dimarts, 31 de desembre del 2013

BON ANY 2014.


Desde el club vos desitjam un bon 2014, que sigui un any ple d'alegries per el nostre club, amb salut i feina per tothom, tingueu un bon inici d'any.

dilluns, 30 de desembre del 2013

LA PANERA JA ESTA A PUNT.

Encara hi queda una setmana perqué podeu anar adquirint butlletes de la panera de Nadal que com cada any sera espectacular, amb molts de vale-compra, molts de obsequis, 500 euros i moltes coses de menjar, per 1 euro podeu jugar 4 numeros.
La tenim exposada com cada any en el mostrador de C'an Canaleta, al quals desde el club els hi volem donar les gracies per la seva col.laboració cada any.

dimarts, 24 de desembre del 2013

BON NADAL.


DESDE LA DIRECTIVA DEL CE FERRERIES VOLEM DESITJAR UN BON NADAL, QUE LA GENT DISFRUTI I HO PUGUI PASSAR BÉ, PASSAU BONES FESTES.

dilluns, 23 de desembre del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 1. PG: 1. PE: 0. PP: 0. GF: 2. GC: 0. AV:+2. PUNTS: 3.

Golejadors: 3 Gols: Helenio, Lluís Lopez, Toni Catala i Oscar Pons. 2 Gols: Fabri Miranda i Quel Enrich. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 8. PE: 2. PP: 0. GF: 22. GC: 5. AV:+17. PUNTS 26.

Golejador: 6 Gols: Carlos Febrer. 4 Gols: Sergi Sansaloni i Albert Gusch. 3 Gols: David Pons. 2 Gols: Llorenç Piris. 1 Gol: Sergi Mercadal, Sergi Melià i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 10. PG: 7. PE: 0. PP: 3. GF: 34. GC: 9. AV: +25. PUNTS: 21.

INFANTIL A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 1. PE: 1. PP: 7. GF: 16. GC: 31. AV: -15. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 3. PE: 3. PP: 3. GF: 23. GC: 15. AV: +8. PUNTS: 12.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 3. PE: 1. PP: 4. GF: 39. GC: 31. AV: +8. PUNTS: 42.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 11. PG: 9. PE: 1. PP: 1. GF: 76. GC: 28. AV:+48. PUNTS: 72.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 17. GC: 40. AV: -23. PUNTS: 38.

diumenge, 22 de desembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - CD MENORCA 0.


L'equip de regional que entrena en Pere Vadell ha començat amb força avui la competició lliguera i ha guanyat de manera clara a un dels principals rivals el Menorca per 2 a 0, el resultat podria haver estat una goletjada, ja que a part dels gols hem arribat amb facilitat a la seva porteria, amb bones jugades i tocant amb qualitat, a més d'estar molt forts en defensa, només en varies jugades a pilota aturada ens han creat perill, mentre que nosaltres prest hem començat a tenir les primeres ocasions, en Quel Enrich per poc no ha arribat a tocar una pilota que podia haver acabat en gol, el partit era ben viu per part nostra, apretant en atac per poder-nos avançar, ha estat en el minut 34 quan ha arribat el primer gol que ha fet en Toni Catala, aixó ha envalentonat l'equip que ha pogut ampliar l'avantatge abans del descans, el marcador no s'ha mogut, peró tot i tenir un bon equip davant hem estat molt superiors.
A partir del segon temps s'ha succeit el domini i les ocasions per part nostra, amb rapidesa i combinant hem fet el segon gol, una gran jugada que ha rematat en Lluís Lopez amb un bon cop de cap, tant Lopez, com Quel Enrich han tingut 2 grans ocasions per haver goletjat, peró no ha pogut ser, a pesar que el més important era mantenir el resultat i no patir en defensa, s'ha conseguit i d'aquesta manera començar de la millor manera la lliga el gran objectiu d'aquesta temporada.
ENHORABONA EQUIP PER AQUESTA GRAN VICTORIA, ARA UNES MERESCUDES VACANCES.

JUVENIL COPA. UD MAHON 1 - FERRE 4.


Ahir l'equip juvenil va tornar a fer un gran partit amb molta intensitat i criteri a la hora d'anar a l'atac, van guanyar en el sempre dificil camp de la Unió per 1 a 4, a més de tenir altres clares ocasions de gol, sobretot en un gran segon temps en que l'equip va sortir a per totes a resoldre el partit i d'aquesta manera l'objectiu de classificar-nos per la final de copa i com a primers de grup a falta de 2 jornades, l'equip ara té 7 punts d'avantatge sobre el segon classificat.
El primer temps l'equip va sortir concentrat desde l'inici, i el domini era nostre el primer gol no va tardar en arribar quan en David Pons en el minut 13 ens posava en avantatge, a partir d'aqui l'equip maonés va voler avançar lineas, peró el treball en defensa no donava opcions, controlavém el partit, va esser en una jugada desafortunada per part nostra que va arribar l'empat, el partit es va igualar fins el descans, sense gaire ocasions clares.
Peró a partir del segon temps les coses van cambiar ja que l'equp va sortir a per totes, posant un alt ritme de joc que va desbordar en moltes ocasions la defensa maonesa, el segon gol en el primer minut va esser clau quan Sergi Sansaloni va finalitzar una bona jugada, a partir d'aqui el domini va ser més gran i van arribar 2 gols més de Sergi Melià i Albert Gusch, el resultat podria haver estat més ampli, el més important de nou va ser la cara que va mostrar l'equip de solidesa.
ENHORABONA EQUIP, JA SOU A LA FINAL, SEGUIU AIXÍ.

ALEVI B. FERRE 9 - DOSA CF 1.


Avui matí l'equip alevi b ha conseguit una clara victoria per 9 a 1 contra el Dosa, de nou els nostres jugadors han fet un gran futbol, ordenats i amb moltes ganes han combinat i fet jugades de merit que han acabat en gol, l'equip alevi esta fent una gran temporada i es segon a la classificació a falta de 2 jornades.
Enhorabona a tot l'equip per aquest bon partit.

Golejadors: Josep Truyol 3, Ruben Alcaide 2, Guillem Marques 2 i Toni Gomila 2.

divendres, 20 de desembre del 2013

EXPOSADES LES 10 COPES REGIONAL.

Desde ahir podeu veure exposades les 10 copes regional, ara fins dilluns estarán en el Bar des Club, aqui vos deixam una foto.

dijous, 19 de desembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.


1ªJORNADA. CE FERRERIES - CD MENORCA.

