganes i en uns fantastics 5 minuts vam capgirar el marcador, primer en el minut 3 un gran pase en profunditat de Angel Pulido el va aprofitar en Lluis Lopez per xutar tal i com venia la pilota convertint un gran gol que posava la igualada, aixó va fer que l'equip apretés més i dos minuts després en el 5 el mateix Lluís Lopez va provocar un clar penal que ell mateix va transformar, i quedava molt de partit peró teniem el partit a favor nostre, en els minuts següents semblava que podiem sentenciar en qualsevol moment ja que vam tenir 2 grans ocasió per haver fet el tercer gol, en el darrer quart d'hora amb el partit ajustat va tocar la patir ja que l'Atletic va anar per l'empat, donant un ensurt en el temps afegit.
Al final una bona victoria en aquesta competida lliga i vegent que cada rival pot ser perillós, ara tocara jugar en el camp de l'Sporting amb el handicap de la gespa natural.

ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA TREBALLADA VICTORIA I EL BON COMENÇAMENT DE LLIGA, ENDAVANT FERRE!!

diumenge, 19 de gener del 2014

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DIUMENGE.


Avui han seguit els bons resultats per els nostres equips de futbol base, l'equip cadet ha guanyat per un clar 11 a 0 a el Sami At, en un partit sense historia que hagues pogut tenir més gols, amb aquesta victoria seguim en la part alta, confirmant el bon joc dels jugadors cada partit.
L'equip alevi b ha tancat la competició de copa amb una nova i clara victoria per 7 a 1 davant el Penya Orient i acabant en una fantástica segona posició, els jugadors han tornat a desplegar un bon joc en equip, posant hi moltes ganes.

CADET. CE FERRERIES 11 - UE SAMI AT 0.

Gols: Josep Capó 3, Xavier Muro 3, Francesc Gomila 2, Daniel Pons, Toni Pons i Sergi Bosch.


ALEVI B. CE FERRERIES B 7 - PENYA ORIENT 1.

Gols: Josep Truyol 2, Toni Gomila 2, Ruben Alcaide 2 i Mikel Ardanza.

dissabte, 18 de gener del 2014

JUVENIL COPA. SPORTING MAHON 0 - FERRE 2.


Gols: Sergi Sansaloni i Adrian Pina.

Avui l'equip juvenil ha tornat a mostrar el perqué han estat el millor equip de llarg en la lliga de copa, aventatjant el segon equip amb 12 punts, el partit d'avui era intranscendent peró no han baixat els braços i han jugat amb la mateixa intensitat i compromis de cada partit, davant teniem l'equip que ha quedat quart, peró també s'ha vist superat per el nostre ordre, en atac apenes han inquietat i nosaltres hem finalitzat en gol, varies de les ocasions de que hem disposat, a poc del descans en Sergi Sansaloni ha fet el primer, tot i el curt avantatge hem aturat molt be les embestides maoneses que no han pogut superar la nostra presió, amb espais hem pogut sentenciar, i en una d'aquestes ha arribat la sentencia amb el segon gol que ha fet Adrián Pina en el minut 32 del segon temps, fins el final hem seguit controlat en un partit sense historia que l'equip ha mostrat orgull.

La setmana que ve es mereixen que tota la nostra afició els recolzem en la final de copa, un titol que es mereixen de llarg per la gran regularitat i nivell mostrat en els 12 partits, será el dissabte dia 25 de gener a les 16.30 hores, en el camp de Los Nogales a Es Migjorn, el rival sera l'Alaior que ha quedat segon, no ens podrém confiar i jugar com cada partit.

Després de bastants anys podrém tornar a disfrutar de una final de copa juvenil, ja ho sabeu dissabte que ve a animar l'equip juvenil, FORÇA FERRE.

ENHORABONA AL.LOTS PER LA GRAN LLIGA DE COPA QUE HAU FET.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.


INFANTIL A. CE FERRERIES 11 - UD MAHÓN 0.

Gols: Lluís Triay 5, Jordi Moll 3, Alex Janer 2 i Julen Galera.


INFANTIL B. PENYA ORIENT 0 - CE FERRERIES 3.

Gols: David Marrades, Bosco Barber i Pau Bosch.


ALEVI A. CE FERRERIES 6 - DOSA CF 2.

