dijous, 28 de novembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


Aquest sera un cap de setmana de plena activitat per el nostre club, ja que fins a 11 equips nostres jugarán, entre ells els prebenjamins F-6 que comencen la seva competició en el poliesportiu des Mercadal i jugarán entre ells en aquesta primera jornada, els més petits prebenjamins F-5 jugarán una nova jornada a Sant Lluís.

CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.
8ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 12.15 H.
7ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. PENYA ORIENT - CE FERRERIES.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - UD SEISLAN.

BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.30 H.
7ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.

PREBENJAMINS F-6. DISSABTE A LES 9.30 H. POLI DES MERCADAL.
1ªJORNADA. CE FERRERIES A - CE FERRERIES B.

PREBENJAMINS F-5. DISSABTE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

dimecres, 27 de novembre del 2013

JUVENIL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.


10ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

L'equip juvenil afrontara un nou partit de copa contra el Sant Lluís, unic equip que no hem guanyat, en el partit d'anada van mostrar ser un equip molt ordenat en defensa i intens en la pressió, el seu porter en el segon temps es va mostrar molt encertat, per aixó tindrém que estar concentrats tot el partit, els jugadors amb la confiança i ganes de cada partit, una victoria ens aproparia més que mai a la final de copa, una vegada més l'ordre i intensitat que hi posam será clau per treure els 3 punts, el rival será un equip incomode que ens jugara amb motivació.

Després el dijous dia 12 de desembre jugarém el partit aplaçat contra l'Alaior corresponent a la jornada 8, es jugará a les 19 hores en el nostre camp.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE ANADA SEMIFINALS.


Aquest diumenge el nostre equip de Regional te un important partit a Maó, en el camp de la Unió ja que jugarém el partit d'anada de les semifinals de copa, sera un partit complicat dins el camp de San Carlos on ens esperara un equip amb molta garra, per lo que desde aqui volém animar a els nostres aficionats per anar a veure el partit i animar els nostres jugadors que necessitarán l'ajuda dels aficionats per poder treure un bon resultat per el partit d'anada.

Ja ho sabeu diumenge a les 16,30 a Maó, tots a animar el Ferre.

FORÇA FERRE!!!

dilluns, 25 de novembre del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.


REGIONAL PREFERENT. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 8. PG: 6. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 4. AV:+7. PUNTS: 18.

Golejadors: 3 Gols: Helenio. 2 Gols: Fabri Miranda i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón, Quel Enrich, Toni Rodriguez i Toni Catala.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 6. PE: 1. PP: 0. GF: 15. GC: 3. AV:+12. PUNTS 19.

Golejador: 6 Gols: Carlos Febrer. 2 Gols: Sergi Sansaloni, David Pons i Albert Guasch. 1 Gol: Sergi Mercadal, Llorenç Piris i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 28. GC: 7. AV: +21. PUNTS: 15.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 12. GC: 17. AV: -5. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 5é. PJ: 6. PG: 2. PE: 2. PP: 2. GF: 16. GC: 12. AV: +4. PUNTS: 8.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 3. PE: 1. PP: 1. GF: 29. GC: 10. AV: +19. PUNTS: 30.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 3er. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 42. GC: 10. AV:+32. PUNTS: 40.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 10é. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 13. GC: 23. AV: -10. PUNTS: 26.

diumenge, 24 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. AT CIUTADELLA 0 - FERRE 1.


Gol: Helenio Olives.

Avui capvespre amb un fred vent l'equip de regional ha complert el tramit en la darrera jornada de la lligueta de copa en el camp de l'Atletic Ciutadella, hem guanyat 0 a 1 amb un gol de Helenio en el segon temps, en Pere Vadell ha fet varios cambis peró l'equip ha jugat amb la mateixa personalitat de sempre i no ha baixat els braços fins el final, tot i que avui el més important era no patir lesions ni sancions de cara a les semifinals de copa davant la Unió.
El partit ha estat obert ja que l'equip ciutadellenc tampoc es jugava res peró amb l'orgull de conseguir els 3 punts, en el primer temps han apretat més i arribat un poc més, nosaltres hem intentat arribar a la seva porteria en fins a 3 aproximacións, que no hem pogut finalitzar, ha estat després del descans quan hem tingut bones ocasions per haver-nos avançat, l'Atletic ha disposat de 2 bones ocasions també, el resultat hagues pogut ser més abultat en quant a gols, ja que hem perdonat la sentencia amb bones arribades, l'important era oferir un bon partit i poder obtenir els 3 punts contra un rival historic, ha estat un partit dificil de jugar amb el vent i fred que ha fet.
Ara a preparar la dura semifinal davant la Unió, primer a Maó, l'equip estara preparat i amb ganes de poder dur un bon resultat.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER HAVER CONSEGUIT UNA BRILLANT PRIMERA POSICIÓ EN LA LLIGUETA DE COPA.