Aquest diumenge comença la lliga regional que s'aventura molt emocionant, després de l'alegria de dissabte passat en que vam guanyar la copa, tocara canvi de xip ja que aquesta primera jornada ens deparará un plat fort amb la reedició de la final, el rival que ens visitará sera el Menorca que també sera un dels principals rivals per la lliga.
Per tant ens espera un altra partit intens en que tindrém que estar encertats i no cometre errors durant el partit, l'equip maonés es fort en defensa ja que en la copa no va rebre gaire gols i davant compten amb bons jugadors rapids que tindrém que vigilar.
L'equip esta a punt i amb ganes de començar fort, una victoria i els 3 primers punts seria una bona manera d'acabar l'any, en Pere Vadell podrá comptar amb tota la plantilla, a expenses de baixes a darrera hora, es preveu un partit de molta lluita en que sortirém intensos, l'important sera poder aprofitar les ocasions.
Els jugadors brindaran la copa davant l'afició abans del partit.

JUVENIL COPA. DISSABTE A LES 15.30 H.


12ªJORNADA. UD MAHON - CE FERRERIES.

L'equip juvenil tancara l'any en el sempre complicat camp de la Unió, un blog que es fa fort dins el seu camp i res tindra veure a l'equip que vam jugar a casa en la primera volta, han estat capaços de fer bons partits, ells ja no es juguén res, tenen l'average perdut amb l'Alaior pero sense res a perdre intentarán fer un bon partit davant la seva afició, sera un partit de desgast en que tindrém que estar concentrats tot el partit, per nosaltres es important ja que podem deixar sentenciada la classificació per la final i seria la millor manera d'anar de vacances amb l'objectiu complert a més faltaran 2 jornades per acabar, amb les ganes que hi venen posant i serietat, es posible poder treure els punts en joc.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.


11ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.

L'equip aleví b es l'unic que juga dels més petits ja que ells tenen més jornades de copa que el primer grup, en aquesta jornada jugarém contra el Dosa a casa, equip que es dotzé, tot i així no ens podrém confiar i seguir amb la intensitat i bon joc que venim fent, ja que esteim fent un gran paper a falta de 3 jornades l'equip es segon, i el més important deixant un bon joc, els nostres joves jugadors voldran acabar l'any de la millor manera.

CONVOCATORIA SELECCIONS INFANTIL I CADET, DIUMENGE A FERRERIES.


Aquest diumenge abans de l'aturada de 3 setmanes per les festes de nadal hi haurá una convocatoria de seleccions, será el diumenge en el nostre camp, les seleccions infantil i cadet, en aquesta convocatoria jugarán entre si 2 seleccions menorquines de cada categoría.

La Selecció infantil, es te que trobar ben d'hora, ja que han quedat a les 8,30 en el camp Sant Bartomeu, per fer un petit entrenament i després a les 9,15 hores fer el partit entre els 36 seleccionats.

Del nostre club hi ha 5 jugadors, 4 de l'infantil B i 1 de l'infantil A.

Els seleccionats son: Lluís Triay, Lluís Llopis, Bosco Barber, David Marrades i Pere Allés.


La selecció Cadet, es trobarán a les 10,15 hores en el camp Sant Bartomeu, per fer un entrenament i després a les 11,30 fer el partit entre si amb els 36 seleccionats.

Del nostre club hi ha 6 jugadors convocats: David Florit, Sergi Bosch, Aaraon Hidalgo, Sergio Allés, Oscar Roca i Pau Benejam.

MOLTA SORT A TOTS I DISFRUTAU D'AQUESTA EXPERIENCIA.

dimarts, 17 de desembre del 2013

LES 10 COPES ESTARAN EXPOSADES EN BARS DE FERRERIES.


DESDE EL CLUB VOLEM INFORMAR, QUE LES 10 COPES REGIONAL QUE HA GUANYAT EL NOSTRE CLUB, ESTARÁN EXPOSADES EN DIFERENTS BARS DE FERRERIES, PERQUÉ LA GENT LES PUGUI VEURE.
A PARTIR DE DEMA DIMECRES ESTARAN EXPOSADES EN EL BAR DES CLUB FINS EL PROPER DILLUNS DIA 23 DE DESEMBRE.
A PARTIR DEL DILLUNS DIA 23 ESTARAN EXPOSADES EN EL BAR RESTAURANT LOAR FINS EL DIA 26 DE DESEMBRE, EL DIA 26 DE DESEMBRE QUEDARAN EXPOSADES EN EL CAFE BALEAR FINS ELS PRIMERS DIES DE L'ANY QUE VEI AIXÍ SUCCESIVAMENT ANIRÁN PASSANT PER ALTRES BARS.

EQUIPS PREBENJAMINS EN EL POLI DE FERRERIES.


El passat diumenge matí hi ha haver plena activitat en el poli anexe del camp, ja que hi va haver jornada de lliga prebenjami F-6, els dos equips nostres van jugar contra Mercadal i Penya respectivament, i vam poder veure molt bones maneres dels nostres joves jugadors, el més important va ser que tots van disfrutar jugant a futbol en aquesta fase de formació, vos deixam unes fotos.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 4. AV:+7. PUNTS: 18.

Golejadors: 3 Gols: Helenio i Oscar Pons. 2 Gols: Fabri Miranda, Quel Enrich, Toni Catala i Lluís Lopez. 1 Gol: Jose Marques i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 9. PG: 7. PE: 2. PP: 0. GF: 18. GC: 4. AV:+14. PUNTS 23.

Golejador: 6 Gols: Carlos Febrer. 3 Gols: Sergi Sansaloni i Albert Guasch. 2 Gols: David Pons i Llorenç Piris. 1 Gol: Sergi Mercadal i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 10. PG: 7. PE: 0. PP: 3. GF: 34. GC: 9. AV: +25. PUNTS: 21.

INFANTIL A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 8é. PJ: 9. PG: 1. PE: 1. PP: 7. GF: 16. GC: 31. AV: -15. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 5é. PJ: 9. PG: 3. PE: 3. PP: 3. GF: 23. GC: 15. AV: +8. PUNTS: 12.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 8. PG: 3. PE: 1. PP: 4. GF: 39. GC: 31. AV: +8. PUNTS: 42.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 8. PE: 1. PP: 1. GF: 67. GC: 27. AV:+40. PUNTS: 65.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 8. PG: 2. PE: 0. PP: 6. GF: 17. GC: 40. AV: -23. PUNTS: 38.

dilluns, 16 de desembre del 2013

CELEBRACIÓ COPA, POST PARTIT I SOPAR.

Després del partit els jugadors es van fer fotos amb la copa i per acabar amb un sopar com es mereixia l'equip.

FINAL COPA REGIONAL. FERRE 3 - CD MENORCA 2. CAMPIONS!!!