Gols: Marc Febrer 4, David Cardona i Guillem Marques.


BENJAMÍ. CE FERRERIES 1 - CD MENORCA 8.

Gol: Marc Barber.

CE FERRERIES, PREGONER SANT BARTOMEU 2014.


Avui hem rebut una gran notícia ja que tindrem l'honor de fer el pregó de Sant Bartomeu 2014, serà emocionant a la vegada que un gran honor i una responsabilitat, que volem dedicar a totes les persones que formen el club, jugadors, socis, aficionats, amb menció especial a totes les persones que han passat fent feina i mantinguent el club durant tota la nostra historia, aixó va per ells també, aixi com la gent que ens ha seguit el club en aquests 90 anys.

dimecres, 15 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE 19 A LES 16.30 H.


3ªJORNADA. CE FERRERIES - AT CIUTADELLA.

En aquesta jornada ens espera un gran partit contra un equip historic l'At Ciutadella, un equip que ha començat amb força guanyant els 2 primers partits contra 2 bons rivals per lo que vindrán amb forma, nosaltres també esteim en un bon momento després de 2 grans victories, i amb l'ajuda de l'afició intentarém sumar els 3 punts, amb les mateixes ganes i ritme de competició que hem tingut, será un partit en que tindrém que vigilar les perilloses contres de l'equip ciutadellenc, que esperara ordenat la seva ocasió, nosaltres tindrém que tenir paciencia a la vegada que sortir a per totes desde l'inici per tenir el control del partit i superar la defensa visitant, per aquest partit en Pere Vadell espera comptar amb tota la plantilla.

JUVENIL COPA. DISSABTE 18 A LES 16.00 H.


14ªJORNADA. SPORTING MAHON - CE FERRERIES.

Darrera jornada de la lligueta de copa, a l'espera de la final que ens depará la setmana que ve contra l'Alaior, tindrém que superar un darrer tramit en el camp de l'Sporting Mahon un equip que fins la darrera jornada tenia opcions de clasificar-se peró la dura derrota per 3 a 0 en el camp del Sant Lluís el va eliminar de tota opció, per tant será un partit en que l'equip maonés voldrá acabar amb victoria contra nosaltres que ens hem convertit amb el rival a batre amb una espectacular lligueta de copa en que duim 10 punts d'avantatge amb el segón, nosaltres el més imporatant será seguir amb el ritme de competició i sobretot no tenir cap lesionat ni sancionat de cara a la final.
Molta sort al.lots.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE 19 A LES 10.30 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

INFANTIL A. DISSABTE 18 A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES A - UD MAHON.

INFANTIL B. DISSABTE 18 A LES 11.30 H.
2ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES B.

ALEVI A. DISSABTE 18 A LES 11.30 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.

ALEVI B. DIUMENGE 19 A LES 11.00 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

BENJAMI. DISSABTE 18 A LES 10.00 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.

dilluns, 13 de gener del 2014

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 1er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 7. GC: 1. AV:+6. PUNTS: 6.

Golejadors: 5 Gols: Toni Catalá. 4 Gols: Helenio. 3 Gols: Fabri Miranda, Quel Enrich, Lluís Lopez i Oscar Pons. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 9. PE: 2. PP: 0. GF: 26. GC: 5. AV:+21. PUNTS 29.

Golejador: 7 Gols: Carlos Febrer. 4 Gols: Sergi Sansaloni, David Pons i Albert Guasch. 2 Gols: Llorenç Piris. 1 Gol: Sergi Mercadal, Xavier Pons, Sergi Melià, Toni Coll i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 11. PG: 8. PE: 0. PP: 3. GF: 41. GC: 10. AV: +31. PUNTS: 24.

INFANTIL A. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 2. AV: +2. PUNTS: 3.

INFANTIL B. LLIGA.
Classificació: 1er. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 0. AV: +4. PUNTS: 3.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 9. PG: 4. PE: 1. PP: 4. GF: 44. GC: 35. AV: +9. PUNTS: 49.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 12. PG: 10. PE: 1. PP: 1. GF: 85. GC: 31. AV:+54. PUNTS: 79.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 9. PG: 2. PE: 0. PP: 7. GF: 18. GC: 46. AV: -28. PUNTS: 42.

diumenge, 12 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. UE SAMI 1 - FERRE 5.