JUVENILS. UE SAMI 0 - FERRE 1.


Gol: Carlos Febrer.

Ahir l'equip juvenil va fer un pas més de cara a la classificassió per la final de copa juvenil, en guanyar en el camp del Sami tercer classificat per 0 a 1 amb un gol de Carlos Febrer en el minut 2 de partit, va ser en la primera jugada l'equip va sortir amb empenta i vam poder posar-nos en avantatge i jugar amb tranquilitat la resta de partit, i esperar la nostra opció de haver sentenciat el partit, es van disposar bones ocasions per haver fet el segón peró hi va faltar la darrera passada ja que vam arribar amb assiduitat dins l'area rival, ells sobretot en el segon temps van apretar, peró de nou el treball defensiu i la concentració van ser claus per la victoria.
El Sami va apretar fins el final, peró l'equip va controlar en defensa lo que va fer que no concedissim gaire ocasions de gol, mentre que nosaltres a la contra vam trobar espais per haver posat la tranquilitat en el marcador, la nota negativa va ser la lesio de Carlos Febrer en el minut 10, esperém que no sigui res.
Bona victoria de l'equip entrenat per Fonso Rico que ens deixa les coses bastant clares de cara a les 2 primeres posicions.
La setmana que ve ens visita el Sant Lluís

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. RTV BOSCOS 2 - CE FERRERIES 0.

En un partit intens l'equip cadet ha perdut per 2 a 0 contra el Boscos que era segon classificat, han estat més encertat que nosaltres en un primer temps igualat, el primer gol ha estat clau en el minut 8 ja que han pogut jugar a la contra i esperar darrera, una passada llarga en posible fora de joc ha estat 1 a 0, després ho hem intentat arribant de manera clara en 3 vegades que no hem pogut xutar amb encert i amb un xut mig vaselina de uns 20 metres han fet el segón que ha estat un cop dur.
El segon temps ho hem intentat peró l'equip ciutadellenc ha estat molt ordenat en defensa i no ha donat espais, un resultat que no empanya el bon començament de lliga, no passa res ja que seguirém amb ganes de millorar en cada partit.


INFANTIL A. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

Ahir de nou es van tenir que aplaçar 2 partits per el mal temps, l'infantil A jugava contra el Sant LLuís i van estar a punt que ni siquiera comencés, peró es va començar a jugar i en el minut 16 amb empat a 0 en el marcador l'arbitre va decidir susprendre el partit, una part del camp estava molt plena d'aigua i estava plovent, en properes dates confirmarém el dia que es jugará.


INFANTIL B. PENYA ORIENT 2 - CE FERRERIES 2.

Gols: Kevin Pina i Pere Allés.

En un partit obert i emocionant els infantils b que entrena en Serin han ofert bon joc, hem disposat de bones opcions per marcar, l'empat es un bon resultat que confirma que estan en un bon moment de joc i només la mala sort ha privat de tenir més punts, peró el més important es seguir així en que podem jugar de igual contra qualsevol rival, l'equip no ha perdut la cara del partit en cap moment, molt be al.lots.


ALEVI A. CE FERRERIES - UE SAMI.

El partit d'ahir va quedar suspés en la mitja part quan guanyavém per un contundent 10 a 1 contra el Sami, peró el mal estat del terreny de joc i la pluja van provocar que quedés suspés a l'espera de trobar una data per jugar els 2 quarts restants.


ALEVI B. CE ALAIOR - CE FERRERIES.

Un altra partit que no es va poder jugar, es el que tenia l'alevi b que entrena Bep Rocker a Alaior, per la pluja, dins aquestes setmanes intentarém trobar una data.


BENJAMINS. CCE SANT LLUÍS 2 - CE FERRERIES 1.

Gol: Marc Barber.

Molt bon partit de l'equip benjamí contra un equip dels capdavanters, en tot moment els jugadors amb criteri i ganes van complicar la victoria a l'equip lluisser que va tenir que jugar al maxim fins el final, en Marc Barber va conseguir posar en avantatge, i amb molt ordre i joc d'equip es va conseguir contrarrestar el perill local, peró la seva major fisica i experiencia van decantar el partit, que per nosaltres es un bon aprenentatge cada partit que jugám , en que els jugadors hi posen molta ilusió, molt be al.lots seguiu així amb aquestes ganes d'aprendre.

dijous, 21 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.


10ªJORNADA. AT CIUTADELLA - CE FERRERIES.