El passat dissabte va arribar la primer alegria de la temporada en conquistar l'equip la copa regional, en total son 10 copes amb aquesta, el partit va ser molt disputat entre dos dels millors equips de regional, es van poder veure 5 gols quedant el resultat en 3 a 2 a favor nostre, els equips van estar encertats davant porta convertint en gol quasi totes les opcions, i es que la gran majoria dels gols van arribar a pilota aturada, la victoria en lineas generals es totalment merescuda ja que vam dominar molt més temps i apretant de valent desde l'inici, en els primers minuts vam disposar de la primera ocasió, i es que l'equip presionava de valent la zona de creació del Menorca i recuperava la pilota amb rapidesa, abans del gol hi va haver una altra arribada dins l'area, va ser en el minut 12 quan Oscar Pons de corner va fer el primer gol que va desbordar d'alegria l'equip i les 200 persones de Ferreries que van anar a Es Mercadal per animar el nostre equip, de nou un 10 per l'afició, l'equip seguia dominant i controlant el joc, tinguent alguna incursió destacada per la banda, peró en el minut 27 en la primera arribada visitant de falta directe Clavijo va conseguir la igualada, va ser un cop ja que haviem estat superiors fins aleshores, el partit es va nivellar amb molta lluita per la zona mitja, es va arribar al descans amb empat.

El segon temps va començar amb molta lluita, sense que hi haguessin ocasions clares peró el desgast era gran per els jugadors, de una altra falta el Menorca es va posar davant en el minut 22, el partit es va complicar peró de nou van treure l'orgull i van començar a apretar a dalt passant a dominar clarament, en Jose Marqués va conseguir un gran gol desde la banda i fora de l'area, lo que posava el 2 a 2 a falta de un quart d'hora, l'equip es va tirar a dalt volguent resoldre abans dels penals, i en una altra jugada per la banda de nou va apareixer Oscar Pons per rematar i fer el definitiu 3 a 2, va ser una gran explosió d'alegria de l'equip i seguidors, amb intensitat es va donar la volta a el marcador, el Menorca va intentar reaccionar peró amb experiencia i ordre vam saber defensar el resultat, quan l'arbitre va pitar jugadors i afició van poder celebrar de valent aquest nou titol.

El nostre capitá Angel Pulido va recollir la copa.

ENHORABONA A L'EQUIP PER AQUEST MÉS QUE MERESCUT TITOL, FORÇA FERRE!!!!!!

RESULTATS FUTBOL BASE DIUMENGE.


CADET. CE FERRERIES 2 - CE ALAIOR 1.

Gols: David Janer i Xavier Muro.

Ahir l'equip cadet que entrena en Tomeu Capó va conseguir una treballada victoria contra un bon rival com va ser l'Alaior per 2 a 1, el gol de la victoria va arribar de penal que va convertir en Xavier Muro a falta de un minut per el final, va ser un partit molt disputat ja que l'equip visitant ens ho va posar molt dificil disposant de un penal que no van poder convertir, en el primer temps ens haviem avançat amb un gol de David Janer, el gran esforç i treball de tot l'equip va ser clau a més de la gran actuació del nostre porter Sergio Allés, un resultat que ens deixa en la quarta posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA.


INFANTIL A. UD MAHÓN 3 - CE FERRERIES 2.

Gols: Alex Janer i Lluís Triay.

L'equip infantil A va perdre per un ajustat 3 a 2 en el camp de la Unió, va ser un partit obert i disputat en que fins el final vam cercar l'empat tinguent opcions d'haver puntuat, tot i la derrota com a nota positiva queda la imatge mostrada per els jugadors jugant en equip i posant hi moltes ganes, ara toca pensar amb la lliga.

SOPAR AMB ENTRENADORS I DELEGATS.


El passat divendres a vespre després del curset de primers auxilis, vam fer una graellada de carn i un bon sopar amb els entrenadors i delegats, amb un ambient distes vam disfrutar de una bona vetllada fent club.

Aqui vos deixam unes fotos.

FOTOS CURS DE PRIMERS AUXILIS A TECNICS I DELEGATS.


El passat divendres a les 20,15 la nostra coordinadora i fisio Lucia Barca, va impartir un curset de primers auxilis a tots els entrenadors i delegats del club, era important ja que a vegades es poden trobar en imprevistos dins el camp i es bo saber com es te que reaccionar en cada situació.

Aqui vos deixam unes fotos.

dissabte, 14 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.



INFANTIL B. CE FERRERIES 2 - UD SEISLAN 2.

Gols: David Marrades i Pere Allés.


ALEVI A. CD MENORCA 7 - CE FERRERIES 2.

Gols: Pere Allés i 1 en propia porta.


BENJAMINS. CE FERRERIES 0 - PENYA ORIENT 6.


divendres, 13 de desembre del 2013

JUVENIL COPA. FERRE 1 - CE ALAIOR 1.


Gol: Llorenç Piris.

Ahir l'equip juvenil va jugar el partit aplaçat contra el rival que es preveu més dificil com vam poder comprobar, el resultat 1 a 1, un empat que ens deixa a punt de la classificació per la final, va ser un partit intens en que l'equip rival va mostrar la seva envergadura i condició, presionant durant tot el partit lo que va dificultar el nostre joc, el primer temps va ser de lluita sense gaire ocasions clares, nosaltres vam tenir varies aproximacions que no vam poder acabar de fer la darrera passada, en un corner vam disposar de una bona ocasió, ells no inquietaven tampoc, ja que tot i arribar a la nostra area, a part del gol no van disposar de quasi cap més ocasió clara.
Després del descans vam tenir un gran inici que va desbordar l'equip alaiorenc, fins a 3 ocasions en els primers 10 minuts, amb velocitat vam saber arribar a dalt peró va faltar encert per haver pogut fer algun gol més i haver sentenciat, per part de Sergi Meliá, Albert Guasch i Sergi Sansaloni van tenir bones ocasions, en el minut 12 va arribar el gol, va ser un gol de Piris que va lluitar dins l'area petita una pilota que va acabar amb dins, vam tenir fins el minut 20 que vam controlar be i haver pogut tenir una altra ocasió més, sobretot un xut de Sergi Sansaloni que per poc no va dir, i una jugada de l'extrem visitant va suposar l'empat.
Fins el final ho vam intentar, peró ells amb el gol també es van animar i no van baixar els braços, mostrant-se un equip fort, que será a tenir en compte, per nosaltres significa estar més aprop de la final.
Ara descans fins el proper dissabte 21 en que jugarém en el camp de la Unió, alla podriém ratificar matematicament la classificació per la final.
Molt be equip, l'objectiu es més aprop.

dijous, 12 de desembre del 2013

DISSABTE. FINAL COPA REGIONAL. FERRE - CD MENORCA.