L'equip de regional ha començat amb força l'any, i ha seguit amb la bona senda en que el va acabar,avui en el camp de un rival complicat que havia fet un bon debut han guanyat per un contundent 1 a 5, durant el primer temps el Sami ha combatit i presionat per frenar la nostra superioritat tecnica, peró en el segon temps la nostra superioritat fisica ha fet que el partit hagi acabat amb una clara i contundent victoria, l'equip ciutadellenc no ha inquietat en tot el partit peró en una de les poque de que han disposat han encertat.
Un bon gol de Toni Catalá en el primer minut ens ha posat en avantatge, ha vingut després de una bona passada de Fabri que avui ha fet un partit espectacular, així com la resta de l'equip, que ha estat molt concentrat i posat un alt ritme de joc, després de l'empat del Sami han agafat força peró només per aturar les nostres internades, hem disposat de 3 bones ocasions per haver fet el segon gol, peró ha estat en el darrer minut en que hem fet el segon gol que ha estat clau, l'autor ha estat Helenio, el Sami ha quedat amb 10 jugadors en aquest primer temps.
El segon temps ha estat una altra historia l'equip no ha volgut sorpreses i ha apretat de valent mostrant una gran superioritat, el resultat hauria pogut ser més ampli, hem vist bones jugades colectives obrint per la banda, l'equip ciutadellenc s'ha vist impotens per aturar el nostre joc, i així Toni Catalá, Quel Enrich i Fabri en una gran jugada han fet 3 gols més deixant el resultat en 1 a 5, i mostrant que l'equip esta amb ganes en aquest inici de conseguir l'objectiu.
La setmana que ve tindrém un rival fort que també ha guanyat els 2 primers partits l'Atletic Ciutadella, amb el compromis de l'equip dirigit per Pere Vadell i la nostra gran afició lluitarém per conseguir una nova victoria.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA, ENDAVANT FERRE!!!

JUVENIL COPA. CE FERRERIES 4 - PENYA CIUTADELLA 0.


Ahir l'equip juvenil, tot i no tenir la obligació de conseguir els 3 punts va mostrar la imatge serie d'equip solid i els jugadors amb el compromis i la intensitat de cada setmana.
El primer temps va estar més travat ja que es notaven les 3 setmanes que la competició havia estat aturada i faltava entrar amb el ritme de competició i vam anar de menys a més, l'equip ciutadellenc va esperar molt tancat en defensa lo que va dificultar el nostre joc ofensiu, peró a base de paciencia va arribar el primer gol en el minut 30, el va fer en Xavier Pons que va empenyer la pilota després de varios refusos, fins el descans el Penya va seguir tancat i veure les venir, peró el control del joc era nostre i en defensa no vam passar per cap ensurt.
Amb el partit a favor els jugadors hi van posar una marxa més en el segon temps i per força ens vam anar imposant, es van conseguir 3 gols més, en cinc minuts de inspiració el partit va quedar resolt, primer en David Pons en el minut 22 i després en Carlos en el minut 27 van sentenciar el partit, l'equip visitant ja va baixar els braços i nosaltres amb un alt ritme de joc vam seguir creant perill, poguent conseguir 3 gols més, en vam aprofitar una d'aquestes quan en Carlos amb una bona jugada va deixar en posició franca a Toni Coll que feia el definitiu 4 a 0, i deixant l'equip amb uns nombres espectaculars, de 10 punts d'avantatge amb el segon i 26 gols a favor i 5 en contra, quedara un partit de tramit en el camp de l'Sporting, de cara a la gran final del dia 25.
ENHORABONA EQUIP DE NOU SEGUIU AIXÍ, VOS MEREIXEU LA GRAN TEMPORADA QUE ESTEIS FENT.

RESULTATS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Els nostres equips de futbol base han tornat amb moltes ganes i en plena forma en les seves respectives competicions, conseguint resultats destacats i bon joc.

CADET. UE SAMI 1 - CE FERRERIES 7.

Gols: David Janer 2, Xavier Muro, Oscar Roca, Toni Sintes, Sergi Bosch i Josep Capó.


INFANTIL A. CE MERCADAL 2 - CE FERRERIES 4.