Aquesta cap de setmana es juga la darrera jornada de la lligueta de copa regional, nosaltres jugarém en el camp de l'Atletic Ciutadella un partit intranscendent ja que vam conseguir la primera posició i l'equip ciutadellenc no es juga res, per lo que podrém veure un partit obert en que anirém a competir com sempre davant tindrem un equip jove amb ganes de conseguir els 3 punts a casa seva, aquest partit servira de preparació a les semifinals de copa, el problema més gros per nosaltres sera no tenir ni lesions ni sancions per afrontar amb optimes sensacions l'eliminatoria que tindrem.
En Pere podra comptar amb tota la plantilla, per el partit a Ciutadella.

JUVENIL COPA. DISSABTE A LES 16.00 H.


9ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.

L'equip juvenil que segueix a dalt, jugarán en el camp del Sami, tercer classificat i que esta fent una bona copa, després de suspendre la darrera jornada els jugadors esperen amb ganes el partit per poder fer un pas més, ja que una victoria ens posaria en una gran situació, peró davant tindrém un dur rival com vam poder comprobar en la primera volta a casa, sera un equip que esperara darrera amb les dues lineas juntes i molta pressió, peró esteim apunt per poder jugar amb la intensitat que ho venim fent i posar damunt la nostra qualitat, per poder vencer.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H.
7ªJORNADA. RTV BOSCOS - CEFERRERIES.

Interessant partit per els cadets en el camp dels Boscos el segon classificat amb un punt més que nosaltres, esperém veure un gran partit amb dos equips que sortiran a per la victoria, sera complicat peró l'equip esta amb moltes ganes.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

L'equip infanti A jugará contra el Sant Lluís un equip molt semblant a nosaltres, lo que fara que es pugui veure un partit interessant i obert, els nostres jugadors intentarán fer ho lo millor posible i obtenir el premi dels 3 punts.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. PENYA ORIENT B - CE FERRERIES.

L'infantil b que entrena en Serín jugara en el camp de l'orient contra l'equip b, els jugadors afrontarán el partit amb la maxima ilusió de fer les coses be i tenir un poc més de sort que en la darrera jornada, ja que hem demostrat que si les coses ens surten podem competir contra qualsevol equip, tindrém que estar ordenats per frenar les contres del Penya i poder estar encertats en atac.


ALEVI A. DISSABTE A LES 10.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

L'equip alevi A jugara contra el coer Sami AT un equip que ha perdut els partits que ha jugat i reben molts gols, a pesar de semblar fácil sempre tenim que respectar el rival i jugar com ho venim fent, ja que el resultat vindrá sol, sera un partit en que tindrém la posesió i podem aprofitar per seguir aprenent de cada partit.


ALEVI B. DISSABTE A LES 12.15 H.
6ªJORNADA. CE ALAIOR B - CE FERRERIES.

Sortida complicada per l'alevi b ja que jugarán a Alaior un equip que esta en la zona mitja, peró dins el seu camp es fa fort i tindrém que jugar a un bon nivell per treure un bon resultat, el més important es jugar amb ilusió i jugar un bon partit, ja que ells a la contra sempre crean perill.



BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

Els benjamins que competeixen contra equips de segon any tindrán una nova i exigent prova en el camp del Sant Lluís, un rival que ha guanyat 3 dels 4 partits que ha jugat i esta en la part alta, venen de guanyar en el camp del Penya de manera clara, nosaltres afrontarém el partit amb ganes de seguir aprenent i progressant de cara a la segona fase, sera un partit en que no tindrém res a perdre per seguir fent les coses be.

dilluns, 18 de novembre del 2013

SITUACIÓ DELS EQUPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 10. GC: 4. AV:+6. PUNTS: 15.

Golejadors: 2 Gols: Fabri Miranda, Helenio i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón, Quel Enrich, Toni Rodriguez i Toni Catala.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 14. GC: 3. AV:+11. PUNTS 16.

Golejador: 5 Gols: Carlos Febrer. 2 Gols: Sergi Sansaloni, David Pons i Albert Guasch. 1 Gol: Sergi Mercadal, Llorenç Piris i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 6. PG: 5. PE: 0. PP: 1. GF: 28. GC: 5. AV: +23. PUNTS: 15.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 1. PE: 0. PP: 4. GF: 12. GC: 17. AV: -5. PUNTS: 4.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 5é. PJ: 5. PG: 2. PE: 1. PP: 2. GF: 14. GC: 10. AV: +4. PUNTS: 7.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 19. GC: 9. AV: +10. PUNTS: 23.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 3er. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 42. GC: 10. AV:+32. PUNTS: 40.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 12. GC: 21. AV: -9. PUNTS: 22.

diumenge, 17 de novembre del 2013

RESULTATS FUTBOL BASE DE DIUMENGE.