A Les 16.30 hores. Final copa regional. CE FERRERIES - CD MENORCA.

Aquest dissabte ja tindrém la primera cita important de la temporada per el nostre club, ja que l'equip de regional jugarán en el camp de Sant Martí des Mercadal de nou la final de copa, per segon any consecutiu i amb el mateix rival el Menorca que per equip podriém considerar el gran rival també en la lliga, amb una mescla de jugadors joves amb projecció i veterans de qualitat com, Jonny, Clavijo i el seu home més perillós Camacho, sera un dur rival en que tindrém que estar a punt per lluitar els 90 minuts i estar concentrats en tot moment, ja que son bastant perillosos, en Pere Vadell en principi podrá comptar amb tota la plantilla que aquest any te moltes ganes de desfer-se de la derrota de la temporada passada, sabent que si treballam i jugam com sabem tindrém series opcions de poder alçar la copa que seria la 10 tot una fita dins Menorca.

Esperém que l'afició ens acompanyi i sigui de nou el jugador numero 12, i ens sentiguém com a casa, i dur la copa a Ferreries.

FORÇA FERRE!!!!

JUVENIL COPA. DIJOUS A LES 19.00 H.


8ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

Avui l'equip juvenil jugará el partit que tenia ajornat de la vuitena jornada contra l'Alaior, que presumiblement sera el nostre gran rival aquesta temporada, tant en copa com en lliga, els alaiorencs son segons a 4 punts nostres pero amb un partit més, amb un equip molt fisic i jugadors grossos será un rival de desgast, en que davant tenen el rapid jugador que va jugar amb nosaltres fa 2 anys Sergi Pelaez la seva principal basa, una victoria nostre ens donaria ja la classificació matematica per la final de copa i la primera posició també matematica de la lligueta a falta de 3 partits, després de descansar la setmana passada l'equip ha estat preparant amb ganes i concentració el poder assegurar el primer objectiu, sabent que sera un partit dificil en que tindrém que estar atents darrera i jugar amb la intensitat i ritme que ho venim fent.
En Fonso Rico podrá comptar amb tota la plantilla, a excepció de Sergi Mercadal que ja esta en la fase final de la seva recuperació i després de festes podria començar a estar a punt.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

10ª JORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

Aquest diumenge podrém disfrutar de un bon partit en la lliga cadet, ja que el nostre equip rebrá a un dels altres 4 equips del grup de dalt que lluita per la lliga, l'Alaior un equip que la temporada passada va guanyar la lliga peró ha perdut 3 grans pilars que estan jugant a lliga nacional, será un partit obert i molt intens en que tindrém que estar encertats per poder guanyar, els jugadors esperém poder seguir en la bona linea i seguir en la part alta.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 9.45 H.

9ªJORNADA. UD MAHÓN - CE FERRERIES.

Darrera jornada per l'equip infantil A que jugarán en el camp de la Unió, un equip que encara pot fer tercer i es un blog fort, amb jugadors grossos i de força, nosaltres sense poder moure cap posició en la classificació el jugarém sense pressió amb ganes de fer un bon partit i dificultar el joc a l'equip local i anar preparant la lliga amb les maximes ganes de jugar be i evolucionar.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.

Aquest dissabte els infantils b que entrena en Serín també acaben la competició de copa en que estan en una bona quarta posició i habent deixat bon joc i veure que han estat capaços de lluitar contra qualsevol equip, el rival será el Seislan que és vuité i sense res en joc vindrá a fer el seu partit i optar a donar la sorpresa, nosaltres seguirém amb la mateixa intensitat i ordre de cada partit amb ganes de conseguir un bon resultat i agafar moral de cara a la lliga.


ALEVI A. DISSABTE A LES 9.30 H.

9ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

Els alevins A que entrena en Quel Carreras jugarán aquest dissabte ben d'hora en el camp de un dels millors equips del grup el Menorca que és segon a 3 punts del primer classificat, per tant tindrém que fer un partit de molt de desgast per poder frenar el joc ofensiu maonés, sense res a perdre, amb ilusió i fer ho lo millor que poguém esperém poder dificultar el maxim i poder fer algun gol.


ALEVI B. DIMECRES A LES 18.00 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES 4 - AT VILLACARLOS 0.

Gols: Toni Gomila 2, Ruben Alcaide i Guillem Marques.

Ahir l'equip alevi b que entrena en Bep Pons, va avançar el seu partit previst per el cap de setmana, era contra el Villacarlos que fins ahir era segón amb 2 punts més que nosaltres lo que feia preveure un partit obert i bon joc, peró els nostres jugadors van estar fantastics ahir fent un autentic partidas, guanyant de manera clara 4 a 0 a l'equip des Castell, durant els primers quarts el joc va estar més igualat i molt combatiu ja que els dos volien dur el control, nosaltres vam estar millor frenant els intents visitants i amb un bon treball en equip vam poder agafar avantatge, arrbant amb 1 a 0 al descans.
Després en el tercer quart vam poder veure lo millor dels nostres joves jugadors, fent 3 gols amb autentiqués jugades de merits, el segon gol va arribar tot duna fruit de una bona combinació, el partit es va obrir més a favor nostre i amb un joc de toc i combinació vam poder fer dos gols més que van ser una delicia per l'espectador que va disfrutar amb el joc dels alevins.
En el darrer quart va seguir el nostre domini, amb presió a l'equip contrari que feia recuperar rapid la pilota i sortir amb rapidesa a la contra.
L'equip es colocará segon lo que diu de la gran competició de copa que estan fent, el més important es el compromis i bon joc que mostren, enhorabona al.lots seguiu així.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.30 H.

9ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

L'equip benjamí tindrá un altre dur rival aquest dissabte, será el Penya que ens visitará en plena lluita per el titol de copa, nosaltres amb aquest grup en que esteim per aprendre i poder afrontar la lliga amb una bona preparació, anirém a fer el nostre partit amb ilusió i ordre per poder frenar la qualitat de l'equip ciutadellenc.


PREBENJAMINS. DIUMENGE MATÍ EN EL POLI ANEXE-SANT BARTOMEU.

A les 11.30 H. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

A les 12.30 H. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

Bona oportunitat aquest cap de setmana per veure els nostres joves jugadors prebenjamins de 7 anys, que jugarán en el poli de Ferreries, contra Mercadal i Penya, amb moltes ganes en aquests primers anys per disfrutar jugant a futbol i aprendre.

dilluns, 9 de desembre del 2013

LA FINAL DE COPA REGIONAL ES JUGARÁ A ES MERCADAL.