Gols: Lluís Triay 2, Alex Janer i Jordi Moll.


INFANTIL B. CE FERRERIES 4 - UD SEISLAN 0.

Gols: David Marrades 2, Joan Sans i Pere Alles.


ALEVI A. CCE SANT LLUÍS 4 - CE FERRERIES 5.

Gols: David Cardona, Sergi Pons, Marc Febrer, Guillem Marqués i Alvaro Borras.


ALEVI B. PENYA CIUTADELLA 3 - CE FERRERIES 9.

Gols: Albert Pons 3, Ruben Alcaide 2, Toni Gomila 2, Borja Pons i Guillem Marques.


BENJAMINS. UD MAHON 6 - CE FERRERIES 1.

Gol: Toni Marques.

dijous, 9 de gener del 2014

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.00 H.


2ºJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

L'equip de regional torna a la competició de lliga després de l'esplendit final d'any passat, en que es va començar la lliga amb una bona i clara victoria contra el Menorca, el diumenge tindrém una sortida en el camp del Sami un equip que va conseguir una bona victoria en el camp de la Unió per 0 a 2, per lo que ens trobarém un rival molt serio en defensa que sap aprofitar les seves armens, a la contra i pilota aturada, un equip que no posara les coses facils i ens obligara a estar atents en cada acció i posar la nostra superioritat técnica i intensitat, per superar la pressió de l'equip local que base el seu joc en el blog.
En Pere Vadell tindra les baixes segures de Josep Pons per lesió i Omar per sanció.

JUVENIL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.


13ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.

L'equip juvenil ja amb els deures fets de la classificació per la final de copa, jugará el penultim partit de copa contra el Penya Ciutadella, un equip que tanca la classificació i tampoc es juga res, per tant tindrém un equip bastant jove amb jugadors de primer any que intentara jugar la pilota, per lo que esperem poder veure un partit obert, en que nosaltres sense la pressió dels punts en joc farém el de cada setmana amb intensitat i serietat conseguir els 3 punts i oferir un bon partit, per mantenir la competitivitat fins dia 25 que es jugui la final de copa.

dimecres, 8 de gener del 2014

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.



Aquest cap de setmana tornen les competicions, així els nostres equips debutarán en el 2014, aquí vos deixam els partits que tenen els nostres equips.



CADET. DIUMENGE 12 A LES 11.00 H.

UE SAMI - CE FERRERIES.


INFANTIL A.DISSABTE 11 A LES 9.30 H.

CE MERCADAL - CE FERRERIES.



INFANTIL B.DISSABTE 11 A LES 11.00 H.

CE FERRERIES - UD SEISLAN.


ALEVI A. 2ón any.DISSABTE 11 A LES 11.30 H.

CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.



ALEVI F-7 B. 1er any.DIUMENGE 12 A LES 9.45 H.

PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES.


BENJAMÍ F-8 A.DISSABTE 11 A LES 10.00 H.

UD MAHON - CE FERRERIES.



PREBENJAMINS F-6. POLI DE CIUTADELLA.

DISSABTE 11 A LES 11.30 H.

PENYA CIUTADELLA - CE FERRERIES A.


DISSABTE 11 A LES 12.30 H.

CE FERRERIES B - PENYA CIUTADELLA.

ANTONIA FEBRER FEBRER GUANYADORA DE LA PANERA NADAL.

Avui matí ha sortit la guanyadora de la panera de Nadal amb importants, obsequis, menjar, vales compre i els 500 euros, la butlleta guanyadora amb el 6254 l'ha tret n'Antonia Febrer Febrer, li va comprar la butlleta a el seu net Toni Goñalons Goñalons que juga amb l'Alevi A de Quel Carreras.
El president Mingo Martí li ha fet entrega del premi avui matí, aqui vos deixam una foto.

Moltes felicitats Antonia.

dilluns, 6 de gener del 2014

EL NUMERO DE LA PANERA 6254.


Avui matí amb el sorteig del niño també ha sortit el numero de la panera de nadal, el numero ha estat el 6254.

L'afortunat es podra posar en contacte amb algu del club, sobretot a partir de dema podreu passar per les oficines del club a partir de les 19 hores i quedarém per anar a recollir totes les coses.