CADET. CE FERRERIES 2 - MENORCA AT 1.

Gols: David Janer i Pau Benejam.

Els cadets han conseguit una gran victoria contra el Menorca un rival dels més forts, ha estat un partit en que hem tingut que apretar de valent, nosaltres hem anat de menys a més, ja que en l'inici el Menorca ha sortit amb molta força i han tingut un parell d'opcions, peró a partir del minut 15 hem començat a controlar el partit i arribar les primeres opcions, haguessin pogut agafar avantatge, peró en una jugada de mala sort ha arribat el gol visitant en el minut 37, peró en la represa l'equip ha sortit a per totes i han fet dos pals abans de David Janer fer l'empat s'ha fet justicia ja que dominavem completament a un rival que s'ha vist superat en la segona part tot i ser un gran equip, fins el final hem insistit i finalment ha arribat la recompensa amb un cop de cap de Pau Benejam, no hem tingut cap ensurt fins el final i en la darrera jugada hem fet molt prop de fer el tercer gol.

Felicitam a tota la plantilla entrenada per Tomeu Capó per aquest gran inici i fantastica victoria, seguiu així.


INFANTIL A. RTV BOSCOS 4 - CE FERRERIES 4.

Gols: Lluís Triay 2, Jordi Moll i Marc Meliá.

Partit emocionant i amb molts gols el que ha jugat l'infantil A en el camp dels Boscos, han agafat avantatge peró a base de ganes i treball hem conseguit un valuós empat.


ALEVI A. CE MERCADAL 4 - CE FERRERIES 3.

Gols: Toni Riudavets, Alvaro Borras i Bruno Carreras.

L'equip alevi A ha perdut per un ajustat 4 a 3 un partit amb diverses alternancies, i que haguessim pogut treure un resultat positiu amb un poc de sort, el partit ha tingut molts de gols, i ocasions de gol, nosaltres ho hem intentat fins el final, peró no ha pogut ser, tot i així bon partit i gran esforç dels jugadors.
No passa res hem de seguir aixi, i aprendre de les derrotes.


ALEVI B. CE FERRERIES 4 - PENYA ORIENT 4.

Gols: Josep Truyol 4.

L'equip aleví b ha empatat davant l'Orient, un partit que hem dominat clarament durant els primers quarts en que hem agafat 3 gols d'avantatge, en Josep Truyol ha fet el primer gol, aixó ha donat tranquilitat a l'equip per trobar més espais, de penal ha arribat el segon gol, i ha tancat abans del descans el mateix Josep amb un gran gol de falta.
En la represa ha sorpres l'equip ciutadellenc amb varis gols que els han posat dins el partit han estat encertats, mentre que nosaltres no hem pogut definir per haver sentenciat, finalment han empatat i abans del final ens han anulat un gol que previsiblement era bo que hagués pogut donar la victoria.
Molt be equip no ha pogut ser, peró jugant així competim contra qualsevol equip, pas a pas.

dissabte, 16 de novembre del 2013

PARTITS JUVENIL I REGIONAL S'HAN SUSPÉS.


Els dos partits que teniem previst per avui capvespre han quedat suspesós per culpa de la pluja, ja que el camp esta ple d'aigua i es un risc per els jugadors a més que el terreny te zones que esta impracticable.

Ara cercarém una data per jugar el partit de copa juvenil CE Ferreries - CE Alaior, ja vos informarém.

El partit regional, no passa res ja que era amistós amb l'equip que descansava de l'altre grup.

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.


INFANTIL B. CE FERRERIES 1 - DOSA CF 3.

Gol: Bosco Barber.

Avui l'equip infantil b que entrena en Serin ha viscut la crudesa del futbol, ja que han perdut amb 2 gols un en el minut 69 i el darrer quan passaven dos minuts, un partit que haviem pogut resoldre abans que el Dosa empatés, ja que just abans de fer el gol de la igualada hem disposat de una bona ocasió, a més de portar el pes del partit la major part del temps, peró ells han sabut aprofitar l'avantatge de tenir varis jugadors de segon any amb més força i una mica de mala sort per nosaltres, ens haviem avançat amb un gol de Bosco Barber en el minut 29 del primer temps, l'equip ha dominat i combinat sense donar opcions a l'equip ciutadellenc, que a partir del gol de l'empat ja en el segon temps ha estat quan s'ha crescut.
No passa res equip, aixó son coses que passen en el futbol.


BENJAMINS. CE FERRERIES 1 - MENORCA AT 8.