Avui ha quedat confirmat el camp on es jugará la final de copa regional, será en el camp de Sant Martí des Mercadal, dissabte 14 a les 16.30 hores, per tant ara queda poder anar allá per animar l'equip i conseguir la 10 copa, esperém poder demostrar que som la millor afició de Menorca.

El bus partira de la plaça de Loar a les 15,30 hores, el preu del bus son 2 euros.

Vos podeu apuntar per anar-hi amb bus, podeu venir a les oficines del club a partir de dema dimarts fins divendres, de 19 a 20,30 hores, o també telefonar a les telefons:

Sebastia Torrent: 680 26 84 76.
Joan Martí: 680 94 23 67.

Cap a Es Mercadal, a animar el Ferre.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 4. AV:+7. PUNTS: 18.

Golejadors: 3 Gols: Helenio. 2 Gols: Fabri Miranda, Quel Enrcih, Toni Catala i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 7. PE: 1. PP: 0. GF: 17. GC: 3. AV:+14. PUNTS 22.

Golejador: 6 Gols: Carlos Febrer. 3 Gols: Sergi Sansaloni i Albert Guasch. 2 Gols: David Pons. 1 Gol: Sergi Mercadal, Llorenç Piris i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 9. PG: 6. PE: 0. PP: 3. GF: 32. GC: 8. AV: +24. PUNTS: 18.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 8. PG: 1. PE: 1. PP: 6. GF: 14. GC: 28. AV: -14. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 4rt. PJ: 8. PG: 3. PE: 2. PP: 3. GF: 21. GC: 13. AV: +8. PUNTS: 11.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 5é. PJ: 7. PG: 3. PE: 1. PP: 3. GF: 37. GC: 24. AV: +13. PUNTS: 38.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 3er. PJ: 9. PG: 7. PE: 1. PP: 1. GF: 63. GC: 27. AV:+36. PUNTS: 58.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 7. PG: 2. PE: 0. PP: 5. GF: 17. GC: 34. AV: -17. PUNTS: 34.

diumenge, 8 de desembre del 2013

FOTOS HOMENATGE A GUEL BOSCH.

Avui abans del partit hem fet el merescut homenatge a Guel Bosch, li hem fet entrega de una camiseta enmarcada com a record, aqui vos deixam unes imatges de l'acte.

TORNADA SEMIFINAL REGIONAL. FERRE 1 - UD MAHÓN 1.(PENALS) A LA FINAL


Gol: Quel Enrich.

Avui de nou l'afició ha respost per animar i ajudar l'equip cap a l'objectiu, hi havia més de 400 persones en el camp, amb un bon ambient.

Avui l'equip de regional ha conseguit la classificació per la final de copa regional que es jugara la setmana que ve, hem tingut que lluitar de valent davant un equip molt combatiu i fort fisicament que no ha aturat de lluitar i ha vengut cara la seva eliminació, ha estat en una agonica tanda de penals en que Josep Pons ha estat clar protagonista en aturar fins a 4 penals, el resultat de l'anada feia preveura un partit obert amb ritme, ja que un gol seu podia dificultar les coses.
En un acceptable primer temps en que a base de presionar i estar concentrats hem pogut dominar i controlar el joc, ells no han disposat de perill i nosaltres hem intentat entrar per la banda, l'equip maonés no ha arriesgat en el primer temps, nosaltres hem tingut 2 aproximacions per haver fet el primer gol, han passat els minuts amb els nostres jugadors presionant per no tenir cap ensurt, a poc del desacans ha arribat el gol nostre que ha fet en Quel Enrich després de xutar una pilota embarullada, tot i el marcador no ens podiem confiar ja que un gol igualava la eliminatoria, durant els primers 10 minuts hem seguit igual, peró la Unió ha apretat dificultant el nostre joc, han estat intensos i ben ordenats, hem cercat la opció en alguna passada llarga o per la banda de sentenciar amb el segon gol, ells en atac no han creat perill clar, peró en el minut 29 una gran aturada de Josep Pons, el rebot ha caigut en mans de un davanter rival i ha empatat.
Hem intentat fer el segon gol abans del final, creant perill en un corner i un parell de jugades per el centre que per poc no hem pogut rematar, ells s'han tancat darrera i no hem pogut marcar arribant a la tanda de penals.
Allá en Josep Pons ha estat clau aturant 4 penals i després de una llarga tanda en que finalment hem pogut celebrar la classficació a la final que quasi segurament es jugada dissabte que ve a un camp per determinar, dema es sabra la seu, ja vos animam a anar animar l'equip, posarém a disposició un bus, ja vos podeu anar apuntant.

ENHORABONA EQUIP HO HEU LLUITAT AMB TOTES LES VOSTRES FORCES, CAP AL TITOL ARA.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DIUMENGE.


CADET. CCE SANT LLUÍS 1 - CE FERRERIES 0.

No ha pogut ser un gol en els darrers 10 minuts ha desfet l'empat que els jugadors havien lluitat per conseguir almenys, el partit ha tingut varies fases i hem tingut les nostres opcions, el resultat no ha estat el més just per lo vist peró l'equip local ha estat més afortunat, el partit ha estat molt combatiu ja que ells han estat un rival incomode tal i com preveiem.


INFANTIL B. AT VILLACARLOS 1 - CE FERRERIES 0.

Un altre dels nostres equips no ha tingut sort, sembla que hem tingut un cap de setmana en que el futbol no ha estat just amb alguns dels nostres equips, avui l'infantil b després de fer un bon partit a Es Castell contra un dels millors equips, hem perdut en temps afegit han estat un cumul de circumstancies adverses que hem tingut, l'equip ha estat molt serio i ha treballat de valent per tapar espais i incomodar el joc a l'equip local que ha apretat tot el partit, peró amb feina i ordre hem estat a punt de conseguir un punt que sense cap dubte mereixien els nostres jugadors.
Donar-lis anims jugant així els fruits arribarán.


ALEVI A. CE FERRERIES 0 - UD MAHÓN 7.

L'equip alevi A ha tingut un rival fort avui matí, la Unió ha guanyat per 0 a 7, han estat superiors peró el marcador ha estat un pel abultat ja que fins entrat el tercer quart el partit era ben viu amb un 0 a 1, nosaltres hem posat moltes ganes per contrarrestar la superioritat visitant durant tot el temps, peró en el darrer quart han conseguit ampliar el marcador, peró hem donat la cara fins que ens han fet el segon gol, després varis gols rapids han acabat de decidir el partit.

dissabte, 7 de desembre del 2013

TRIANGULAR DE VETERANS A BENEFICI DE CARITAS.