Gol: Lluc Sintes.

L'equip benjami ha perdut contra el Menorca un altra dels equips forts del grup en que s'ha notat que eren de segon any, tot i així l'equip ha lluitat tot el partit per poder fer algun gol més, cosa que mereixia per les ganes que hi han posat, en el primer quart l'equip maonés ha sortit molt fort i ha conseguit agafar avantatge, després en el segon quart hem pogut frenar més les seves internades, després del descans també hem estat bastant be en el tercer quart tinguent en compta que eren més grans que nosaltres, ha estat en el darrer quart que han aprofitat el nostre cansansi per agafar més marge.
Unes derrotes contra aquests equips que seriviran per seguir aprenent i progressar, seguiu així al.lots amb ganes i ilusió.

divendres, 15 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 18.30 H.


AMISTÓS. CE FERRERIES - NORTEÑO CF.

Dema aprofitant la jornada de descans del nostre equip de regional fará un partit contra l'equip que descansa de l'altra grup el Norteño, per lo que será important perque en Pere Vadell pùgui fer proves i que l'equip no perdi el ritme de competició, amb la tranquilitat de la classificació afrontarém aquest partit contra un equip jove amb moltes ganes i progressió que vindra amb ganes de fer un bon partit.

dijous, 14 de novembre del 2013

JUVENIL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.


8ªJORNADA. CE FERRERIES - CE ALAIOR.

Aquest dissabte ens espera un interessant partit de copa juvenil, ja que el nostre equip que va primer rebra a el segon classificat l'Alaior un blog que te envergadura i es fort fisicament, que en el primer partit ens va posar les coses dificils i fins ara es mostra com l'equip que ens pot crear més problemes, una victoria ens donaria molt marge per afrontar la resta de lligueta.
Sera un partit intens de molta lluita en que tindrém que estar atents a les sortides de l'equip alaiorenc que tenen un jugador molt perillós, nosaltres jugarém amb les mateixes ganes i intensitat que ho venim fent i esperém poder, batre amb força i constancia, en Fonso Rico te l'equip apunt per aquest partit ja que els jugadors ho esperen amb ganes, esperém que les coses ens surtin be.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 10.30 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.


INFANTIL A. DIUMENGE A LES 10.00 H.

5ªJORNADA. RECREATIVO BOSCOS - CE FERRERIES.


INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.


ALEVI A. DIUMENGE A LES 10.00 H.

5ªJORNADA. CE MERCADAL - CE FERRERIES.


ALEVI B. DIUMENGE A LES 11.00 H.

6ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.


BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.30 H.

5ªJORNADA. CE FERRERIES - MENORCA AT.

dimecres, 13 de novembre del 2013

CERCAM FOTOS FERRE JUVENIL I AFICONATS 1986-87

Desde el club voldriem demanar ajuda a els jugadors vagin jugar amb l'equip d'aficionats 1986-87 entrenats per Poye i l'equip juvenil 1986-87, per tancar el tom de la temporada 1986-87 de l'Assocació Historica de Futbol Menorca, per lo que abans de una setmana tindriém que trobar alguna d'aquestes fotos, només seria escanetjar-les, o ens les podeu passar per e-mail a ceferreries@hotmail.com, vos estariem molt agraits ja que així quedarien unes pagines de qualitat i ben documentades de la nostra historia, també podeu telefonar a Joan Martí: 680942367.

MOLTES GRACIES.

dimarts, 12 de novembre del 2013

CONDOL PER LA MORT DE L'EX PRESIDENT JOAN ANDREU.


Avui ens ha deixat l'ex president Joan Andreu més conegut com Joan de s'asserradora als 97 anys, en Joan va presidir el nostre club durant 3 anys entre el 1952 i 1955 agafant l'equip en un dels moments més dificils i va ser clau per la seva supervivencia, per lo que desde el club en nom, dels aficionats, jugadors i socis, volém donar el condol a la seva familia.

Fa 3 mesos havia visitat l'exposició amb motiu dels 90 anys, recordant anectodes.

PARTIT DE VETERANS A BENEFICI DE CARITAS


El proxim dissabte dia 7 de desembre a partir de les 16.30 hores, podrém disfrutar de un interessant partit de veterans, per una bona causa ja que será a benefici de Caritas desde el club hem volgut col.laborar amb aquesta important iniciativa en aquests moments que molta gent ho esta passant malament, per aixó esperém que vengui molta gent a disfrutar d'aquest partit en que podrém veure a els nostres veterans, que jugaran un triangular de 45 minuts cadascun contra els veterans de l'Atletic Ciutadella i UD Mahón que també han volgut col.laborar, per lo que podrém veure a molts ex i bons jugadors de Menorca, el preu de l'entrada sera simbolica per ajudar en aquesta causa.
També desde Caritas faran coques i altres coses de menjar per recaptar doblers.

NO VOS HO PODEU PERDRE!!.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 10. GC: 4. AV:+6. PUNTS: 15.

Golejadors: 2 Gols: Fabri Miranda, Helenio i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón, Quel Enrich, Toni Rodriguez i Toni Catala.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 6. PG: 5. PE: 1. PP: 0. GF: 14. GC: 3. AV:+11. PUNTS 16.

Golejador: 5 Gols: Carlos Febrer. 2 Gols: Sergi Sansaloni, David Pons i Albert Guasch. 1 Gol: Sergi Mercadal, Llorenç Piris i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 4rt. PJ: 5. PG: 4. PE: 0. PP: 1. GF: 26. GC: 4. AV: +22. PUNTS: 12.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 1. PE: 0. PP: 3. GF: 8. GC: 13. AV: -5. PUNTS: 3.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 4rt. PJ: 4. PG: 2. PE: 1. PP: 1. GF: 13. GC: 7. AV: +6. PUNTS: 7.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 2. PE: 1. PP: 0. GF: 16. GC: 5. AV: +11. PUNTS: 19.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 5. PE: 0. PP: 0. GF: 38. GC: 6. AV:+32. PUNTS: 35.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 11. GC: 13. AV: -2. PUNTS: 18.

diumenge, 10 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SPORTING MAHON 0.


Gols: Quel Enrich i Toni Rodriguez.

L'equip de regional no ha fallat avui contra l'Sporting guanyant 2 a 0 i conseguint el primer objectiu de la temporada que es classificar-nos per les semifinals de copa i en primera posició a falta del partit en el camp de l'Atletic Ciutadella.
El primer gol ha tardat en arribar, tot i disposar de bones ocasions de gol peró ha faltat encert per haver marcat abans i haver tingut un partit més tranquil, l'equip visitant no ha inquietat en tot el partit i ha replegat la mitja i defensa per complicar-nos el joc ofensiu, tot just començar el partit hem disposat de la primera ocasió, el partit ha tingut uns minuts de joc per la zona mitja sense ocasions clares, peró en el minut 19 ha arribat una nova ocasió agafant a contraper la defensa maonesa pero no hem sabut finalitzar, així abans del descans, hem tingut un corner i una altra jugada que no hem pogut acabar per haver fet el primer.
Després del descans l'equip ha sortit a per totes, ja que hem arriscat més contra 10 jugadors ja que l'Sporting ha quedat amb 10 en el minut 40 del primer temps, les ocasions han començat a arribar, participant en les diverses jugades els mitjos i jugadors d'atac, ha estat en el minut 22 quan Quel Enrich ha pogut convertir el primer gol, el partit ja només ha tingut un color i amb un poc d'encert haguessim pogut marcar més gols, l'equip apretava i ells només han contingut per no rebre més gols sense passar per cap ensurt en defensa, en una jugada travada dins l'area ha rematat finalment Toni Rodriguez fent el segon gol, la pilota ha entrat completament tot i que entre el porter i defensa visitant l'han treta ja era dins, encara hem disposat de una darrera opció.
El més important ha estat la victoria i tenir la primera posició de forma matematica, i l'ajuda de l'afició que ha vingut a veure el partit, ara faltara saber el rival i preparar les semis.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, ARA CAP A LA FINAL.

CADET. UD MAHÓN 1 - FERRE 4.


Gols: Xavier Muro 2, Pau Benejam i Francesc Gomila.

L'equip cadet continua amb força en aquest gran inici i avui ha guanyat per 1 a 4 en el camp de la Unió, hem sortit amb bona disposició tactica i de concentració conscients que o ens podriem confiar amb l'equip maonés, el primer temps ha estat més dificil superar la presio del rival, sempre hem duit el pes del partit i hem avançat en el minut 19, ells han reaccionat conseguint empatar, peró un gol just abans del descans ha tornat a posar en avantatge i després del descans hem pogut dominar i crear molt perill, una victoria meritoria fruit del treball de tot l'equip.

dissabte, 9 de novembre del 2013

JUVENIL COPA. FERRE 3 - SPORTING MAHON 1.