Avui capvespre s'ha disputat el 3x1 amb els nostres veterans, els de l'AT Ciutadella i UD Mahón per recaptar a benefici de Caritas, el centenar gran de persones que hi havia han col.laborat amb l'entrada i també comprant coques i pastissos.
El capellá Joan Febrer ha fet la treta d'honor, abans peró el president Mingo Martí li ha entregat un diploma conmemoratiu, per el campió hi havia una copa donada per Esports Bosch, que ha entregat el Capella Joan Febrer, a el capitá de l'Atletic Ciutadella que ha estat el campió.
Ha estat una gran ocasió per veure de nou en acció grans jugadors del futbol insular, com , Paco Peral, Botubot, Gela, Nando Marqués, Sergi Moll, Franz, Tiago Sansaloni, Toni Goñalons i un llarg etcetera.
Vos deixam unes fotos de com han anat els actes.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.


INFANTIL A. CE FERRERIES 0 - AT VILLACARLOS 5.

L'equip infantil A ha perdut davant el millor equip de la seva edat un equip que esta acostumat a guanyar els partits per golejada, tot i la derrota els nostres jugadors han jugat sense por i fins el final han lluitat amb orgull perque l'equip visitant no guanyes per més gols i hem estat a punt de conseguir un gol després de una falta, la setmana que ve tindrém un partit en que podrém lluitar de igual, ja que aquest Villacarlos es un equip molt bo i supera a tots el rivals sense problemes.


ALEVI B. MENORCA AT 9 - CE FERRERIES 4.

Gols: Toni Gomila 2, Ruben Alcaide i Guillem Marques.

L'equip alevi b que entrena Bep Rocker ha perdut en el camp del lider Menorca per 9 a 4, un partit molt obert que ha vist molts gols, nosaltres hem disposat d'ocasions per haver estat més aprop en el marcador, l'equip ha lluitat amb ganes tot i tenir un gran equip que sa mostrat molt contundent en atac, no passa res tot i la derrota ja que esteim fent una gran competició de copa i hem donat la cara a pesar de la superioritat de l'equip maonés.


BENJAMINS. CE ALAIOR 7 - CE FERRERIES 1.

Gol: Xavier Florit.

Els benjamins han perdut en el camp de l'Alaior per 7 a 1, tot i ser un equip més gran avui l'equip local ha estat molt encertat davant porteria i han fet un dels millors partits fins ara, nosaltres hem intentat reaccionar a els gols inicials peró davant teniem un equip ben posicionat que no ens ha donat opcions, una derrota davant un equip més gran que servira per aprendre i poder corregir coses de cara a la segona fase.

divendres, 6 de desembre del 2013

RESULTATS PARTITS APLAÇATS JUGATS DIES 5 I 6 DE DESEMBRE.


INFANTIL A. CE FERRERIES 1- CCE SANT LLUÍS 3.

Gol: Marc Meliá.

Ahir l'equip infantil a va jugar el partit que tenia aplaçat contra el Sant Lluís, amb un resultat de 1 a 3 que reflexa la duresa del futbol, ja que no es mereixien aquest resultat final, en Marc Melía pocs minuts després de reprendre el joc, l'equip va seguir ben posicionat i controlant el joc fins el descans tinguent alguna opció per haver sentenciat.
La segona part va començar igual fins que ja vam tenir el primer revés, quan l'equip visitant va tirar una falta que anava posiblement fora, va rebotar en la barrera i va desviar la trajectoria i conseguien l'empat de manera afortunada, el partit era ben viu i nosaltres vam tenir 2 grans ocasions per haver agafat avantatge, una primera de Jordi Moll i una altra rematada de cap, a més d'altres internades, peró a falta de 1 minut per el final un jugador visitant va rebre la pilota en posición més que dubtosa i va fer el segon gol, va ser un cop dur per l'equip que encara va veure com en el temps afegir conseguien un tercer gol que era un castig massa dur, es el que te el futbol vam tenir la victoria a la ma peró no va poder ser.
Anims al.lots si seguiu lluitant com ahir, la recompensa arribara.


ALEVI A. CE FERRERIES 17 - UE SAMI AT 2.

Gols: Toni Goñalons 2, Bruno Carreras 3, Sergi Pons 3, Pere Pons, Toni Riudavets 3, Alvaro Borras 2, Toni Coll i Marc Febrer 2.

Aquest matí l'equi alevi A ha jugat els dos quarts que li van quedar a jugar contra el Sami, el partit no ha tingut historia ja que havia quedat aturat amb 10 a 1, els jugadors han sortit amb les mateixes ganes de fer el seu joc i arribar a portería contraria amb combinacions i hem pogut veure 7 gols més que han deixat un marcador molt abultat, l'equip visitant ha vingut amb 9 jugadors que no han pogut frenar els nostres jugadors, que han arribat amb facilitat a la seva portería.
Per tant una victoria que ens donara confiança i moral per el partit de diumenge que será més complicat, molt be al.lots seguiu així

dijous, 5 de desembre del 2013

DIUMENGE 8 A LES 16.30 H. TORNADA SEMIFINALS COPA REGIONAL.


Tornada semifinals copa. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

El diumenge l'equip de regional te el partit decisiu de tornada de semifinals contra la Unió, tenim un empat 1 gol, peró no ens podrém confiar contra un equip que vindrá a lluitar per conseguir la classificació, tindrém que sortir a per totes per contrarrestar la reacció maonesa i imposar la nostra qualitat i experiencia, la Unió tot i tenir la eliminatoria adversa no arriscara en un principi, segur que esperaran alguna oportunitat per sorprendre amb els seus rapides davanters.

En Pere Vadell compta amb els 20 jugadors per afrontar amb ganes i ilusió aquest partit, l'equip espera sortir intens i poder conseguir algun gol que doni tranquilitat peró sempre sense arriscar en defensa.

Per aquest partit esperém comptar amb l'ajuda de la nostra afició que segur vindrá amb ganes d'animar i conseguir l'objectiu.

Ja ho sabeu passau per el camp els que no sou socis, entrades a 5 euros anticipades.

HOMENATGE A GUEL BOSCH, DIUMENGE 8.

Aquest diumenge abans de l'important partit que te l'equip de regional, retrém homenatge a un dels millors jugadors del nostre poble dels darrers 15 anys, en Guel Bosch que es va retirar al final de la temporada passada, després de 13 temporades amb el primer equips nostre, 5 anys a tercera, 5 campionats de lliga, 5 copes i 3 ascensos, un gran palmarés juntament amb ser el maxim golejador de la nostra historia amb més de 160 gols, per tant hem cregut oportu fer-li un merescut homenatge davant la nostra afició que el premiara amb un gran aplaudiment.

dimecres, 4 de desembre del 2013

PARTITS FUTBOL FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 11.00 H.

9ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

L'equip cadet tindra una sortida complicada, jugarém contra un equip que dins el seu camp es mostra intens i ordenat, haurém de fer el nostre millor joc per treure un bon resultat i seguir amb la bona regularitat.


INFANTIL A. DIJOUS A LES 19.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Dema l'equip infantil ha jugará la resta de minuts del partit que es va aplaçar fa 2 setmanes per la pluja, el partit s'havia suspés en el minut 16 amb empat a 0 gols, será un partit obert amb 2 equips molt iguals.

DISSABTE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - AT VILLACARLOS.

Dificilissim partit per l'infantil A contra un Villacarlos que esta mostrant un gran nivell i compta els partit per victories clares, pocs punts debils de un equip molt complert nosaltres amb ordre i moltes ganes intentarem posar-li les coses dificils.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 10.00 H.

8ªJORNADA. AT VILLACARLOS - CE FERRERIES.

Els infantils b que entrena en Serín jugarán a Es Castell contra un equip sempre ha estat dels millors del nostre grup, a més dins el seu camp comptarém que ells com sempre sortirán molt forts, nosaltres a fer el nostre joc amb ordre i criteri tindrem opcions de puntuar i seguir en la bona línea.


ALEVI A. DIVENDRES A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

Aquest divendres festiu jugarém els dos darrers quarts del partit que es va suspendre per el mal temps a la mitja part, el partit estava resolt amb 10 a 1 a favor nostre, intentarém acabar amb les mateixes ganes i bon joc que el vam iniciar.

DIUMENGE A LES 11.00 H.

8ªJORNADA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

El diumenge tindrém una nova jornada per l'equip que entrena en Quel Carreras contra la Unió que es tercer classificat peró amb 2 partits més que nosaltres, será un partit intens en que els dos equips cercarán la victoria, nosaltres l'afrontarém amb moltes ganes de seguir progressant i mostrant una bona regularitat de joc, davant tindrém un bon rival.


ALEVI B. DISSABTE A LES 9.30 H.

9ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.

L'equip alevi b que entrena en Bep Rocker afrontará un partit interessant i difícil en el camp del Menorca que lidera la classificació amb els 8 partits jugats i guanyats, nosaltres que esteim fent una gran temporada l'afrontarém amb la mateixa concentració i ganes de cada jornada, esperém veure un bon partit amb 2 equips que están fent molts gols i un joc atractiu, els jugadors amb les ganes de poder donar la cara contra un gran equip i amb ilusió de fer algo.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 11.45 H.

8ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

El jove equip benjami que entrena en Canari jugará a casa de l'Alaior un equip que es cinqué, fins ara ha estat capaç de fer bons resultats, será una prova més en aquest difícil grup amb equips de segon any, que afrontarém per poder seguir aprenent i jugar amb les ganes que ho venim fent sense cap pressió i amb ordre per posar les coses dificils a els nostres rivals.

dimarts, 3 de desembre del 2013

DISSABTE 7 PARTIT VETERANS PRO CARITAS


Vos Recordam que dissabte hi haurá un interessant partit de veterans a benefici de Caritas, ja ho sabeu podeu donar la vostra ajuda assistint dissabte capvespre a partir de les 16,30 hores, 3 partits de veterans, CE FERRERIES, AT CIUTADELLA I UD MAHÓN, 40 minuts cada partit.
Será una gran ocasió per tornar a veure grans jugadors de l'epoca daurada de 3ªdivisió entre d'altres i reviure mitics derbis.
El preu de l'entrada a benefici de Caritas son 4 euros, hi haura venda de coques i pastissos durant els partits.

El capella Joan Febrer fara el saque d'honor.

No vos ho podeu perdre.

dilluns, 2 de desembre del 2013

ENTRADES ESPECIALS SIMPATITZANTS FERRE.


PARTIT TORNADA SEMIFINAL COPA. CE FERRERIES - UD MAHÓN.

AMB EL FERRE CAP A SA FINAL.

PREU ENTRADES ANTICIPADES NO SOCIS: 5 EUROS.

PREUS ENTRADES NO SOCIS INFORMAM QUE ELS SIMPATITZANTS DEL FERRE QUE VULGUIN UNA ENTRADA ANTICIPADA PER EL PARTIT LA PODREU ADQUIRIR PER 5 EUROS, A LA TAQUILLA O OFICINES DEL CLUB, DE 19 A 21 HORES DE DIMARTS A DIJOUS.

I TAMBÉ EN ELS PARTITS QUE ES JUGARÁN EL CAP DE SETMANA EL DISSABTE O DIUMENGE MATÍ.

PREU A TAQUILLA 10 EUROS

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 4. AV:+7. PUNTS: 18.

Golejadors: 3 Gols: Helenio. 2 Gols: Fabri Miranda, Toni Catala i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón, Quel Enrich i Toni Rodriguez.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 7. PE: 1. PP: 0. GF: 17. GC: 3. AV:+14. PUNTS 22.

Golejador: 6 Gols: Carlos Febrer. 3 Gols: Sergi Sansaloni i Albert Guasch. 2 Gols: David Pons. 1 Gol: Sergi Mercadal, Llorenç Piris i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 8. PG: 6. PE: 0. PP: 2. GF: 32. GC: 7. AV: +25. PUNTS: 18.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 7. PG: 1. PE: 1. PP: 4. GF: 13. GC: 20. AV: -7. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 3. PE: 2. PP: 2. GF: 21. GC: 12. AV: +9. PUNTS: 11.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 20. GC: 15. AV: +5. PUNTS: 27.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 8. PG: 7. PE: 1. PP: 0. GF: 59. GC: 18. AV:+41. PUNTS: 54.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 9é. PJ: 6. PG: 2. PE: 0. PP: 4. GF: 16. GC: 27. AV: -11. PUNTS: 30.

diumenge, 1 de desembre del 2013

ANADA SEMIFINAL COPA REGIONAL. UD MAHÓN 1 - FERRE 1.


Gol: Toni Catala.