L'equip juvenil no ha fallat i segueix de manera ferma en la primera posició avui hem vençut a un combatiu Sporting en la linea dels equips de la lliga, lluitador i ajuntant lineas, nosaltres hem estat intensos tot el partit fent un gran desgast fisic de pressió que ha superat l'equip maonés de manera clara, en el primer temps hem tingut una primera ocasió que no hem pogut convertir, peró en una falta lateral ha arribat el primer gol que ha fet Albert Guasch en el minut 16 en rematar la falta servida per la banda, el gol ha donat més confiança en controlar el partit més facilment, l'Sporting ha estirat posicions de manera timida, per lo que hem creat perill en varies jugades rapides, el segon gol ha arribat en una jugada embarullada dins l'area que ha convertit en Llorenç Piris, el resultat semblava definir el partit com aixi ha estat, encara hagués pogut arribat un tercer gol abans del descans, l'equip visitant s'ha vist desbordat per la nostra força en que no hem concedit perill, ja que el joc defensiu ha estat molt bo de nou.
En la represa no hem baixat el ritme i hem sentenciat amb un tercer gol que ha fet Carlos Febrer, només un penal ha propiciat que creassin perill, en el tram final en alguna contra hem pogut fer més gols, peró el més important era controlar el joc i conseguir la victoria que obre avantatge amb els perseguidors, a l'espera de rebre l'Alaior presumiblement l'equip més perillos que hi ha.
Ara a descansar i preparar el partit de dissabte que podria posar les coses molt clares, enhorabona a tot l'equip per el gran treball, seguiu aixi.

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE DISSABTE.


INFANTIL A. CE FERRERIES 0 - MENORCA AT 6.
L'equip infantil de segon any ha perdut davant un dels millors equips el Menorca, l'equip visitant ha estat superior a nosaltres, tot i aixó l'equip ha lluitat amb orgull i ganesfins el final, cercant fer algun gol.


INFANTIL B. UD MAHÓN 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: David Marrades, Bosco Barber i Joan Goñalons.

Partit molt serio de l'infantil b en el sempre complicat camp de la Unió, han guanyat 1 a 3, una victoria fruit del treball de tots l'equip que ha sortit amb moltes ganes i ha estat molt concentrat tot el partit.


ALEVI A. CE FERRERIES 2 - CE ALAIOR 1.

Gols: Toni Riudavets i Bruno Carreras.

L'equip aleví A que entrena en Quel Carreras ha fet un partit entretingut avui davant l'Alaior que també ha cercat la victoria, ha estat un partit en que hem cregut en la victoria fins el final, ens hem avançat i hem pogut sentenciar peró l'equip alaiorenc ha apretat conseguint l'empat, ens han creat problemes després peró hem sabut esperar la nostra opció per guanyar amb un gol en els darrers minuts.
Molt bon partit de tots els jugadors.


ALEVI B. PENYA CIUTADELLA 0 - CE FERRERIES 12.

Gols: Ruben Alcaide 3, Nuria Pons 2, Toni Gomila 2, Guillem Marques, Josep Truyol, Carlos Pons, Mikel Ardanza i Borja Pons.

Nova victoria i contundent dels alevins b en el camp del Penya per 0 a 12 ha estat un partit en que hem estat molt superiors desde l'inici, sortint a per totes i sense relaxar-nos, hem contingut els intents de l'equip local i fet un bon joc en equip, una victoria que confirma el gran començament del jove equip, que cada partit progressa amb més ganes de millorar i fer les coses be.


BENJAMINS. CE FERRERIES 1 - AT VILLACARLOS 7.

Gol: Sergi Rovellada.

L'equip benjami ha jugat davant un dels maxims favorits a quedar campió i ho han confirmat mostrant un gran nivell, el resultat 1 a 7 peró l'equip sempre ha lluitat per poder donar algun ensurt en atac, a més l'equip visitant ha aprofitat la seva superioritat fisica ja que son benjamins de segon any, un partit que servira per aprendre i seguir progressant cada partit davant equips forts.
Molt be al.lots.










dilluns, 4 de novembre del 2013

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.



REGIONAL PREFERENT. COPA.
Classificació: 1er. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 4. AV:+4. PUNTS: 12.

Golejadors: 2 Gols: Fabri Miranda, Helenio i Lluís Lopez. 1 Gol: Oscar Melitón i Toni Catala.

JUVENIL. COPA
Classificació: 1er. PJ: 5. PG: 4. PE: 1. PP: 0. GF: 11. GC: 2. AV:+9. PUNTS 13.

Golejador: 3 Gols: Carlos Febrer. 2 Gols: Sergi Sansaloni. 1 Gol: Sergi Mercadal, David Pons i Adrian Pina.

CADET. LLIGA.
Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 3. PE: 0. PP: 1. GF: 22. GC: 3. AV: +19. PUNTS: 9.

INFANTIL A. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 3. PG: 1. PE: 0. PP: 2. GF: 8. GC: 7. AV: +1. PUNTS: 3.

INFANTIL B. COPA.
Classificació: 5é. PJ: 3. PG: 1. PE: 1. PP: 1. GF: 10. GC: 6. AV: +4. PUNTS: 4.

ALEVI A. COPA.
Classificació: 7é. PJ: 2. PG: 1. PE: 1. PP: 0. GF: 14. GC: 4. AV: +10. PUNTS: 12.

ALEVI B. COPA.
Classificació: 2ón. PJ: 4. PG: 4. PE: 0. PP: 0. GF: 26. GC: 6. AV:+20. PUNTS: 28.

BENJAMINS. COPA.
Classificació: 6é. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 10. GC: 6. AV: +4. PUNTS: 14.

diumenge, 3 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 2 - FERRE 1.

L'equip regional ha trencat la bona ratxa de resultat avui en perdre 2 a 1 en el camp de l'Alaior un equip que com ens pensavém ha estat molt combatiu i no s'ha rendit capgirant el marcador.
La primera part ha estat nostre conseguint un gol que ha marcat Helenio, tancant molt be les sortides locals amb una bona pressió i poguent sentenciar el partit amb 2 bones ocasions de gol fruit de la rapida sortida del nostre equip, fins el descans hem estat ben posicionats fent un bon treball i intensos en el joc.
En la represa l'equip local ens ha sorpres conseguint 2 gols en 5 minuts, el primer de corner lo que els ha envalentonat i ens ha costat molt reaccionar ja que amb el marcador a favor s'han tancat darrera i han presionat la nostra zona de creació, l'equip ha intentat fins el final conseguir el gol de l'empat peró no ha estat posible, ja que davant hem trobat un equip dificil de superar en defensa.
En el primer temps amb un poc d'encert haguessim pogut haver sentenciat el partit, peró no hem tingut la sort de cara en els moments puntuals i ells s'han crescut quant s'han vist dins el partit.
Tot i la derrota comptam amb 2 punts d'avantatge sobre l'Alaior, diumenge ens visitara l'Sporting una victoria podria donar la primera posició definitiva si l'Alaior no guanya en el camp de l'Atletic.

JUVENILS COPA. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 3.

L'equip juvenil ha conseguit una nova victoria per 0 a 3 en el camp del Penya, un rival no ha posat les coses facils jugant amb 4 jugadors del primer equip, peró hem sabut estar ben posicionats damunt el camp, la primera part ha estat nostre ja que hem sabut arribar amb parill en diverses ocasions per part de Carlos Febrer, que ha provocat el clar penal que li han fet, el gol l'ha marcat Albert Guasch, hem pogut jugar amb més tranquilitat el Penya volia tocar la pilota peró sense crear perill, fins el minut 40 del primer temps hem pogut marcar el segon gol, pero el partit s'ha aturat 20 minuts per una jugada fortuita en que el porter ciutadellenc ha caigut malament i s'ha lesionat el colze, sortint de lloc i esperant la ambulacia.
Aixó ha refredat els 5 minuts final quan s'ha représ el joc, peró hem anat al descans amb avantatge, després el Penya ha sortit a presionar i ha tingut un parell d'ocasions que hem pogut frenar, peró en el tram final de partit hem sabut aprofitar la superioritat numerica per resoldre amb dos gols més el primer de Carlos Febrer i ha tancat el marcador en David Pons, hem trenat tres bones jugades en els darrers 10 minuts de partit posant la tranquilitat en el marcador, l'equip locat ha quedat amb 9 jugadors després de fer una dura falta a Carlos Febrer i el segon en derribar en Carlos quan entrava dins l'area per xutar, no ha estat un partit fácil com el que ens espera peró l'ordre en defensa ha estat una bona base de partida, en que tots han lluitat i estat intensos els 90 minuts.
Aquest resultat ens referma en la primera posició, ara vindrán 2 partits a casa, Sporting i Alaior.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU AIXÍ, AMB GANES I TREBALL.

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE CAP SETMANA.


Cap de setmana molt positiu per els nostres 3 equips de futbol base que han jugat, conseguint dues victories i un empat, el més important el bon joc desplegat per els nostres equips i la seva evolució.

ALEVI A. SPORTING MAHON 3 - CE FERRERIES 3.

Gols: Bruno Carreras 2 i Pere Pons.

ALEVI B. CE FERRERIES 6 - CCE SANT LLUÍS 4.

Gols: Ruben Alcaide 2, Josep Truyol 2, Guillem Marques i Toni Gomila.

BENJAMINS. PENYA CIUTADELLA 3 - CE FERRERIES 4.

Gols: Lluc Sintes, Sergi Rovellada, Marc Barber i Toni Marqués.