L'equip de regional ha jugat el partit d'anada de les semifinals en el camp de San Carlos de Maó, el resultat 1 a 1 esta molt be per la tornada quedara acabar la feina a casa amb l'ajuda de l'afició que segur omplira el camp per dur l'equip a la final de copa, el partit com pensavem ha estat dur i incomode per noltros ja que la Unió un equip jove peró molt batallador i ordenat ha dificultat el nostre joc, peró nosaltres hem duit el pes de partit i més arribades a la porteria, sobretot en el segon temps el partit ha estat molt nostre i hem conseguit l'empat després de un corner i una jugada travada dins l'area que l'arbitre ha concedit a Toni Catala, l'equip maonés s'havia avançat en el minut 32 després de una falta en la frontar, en que ha acabat a peus del davanter maonés, era massa castig ja que era la primera ocasió que disposaven, i es que en defensa hem estat molt encertats tallant les contres rapides de la Unió que no ha disposat de més que un parell d'arribades, nosaltres hem tingut 2 grans ocasions en el segon temps per haver guanyat, finalment un empat a gols no es dolent peró si perillós.
El partit ha estat de molt de ritme i complicat per el vent que incomodava el joc, hem apretat fins el final per dur un resultat més bo, peró quedara el partit de tornada per reafirmar la classificació, contra un equip que vindrá a lluitar amb ordre i no podrem donar treva.
Per aixó esperém comptar amb la nostra afició que vengui al camp, davant tindrém un equip jove peró amb molt d'orgull, hem d'imposar la nostra qualitat i intensitat.

JUVENIL COPA. FERRE 2 - CCE SANT LLUÍS.


Gols: Albert Gusch i Sergi Sansaloni.

L'equip juvenil va conseguir una nova victoria que l'apropa molt a la final, en una bona primera part en que van estar molt intensos contra un combatiu Sant Lluís que es va veure superat per la nostra pressió, es van fer 2 gols en moments claus del primer temps primer en Sergi Sansaloni en el minut 22 i poc després en el minut 29 en una jugada d'estrategia va arribar la sentencia d'Albert Guasch, de nou el treball defensiu impecable sense donar opcions a l'equip visitant, es va disposar de una altra bona ocasió per haver fet el tercer.
De nou els jugadors van tenir que afrontar el partit en unes males condicions meteorologiqués i un camp molt pesat a mesura que passaven els minuts, sobretot en el segon temps no es podia combinar ni tocar la pilota amb encert, peró la renta del primer temps va servir per controlar el joc i si es presentava alguna opció, com així va ser en una bona jugada per l'esquerra que per poc no va convertir en David Pons.
Ara fins el dijous dia 12 de desembre que jugarém el partit aplaçat contra l'Alaior no tornarém a jugar, el partit sera clau ja que si guanyam tindrem la classificació matematica.
Felicitam de nou a tot l'equip entrenat per Fonso Rico, per el gran esforç i ganes que hi van posar, en una temporada impecable.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS CAP DE SETMANA.


CADET. CE FERRERIES 4 - PENYA ORIENT 0.

Gols: Josep Capó 2, Toni Sintes i Pau Benejam.

L'equip cadet ha tornat a aconseguir una bona victoria contra un combatiu Penya Orient un equip de jugadors de primer any, que ha estat incomode durant el primer temps en que han aguantat les forces per defensar be i presionar, peró després del descans hem ampliat el marcador amb bones jugades fins un clar 4 a 0, ha estat un partit molt complert de tot l'equip entrenat per Tomeu Capó, el primer gol ha arribat en el minut 28 l'ha fet en Josep Capó, en el minut 8 de la represa en Toni Sintes ha fet el segon a partir d'aqui clar domini nostre, en Pau ha fet un gran gol en el 3 a 0 i ha tancat en els darrers minuts en Josep Capó, hem de destacar el bon treball defensiu en que no hem concedit gaire perill.

INFANTIL A. CE ALAIOR 3 - CE FERRERIES 1.

Gol: Jordi Moll.

Els infantils A que entrena en Martí van fer un bon partit en el camp de un dels millors equips l'Alaior el resultat 3 a 1 va ser un pel abultat, ja que fins els darrers 10 minuts teniem l'empat a tocar, ens haviem avançat amb un gol de Jordi Moll en el primer temps, nosaltres vam disposar de bones ocasions per haver fer algun gol més que hagués valgut algun punt.

INFANTIL B. CE FERRERIES 5 - UE SAMI AT 0.

Gols: Pere Allés, David Marrades, Pau Bosch, Bosco Barber i Adriá Barber.

L'equip infantil b que entrena en Serín en un bon partit va guanyar per un clar 5 a 0 a el Sami, desde l'inici vam sortir amb moltes ganes, fent un bon treball i tocant la pilota amb criteri, es van crear bastantes ocasions de gol, els gols molt repartits així com l'ordre que van mostrar una victoria que confirma el bon paper que esteim fent en la copa

ALEVI A. PENYA ORIENT 6 - CE FERRERIES 1.

Gol: Bruno Carreras.

Derrota en la dificil sortida en el camp de l'orient un equip que s'esta mostrant intractable comptant els partits per victoria i de manera clara, l'equip hi ha posat moltes ganes per dificultar el joc i la qualitat del rival peró s'han mostrat molt forts, no passa res derrota llogica contra un equip que esta en un nivell molt alt.

ALEVI B. CE ALAIOR 4 - CE FERRERIES 7.

Gols: Guillém Marques 3, Josep Truyol 2, Nuria Pons i Ruben Alcaide.

El passat dijous l'equip alevi b va jugar el partit aplaçat de l'anterior setmana, va ser en el camp de l'Alaior en que els dos equips van oferir un bon espectacle de gols, nosaltres de nou vam estar molt encertats i amb un joc ofensiu vam poder marcar molts gols a fora casa, la rapidesa en la sortida va servir per superar la defensa alaiorenca que durant bona part del partit, peró en el darrer quart es va poder sentenciar el partit.

ALEVI A. CE FERRERIES 10 - UD SEISLAN 4.

Gols: Josep Truyol 4, Ruben Alcaide 3, Marc Torrent, Guillem Marques i Toni Gomila.

Avui l'equip ha jugat 3 dies després i els jugadors no han acusat el cansanci ja que han arribat molt be en el darrer quart, contra un equip maonés que havia empatat en els darrers minuts del tercer quart deixant el resultat en 4 a 4, peró un fantastic darrer quart en que hem marcat 6 gols han desnivellat un partit que en varies fases ha estat molt disputat, i de nou no queda més que felicitar a tot l'equip per aquest bon partit i gran competició de copa.

BENJAMINS. CE FERRERIES 3 - CE MERCADAL 4.

Gols: Marc Barber 2 i Lluc Sintes.

Ahir l'equip benjamí va estar a punt de poder puntuar contra un Mercadal que va estar més encertat en el tram decisiu, vam arribar a disposar de un 2 a 0, peró no vam poder sentenciar en les ocasions que vam disposar mentre que ells van entrar dins el partit agafant confiança i encertant cara a porteria, peró el més important va ser el partit en que de nou vam demostrar que anam pas a pas i podem competir cara a cara contra equips de segon any.